2009-06-22
 06:42:57

Hyppeln

I helgen var vi som sagt på hyppeln och firade midsommar, hade jättetrevlig och roligt och det var skönt att komma från Göteborg och göra något för en gångs skull. Andre var ju med och det var jag riktigt glad över, var så skönt att dela säng med honom efter fyra dagar utan honom! Kändes helt underbart =) hehe.

På torsdagen kom vi fram på kvällen, så satt vi bara och umgicks lite sen gick vi och la oss, sedan på fredagen vaknade vi, fick frukost sen åt vi makrill och potatis svin gött =) gick en stund, sen skulle vi gå till fotbollsplan för att ta lotter, umgås, och dansa kring midsommarstången. Tyvärr fick jag inte med mig andre och dansa, han satt/stod och tittade på en stund sen gick han tillbaka till huset för att titta på matchen med pappa carolina och lilian tror jag. Medans jag mamma jasmin och kajsa dansade. Fast jag dansade hela tiden och mamma och kajsa tog en paus. Jag fick ju fortsätta dansa med jasmin :P Sedan gick vi tillbaka till huset, jag och andre tog oss en tur till affären. Sedan tog vi det bara lugnt hela kvällen, vi åt och sådär. Sedan hände lite omständigheter och båda två blev lite nedstämda så vi gick ut och tog en promenad, och stod och pratade och sådär rätt länge. Skönt att bara sitta och prata om allt och alla.

Lördagen vaknade, åt frukost och sedan packade vi alla mat och sådant och tog oss en promenad ut på klipporna och låg i solen och umgicks. Sedan grillade vi, men solen började försvinna bakom moln så efter att vi hade ätit och så så gick vi tillbaka till huset och då hade mammas kompis Lena kommit med familj. Då åt vi jordgubbar med socker :) gott som bara den! haha.. klockan sju tog vi färjan hem! Sov hemma hos andre och vaknade upp där igår.

Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: