2009-09-29
 22:02:37

1ornas konsert var idag

Hej jag kom precis hem från skolan. började 10 imorse med sång, sedan håltimma till halv 1 då vi hade matte. sen en liten håltimma till, sen hade vi ljudteknik en stund. där vi fick koppla in alal monitorer som stod på scenen ettorna skulle spela på ikväll :)  efter det gick jag till stan och åt med andre och august. efter det skulle august träffa en kompis och jag och andre gick runt lite i affärer, köpte ett par nya svarta vanliga jeans på nya VEROMODA. sen köpte jag en skinnjacka på cubus. :)

sedan gick vi tillbaka till skolan igen, klockan halv åtta började 1ornas konsert, och dom var riktigt duktiga faktiskt :) jävlar vilket scenuppträdande :) bra scennärvaro :) riktigt grymt, 2orna ska ioförsej slå de totalt på torsdag! :D

nu ska jag packa och sådär, ska över till mammas lägenhet. blir till att sova där idag, på soffan. haha.. imorgon ska min säng och allt in :)

skriver någon gång under dagen imorgon, men blir nog inte förräns sent eller inte alls. för kommer att vara kvar i skolan och repa ganska länge och sen kanske åka direkt till lägenheten. vi får se. skriver så fort jag kan iaf! :)

ha dt bra! och godnatt :D
Dagsbeskrivning / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-09-29
 00:41:31

Långt, men hoppas ni orkar läsa :)

hej nu är jag hemma. blev skola till typ halv fem - lite längre. sen gick jag å andre med august till centralen. august åkte hem och vi gick till burger king tills mammas kollega kom och hämtade oss, vi åkte och jobbade i 2 timmar typ. ångrar mig fett mycket, ryggen gör ont, fötter och händerna också. inte värt två timmarsbetalt när jag behöver skatta med. men litegrann får man ju iaf, gäller bara att tidsrapportera med.

Kom hem runt 9 tiden ungefär, direkt till lägenheten. jag och andre målade färdigt mitt rum, sen skulle han hem och då började jag att ta bort tejp runt lister, dörren och i taket. gick väl ganska bra men på vissa ställen lossnade det tapet men det fixade mamma, och på vissa ställen var det grått som hade på nåt sätt hamnat bakom tejpen när vi först målade grått på väggarna, så det ser lite dumt ut nu när jag har vita väggar. men imorgon ska mamma måla mina lister så får hoppas det blir bra :) tiden gick snabbt som fasiken, så kom hem för en liten liten stund sedan, och klockan är redan halv ett? hur fan kan tiden gå så fort!

Jag känner mig helt slut i heela kroppen, humöret är helt ok fast känner mig irriterad men vet ej varför. fötterna värker som faaaen. vilket är sjukt jobbigt! idag hade vi ensemble i skolan och shit vad kul det var att köra alla låtarna faktiskt :) jävla drag i alla typ, förutom balladen camilla har men den är ju ändå vacker och fin :)  det ska nog gå bra det här på konserten :) Ingen som vill komma och se? :)

nu ska jag slappna av litegrann, kolla nya blogginlägg, facebook och min mail :) sen blir det dags för sängen och ett kapitel i "ljudet av ditt hjärta" och sen blir det verkligen till att sova! skulle börjat 9 med sång imon men august V smsade mig och sa att ja kunde ta ett sångpass klockan elva, så jag hoppas det stämmer, för jag får nu mer sovmorgon och inte den jävla långa håltimman jag får varje tisdag. för nästa lektion börjar halv ett och sångpasset är bara 30 min långt!

Imon har Ettorna sin första konsert och jag ska vara mec och hjälpa till litegrann under konserten, vet itne än vad jag kommer att få göra men det ska bli kul och lärorikt :) och sen ska det bli kul att se hur ettorna är på scenen :) och om de kan sina saker! ;)

nej nu blev det för långt det här inlägget, hoppas ni orkat läsa igenom allt och hoppas det är bättre med långa inlägg mer sällan än flera ointressanta korta inlägg mer ofta, iaf för ett tag. den här veckan har jag vekligen fullt upp och känner att jag verkligen inte får in någon tid till att ta det lugnt, plugga eller göra något. hinner inte vara mkt mer i lägenheten den här veckan heller. fullt upp varje dag, och mamma flyttar antagligen in vilken dag som helst, hade velat vara med men jag har fullt upp.. så jag får flytta in i efterhand, har ju ändå pappas hem så länge.

NU - HEJDÅ! :) Skriver KANSKE imonbitti, annars SENT imon kväll ;) GODNATT!
Dagsbeskrivning / 1 kommentarer / Kommentera här!

2009-09-27
 22:56:17

FULLT upp hela veckan.

Hejsan svejsan, vad gör ni? jag har kollat runt på facebook, läst bloggar och kollat min mail. pappa har nu betalat ett klädesplagg jag beställt :) hoppas det kommer snart! :)  iaf, har ingenting att göra nu så jag sitter och gör töntiga o tråkiga test/quiz på facebook, så otroligt onödiga saker men som jag gör för att tiden ska gå ganska ofta. som ett tidsfördriv. inget liv kan man annars kalla det. haha.

jag kanske ska passa på att kolla på ett avsnitt av true blood, skulle gjort det för så längesen men antingen så har jag fastnat vid internet eller så har jag haft annat att göra. det senaste har jag ju mest varit i lägenheten varje dag, idag har jag inte vart där någonting, men imorgon efter skolan ska jag dit direkt o slipa, måla och tapetsera .) sista ruset kvar nu, andre ska nog vara med imon med, så det kan nog gå fort :) hoppas jag iaf, vill få allt färdigt snart, vill flytta in ordentligt! :) men kommer bli mkt den här veckan, allt inför konserten varje dag, fix i lägenheten typ varje dag med, konsert på torsdag, halvårs firande på fredag ;) + besök på um. lördag blir det middag med älskling förhoppningsvis och på kvällen kanske maskeradfest hos karolina. haha. skulle bli kul :)  och på söndag kanske jag ska på andres lillebrors innebandy match :)  som ni ser, FULLT upp! men det blir kul :D veckan efter är det dags för gymnasiemässan också, vet inte än vilken dag jag kommer att få stå där men någon dag blir det iaf. hela klassen kommer att stå där någon gång under dessa dagarna. :)

Träningen får jag börja med nästa vecka någon gång när allt förhoppningsvis börjat lugna ner sig :) har vart så mycket de senaste så träningen har fått lida, och jag saknar det.. men jag ska snart komma igång igen! :) ordentligt!

nu blir det ett avsnitt av TRUE BLOOD, sen KANSKE jag ska möta andre och gå ner till honom och sova. vi får se. orkar inte packa saker inför imorgon, orka idrott! är helt slut verkligen.. knäet har ju inte läkt heller. men jaja, det fixar sig väl. byebye! skriver imon lr nåt <3
Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-09-27
 21:06:18

så ligger det till just nu

tjenixen
kom precis hem, trodde ja skulle träffa andre men hade väl blivit nåt missförstånd eller något men nu sitter jag iaf hör ensam, utan något att göra ja.. får väl skriva här en stund, sen kolla lite nya inlägg från olika bloggar och sen också kolla facebook och sen min mail. får hoppas klockan gått lite snabbt då så jag kan lägga mig.. vill inte sitta utan att ha nåt att göra..

repet gick bra, repade från någon gång efter två till halv sex - sex typ. helt slut var allihopa. vi gav allt i slutet :) känns mycket bättre nu, de mesta kändes mkt mer säkert nu än innan. är inte lika orolig inför konserten på torsdag. satte dessutom en grej i min låt som jag inte suttit typ en endaste gång innan, så det kändes jävligt skönt! hoppas jag sätter det på repet imorgon med .)

Efter repet åkte jag camilla, julia, jimmy och karolina till wieselgren och köpte varsin kebabtallrik, fast karolina köpte bara en pommes, fast den var nästan lika stor. helt sjukt hur mkt mat man får för pengarna där! världens godaste och generösaste ställe ;) haha.

skriver kanske sen, nu blir det som sagt facebook bloglovin å mailen. pusshej!

Dagsbeskrivning / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-09-27
 11:22:15

vart jag håller hus

Godmorgon, ska snart in i duschen för att sedan fixa mig för att åka å repa i skolan. ska vara där klockan två. blev bara en kort update här men bara så ni vet vart jag håller hus, vilket ni säkert inte bryr er om men ändå ;)
skriver nog när jag kommer hem, o vet inte riktigt när det blir för jag och andre kanske ska jobba efter att jag repat. så jag skriver nog senare ikväll :) ha en bra dag!
Sånt som det inte finns någon kategori för / 1 kommentarer / Kommentera här!

2009-09-27
 00:59:27

som gamla tider

Godkväll folk.
Kom precis hem från fatima, var där med henne såklart, ivet och yusra. efter en stund kom hennes familj hem så nour satt med oss också. sen kom samar en stund innan vi skulle dra :)
trevligt att göra sånt jag gjorde för ett år sen igen, tappade kontakten helt förra hösten, lite tråkigt ändå. med det kanske det ska bli ändring på? hoppas jag iaf :)

nu äter jag OLWs STJÄRNOR - Sourcream and Onion. Mina favorit chips fan :) prova dom om ni inte gjort dt! helt sjukt goda :D sen har jag godis och dillchips också om jag blir sugen! haha.

andre kommer antagligen senare och kryper ner bredvid mig i sängen, så tillsdess ska jag nog kolla runt lite på internet och sen se vart tiden tar mig. känner mig ganska trött men får se hur det känns när jag kolalt facebook, bloglovin och tråkiga bdb.

skriver kanske sen, om inte så.. godnatt :) hoppas ni haft en trevlig LÖRDAG :)

PUSS!
Tankar / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-09-26
 19:58:50

-

tjena.
vad görs?
jag kom hem för en stund sen från lägenheten, har fått målat färdigt grunden i mitt rum som nu blivit vit :) och målat hallen ljusgrå. nu ska jag snart fixa mitt hår, byta om och fixa mig :) ska nog träffa yusra fatima och ivet om en stund, ska bli kul. var riktigt längesen :)

vad har ni gjort idag?  :)

jag har inte så mkt att säga,  men skriver nog senare ikväll, imorgon på morgonen eller på kvällen. vi får se ! ;) blir nog ikväll tror jag iaf. ha dt nu bra!
puss hej!
Dagsbeskrivning / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-09-25
 20:22:11

hajdo

hej på er :)
jag kom precis hem, var i lägenheten och målade litegrann, ska ändra min väggfärg till vit! innan var den grå.. så nu är jag nöjd :) hoppas bara att vi får färg rån affären imorgon så dom inte protesterar, haha.

Tidigare idag var det skola och jag försov mig litegrann, men jag kom bara typ tjugo minuter sen. hade ensemble, men min grupp hade inte kommit igång ändå så det var ganska lugnt :) daniel hjälpte oss med stämmor, fick en ganska enkel men satte den fan inte när vi skulle köra alla instrument tillsammans. julia körde samma stämma som jag och hon tappa också bort den hela tiden. men vi ska sätta det :)

efter skolan åkte jag och andre hem till mig och lagade lite mat, som vi åt framför tvn, sen gick vi upp till mammas lägenhet och målade som sagt lite :)

nu väntar jag på andre. ska kolla på film sen hoppas jag på.. hoppas ni har en trevlig fredagskväll! :) jag skriver imorgon ;) puss!
Dagsbeskrivning / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-09-24
 23:47:19

update när jag har tid

Blev ingen film, läste en massa blogginlägg och fastnade vid farmville och farmtown på facebook...inte alls bra. ska se om älskling kanske vill se filmen jag skulle se idag, med mig imon! :) vi får väl se, får övertala honom ;) haha.

nu blir dt faktiskt sängen med boken "Ljudet av ditt hjärta" :) helt besatt av dessa helt underbart bra böcker, läser från och till skolan varje dag och varje kväll innan jag somnar, om inte älskling sover här ;)

jag skriver KANSKE imorgon bitti elelr någon gång under dagen i skolan, om skolans internet funkar som det INTE gjort det senaste.  annars blir det en update imon kväll eller på lördag. för på lördag ska andre antagligen vara med sina vänner och då uppdaterar jag nog :) ska vara så mkt som möjligt i nya lägenheten med och där har jag inget internet ännu. så så fort jag är hos pappa så skriver jag! :)

ha dt bra och sov gott nu. GOOODNIGHT! <3

Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-09-24
 21:24:07

fullplanerat hela tiden

hej igen :) sorry för den dåliga uppdateringen men var i lägenheten till 10 igår, sen duschade jag å åt kvällsmat sen kom älskling å så la vi oss och kollade på tv och myste :) imorse var jag uppe i lägenheten med pappa, han fixade så peter kan spackla våra väggar snabbt och bra! spackla är riktigt svårt! så nu kommer det bli bra :) så imorgon kommer han och fixar det, o idag var jag mamma thomas och lilian där och målade mina väggar, mammas väggar och storarums väggarna. målar på ett lager till imorgon efter att peter spacklat :)

Nu ska jag faktiskt bara slappna av, ta en god kvällsmat och kolla på en film faktiskt :) hade vart skönt med älskling här men idag får jag roa mig själv. imorgon är de skola från halv nio till tre, sen blir det arbete i lägenheten hela dagen lång, enda fram på kvällen. så vet inte om jag skiver nåt imon, det får vi se hur det blir imorgon :) 

när allt är färdigt i lägenheten så kommer jag att visa bilder! har fotat litegrann nu varje dag, så kommer att lägga upp allt när de e helt klart så ni ska få se skillnaden, och hur de har sett ut från början och ju mer o mer vi gjort :)

nu - ägg o bacon till en film :)
sen - sängen men boken.

Godnatt, OM jag inte skriver sen ;)
Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-09-23
 15:36:00

ägg o bacon

Hejsan :) kom precis hem från skolan, haft samhällskunskap och naturkunskap idag. båda lektionerna var diskussionlektioner, vilket jag hatar att delta i men att sitta och lyssna på alla och se hur en viss person inte klarar av att få sina åsikter motsatta bli skit sur är nog det roligaste med diskussionslektioner. haha.

efter de hade vi klassråd och det blev ganska långt idag, jämfört med andra dagar. hade ganska mkt att prata om. nu ska jag snart upp till den nya lägenheten, göra ägg o bacon å sen börja måla och  riva tapeter! Lilian kommer och hjälper till och mamma kommer efter hon slutat, senare kommer också min älskling o hjälper till!

nu måste jag dra, skriver nog inte mer idag, kanske imon! :) är jätteupptagen idag. puss!
Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-09-22
 22:18:58

renovering i lägenheten



Det var ett helvete att ta ner den där strukturtapeten!





Mamma tejpade runt lister och garderober inför när vi ska måla om imorgon.



Thomas kämpade också med väggen.



var tvungna att täcka golvet, skulle måla taket i köket.



rev ner tapeten i köket för vi ska tapetsera där med.



Ganska snygg badrum ändå, så jävla litet bara..



detta är min tapet som jag ska ha ! :)
Photos / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-09-22
 21:52:37

informationsblad

Godkväll, nu har jag suttit ett bra tag med att försöka få fram nåt som ska vara med på informationsbladen om konserten som måste ut snart. Har precis skickat det till Bea så ska hon fixa det med en snygg layout! kommer bli bra det här, biljetterna är übersnygga! snart ska jag starta igång The Sims 3, längesen jag spela det nu! hehe. sen ska jag nog lägga mig, blir en lång dag för mig imorgon, skola till två sen måla och fixa i lägenheten hela dagen. skriver kanske en gång till innan jag lägger mig men vi får se, ska iaf visa er lite tråkiga bilder ifrån igår först innan sims 3. ska ha med min min kamera imorgon, igår hade jag bara min mobil! så sorry för kasskvalité.

Ha dt! :)
Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-09-22
 17:58:39

har fått nycklarna!

Hej, förlåt att jag inte skrivit på ett tag men igår hade jag fullt upp hela dagen och nu är jag äntligen hemma. Igår vare skola och åkte hem ca 5, då hämtade jag andre och mamma alla målarburkar och tapeter och allt som behövdes i våran nya lägenhet :) Vi fick nycklarna igår! underbart :D Efter en stund drog andre hem, och jag mamma o thomas började den långa renoveringen i lägenheten. mamma o thomas målade tak och väggar i köket, rev ner den ena tapeten och jag kämpade med struktur tapeten i mitt rum! fick ner hela väggen innan vi gick hem iaf, tur att vi ska måla de andra väggarna ;) bara att måla över strukturtapeten, men den måste bort påd en väggen jag ska tapetsera på. idag skulle vi egentligen börjat måla mina väggar i mitt rum, men mamma var tvungen att jobba och thomas mådde inte bra. så jag ska nu plugga, ensam. andre skulle egentligen hjälpt mig men ah.. så blev det inte. så jag ska plugga strax och kanske gå upp senare och börja göra ordning i mitt rum iaf, med tejp och så. ska nog dra upp innan skolan med pappa imorgon och börja måla iaf :)

skriver säkert senare igen, får se hur snabbt jag blir färdig med pluggningen. ska kanske försöka lägga mig tidigt idag med, eftersom vi var hemma typ 1 igår? haha.. är skit trött idag. Ha dt bra iaf! :) ska nog visa er lite bilder från igår om ni är intresserade med ;) men vet ej om det blir nu, eller ens idag. puss!
Dagsbeskrivning / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-09-20
 21:35:53

jesper kom över

Jesper kom hit en stund förut, han gick för en liten liten stund sedan, nu ska jag in i duschen och snabbt göra mig iordning och så möter älskling mig sen, så ska ja med honom hem och sova där, gud så mysigt :) haha. skönt att slippa sova ensam!

skriver nog inte mer idag, hörs imon!
Dagsbeskrivning / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-09-20
 18:42:52

ljudet av ditt hjärta

Idag har vi rensat och packat 14 lådor typ! kommit en bra bit påvägen, behöver så jäkla många lådor bara. Andre var precis här bara en liten stund, så nu skulle han hem till wojt och kolla på något sjukt haha. alex och jasmin var här också förut eftersom jag passat alex hela dagen, men klockan fem ungefär så kom jasmin med. men efter bara en stund så kom carolina och hämtade dom för alex skulle på innebandy träning. nu är jag ensam igen och har inga lådor att packa i mer. ska försöka plocka iordning lite i mitt rum snart, kanske! haha. sen kanske fortsätta läsa på tredje boken av twilight serien som jag precis börjat på! Ljudet av ditt hjärta - heter den. eller så ska jag kolla på en film eller spela tvspel. eller så blire till o plugga en stund.. men tror nog det blir något av det andra. Jag skulle behöva ta det lugnt och bara njuta av att inte ha någon att göra, för jag brukar få ångest och panik så fort jag inte har något att göra för jag hatar att vara ensam. men ska försöka för en gångsskull att verkligen försöka njuta av det lugna. skulle jag må bra av.. hehe.

jag skriver kanske senare, nu ska jag försöka att bara slappna av och må bra! skola imorgon igen. blir en jobbig vecka framöver.



Jag älskar dig mer än du
någonsin kommer att förstå! <3





Dagsbeskrivning / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-09-20
 13:56:16

ska rensa och packa med mamma

Hejsan, vi är hemma igen. har varit hemma en stund men inte orkat skriva än. alex sitter och spelar tvspel, alldeles nyss åt vi middag och alldeles strax ska jag börja packa och rensa med mamma. ska rensa bland fotoalbum och annat. hade tänkt att plugga senare ikväll, men har ingen bok så det får vänta tills imon eller nåt.

jag skriver sen! :)
Dagsbeskrivning / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-09-20
 09:09:44

träningen

hej jag är uppe och hoppar, ska åka med alex till träningen. är väl hemma igen vid ett. ha en bra dag!
Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-09-20
 00:17:04

pluggtime och passa alex imorrn

hej igen.

var precis ute på en kvällspromenad med min älskling, skönt och trevligt. ganska kallt ute nu, men ändå skönt med frisk luft. vad gör ni andra? :)

nu ska jag bli medlem på last.fm som sandra tipsa mig om, ;)

skriver kanske sen, annars imorgon. ska passa alex imon, åka med honom till hans träning och sen åka hem till mig o vara här med honom. hoppas på en träff med älskling sen, fast då blire pluggtime.

pusshej!
Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-09-19
 22:18:31

behind these hazel eyes

Godkväll på er.

Vad gör ni en lördagskväll som denna? De flesta är säkert ute och festar, är med vänner eller myser. Jag själv sitter här ensam och rastlös framför min dator. Har fått ihop en 1 minutersvers till en låt. hehe. vet inte om det är något att ha men ska låta andre lyssna på det och så ska han få vara ärlig och säga vad han tycker. har också försökt fixa lite med min och camillas inspelning av Behind these hazel eyes. gillar verkligen den låten, men när vi spelade in den så glömde vi av texten och jag sjunger fel på två-tre ställen, haha. och ibland kan jag och camilla inte hålla oss för skratt. haha. har precis skickat den till Elias för att få ett omdöme, väntar på hans svar! haha. någon som vill höra så säg till!

Nu sitter jag vid farmville o farmtown där det inte händer något alls, lyssnar på musik och pratar med camilla på msn om myspace, fester och middagar :) funderar starkt på att fixa ihop en liten middag/filmkväll för några tjejer när vi flyttat och fått iordning :) skulle bli gör kul.  vill flytta nu! orkar inte vänta mera!!!!  haha

nu ska jag lyssna på mer musik, prata med camilla och kolla farmville o farmtown.
skriver KANSKE sen!
Music / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-09-19
 16:17:34

underbart mysig kväll igår

Hej :) nu är jag hemma igen, följde andre till bussen och sedan gick jag hem. skönt väder det är ute idag då, så passade när jag inte har ett skit att göra! så det blir en innedag för mig, ensam. när det är så fint väder ute! jaja.

igår hade jag en jättemysig kväll med älskling! kollade på en film vid namn Antichrist, helt sjuk film! men värd att se verkligen. vi lagade pommes och schnitzel till middag, mycket gott. sen värmde vi en blåbärspaj jag hade köpt och gjorde vaniljkräm. hade också köpt godis och cocacola. som ni märker, en mysig kväll med film och mycket gott, och framförallt med världens bästa pojkvän! :) <3

nu ska jag sätta på mitt bandage på mitt knä, började verka som fan nu när jag följde älskling hem. sen ska jag kolla runt på internet en stund, sen ska jag nog antingen börja göra lite Electronica musik eller börja packa inför flytten. det börjar närma sig! konserten med! men et går bra för min grupp :)

Jag skriver säkert sen! <3
Dagsbeskrivning / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-09-19
 15:09:04

hemma hos älskling en snabbis

hemma hos älskling, han städar och ska snart åka iväg då ska jag gå hem. skriver då! pusshej
Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-09-17
 20:32:56

idol och mat

Hej. nu är jag hemma, sitter och äter pasta med bacon och kollar på idol :) ha dt!
Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-09-17
 16:04:27

back from the toilett haha

nu har jag vart på toa och det var skit skönt. nu vet jag inte vad jag ska göra, kolla bloglovin och facebook. funderar på att gå och köpa mig något gott för är hungrig och sugen. tråkigt att bara sitta här, då får goa saker göra dt lättare!! haha

nu blire en sväg till affären och sen kommer jag tillbaka hit :) puss!
my lovely school / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-09-17
 15:56:11

update från skolan

Hejsan, sitter i skolan - i studion och andre sitter och programmerar musik till hans ensemble grupp. jag har suttit och bara läst sen typ halv 2? tog precis upp min dator. har inte ett skit att göra. ska träna klockan sex! tiden går hur jävla långsamt som helst. vill bara att tiden ska gå snabbare så att gruppassen på gymmet kan börja! :)

efter gymmet vet jag inte vad jag ska göra, men är väl hemma efter nio så då är klockan ganska mycket så hinner ju inte göra så mycket.. läsa och tv kanske? får väl se om jag sover hemma o ensam eller om andre kanske vill komma eller om han frågar om jag vill sova hos honom. vi får se hur allt blir. just nu vill jag bara att klockan ska bli sex iaf! haha.

nu är jag kissenödig så jag ska gå på toa! puss
my lovely school / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-09-16
 21:23:00

orkar inte

Orkar inte skriva, mår jättedåligt. Riktig migrän huvudvärk och hela kroppen gör ont och jag känner mig helt slut. Har suttit med logic sen jag fick det installerat förut efter skolan. skriver kanske senare eller så blire imorgon. sorry.

ha det bra! :)
Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-09-16
 08:47:01

helt slut efter tre pass på gymmet igår

Hej, förlåt att jag inte skrev igår men jag hade skola till halv fem och då snabbade jag mig direkt till gymmet, skule på instruktör möte och byta några maskiner :) sen körde jag uppvärmning i 15 minuter sen styrka en stund. sen var det dags för Aerobics med Fatima, Julia och Camilla. Detpasset var inte direkt jättekul men helt ok ändå. är ju ändå träning liksom. men de var typ vanlig dans, blev varken svettig eller trött. Efter det här 1 timmes passet med Aerobic var det dags för 30 minuter ABS. Riktigt jobbigt pass och jag ska fortsätta gå på dom för de ger så bra resultat. Man tränar mage och rygg, så det ska jag fortsätta med :) efter det passet skulel vi gå på ett pass som vi aldrig hade testat förut, BOX! och shit vad jobbigt det var. Riktigt kul att få boxas och så. Fick göra massa armhävningar som jag bokstavligt talat SUGER på! haha. BOX höll på i 1 timme och de sista tjugo minutrarna skulle vi köra FYS, alltså springa, armhävningar och sådant. Körde en stafet som var riktigt jävla jobbigt! men kul var det iaf :) komhem till älskling typ, tio över nio! blev ingen dator för mig.

älskling har redan åkt till skolan för hanskulle repa med sin grupp, men jag börjar tio så nu ska jag snabba mig iordning och sen gå till bussen :) skriver när jagkommerhem! slutar två idag och tror jag stannar i skolan och pluggar med camilla då, men kommer nog inte hem alldeles för sent för andre ska nog vara med sin akompisar idag så jag åker nog direkt hem.

kanske uppdaterar i skolan, har ju fått tillbaka min dator! dom har bytt ut hela tangentbordet så det är helt rent och snyggt! innan var det en spricka och så hade jag fått rosa nagellack på tangenterna. nu ser det helt nytt ut = )

VI HÖRS! ha en underbar dag :) usch jag har träningsvärk!
Dagsbeskrivning / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-09-14
 22:22:15

ska packa min väska inför morgondagen

ska packa min väska så den är klar inför imorgon eller om jag försöker ta mig ner till andre och en stund. vi får se hur det blir, väskan ska packas iaf!

Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-09-14
 22:18:33

klagar bara..

Godkväll. har suttit vid datorn ett jävla bra tag nu utan att göra något vettigt eller speciellt alls.. mår inte alls bra. känner mig otroligt känslig och vill bara lägga mig ner och gråta.. varför? ingen jäkla aning.. känner mig bara så ostabil.. känner mig så kass.. så dålig. som att jag inte duger till något. en jobbig känsla jag gärna klarar mig utan. men när den väl kommer får jag inte bort den.

Tillräckligt med klagandes.. hur mår ni idag? haft en bra dag? Jag började som sagt skolan halv nio, och slutade halv 5 ungefär. Gick till hemköp och fick köpt mig en hallongrotta och en vaniljbulle. skit gott och det fick mig lite piggare. tog bussen till Högsbo med älskling, hans syster fyller år idag och vi skulle dit och fira henne :) 26 år! Grattis =)

Var hemma runt 8 och har inte gjort ett skit sen dess, bara stirrat på skärmen och velat skrika och gråta.. usch. vill bara vara med älskling nu och få en stor kram.. men vågar inte gå genom skogenner till honom, ensam.. måste jag vara rädd.. :( vill träffa honom nu! känna hans varma kropp runt mig, tröstande och helt underbar. kan ju drömma.. antingen tvingar jag mig igenom skogen eller så får pappa köra ner mig klockan elva sen.. men då är klockan alldeles för mkt och saken var den att vi egentligen skulle suttit hemma hos honom och pluggat natur. men han har redan börjat och känns onödigt för mig att tvinga mig själv ner dit då när han redan gjort läxan.. kan jag lika väl stanna hemma.. men vill itne vara utan honom. vill inte sova ensam.. bara tanken får en klump i magen att växa, varför? ännu en fråga som lyder varför?.. har så många frågor men så jäkla lite svar. usch..

SKa inte sitta och trötta ut er. skriver imorgonkväll tror jag. kan inget lova.. beror på mitt humör och hur mycket jag har att göra. imorgon är dagen  fullsmäckad med skola, träning och plugg. ångest redan nu!

Hoppas ni har det bra iaf! :)


Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-09-13
 23:05:08

godnatt

blir tv och inget true blood, får kolla ett avsnitt imorgon! godnatt <3

Sånt som det inte finns någon kategori för / 1 kommentarer / Kommentera här!

2009-09-13
 22:43:48

True Blood och När jag hör din röst - fastnat för det här med vampyrer.

Nu ska jag kolla på ett avsnitt av True Blood och sen lägga mig i sängen och läsa "När jag hör din röst". Börjar tidigt imorgon med engelska, sedan matematik och sedan idrott. efter det har vi sceniskt musikprojekt som är riktigt roligt och efter det har vi ensemble, kör Rytmen av ett regn imorgon med och sedan på fredag kommer vi att börja med Relalalaxa som Adam kommer att köra lead på. Kommer bli skit skoj!

Efter skolan imorgon ska jag och andre hem till hans syster för hon fyller 26 år imorgon! Grattis Malin! Hoppas du får en underbar födelsedag! :)

Nu - true blood.
Sen - sängen med boken.
Skriver imorgon kväll eller imorgon bitti  (OM jag hinner!)

GODNATT =)

Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-09-13
 22:28:42

Jesper och älskling

Är hemma igen. gick ut för en tur med Jesper Carlsson, trevlig runda. Längesen man träffade honom sådär, trevlig kille. Det väcktes så många minnen från förra sommaren när vi gick och pratade. När vi målade hans huvud gult och blått, alltså målade svenska flaggan på hans rakade huuvud, haha fan vad jag skratta åt honom. daniel h, jocke och flera andra var också med den dagen. hade verkligen skit skoj alla de dagarna vi spenderade tillsammans förra sommaren. synd att det bara tog slut. men ni ska jag tamejfan hålla kontakten med honom :) eller vad säger du jesper!? ;)

Gick med Jesper mot hans hus, satt utanför en stund och pratade tills Andre kom för han skulle ändå hem så bad honom att följa mig hem :) så fick mig en tur med världen underbaraste människa med! :) älskar dig mer än allt annat i hela världen! <3

Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-09-13
 20:31:12

ut en stund

Ska bara ut och träffa Jesper en kort stund, skriver när jag kommer hem! :) kram!

Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-09-13
 20:16:18

som sagt, jasmin var här!




Photos / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-09-13
 20:06:07

dagens outfit




Tröja - fick den av min mormor
Jeans - H&M

Outfits / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-09-13
 19:45:02

Jasmin var här!






Photos / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-09-13
 19:14:13

Jag har färgat mitt hår, åt det röda håret



Igårkväll färgade andre håret på mig, hade valt en färg som hette mahognybrun med koppar. tyckte den såg fin ut på paketen och hade röd nyans i sig. kände att jag ville ha en förändring och inte ha tråkigt vanligt brunt hår så jag tog denna med röda nyanser i. I vissa ljus ser det jätterött ut och i vissa ljus ser det bara vanligt brunt ut. på bilderna ser det inte så jättesnyggt ut men ni som känner mig får ju se det i verkligheten som är så myket bättre. :)

men vad tycks? man ser ju ändå lite på bilden!
The one and only Mikaela / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-09-13
 19:07:30

smink och hår - fredag



Outfits / 1 kommentarer / Kommentera här!

2009-09-13
 18:17:41

Fredagens Outfit



Outfits / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-09-10
 23:18:53

dålig bild till outfit



Jeans - H&M
Kofta - H&M
T-shirt - SheStore
Outfits / 1 kommentarer / Kommentera här!

2009-09-10
 23:06:59

sängen med "när jag hör din röst"




Blev inget True blood avsnitt, fastnade vid ett spel på facebook och vid msn med mikael och johan. störda människor dom där två! skön humör har dom båda två så man bara vill strypa dom, haha.

men nu ska jag borsta tänderna gå på toa och fixa mig för sängen. ska lägga mig och läsa och sen sova. börjar halv nio imorgon! alldeles för tidigt. 10 är helt perfekt som jag börjar på onsdag och torsdagar. otroligt skönt att ha lite sovmorgon. men imorgon blir det till att gå upp klockan 7! usch orkar inte ens tänka på det. är iaf dags för att stänga av datorn nu. ska bara visa er dagens outfit.

skriver kanske imorgon bitti! om jag hinner :)
sov gott och hoppas ni haft en bra dag! =)
Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-09-10
 22:53:13

Rep efter skolan


Jimmy på gitarr och kör, jag på lead, julia på kör och adam på kör (egentligen också piano!)

Jimmy- gitarr och sång.
Jag - leadsång :)
Julia - sång


Johan är het när han spelar trummor!!

Julia bakom micken ;)

Bilder från när vi repade efter skolan i onsdags, gick väl sådär.. sätter barn av vår tid bättre nu än vad vi gjorde innan iaf. imorgon är det fredag och då ska vi börja med ny låt, rytmen av ett regn! och vi sätter nästan inte ens sommarnatt och barn av vår tid ännu . massa rep efter skolan kommer det att få bli! kämp kämp kämp! roligt är det med ensemble iaf! och konserter är alltid roliga, men nervösa!
Photos / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-09-10
 21:49:57

Slottskogen med filippa!





Photos / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-09-10
 20:06:04

idol 2009

ska kolla idol nu, återkommer med fler bilder i pausen! :) puss
Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-09-10
 20:01:42

Filippa i slottskogen

Photos / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-09-10
 19:43:10

johan och andre i skolan



Photos / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-09-10
 19:13:19

En paus i Ensemble



Photos / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-09-10
 18:33:12

ska bjuda på lite bilder

Hejsan. Jag är hemma, har varit hemma sen halv sex typ. om inte tidigare.. har inte orkat skriva än bara. har läst massa bloggar och ätit middag. var riktigt hungrig när jag kom hem. nu har jag bara facebook och min mail kvar att kolla. men det kan vänta en stund, ska visa er lite bilder bara för att ha något att göra och för att tiden ska gå ganska fort. ändre är med daniel eller något liknande, haha. så jag är hemma och ska försöka få tiden att gå.

så nu blire till att visa er bilder, kolla facebook och min mail. hoppas att någon rolig loggar in på msn och sen kolla på ännu ett avsnitt av True Blood :)

Sånt som det inte finns någon kategori för / 1 kommentarer / Kommentera här!

2009-09-10
 09:12:19

har inte hunnit eller orkat

godmorgon, har inte orkat eller hunnit skriva de senaste. just nu äter jag frukost och ska snart åka till skolan :) jag skriver när ja kommer hem, men det blir nog väldigt sent för jag ska träna tre pass efter skolan med. men jag skriver när jag är hemma igen =)

hoppas ni mår bra! :)

Sånt som det inte finns någon kategori för / 1 kommentarer / Kommentera här!

2009-09-08
 07:51:43

-

Gör mig iordning och äter frukost, om en liten stund ska jag och älskling åka till skolan. lång dag idag. skola till halv fem, köpa färg och sen träning
Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-09-07
 19:24:29

shlager



Här sitter jag och lyssnar på Shalgermusik, alla hitsen! ska se till och städa nu faktiskt! så att det lir klart, när jag städade i lördags så blev det aldrig riktigt klart innan jag gick ner till andre så nu ska jag göra färdigt det! :)
Shlager är nog den bästa musiken att städa till! den gör en sjukt glad och galen! haha.

älskling kommer hit snart så jag vet ej om jag skriver senare, men vi får se. annars får ni ha det så jättebra så hörs vi imorgon! ska gå och kolla på färg med mamma efter skolan, men skriver när jag kommer hem efter det! slutar halv fem så det kan bli ganska sent.

Puss o hej! :)
Städning / 1 kommentarer / Kommentera här!

2009-09-07
 18:58:05

Nytt halsband från H&M

Halsbandet är nytt och jag köpte det när jag var i stan med älskling i lördags. Köpte det på H&M och jag avgudar det, så litet och sött :) man ser inte så jättebra på bilderna, men det är små berlocker som hänger. en svartpärla, ett hjärta, en vinge, en nyckel och ett par ballerinaskor! :) gör sött!


Shopping / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-09-07
 18:49:23

älskar dig

5 månader och 5 dagar. (L)

Jag älskar dig älskling, bara mer och mer för varje dag!
Ger vi inte upp, kommer det hålla hur länge som helst!
Vad jag känner är sann kärlek och det kan du inte ta ifrån mig.
Ta vara på kärleken du får, för jag älskar dig!

Min Älskling / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-09-07
 18:41:55

23 dagar kvar till lycka

23 dagar kvar tills vi flyttar och 23 dagar kvar till konserten! Jag hoppas på att vi kommer flytta innan 23 dagar, och det är nog ganska stor chans till det. och det är ju snart!! woho! imorgon ska vi åka och kolla på tapeter, färg och sådär. känner att det börjar närma sig och jag känner mig så glad! =)

Jag vet inte vad jag ska ta med mig ifrån mitt nuvarande rum till mitt nya! måste ju dela på allt! heeeeeeelp.
Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-09-07
 18:39:25

en skoldag full med mycket lektioner

Hej på er.
Åt middag för en stund sen, pommes med falukorv. inte det nyttigaste och sådär men fanns ingen mat klar så jag gjorde något snabbt bara. gjorde alldeles för mycket bara, har typ hälften av tallriken kvar men den var överfull när jag började. hehe.

Idag är det måndag, började skoldagen med Engelska som inte var så värst kul men satt mest och skrattade med Sandra. båda två var visst lika usla på engelska, speciellt på morgonen sådär. efter det var det matematik, diagnos! gick väl hyfsat med tanke på ett helt sommarlov utan matte! haha. efter det var det dags för idrott, skulle springa till posthuset och tillbaka till centralen sen skulle vi upp på bron och springa upp och ner tre gånger men jag sket i det för foten gjorde ont. sprang iaf till posthuset och tillbaka, så lite springning fick jag gjort iaf! lunch sedan, sen sceniskt musikprojekt som verkar vara en riktigt rolig och bra kurs. nu får vi chans att planera konserterna riktigt ordentligt allihop! efter det skulle vi repa och det gick väl som det gick eftersom daniel snodde johan ifrån oss, johan som vi verkligen behövde på min låt! men han kom in i tio minuter på slutet och då gick det utmärkt!

Hur har eran dag sett ut? :)

Dagsbeskrivning / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-09-07
 18:30:23

Lördags outfit



Outfits / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-09-07
 18:11:07

Fredagens outfit

Outfits / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-09-06
 22:15:37

skriver imorgon och bilderna kommer då med



Hinner inte , ska ner till älskling nu!
Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-09-06
 22:05:06

klart det inte ska funka nu bara för det

självklart ska det börja jobba sig med att lägga upp bilder nu.. provar om en stund igen. tålamod! haha
Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-09-06
 21:47:13

lämnade filippa hos mats precis

hej, jag var precis nere och lämnade filippa hos sin pappa nyss. nu ska jag blogga här lite, visa vad jag köpte igår, hade på mig igår och i fredags. sen ska jag packa saker inför skolan imorgon. ska springa på gympan imon! usch..

Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-09-06
 19:16:54

hemma iaf.

hej. är hemma och har vart hemma en stund nu. är fortfarande barnvakt och vet inte hur länge jag kommer att vara det. hoppas på en stor slant pengar sen iaf! haha. nej men hoppas på en liten slant iaf,  :) skulle jag verkligen behöva just nu! ;)

när filippa har blivit hämtad så ska jag visa er lite bilder. sen ska jag nog lägga mig och börja läsa på andra twilight boken, har äntligen läst färdigt den första! mycket trevligare att läsa långsamt än att stressa igenom böckerna, man njuter mer av dom om man läser lite då o då. så nu är det dags för andra boken iaf, har den och två till kvar! sen en annan bok av henne som inte handlar om samma historia. ser framemot att läsa den och se om den är lika bra!

nu ska jag fortsätta prata med mikael och karin på msn, sitta med filippa i knäet, kolla facebook och bloglovin! skriver sen =)

glömt att visa er min väska jag köpte, såhär ser märket ut på den iaf! haha..
Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-09-06
 14:05:20

smink, hår & internet

nu är jag hemma, ska byta linne och skor. sitta vid datorn lite och sminka mig & fixa håret. sen åker jag och mamma in till stan, hämtar filippa och åker till slottskogen. inte så värst kul att åka ensam.. men vill människor inte ställa upp så får man väl bara acceptera det. får hoppas att det inte blir en så lång stund.

hoppas på att få träffa andre sen, hoppas hoppas hoppas!

nu - smink, hår & internet.
sen - bär det av mot slottskogen.







Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-09-06
 11:28:55

en timme kändes så mycket längre

Godmorgon! jag och älskling låg o drog oss i sängen ganska länge, även om klockan bara är halv tolv nu. eller vafan det kändes som att vi låg där väldigt länge och bara drog oss, men när jag tänker efter nu så låg vi bara där i en timme för vi vaknade halv elva. konstigt hur tiden kan kännas så långsam ibland och ibland alldeles för snabb, jaja.

just nu är älskling däruppe i köket och gör pannkakor till oss, ska bli gott, är svin hungrig, senare blir det nog till att vara barnvakt. andre orkade itne hjälpa mig så jag vettefan vad jag ska göra. hoppas det blir en kort stund bara.

nu ska jag gå upp och se om någon pannkaka är färdig! skriver väl senare. puss!
Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-09-05
 22:03:14

nu drar jag mig till min älskling




Nu går jag, ska ner till andre och sova där. skriver imon, vet ej när. när jag kommer hem tror jag. kanske ska vara barnvakt imorgon så vi får se hur det blir med bloggen, bloggar på kvällen tror jag iaf! :)

Hoppas ni har en treevlig lördagskväll och får en underbar dag imon! pusshej

Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-09-05
 21:59:29

såhär ser jag ut nu...



Såhär ser jag ut just nu, ska gå ner till min favorit kille, min älskling :)
Jeans och linne - H&M
Outfits / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-09-05
 21:56:03

flumm


Photos / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-09-05
 21:53:20

flummat och städat

Hej igen :) har inte skrivit så mycket idag för jag har städat och bara flummat. fotat mina nya jeans rätt mkt, och när jag gjorde det så fick jag flummattack och fotade llite mer. haha, ni ska få resultatet!

Om en stund ska jag ner till älskling, ska bara göra mig iordning och lite så. visa er bilder med!

Photos / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-09-05
 17:24:27

shoppat idag, får unna mig själv det ibland

hej, kvällen igår blev till att kolla på film med älskling. state of plate eller nåt hette den, mkt bra faktiskt :) idag åkte vi till stan, jag hittade ett par jeans, ett par trosor, ett halsband, hårspännen och en hårklämma :) gjort slut på mer än 500 kr, men det var det ändå värt. Är värd lite shopping ibland =)

nu - städa och sen får ni se bilder på vad jag köpt och bilder ifrån idag & igår! älskar min nya kamera! :)<3 fast älskar min älskling mycket mycket mycket mer!

skriver nog sen! puss

Shopping / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-09-04
 00:34:19

Alltihop i samma bild



Allt är ifrån H&M, Lila kofta, svart skärp, lila ögonskugga, svarta&gråa strumpbyxor, grön/blåa tights, vitt&svart linne, grå långkofta, svart träningslinne med tryck och harembyxor till träningen. hyfsat nöjd med köpen, träningskläderna blev perfekta, skärpet och ögonskuggan kanske var lite onödiga. linnena var bra, bra basplagg. de grön/blåa tightsen har en helt underbart cool färg och superskönt tyg! bara koftorna som var lite sisådär, lite för slappa och stora känns det som. men det fixar sig väl :)

nu behöver jag sova, för imon äre skola, köra hårt på ensamblen! efter skolan blire jobb. kmr vara helt slut. träningen får vänta till nästa vecka, har blivit så mkt den här veckan. vart sjuk och så.

nu blire borsta tänderna, sen lägga mig o läsa. borde gå upp innan halv sju imon, för att hinna vakna. duscha och göra mig iordning. får se när jag orkar upp. sov gott!

Shopping / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-09-04
 00:08:47

nya träningskläder!

Shopping / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-09-03
 23:56:04

nya kläder






Shopping / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-09-03
 23:45:03

ny kofta, linne och strumpbyxor från H&M





Shopping / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-09-03
 22:42:25

schemat har inte riktigt suttit sig i huvudet ännu



nu - facebook (farmville & farmtown), bloglovin och msn. sen - vänta på att mamma kommer hem med mina kläder från h&m som jag beställde för hur längesen som helst! blir nog sängen med "om jag kunde drömma" efter det.

skola imon.. halv nio till halv tre, nåt sånt. ensamble, skapande verksamhet och kultur & idéhistoria. ser ju fram emot ensamble och skapande verksamhet. ensamble är kul, ska börja med min låt! scary! barn av vår tid!! skapande verksamhet - lyssna på resterande låtar från konserten, min grupps framtädande kvar! det vill säga, MIN låt! nervös.. tur att mikael sjunger det mesta, och bra gjorde han det med! :)
Ser inte fram emot kultur & idéhistoria så värst mycket, inte direkt mitt favoritämne direkt. usch på att vi ska läsa kursen på TVÅ år med!

skriver säkert en gång till innan jag lägger mig, hoppas ni haft en bra dag :)
Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-09-03
 22:32:46

Samsung PL50




Här är kameran jag köpte, så otroligt mycket mycket mycket snyggare i verkligheten! :)
Shopping / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-09-03
 22:25:33

har äntligen fått köpt mig en ny kamera



Efter skolan tog jag och älskling bussen hem till honom, efter en stund kom pappa ner för vi skulle låna andres bil eftersom mamma hade bilen så vi hade ingen. gud vilken tur att andres mamma köpt en bil åt honom! :) Åkte till NetonNet och hittade kameran jag ville ha nästan direkt, lite krångel med färgerna eftersom jag trodde att den jag ville ha hette Black så krånglade det ju till sig. men visade sig tillslut att den jag ville ha hette Gray. Fixade också ett 2 GB minneskort till också. När jag tog upp kameran påväg hem sen blev jag mycket stolt över mitt val, kameran var uber snygg! hade ju bara sett den på bild.

ska fixa en bild till er med ;) så ni får se vilken jag köpte. Den heter iaf Samsung PL50 om ni vill kolla själva :)
Shopping / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-09-03
 22:00:03

dagens outfit.. typ



"Söndriga" jeans & svart vanlig tunn långarmad tröja från Gina Tricot.
Outfits / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-09-03
 08:37:17

tappar aptiten direkt

Godmorgon, igår åkte jag och älskling och åt pizza, som vanligt typ. tjocka oss lite gör vi nog ganska ofta! iförsej var det ganska längesen innan igår om jag inte minns helt fel, men de satt gött iaf. förutom att andre fick äta halva min bit med eftersom jag alltid nuförtiden tappar aptiten så fort ja börjar äta, och så mår jag illa.. men efter en timme igen är jag svin hungrig. sjukt jobbigt! och jag vet inte varför.. har mått riktigt dåligt de senaste dagarna och det gör jag fortfarande. förstår verkligen inte vad det kan vara! någon som tror sig veta?

iaf, innan vi åkte o käkade pizza igår så handlade vi lite gott på PLOPP. en stor godispåse, jag hade vart godissugen heela dagen, så jag var bara tvungen. åt inte så mkt av det på kvällen heller men de är väl alltid bra att spara och ha typ en annan dag, som..idag? :D slipper jag köpa nytt varje dag. borde inte äta godis egentligen, skulle ju bara göra det på fredag och lördag. men jag skyller på att vi firade 5 månader igår! Haha. fast jag sitter och smaskar i mig en godis nu, och vad ska jag ha för ursäkt till det då? haha.

nej men på kvällen myste vi mest framför tvn, skulle kollat på en film men tiden gick så fort och vi gjorde annat så klockan blev för mkt och andre ville sova. jag själv var långt ifrån trött..

idag är ja då helt sjukt trött eftersom jag inte kunde somna förrän sent inatt. börjar som tur är 10:15 så jag har lite tid på mig.. skönt. väntar just nu på att min plattång ska bli varm, ska ge mitt hår lite tid för en gångsskull. orkar aldrig lägga ner tid på att platta det längre, för ibland gör jag det förgäves. hoppas håret är på min sida idag iaf, hoppas hoppas.

skriver kanske innan jag åker igen! men bara kanske. har en massa att göra efter skolan med så skriver jag inte innan skolan så skriver jag nog ikväll, om jag hinner. dagen är fullspäckad med saker! ha det gött!


Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-09-02
 15:34:39

5 månader

Är hemma hos andre, helt slut. benen värker, kan inte röra dom typ. skakar bara när jag går.  första brännbollsmatchen tittade jag på och räknade poäng. min klass vann. sen var jag emd de resterandematcherna, tre matcher tror jag det blev som jag var med i. det borde jag inte ha vart, för nu känne rjag mig dåligare än innan.

andre kollar på tv och jag ska kolla runt på internet en liten stund sen ska jag fråga andre om han kan fixa nåt att äta annars vill jag gå hem o käka. svin hungrig.. skriver kanske inte mer idag, bara kanske.. vi får se ;)

5 månader med älskling idag! tiden går helt sjukt fort. snart har jag umgåtts med honom i 1 år! <3 älskar dig!
Min Älskling / 2 kommentarer / Kommentera här!

2009-09-01
 22:05:28

mår inte alls bra idag.

hej! sorry för dåligt uppdatering idag, har vart hemma mått svin dåligt verkligen och det gör jag fortfarande. men jag har bara städat, rensat, packat och tvättat hela dagen! jag och mamma har haft fullt upp. vet inte när vi kommer att få flytta in så lika bra att börja.. även om jag mått dåligt så har det känts bättre när jag varit igång hela tiden, men så fort jag tar det lugnt och slappnar av så känner jag hur dåligt jag verkligen mår.

skulle behöva stanna hemma imon med, men jag får inte. de e friluftsdag imon med, brännboll..orka.. kommer att få sitta och titta på ifall jag mår som jag gör idag. kul? inte direkt. får ta med mig min twilight bok och läsa.. efter detta ska jag njuta med älskling hela dagen =) 5 månader imon! hihi. älskar honom!

nu ska jag kolla på so you think you can dance, tills andre duschat färdigt. då ska ja in i duschen och sen njuta med älskling hela kvällen och natten.

hoppas ni haft en bra dag iaf! <3

här har ni min älskling som jag firar 5 månader tillsammans med imorgon! Jag älskar dig så obeskrivligt mkt! <3
Dagsbeskrivning / 0 kommentarer / Kommentera här!