2009-11-26
 20:13:08

im home

Hej. jag är hemma.. har småstädat litegrann, kände att jag behövde det. har inte bott här i en vecka än men det är redan stökigt, haha. fattar inte hur man lyckas!

 

Om en stund hoppas jag att älskling kommer, då ska jag börja med att skriva ner min låt på notpapper. det kommer ta ett tag kan jag lova! haha.

 

skriver nog inte så mycket idag, inte imon och inte på lördag. kanske på söndag.. har ganska fullt upp denna helgen och idag så jag skriver när jag kan. det får duga för den här helgen.

blir en mysig kväll med älskling idag, samtidigt som vi ska göra viktigt plugg.

 

hoppas ni får en underbar helg iallafall! <3

Dagsbeskrivning / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-11-26
 09:04:08

dags för skola....

dags för skola, och första lektionen är prov..

sprutan ska tas idag med.

fyller år imorgon.

låten ska vara färdig på papper imorgon.

ska städa lägenheten hemma imorgon för att vi ska ha kalas på lördag.

handla mat inför lördagen med.

sitta i studion hela kvällen lång kommer jag få göra idag.. få färdigt den jävla låten!

två timmar håltimma i skolan idag.

jag älskar diesel

 

jaja, hejdå!

Sånt som det inte finns någon kategori för / 1 kommentarer / Kommentera här!

2009-11-25
 20:44:50

svenska

nu ska jag försöka plugga svenska.. ha dt!
my lovely school / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-11-25
 20:33:12

hej på er

Hej! Jag har haft fullt upp idag, skola från klockan 10 - 15:00 typ. Pratade med Stylisterna som ska styla mig inför konserten, jag ska då ha mustach, pollisonger och glasögon. se ut som en cowboy! ohyeaahj! hahaha.. kommer skämma ut oss riktigt ordentligt! haha.

 

Efter det satte jag mig i studion skulle försöka få till någonting för den Akustiskalåten som ska in på papper på fredag. jag har INGENTING! panik! ångest! jag har kämpat som fan flera gånger, men jag sitter FAST! ju närmare fredag vi kommer ju mer växer ångesten inom mig.. Imorgon har vi svenska prov och jag måste fokusera på det just nu så kan itne sitta med låten mer..känns bara som att jag slösar en massa tid =( faen..

Efter jag kom hem gick jag ner i tvättstugan och satte på tre tvättar, sen gick jag upp och satte mig med låten.. har fortfarande inte fått fram något.. klockan 7 gick jag ner till tvättstugan igen och hängde upp tvätten i torkrummet och satte på en tvätt till. gick upp och gav upp med låten efter en stund.. nu sitter jag här vid internet, vilket jag INTE borde! ska nu fokusera på svenskan. ska om en stund gå ner i tvättstugan igen och hämta upp tvätten.

 

skriver KANSKE senare, lovar inget... har ju som sagt jävligt mkt att göra.. :(

love. puss&kram från mikaela! <3

Dagsbeskrivning / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-11-24
 23:00:32

orkar inte mer just nu

jag ger upp.. får plugga imorgon.. mår bara dåligt nu.. vill bara sova och inte vakna än på ett jävla tag..

skriver imon, hejdå.
my lovely school / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-11-24
 22:17:15

Litteratur

Litteratur i Svenska måste vara det tråkigaste som finns. Jävligt synd att typ hela Svenska B-kursen är LITTERATUR! orkar inte.. säger bara... SUCK...!
my lovely school / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-11-24
 22:00:50

bara...

3 dagar kvar! lääängtar (: hoppas jag inte blir sjuk av svininfluensavaccinet!!
The one and only Mikaela / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-11-24
 21:59:41

nu blire plugg.. suck!

Skolan betod idag av Sånglektion 09:00-09:30. Håltimme 09:30-12:30. (umgicks med söta erika under denna håltimme, satt i studion och lyssnade på mina gamla dåliga låtar och inspelningen från konserten.. trevligt (: hihi) Matematik 12:30-13:50 (cirka?) Arbetsmiljö och säkerhet 14:00- 15:10 Ljudteknik 15:20-16:30

Det var min skoldag. Efter det åkte jag och Erika hem till pappa, medan Erika lekte med Diesel så gjorde jag mat. som inte blev så jättegod men jaja! haha. Sedan kollade vi på Twlight, ettan! Erika hade inte sett den innan? inte läst böckerna heller. tur att hon börjat läsa första boken nu då ;) och såg första filmen idag. kanske blir ett besök på Bergakungen med mig och camilla på söndag! New Moon. Längtar som FAN!

För en stund sedan följde jag iallafall Erika till spårvagnshållplatsen och gick sen hem. Sitter nu här och ska börja plugga svenska. prov på torsdag! imorgon har jag tvätt tid så bheöver plugga så mycket som möjligt idag för imorgon msåte jag sitta mycket med min låt som jag ska ha ackord, melodi och text till på fredag... stress! skönt att kunna slappna av idag iallafall. har känt mig jättestressad de senaste..

nu blire plugg..
Dagsbeskrivning / 1 kommentarer / Kommentera här!

2009-11-24
 21:53:48

godkväll

Godkväll!
Förlåt för att jag inte skrev igår, men jag satt och försökte läsa igenom kompendiet vi skulle ha läst tills idag.. sen duschade jag och älskling och la oss typ direkt. var helt slut verkligen. är det varje dag nu för tiden. riktigt jobbigt!

gick upp imorse, jag började tidigare än andre och när jag såg han i sängen ligga där så skönt och fortsätta sova så ville jag bara hoppa ner bredvid honom och fortsätta sova jag med.. men var tvungen att gå till skolan. hade sånglektion klockan nio, sandra hjälpte mig att hitta en låt som jag ska sjunga på uppvisningen.

Ready for the storm blev det :) aldrig hört innan men sandra tyckte den passade mig och när vi började sjunga den så kändes det bra =)

vad har ni för er idag?
kram!
Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-11-23
 20:24:02

15 veckor

Min älskling är 15 veckor idag! :) han har blivit så stor! <3

Tankar / 1 kommentarer / Kommentera här!

2009-11-23
 19:14:26

det är vad man har pojkvänner till ;)

Andre har fixat internet här nu, min grymma pojkvän! =)
Nu har jag grejer o göra, så jag skriver kanske sen.

hoppas ni haft en bra dag! :)
Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-11-23
 11:58:02

tomorrow maybe?

Imorgon så kanske jag ska kolla på första Twilight filmen med Erika, men bara kanske, nu får du allt säga om du kan eller inte ;) På söndag ska jag gå på tvåan med Camilla, du kanske kan hänga med om vi får sett ettan innan fredag? läs ut boken!! haha

Någon dag ska jag dra med min pappa till massa affärer och storhandla till lägenheten. skrev en lång lista på grejer jag vill ha/behöver till mitt rum. + grejer jag kommer tvinga honom att köpa till köket och badrummet.
Det ska bli en SNYGG lägenhet =) hihi.

nu ska jag kolla lite bloggar o så.. sen blire lunch för min del. kram på er! <3
Dagsbeskrivning / 1 kommentarer / Kommentera här!

2009-11-23
 11:55:35

inte idag blir på torsdag

Vi skulle tagit vaccin mot svininfluensen idag, tyvärr har det blivit ändringar och vi ska ta det på torsdag. jag säger bara NO! tänk så blir jag sjuk, vissa har ju fått feber och sånt :O och jag fyller år på fredag! jag vill inte! kunde vi inte fått ta den idag =( fan då...
Tankar / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-11-23
 11:53:59

four days

4 dagar kvar! längtar! :)
The one and only Mikaela / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-11-23
 11:52:43

Jag är här =)

Hej mina trogna läsare! haha.. några stycken har jag väl allt. hehe =)

Jag är ledsen för den dåliga uppdateringen, men som jag skrev så hade jag fullt upp hela dagen igår, var tvungen att åka med till min mormor med min mamma för hon hade middag eftersom hon fyller år idag. sen åkte jag tillbaka till lägenheten och fixade i mitt rum. när jag väl blev färdig visade det sig att vi inte hade något internet eftersom pappa hade sagt att vi flyttar den 1 dec. Men han ringde dit idag så idag ska det funka! ska testa när jag kommer hem sen =)

Det blev helt ok i mitt rum, jävligt trångt bara. ska se någon dag om jag kan möblera om på något annat sätt.

Idag efter skolan ska jag handal deopulver till Diesels kattlåda, handla torrfoder till honom. Han har fått någon blötmat av min mormor som luktar förjävligt, men han gillar den verkligen. Det var en stor förpackning med små enportionspåsar i, fanns fyra olika smaker. Lax, Tonfick, Räkor och Sik. Han fick första påsen igår och det var med smak av räkor. Han blev helt till sig när jag öppnade den, han kunde inte vänta medan jag hällde upp. Det stämde de pappa sa, diesel hade blivit helt galen när pappa skulle skala räkor o ha på mackorna. han dök ner i skålen typ 20 gånger och pappa fick putta undan honom. han var lika galen nu när det var kattmat med smak av räkor. haha. sötnos. imorse fick han en påse med smak av tonfisk. men han får bara en påse per dag så måste gå o köpa torrfoder sen för den e slut hemma.

Efter jag handlat det ska jag hem till mamma och hämta en väska med kläder eftersom det är pappas vecka nu. sen ska jag hem till pappa och slänga sopor och se om det finns någon tvätt tid = ) sen ska jag se om jag kanske kan göra någon mat till mig och älskling =) efter det ska jag sätta mig och plugga kompendiet vi fick på ljudtekniken förra veckan. inte så värst kul eftersom texten är på engelska.. orkar inte sitta och översätta.

Så kommer min dag se ut idag, antagligen.
Dagsbeskrivning / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-11-22
 01:22:25

nu blire sängen

nu går jag och lägger mig, andre kommer snart, då ska vi lägga oss och sova direkt. varesig han vill eller inte, haha. jag ska upp typ 8 eller 9 imorgon? Så jag måste lägga mig och sova snart! inte om en timme liksom, haha.

 

sov gott allihop, ha en bra dag imon om jag inte hinner skriva :)

love, puss&kram!

Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-11-22
 00:48:45

omöjligt att slå det rekordet.

Har suttit och pratat med Erika på msn nu ett tag, spelat Bejeweled Blitz på facebook och försökt slå andres rekord! men det är ju OMÖJLIGT! Har typ spelat hundra gånger men jag lyckas inte! din fis andre :D kunde du inte låtit bli och slå mina poäng som då var REKORD! ne för du måste komma o förstöra..haha

jag får fortsätta försöka en annan dag, nu är jag jättetrött. ska försöka ställa iordning alla lådor här nu så det blir lätt att bara bära ut imorgon, och flytta på lite grejer i min säng annars kan jag ju inte lägga mig. diesel ligger och sover i sängen iallafall, vill inte väcka honom men jag är nog tvungen för han ligger alla grejer jag ska flytta på, sötnos! (: hehe.

 

skriver säkert ett sista godnatt inlägg innan jag drar :) puss så länge!

Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-11-22
 00:15:05

vad gör ni? (:

Känns som att jag packat ner allt jag kan, delarna till datorn som datormusen tangentbordet, högtalare och sub packar jag ner imorgon bitti eftersom jag vill sitta här nu (:

Tvn vill jag kolla på när jag går och lägger mig så tvkontrollen och sådant väntar jag också med. lampan på skrivbordet står kvar pga att jag inte vill sitta i mörkret eftersom det är den enda lampan jag har och den enda jag haft typ sen mamma flytta, min stora lampa drog hon med sig för att ha ljus när vi var där och måla och efter det har den inte kommit tillbaka, den står i stora rummet hos mamma. där får den väl stå, pappa får köpa en taklampa till mig när vi flyttat in i den nya lägenheten =)

 

vad gör ni? (:

Sånt som det inte finns någon kategori för / 1 kommentarer / Kommentera här!

2009-11-21
 23:40:49

julpynt i stan. redan?

Nu när jag var inne på det här med vintern så kom jag att tänka på julpynt. Alltså de har redan pyntat typ hela nordstan och femman? Göteborgare, vad säger ni om det? Redan i början av november-månad hade de pyntat typ hälften av allt som är uppe nu. Alltså redan? Jag vill hinna fylla år innan vintern kommer.. jag fyller år på hösten! Vintern ska börja den 1 december! Vilka håller med mig?

 

Jag minns inte att vintern och julen redan var startad innan jag fyller år tidigare år? Har jag inte märkt det eller har vi börjat tidigare detta året? Jag förstår ingenting.. Jag fyller iallafall år om 1 vecka! och det känns så jävla skönt! (:

Det är exakt dagar kvar idag! nerräkning! hihi.

Tankar / 1 kommentarer / Kommentera här!

2009-11-21
 23:37:47

Vintern är verkligen snart här...

Pappa bad mig hänga med han ner och slänga skräp och sen gå och slänga glasflaskor, jag säger bara fysatans vad kallt det börjar bli ute nu! det var helt dimmigt, svin kallt och började lukta lite småbränt som det brukar göra när gräset börjar frosta och få en vittbeläggning på ytan.. vintern börjar närma sig och jag har inte ens fyllt år än!

 

Julen är här om snart en månad! skrämmande hur tiden kan gå så fort, var ju nyss sommarlov :S?

Tankar / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-11-21
 23:21:43

ska dra en rush nu

Nu ska jag börja packa igen, ska dra en snabb rush och sen kanske jag skriver ett kort inlägg igen (:

skriver nog igen innan jag lägger mig iallafall ;) snackar med erika på msn samtidigt som jag packar så ett inlägg då och då kommer säkert :D

 

hoppas alla mår bra och har haft en bra dag idag iaf! <3

Dagsbeskrivning / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-11-21
 23:15:44

kärlek

Alltså jag kommer ihåg när jag var nykär, man var så nyfiken på allt. så nervös inför personen man var kär i. den speciella känslan man hade i magen varje gång man såg personen, varje gång han såg en i ögonen och log. den känslan glömmer jag aldrig. för det är en speciell tid av en relation. Jag älskar andre så otroligt mycket att jag kan inte ens förklara mina känslor i ord längre.. min kärlek har vuxit så mycket och så snabbt att jag vet inte när den slutar, känns som att jag ska explodera av kärlek ibland. Vet inte vart jag ska göra av all kärlek jag känner.

 

När André ser mig i ögonen och säger "jag älskar dig" så vet jag inte vart jag ska ta vägen.. varje gång han skriver jag älskar dig i slutet av ett sms, jag blir alltid lika glad? även om jag vet att han älskar mig så vill man ändå höra det för det får en att känna den där speciella känslan man kände i början för några sekunder..

 

Jag och André har varit tillsammans i 8 månader den 2 december, tiden går väldigt fort, jag förstår inte hur det kan gå så fort. De första månaderna vi hade tillsammans var helt underbara men de försvann så fort?! Jag skulle ge allt för att för en dag uppleva den kärleken och de känslorna man kände precis där i början när allt var så nytt och nervöst. När jag fick reda på att han tyckte om mig, jag visste inte vad jag skulle göra eller vart jag skulle ta vägen.. ville bara vara med honom dygnet runt. ville och vill hela tiden visa och berätta för honom hur mycket han betyder och hur mycket jag älskar honom. Men jag hittar aldrig något bra sätt att göra det? Killar verkar tröttna på orden, "jag älskar dig", "vad vacker du är", "jag är så lycklig med dig". m.m

Är det kanske bättre att inte säga nåt? För han vet ju att jag tycker om honom, men jag vill säga nåt. 

 

Vad säger ni om kärlek? Är det inte något fullständigt underbart? Tyvärr kan man bli otroligt sårad av det.. men de stunderna då allt funkar så är man så jävla lycklig. Jag är lycklig men min fina pojkvän, André Stärnman! <3

Tankar / 1 kommentarer / Kommentera här!

2009-11-21
 23:04:31

bilder jag ville visa er..

Jag har några bilder på min telefon som jag hade velat visa er, men jag vet inte i vilken låda jag lagt mobilsladden till datorn. smart!

 

Diesel har iallafall hjälpt mig o packa idag, han har legat i varenda flyttlåda o krypit, flyttat på allt och dragit i allt. han är då en bra man! haha.. har några bilder på detta som jag visar er så fort jag får tid över och så fort jag hittat sladden, blir kanske inte förrän om någon dag.

 

Sen tog jag två biler på nicklas och karolina när vi var i nordstan för några dagar sen, vet inte alls om det blev någon bra bild. hoppas det, går ju inte att zooma med min dåliga telefon! irriterande..

 

Photos / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-11-21
 23:01:24

ett av hennes inlägg...

Läste ett av Blondinbellas nya inlägg, hon är i Sunne, på ett SPA. alltså hur skönt kan inte det vara?

Jag har velat åka på SPA typ hur länge som helst. Rika människor kan bara göra vafan dom vill o bara åka, jag vill med! kanske kan önska mig en helg på ett spa i julklapp? Skulle jag ALDRIG få.. tyvärr. dessutom behöver jag önska mig pengar till ett klaviatur och ett par hörlurar. kanske också ett par högtalare, min vänstra högtalare glappar så det är irriterande som f*n när man lyssnar på musik.

 

Så vilka av er har någon gång varit på SPA och vilka skulle vilja? (:

Tankar / 1 kommentarer / Kommentera här!

2009-11-21
 22:58:24

förlåt mig!

Godkväll!

Vad har ni för er? jag packar fortfarande, fast just nu har jag tagit en paus satt vid bloglovin och läste alla nya inlägg och ett av dem hade Erika skrivit, hon frågade mig vart alla blogginläggen är.. jag menar, förlåt! Jag har varit jättedålig med det här på sistone, har vart så stressad och när jag väl inte har varit det så har jag bara tagit det lugnt och haft det skönt. igår hade jag en underbart skön kväll med min älskling. kollade på idol och hade massa mys. idag var jag och bowlade med underbara människor.

Imorgon kommer jag inte få en enda lugn stund är jag rädd för, blir flytt hela dagen lång.. har flyttkärra från 9-3 så mellan den tiden kommer det vara ett jävla jobb. efter det ska jag ju vara i lägenheten och packa upp allt och få allt iordning. och då kommer jag antagligen inte ha internet. vet ju inte när jag får tid för att koppla in det och fixa, så jag vet inte alls när jag får tid för att skriva igen. ska försöka gott göra det med att skriva ett par stycken nu ikväll innan jag lägger mig. Duger det? (:

 

Jag har packat nu i flera timmar, känns inte som att man kommer någon vart. men det gör man. har varit borta i den nya lägenheten två gånger nu under kvällen för att packa upp lite så att man får tomma lådor som man kan packa nytt i, har inte så många flyttkartonger så har varit tvugna att göra så. dessutom har vi sparat tid inför imorgon (:


Hoppas ni har en underbar kväll! :) 

Dagsbeskrivning / 1 kommentarer / Kommentera här!

2009-11-21
 18:15:56

kommer någon vart iallafall

Börjar komma någon vart nu iaf :)

Har tre säckar fulla med mjuka grejer och två kartonger med annat. ändå är det så mycket kvar! och har inte ens mycket lådor :O aja jag får fortsätta, skriver säkert sen!

 

ha dt! (:

Dagsbeskrivning / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-11-21
 17:29:32

i fullgång

Hej! Jag är i fullgång och packar! Har börjat med klädkammaren. finns en jävla massa skit därinne alltså, helt sjukt!

Tidigare idag var jag och bowlade med trevliga vänner, Erika, August, Mikael och min underbara pojkvän Andre! <3 Jag kom INTE sist! :O Det gjorde Andre! Helt sjukt, han kommer ju nästan alltid etta typ, och idag var han riktigt usel sköt i rännan flera gånger eller bara satte någon enstaka kägla. Erika kom snäppet över honom och sen kom jag precis under August och först kom ju självklart Mikael! Så mikael vann, jag är nöjd med min tredje plats :) ett tag låg jag ju på delad första plats med micke, synd att jag blev dålig i slutet! Jag kunde ju kanske vunnit! :p

 

Nu ska jag fortsätta packa och lyssna på Amy Winehouse =)

Love.puss&kram!

Dagsbeskrivning / 1 kommentarer / Kommentera här!

2009-11-20
 23:11:00

kort update, jag e ledsen.

hje. förlåt för min otroligt usla uppdatering. jag ska skärpa mig men just nu är det jättemycket. imon ska jag bowla med några underbara vänner =) sen hem och packa riktigt ordentligen och söndagen blir full med flytt. kommer vara helt slut. men blir skönt när allt är i sin ordning och man börjar känna sig hemma (: och diesel kan få ett riktigt iordning gjort hem och trivsamt och lugnt. han komemr trivas bra (=

nu ska jag lägga mig i sängen och somna bredvid min underbara älskling!
jag skriver antagligen imorgon, men vet ej vilken tid. hoppas ni haft det underbart iallafall!

Drömsött, sov gott och GODNATT!

Love, puss&kram!
Dagsbeskrivning / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-11-19
 19:51:56

Michael Jackson!

Jag älskar verkligen låten, You are not alone med Michael Jackson!

Man in the mirror är också helt sjukt bra!

 

Erika, STUDION? du förstår! haha :D

Music / 1 kommentarer / Kommentera här!

2009-11-19
 19:36:47

NICKLAS HOCKER!!

 

Music / 1 kommentarer / Kommentera här!

2009-11-19
 19:11:09

känner mig helt slut varje dag

Hejsan!

Jag är nu hemma hos pappa, vilket var riktigt längesen känns det som. Men äntligen träffar jag min sötnos Diesel! Han har bott hos Carolina de tre senaste dagarna så det var skönt att äntligen få träffa honom och gosa (:

Han har vuxit så himla mycket på tre dagar! han har blivit tjock, magen är så rund och har har blivit jättestor =) min bebis håller på att blir stor! hihi.

 

Idag vare skola från halv nio till nästan halv fem.. har gått i skolan riktigt länge nu måndag-torsdag, brukar inte kännas såhär jobbigt. har verkligen vart stressad och vart helt slut typ varje dag. skönt att jag nu bara kan vara hemma och slappna av och mysa med min älskling katt (:

 

Efter skolan gick jag till stan med typ flera stycken, men typ camilla erika och mikael. några ettor var med. och jimmy larsson och julia med. johan kom dit sen med. idol skulle vara där. kom dit, väntade på att allt ska börja och när de äntligen berättar att det är nicklas och karolina som ska spela en låt så blir man överlycklig eftersom, hallå NICKLAS! Haha. men när de väl börjar, fy fan. gitarren lät riktigt högt och JOBBIGT och mikrofonerna lät helt förjävligt. men synen var då inget negativt! nicklas ser riktigt bra ut! =D

Är avundsjuk på Erika, hon åkte på samma pendel som NICKLAS! Du skulle gått fram och bett om en autograf! jag ville ju ha en =(

 

men nu ligger diesel här på skrivbordet och sover, sötnos! jag ska nu kolla runt på internet, bara ta det lugnt och inte stressa. sen ska jag börja packa lite smått för på söndag flyttar vi! yeeaahjj! =D

Dagsbeskrivning / 1 kommentarer / Kommentera här!

2009-11-18
 21:12:41

jag är hemma, är jättetrött

Jag är hemma, fick målat min vägg och slipat köksväggen och målat på patent. imorgon ska pappa spackla och slipa. och min vägg ska han måla ett sista lager på =)

 

jag är helt slut nu så jag ska gå och kolla på tv med älskling och mamma nu. om en stund ska jag duscha.. vet ej om jag skriver mer idag. hörs imorgon annars!

love, puss&kram!

 

saknar min diesel!!


Dagsbeskrivning / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-11-18
 12:08:16

sitter i klassrummet

Sitter i klassrummet, börjar om tio minuter typ. med samhällskunskap.. inte direkt sugen på det men jaja.
har precis skaffat behörighet och det känns bra =) när allt fixat sig hemma och lugnat ner sig i skolan så ska jag sätta mig i studion efter skoltid och verkligen göra något :) Erika ska vara med mig också, vi ska spela in lite sång och så :) sen ska jag spela in en helg med Camilla inför den akustiska låten =)

nu ska jag läsa bloggar, kolla bilddagboken och facebook. - tills vi börjar samhällskunskap.

försöker skriva senare!
love, puss&kram!
my lovely school / 1 kommentarer / Kommentera här!

2009-11-18
 08:57:44

i´m up

Godmorgon Godmorgon! (sjungandes!)

Jag är uppe! Har precis duschat och ska nu alldeles strax börja klä på mig =)
Igår kväll gick jag och la mig runt halv ett tror jag, somnade väl runt ett. läste en stund och sen somnade jag bara. skit trött! men nu är jag vaken och känner mig faktiskt inte så...ok då! .. jag känner mig riktigt jävla trött! haha. det är sanningen!

Skola klockan 10.. mamma och jag åker halv 10, får bilskjuts idag! jippie!
Börjar med naturkunskap, hoppas vi får tillbaka provet, hon har faktiskt sagt att vi ska få det så det litar jag på! (;
Sen har vi lunch och sen SAMHÄLLSKUNSKAP. hatar verkligen det ämnet.. usch. sen har vi klassråd och sedan är det studiestuga, jag ska på en genomgång i gehör och musiklära, sen ska vi ha en ljudteknikslektion för vi sket i den igår för att klockan blev så mycket. sen slutar jag och ska dra hem till pappas nya lägenhet och måla mitt rum!
YEAHJ!

skriver någon gång under dagen, vet dock inte när jag får en tid över. men lovar att skriva så fort jag får det! :)
hoppas ni får en underbar dag! love, puss&kram!

min lilla bebis ligger på min stora bebis mage =) haha.. älskar er båda två! saknar er! har sovit utan älskling i tre dagar nu =( men inatt! då jävlar ;D
Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-11-17
 23:32:17

dags för tv-tittande

nu ska jag kolla på tv, hörs imorgon..
Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-11-17
 23:31:01

den nya lägenheten i renoveringsläge

Photos / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-11-17
 23:27:41

kulören på fondväggen i mitt nya rum!

Väldigt väldigt väldigt suddig bild men den översta färgen tog jag =)


testade lite hur färgen skulle se ut på väggen, imorgon blir det till att måla hela väggen! :) med min söta älskling som ska hjälpa mig! jag älskar dig <3


Photos / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-11-17
 23:20:16

precis innan sömndags.

En kväll så hade jag gått och lagt mig, suttit på tv och låg och kollade på den. Diesel hoppade upp och la sig bredvid mig, han somnade till en stund men efter några minuter reser han på sig tvärt och hoppar ner, jag tänker snabbt "nej! säg inte att han är igång med lekarna igen.. jag som vill sova...".

Han hoppar ner, går sakta fram mot tv, sätter sig ner på rumpan och tittar upp.. min älskling ville bara komma närmare tv för att sätta sig och kolla.. haha! han såg så söt ut. som ett litet barn som kollar på barnprogram. min sötnos! :D

Bild på detta: 



Photos / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-11-17
 23:16:51

min älskling diesel!

När jag är hos mamma så börjar jag sakna min underbara Diesel direkt.. är jobbigt att veta att han antingen är ensam eller bara med pappa. han är ju min bebis, då vill jag ha honom hos mig hela tiden! åh vad jag önskar att mamma tillät mig att ha honom hemma hos honom också :( jag skulle bli så otroligt glad verkligen! veta att han inte behöver vara ensam så mycket, veta att han mår bra och att jag kan vara med honom så mycket jag kan.

 

tänker bjuda på lite übersöta bilder på honom iallafall!  :)

När han sover så gott, på mitt skrivbord, i mitt knä eller på andra ställen.

En rolig bild då han överraskade mig ska ni få se med, ska berätta historien runt den med.. här kommer dom :)

 

Min sötnos sover bredvid mig på skrivbordet när jag sitter vid datorn =) jag saknar honom nu!








min älskling leker med sin råtta som jag köpt till honom =) 


min lille bebis sover :) 



MIN STILIGA ÄLSKLING! du är så underbart söt! saknar dig :( så mysigt när du kommer och lägger dig bredvid mig när jag ska sova, så gör du inte när andre är där! då sover du för dig själv, haha. 


Vad tycker ni? Är han inte helt sjukt söt? Jag smälter! 

Photos / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-11-17
 23:03:43

Mammas place! haha

Mamma´s place! haha

Kitchen: ljust och öppet ;)

Mörkt och mysigt!

Vardagsrum: stort och bekvämt!

Mysigt med massa ljus överallt!

Mina übersnygga ljusstakar som jag har köpt! glittrar underbart och mysigt! :D

Fina tavlor i storarummet, de har Susanne Jonsson en vän till familjen gjort, jag vill också ha? I mitt rum! fast i andra färger :D

My bedroom: ganska litet men ganska mysigt ändå :)

mysig stor matta och en mysig fåtölj.

en dator är ju ett måste! det som fattas är platt-tvn jag längtar efter.. spara pengar och köpa en liten och sätta på väggen framför sängen? skulle passa mig PERFEKT! försöker få min pappa att köpa en till mig till mitt nya rum hos honom. Skulle passa så perfekt och jag får inte plats med en stor tjock tv i det lilla rummet jag kommer att ha där. hoppas verkligen jag får en! :)

Våra två toaletter, mammas toa och min! love the colors on my bathroom! yeahj!

Sista bilden som blir på en pyttedel av hallen!


Photos / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-11-17
 22:35:05

berömda köttbullar och sås

Var precis iväg en snabbis med mamma, åkte förbi mormor en snabbis också., fick hennes berömda köttbullar och sås! mums. imorgon blir det det och potatis, om mamma kommer ihåg att köpa potatis! annars blir det tråkig spaghetti och köttfärssås. inte så jättesugen direkt. nej nej..

 

just nu ska jag bara sitta här och BARA ta det lugnt.. sitta vid msn, erika och älskling drar ju nu så har inte någon rolig att prata med, men det fixar sig väl, haha. spela på facebook, läsa bloggar, kanske blogga lite, kolla bilder. ah ni vet, bara chilla vid datorn.. känns ganska skönt faktiskt. kanske lägger mig i soffan och kollar på tv snart..

 

ska iaf visa er lite bilder! :) redo? haha..

Sånt som det inte finns någon kategori för / 1 kommentarer / Kommentera här!

2009-11-17
 20:37:44

lite små städning

Jag småstädar litegrann i mitt rum, hade börjat samla på mig en massa tvätt på fåtöljen och massa papper och skit på skrivbordet. nu ska jag fixa iordning det, sen lägga in bilder och musik på datorn från min hårddisk så jag kan ta tillbaka hårddisken till pappa sen.

 

Denna datorn hittar inget ljudkort, kanske inte finns nåt.. vad vet jag?  ... men det är iallafall förjävligt! jag vill kunna lyssna på musik när jag sitter här, är riktigt tråkigt utan musik. musik är liksom så viktigt ! andre ska få fixa iordning detta för mig. min underbara pojkvän som fixar Allt!  ;) hihi.

 

När jag lagt in allt så ska jag lägga in bilder från min telefon så nu kan få bilder hur allt ser ut här hos mamma i dålig kvalité bilder, vilken färg jag ska ha i den nya lägenheten och få lite renoveringsbilder från den nya lägenheten med. låter det bra? :)

 

Hörs snart! love. puss&kram!

Städning / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-11-17
 20:01:43

the new apartment

Hej på er!

 

Jag är äntligen hemma. eller ah kom hem redan 5 kanske? fast till den nya lägenheten som pappa och jag ska flytta till förhoppningsvis i helgen :) så får ju kalla det hemma också! haha. men nu är jag verkligen hemma, hemma hos mamma. Mamma är inte hemma hon är och jobbar o jag sitter nu här vid datorn och känner mig helt slut.

Hade en lång dag i skolan, matematiksprovet gick väl ok, kunde gått bättre måste jag ju medge. blir nog inget MVG som jag brukar få. men blir glad ändå.. bara jag gör bra ifrån mig på nationella i matte. bara att fortsätta plugga på alla kapitlerna.

 

Imorgon ska jag nog hem till den nya lägenheten direkt efter skolan och börja måla min fondvägg. kommer bli skönt med en ljus och färgglad färg, hemma hos mamma har jag ju mörkgrått, ljusgrått, svart och vitt. lite dystert men snyggt. men ska bli roligt med lite mer färg kulörer :) har försökt få till en bild på färgen, men alla bilder blev jättedåliga men ni kan få se dem. :p if you wait a second or two.. or tree.. or four.. ok.. wait an hour! hahah

skoja med er.. dålig humor, i know.. boring mikaela.. i know.

Jag stoppar här innan det blir för mycket! Hörs snart!

Love, puss&kram!

Dagsbeskrivning / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-11-17
 12:16:12

matematiksprov

Nu har jag matematiks prov om 15 minuter... lite smått nervös faktiskt. är ändå ett prov på 6 kapitel. men det ska jag klara! :) har ju fått MVG på varenda prov, då måste jag klara detta också!

Önska mig lycka till? Kanske jag behöver faktiskt.. hihi. typ hela klassen har suttit och råpluggat känns det som hela bamban, iaf en stor del. jag är då inte en av dem. läste igenom ekvationer sen la jag ner boken för orkade verkligen inte. pluggade fan i flera timmar imorgon.

Nu blir det att packa ihop och sen gå upp till klassrummet.

love, puss&kram
my lovely school / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-11-17
 12:13:28

valde kulör imorse

hej. sitter i skolan, var med pappa imorse och valde färg till mitt nya rum. vi ska flytta till helgen! (:
typ ljusturkost valde jag, sen ska jag köpa rosa färg som jag ska måla mönster med och skriva mitt motto längst upp i hörnet medelstort i vitt. det kommer bli riktigt nice och fint! :)

jag får visa er kort på mammas lägenhet någon dag, har ju inte kunnat göra det eftersom min kamera försvunnit spårlöst. men ska försöka fixa lite bilder så ska ni får se och sen ska ni få se mitt nya rum hos pappa när det är färdigt! :) jag längtar tills allt är iordning! då man kan börja känna sig hemma både hos mamma och pappa. nu är det bara helt stökigt hemma hos pappa och det har detvarit  hur länge som helst. diesel kommer ju flytta också, hoppas han vänjer sig snabbt =)

LÄNGTAR!

Love, puss&kram!
Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-11-17
 00:41:01

goodnight my friends

Jag fortsatte spela samma spel, lyckades inte slå mitt rekord ändå.. var väldigt nära flera gånger men jag kunde inte ge mig. nu ger jag upp iaf och tänker inte spela icy tower, tänker lägga mig och läsa en stund istället :) och sen somna..

skola imorgon - 9:00 till 16:30! ORKAR INTE! två långa dagar irad.. är helt slut när jag kommer hem!

nu märkte man att det verkligen var dags att gå och lägga sig.

Finns på mobilen! love, puss&kram! <3

Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-11-17
 00:11:51

äntligen!

GRYMT! Jag slog min älskling rekord, han hade 133 000 och jag fick nyss 149 000! GRYM ÄR JAG! Andre vad säger du nu då! du som sa att jag inte skulle lyckas ;) skitsnack! slå mitt nu då! ;)

ska testa slå mitt eget rekord en gång, sen blir det ICY TOWER!

 

love, puss&kram!

Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-11-16
 23:54:49

games on facebook

Det blir lite spel på facebook tycker jag, Jag pratade om att jag hade rekordet på ett spel för några dar sen. tyvärr gäller inte det längre när min söta underbara pojkvän har gått förbi mig och har nu rekordet! nu ska jag kämpa för att slå honom!... kämpade i två timmar igår och under engelska och mattelektionen idag.. ingen lycka.. men nu hoppas jag! wish me luck? =)

 

lyckas jag inte så skyller jag på er ;) hahaha.. nej då.. lyckas jag inte så spelar jag Icy Tower istället. om det funkar, för det la av förut.

skriver säkert snart! hihi

 

Love, puss&kram!

Tankar / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-11-16
 23:51:35

go to sleep or not?

Jag borde gå och lägga mig men jag vill inte... vad ska jag då göra? lägga mig eller inte? help me? hihi..
Tankar / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-11-16
 23:46:55

20 november har NEW MOON biopremiär!

 

Andra filmen har snart biopremiär och jag läängtar! Det är ny regissör och jag hoppas så otroligt mycket att denna kommer vara bättre. För första filmen gjorde mig så besviken! har stora förhoppningar på den här.

29 november blir det att se den här med Camilla Larsson! Min födelsedagspresent från henne! tror jag? haha!

Synd att du inte är hemma när den har premiär! Men jag väntar på dig tills du kommer hem från underbara GRAN CANARIA! OM du tar med mig? haha!

Tankar / 1 kommentarer / Kommentera här!

2009-11-16
 23:35:47

Twlight böckerna

Erika du bara måste läsa Twlight böckerna!

Första filmen är riktigt kass men böckerna är fantastiska, finns fyra stycken!

Jag läste den första när jag gick i åttonde klass och sen dess har jag älskat böckerna. lätt de bästa böckerna jag någonsin läst! håller du inte med mig camilla? ;)

Jag har läst 1an, 2an och 3an. Önskar mig 4an när jag fyller år och hoppas verkligen jag får den ;) sen önskar jag mig med Stephenie Meyers femte bok som inte handlar om Twlight sagan. den kan nog vara bra :) omslaget ser intressant ut iaf!

(dålig kvalité men lite ser ni allt ;D)

Tankar / 1 kommentarer / Kommentera här!

2009-11-16
 23:26:27

my day today

Hejsan Svejsan! (;

Har inte skrivit så mycket idag men det är för att jag hade skola från halv 9 till nästan halv 5! segt? JA!

Engelska - fick reda på att jag klarade provet! Fick G iaf, det fick duga liksom.. ALLA rätt på glosorna! okej då, fick 28,75 rätt av 29? haha! orka.. råkade skriva två s när det skulle vara ett s. förlåt mig. tyckte ändå jag var värd det där 0,25 poänget ;) haha.. några rätt på andra delen som var frågor och jag klarade mig. gott att slippa tänka på det nu iaf.

Matematik - pluggade inför provet imorgon.. hade inte så mycket koncentration så jag slappade mest vid facebook. men övade litegrann iaf ;)

Idrott - feber igår.. linus lät mig inte vara med.. fick ta en promenad med camilla(som hade stukat foten), dylan som har varit sjuk och frej som jag inte vet varför han inte var med, brist på kläder? haha. Sen tog vi en fika på Dahls. Hallongrotta! Mums =D

Lunch - Ganska så god mat, har fått godarte men det dög gott och väl.

ENSEMBLE! - REP REP REP REP REP! BAS BAS BAS BAS BAS! det går väl som det går.. börjar bli bättre på basgångarna i Proud Mary och Bad Moon Rising. Men Have you Ever Seen The Rain? whatahell! haha.. får öva som en idiot inför nästa rep.. jävla låt! haha. det kommer nog gå bra ska ni se ;) någon som redan känner sig sugen inför att komma på konserten? Jag kommer då inte bjuda då många då det bara kommer bli PINSAMT! haha!

 

Slut med skoldagen och jag & andre åkte raka vägen till mig för att plugga matte matte matte och lite mer matte.. i typ FLERA timmar. suck.. tog ett skönt bad mitt i allt också, avslappnande och skönt.. men sen satte vi igång igen. vi får väl se hur provet går imorgon. kapitel 1-6! Good luck everybody in ES08!

 

MY DAY TODAY!

Love, puss&kram!

Dagsbeskrivning / 2 kommentarer / Kommentera här!

2009-11-16
 23:17:24

den där mikaela

Fick äntligen reda på vem den där såkallade Mikaela var! visade sig att jag tillochmed visste vem hon var ;) haha.

 

 

Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-11-16
 10:27:51

matematik

har nu matematik. repeterar inför provet imorgon. inte någon större lust för det här alls. men är man tvungen så är man ju.

tog en paus och spelade icy tower på facebook en stund men nu har det fastnat :S FAEN DÅ.

tillbaka till matematiken. puss&kram
Sånt som det inte finns någon kategori för / 1 kommentarer / Kommentera här!

2009-11-16
 09:16:17

school, tråkig engelska lektion

Sitter i skolan, har engelska. boring! övar inför nationellaprov. har gjort tre stycken nu..och orkar inte mer. så nu tänkte jag avlasta mig lite med att sitta här ;)

vad gör ni andra? hemma? skolan? jobb? :)
Tell me!

puss&kram
Dagsbeskrivning / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-11-16
 01:22:17

klockan är alldeles för mycket

Godkväll/natt.. klockan är alldeles för mycket nu. Jag MÅSTE sova. fastnade vid msn.. facebook spel.. nu måste jag stänga av och gå och lägga mig. börjar halv nio imorgon..suck.. med engelska! usch! hoppas vi får tillbaka proven vi gjorde förra veckan, IG! hoppas verkligen jag klarade mig och fick G.. men jag tror inte det. men kan alltid hoppas.

 

Godnatt på er. Diesel har redan somnat han ligger här på mitt hårda skrivbord och sover och det har han gjort i en timme snart. gott när jag lägger mig nu så ska jag lägga han bredvid mig. mys.. (:

 

skriver imorgon! puss&kram!

Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-11-16
 00:13:23

sorry för den dåliga kvalitén

 

två dagar efter han kom till mig :)

Photos / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-11-15
 23:43:09

kan inte sluta le när jag ser dig

 

Gud han är så underbart söt min underbara Diesel!

Jag sitter och kollar på honom hela tiden, och han är så söt när han leker och när han kollar på mid med dom kattögonen! (:

När han sätter sig framför datorn o följer musen kan jag inte låta bli att skratta åt honom. När han lägger sig o sover över tangentbordet kan jag inte sluta titta på honom. Min älskade diesel! <3

Diesel när han försöker fånga pilen! sötnos! :D

 

Photos / 1 kommentarer / Kommentera här!

2009-11-15
 23:17:04

tur att man har en gosig katt..

 

Tur att man har en gosig katt som man kan gosa med när man är dålig.. <3

Tankar / 1 kommentarer / Kommentera här!

2009-11-15
 23:08:01

börjar jag bli sjuk?

Jag förstår inte vad det är med mig. Jag mår riktigt dåligt.. huvudvärk, känner mig hängig och svettas och fryser samtidigt. Kände såhär förra helgen med.. =/ Trodde jag skulle bli sjuk då, men jag klarade mig. Snälla säg att jag klarar mig nu med..!

 

Orkar inte må dåligt.. hjälp!

Tankar / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-11-15
 23:06:21

flera timmar av spelande

Hej på er.

 

Nu har jag suttit och spelat i flera timmar, tiden går så sjukt fort när man sitter och spelar.. nu sitter jag och pluggar matte, pratar med Erika på msn och pratar också med August, frågar honom lite frågor om mitt klaviatur sökande ;) hehe.

 

Vad har ni andra gjort en dag som denna? =)

Dagsbeskrivning / 1 kommentarer / Kommentera här!

2009-11-15
 18:02:52

Internet uttråkar mig..

Finns inget kul att göra på internet just nu. Ingen rolig att prata med på msn, inga nya bilder som är intressanta på bdb, läst alla nya inlägg på bloglovin. Kollat allt nytt på facebook och har inte fått några nya mail.

Vad ska jag göra nu då?

Spela The sims 2! haha.

Sen kolla på två nya One Tree Hill avsnitt ;) SÄSONG SJU! <3

Tankar / 1 kommentarer / Kommentera här!

2009-11-15
 17:50:06

Till den såkallade Mikaela :D

Fick Ett svar på mitt inlägg om Rabih. Av en tjej som heter Mikaela, stod det iaf :)

Fint namn ;) hehe.

 

Skulle vara kul att veta vem du är? :) Har du ingen egen blogg eller så? Svara gärna!

 

Sånt som det inte finns någon kategori för / 1 kommentarer / Kommentera här!

2009-11-15
 17:47:58

kom med förslag (:

Jag har så tröttnat på all den tråkiga musiken jag har på datorn.

Något förslag på musiK? :)

Vad gillar ni för musik?

 

Jag själv lyssnar verkligen på Allt möjligt (:

Kom med förslag!

Music / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-11-15
 17:41:20

Rabih Jaber

Jag gillade verkligen inte Rabih i idol men ett framträdande han gjorde under sin tid med i Idol, fastnade jag för rejält! Älskar låten och han gör den riktigt grym, hans röst passar den låten så perfekt. Kan ni gissa vilken låt det är?

 

You Are Not Alone - Michael Jackson.

Ni som inte sett den, sök på Idol Rabih Michael Jackson och lyssna.

Säg sen gärna vad ni tycker om det :)

 

Tankar / 1 kommentarer / Kommentera här!

2009-11-15
 16:50:02

i'm home, at my place this time

Hejsan :)

Jag är nu hemma, efter bion igår åkte vi ju hem till andre. imorse gjorde älskling en pannkaksfrukost, andra dagen irad vi äter det, hehe. efter det la jag mig bara i soffan och slappnade av och kollade på tv. efter en stund gick vi hem till mig, han hjälpte mig med lite grejer på datorn och så. Nu har älskling gått för att träffa sina kompisar.

Jag behöver plugga men jag har noll lust till det. tänker vänta lite med det.. har imorgon på mig att plugga också så det är lite lugnt. jag kan plugga litegrann sen och resten imorgon. det blir bra (:

 

Ska nog spela de nya expansions jag har till The sims 2 snart, gammla men vadfan, det är fan roligt x) man fastnar ett tag och sen tröttnar man. bra om man vill få tiden att gå. för jag har världens huvudvärk och vill att tiden ska gå så att man kan gå och lägga sig.. men kommer tyvärr behöva plugga sen.

Är hungrig, men orkar inte laga mat! någon som vill komma hit och laga mat till mig? =) haha. snälla? ;)

 

Nu - facebook, bloglovin, hotmail och bioklubben ;) haha.

Dagsbeskrivning / 1 kommentarer / Kommentera här!

2009-11-14
 23:51:45

I'm home...

I´m home from the movie.. eller ah hemma hos andre. Paranormal Activiteys (stavning?)
Filmen var faktiskt bra, inte så skrämmande som jag trodde den skulle vara, inte så läskig som alla fått den att verka som. Den var Bra men inte så jätteläskig. Jag blev rädd några gånger, men lite kände mer spänning och nervositet än rädsla. Själva storyn, beteendena, bra antal skräckhändelser och så tycker jag allt. alltså får den ett stort + från mig :)

någon mer som sett den?  vad tyckte ni om den isf? Ni som inte sett den borde se den ;)
Nu ska jag kolla runt en snabbis på internet, sen krypa ner i sängen med älskling och låta han värma mig. För i detta rummet är det då SVIN kallt. detta huset är typ alltid kallt, men när man väl krypit ner i sängen båda två och använder kroppsvärmen så blir det varmt ganska fort ;) hehe.

vi hörs imorgon! :)
Tankar / 2 kommentarer / Kommentera här!

2009-11-14
 15:02:52

matematik

Nu blir det lite matematik. Hörs senare <3
Dagsbeskrivning / 1 kommentarer / Kommentera här!

2009-11-14
 15:00:03

Vad händer idag? :)

Vad hittar ni allihop på idag då?

 

Jag ska på skräck på bio med världens finaste pojkvän! <3

Dagsbeskrivning / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-11-14
 14:52:07

vaknade klockan 1

Goodmorning.

Jag och älskling vaknade klockan 1, då gick jag upp medan andre låg kvar och kollade på tv. Jag gjorde en pannkaks smet och gjorde pannkakor till min underbara pojkvän (;

Efter frukosten tappade vi upp ett bad och badade lite :) sen gjorde vi oss iordning, och nu är alex här. Fast han sitter i storarummet och kollar på film, så det märks inte så mycket. Om några minuter ska jag och älskling börja plugga matematik. har egentligen ingen lust.. men är ju tvungen. prov på tisdag!! suck..

 

Jag skriver senare, TROR jag! :) annars: ha en underbar dag!

Dagsbeskrivning / 1 kommentarer / Kommentera här!

2009-11-14
 00:49:52

goodnight

Nu fryser jag ihjäl mig så min underbara pojkvän som ligger i sängen här i mitt rum ska få värma mig! så nu hoppar jag ner i sängen bredvid honom så jag slipper sitta här och frysa!

Jag skriver imorgon någon gång! Sov gott allihop!

Puss&kram, gooodnight!

Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-11-14
 00:34:54

facebookspel

spelar lite Bejeweled Blitz på Facebook, hur kan man bli så besatt? haha!

Jag har rekordet iallafall ;) snett bakom mig ligger Erika och sedan älskling, kom igen nu då! blir ju ingen match om ni inte satsar, haha.

 

ha dt!

Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-11-14
 00:31:26

ändrat nu då ja (:

Sådär ja :) nu ser den vit ut iallafall, vad tkr ni? är den bättre nu eller var den bättre innan? var ärliga! ;)

 

nu ska jag kolla bloglovin och sen lägga mig och mysa med älskling. skriver kanske innan jag drar, annars skriver jag imorgon! (:

 

puss&kram!

Bloggdesign / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-11-14
 00:12:28

ändring av headern

ska fixa till min header litegrann, den ska ju inte vara typ beige? den ska vara vit och smälta in med bakgrunden? undrar varför den blivit sådan här.. hmm.. det får vi fixa! haha

 

(: puss&Kram!

Bloggdesign / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-11-14
 00:03:32

Idol Fredag den 130nde

Förresten när Johan Falck filmen var slut förut så började Idol nästan direkt.

Gillade låtarna idag, jämfört med förra veckan. Gillar att de gjorde duetter, borde de gjort innan när de var fler med :) jag gillar duetter. Tyckte faktiskt att de allihop gjorde ett bra jobb idag :)

 

Blev riktigt besviken när Eddie åkte ut förresten. vad tkr ni?

Jag har gillat Eddie redan från början, han var speciell och riktigt duktig. Han levererade en sånn känsla när han stod på scen, så jag är rätt besviken på att han åkte ut. Någon som håller med mig? Någon som verkligen Inte håller med mig? Någon som tycker att det var rätt att han åkte ut? Tell me! :)

 

Vem tyckte ni skulle åka ut idag, om inte Eddie? Vem tror ni/Vem vill ni ska vinna Idol 2009?

Min åsikt om att Eddie åkte ut vet ni, vem som kommer vinna kan jag faktiskt inte svara på för jag tycker allihop som är kvar just nu är riktigt duktiga. Jag har inte fastnat för Calle bara. Tyckte ändå att Eddie tilltalade en mycket mer. Men resten är riktigt duktiga faktiskt. så vi får väl se vem som vinner. skulle vara intressant att höra eran åsikt med! =)

 

puss&kram!

Tankar / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-11-13
 23:57:38

Har varit en skön kväll hitills

Godkväll!

 

Andre ligger i min säng och kollar på tv, ultimate fighting eller vad fan det hette, haha. inte så jätteintresserad av att se det just nu så jag passar på att skriva lite här och sitta lite vid internet. sen ska jag lägga mig med älskling och mysa :)

 

Efter skolan åkte jag och andre til bergakungen och köpte biobiljetter tills imorgon, ska gå på en skräck film. kmr inte ihåg namnet, men har hört att den är riktigt jävla läskig. kommer väl svimma imorgon. haha! så imorgon kväll ska iallafall jag och älskling gå på bio :) på dagen vet jag inte vad som händer...kanske passar på att plugga lite matematik? eller bara slappar med älskling? tar det som det kommer! =)

Gick iaf till Netto efter vi varit på Bergakungen, handlade litegrann som vi skulle göra till middag och åkte sen hem. Tog ett bad och sedan gjorde älskling mat till mig som vi åt när vi kollade på sista Johan Falck filmen (: bra filmer det där tkr jag allt, helt klart sevärda! :)

vad har ni gjort idag? tell me! :)

 

puss&kram

Dagsbeskrivning / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-11-13
 13:35:29

kulturochidéhistoria

Hej, sitter i skolan. har kultur och idéhistoria. riktigt riktigt ointressant och tråkigt. Den tråkigaste kursen jag någonsin gått. Men man är ju tvungen..

På tisdag har vi prov i matematik, i onsdags hade vi prov i naturkunskap och i måndags hade vi prov i engelska. Inte nästan vecka men nästa efter det ska vi ha prov i svenska. vill bara att alla prov ska vara över.. prov i kulturochidéhistoria kommer väl snart med. usch..


nu ska jag kolla runt på internet. pusshej
Sånt som det inte finns någon kategori för / 1 kommentarer / Kommentera här!

2009-11-13
 08:32:38

måndag? fredag? snurrig..!

Skitbra att man vaknade upp och trodde det var måndag när det är fredag.. trodde vi skulle ha engelska och matte, så jag började sega mig upp och satte på vatten i badkaret, tänkte engelska gör inget om jag missar idag. värre om det hade varit en musiklektion. smsar andre och frågar när matematiken efter börjar, får tillbaka "vi har ingen matte idag, det är fredag vi har ensemble". Då brann det i röven sen ja. haha.

 

Nu blir det mackor med choklad! (L)

Tankar / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-11-13
 08:28:03

en försovning passar inte så jättebra just idag

Godmorgon! tog mig knappt upp ur sängen.. vaknade en timme sent och är helt slut i huvudet! Hur ska jag klara den här dagen undrar jag mig? Hoppas jag blir piggare under dagen. Just idag har vi Ensemble också och hade verkligen behövt vara i skolan nu halv nio! bajs..

 

För att vakna till lite nu så ska jag ta två rostemackor med nutella på, finns inge godare! Inte så jättenyttigt och så, men får unna mig det en morgon :)

 

Får snabba mig nu så jag inte kommer hur jävla sent som helst, börjar om 4 minuter så jag får sätta igång ;)

Skriver kanske när jag är i skolan, ha en bra dag annars! :)

Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-11-13
 01:44:53

jag somnar.. somnar...somnar..snart..

GODNATT! :)
Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-11-13
 01:43:15

Nu är det faktiskt dags för sängen

Nu är klockan faktiskt alldeles för mycket.. jag kommer vara helt slut imorgon, och jag kommer att få skylla mig själv. men kan väl skylla på erika lite! ^^ haha. nej det kan jag inte, kan bara skylla på mig själv. Erika var bara ett trevligt sällskap, haha :)

 

Börjar ju 08:30 imorgon, så jag MÅSTE lägga mig nu. ska upp klockan 7 imorgon liksom!

Jag vet ej om jag kommer att uppdatera så mycket imorgon, men jag ska försöka. kommer kanske att skriva lite från kultur och idé historia lektionen, för jag håller på att somna på varje sådan lektion. de är så otroligt jäkla tråkiga! vi får se imorgon =)

 

Hoppas alla får en underbar fredag imorgon och en fortsatt trevlig helg efter det! :)

Sånt som det inte finns någon kategori för / 1 kommentarer / Kommentera här!

2009-11-13
 01:32:46

Hon hade lite rätt ändå

Tanka Kompis 195 kr - få 3000 fria SMS till alla nät i 30 dagar!

Just nu får du 3000 fria SMS till alla nät i Sverige och hela världen när du tankar Kompis 195 kr (Tankar du annat värdebevis inom 30 dagar försvinner dina fria SMS). Du ringer som vanligt för 0 kr/min till alla Comviq och Tele2-mobiler. Tänk på att de 3000 fria SMS:en bara går att skicka när du är i Sverige, skickar du SMS i utlandet betalar du ordinarie pris (0.99 kr/sms inom EU och 3,50 kr i övriga världen)

 

Hon hade ju rätt, tyvärr har jag precis köpt ny påladdning till mitt nya kontantkort. Det är slut med abonnemang från och med imorgon, ni som vill ha mitt nya nummer skriv erat nummer i kommentarsfältet så smsar jag er :) (menar mest detta för mina vänner och så..) eller skriv på facebook eller msn =) Men jag ska se med pappa om han kanske kan köpa en sådan här 195 kronors påladdning, skulle ju sitta fint ändå! Andre kan få min 75kronors påladdnign jag köpte isf, för han använder ju sådan. Jag ska försöka fjäska lite hos pappa iaf! ;)

 

haha.

Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-11-13
 01:27:26

comviq med 195 - gratis sms till alla nät?

Erika ska skicka mig en länk nu, hon säger att man kan ladda comviq med 195 kronor och smsa gratis till alla nät?

Är det sant det hon säger så vore ju det underbart? Eller? Pappa har ju telenor, erika har telia, kajsa har 3 och Dennis med. Det skulle ändå sitta rätt skönt med en påladdning där jag skickar gratis sms till alla.

Nu ska jag kolla länken hon skickar, berättar snart om hon hade rätt! ;)

Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-11-13
 01:24:39

Fredag imorgon ;)

Nu är det då snart dags för mig att lägga mig i sängen för några timmars sömn.

Idag har det tyvärr inte alls hänt så mycket, skola från 08:30 till 16:20 typ. Rep, Svenska, Lunch, Gehör och musiklära, två timmar rast typ, och estetisk orientering. hyfsade lektioner ändå..

Efter skolan åkte jag hem till pappa, gosade med diesel som jag inte träffat på två dagar, har bott hos mamma efter lite otrevliga omständigheter som hänt så ville hon inte sova ensam så jag fick ställa upp. Var hos pappa i några timmar och gick senare över till mamma.

Nu sitter jag hos mamma pågrundav att hon fortfarande inte vill sova ensam i lägenheten, såklart jag får ställa upp. Imorgon kommer jag iallafall att sova hos pappa.

 

Imorgon har jag planerat lite god middag med älskling och sen kolla på idol! :) blir nog en trevlig och skön fredags.

Är ju dags för FREDAGSMYS! =)

 

Vad ska ni andra hitta på imorgon? Det är ju fredag! (;

Dagsbeskrivning / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-11-13
 01:18:25

Comviq ska de va!

Den senaste tiden, då man börjat prata med nytt folk. man pratar om allt möjligt.. vad man har för mobiloperatör. De flesta har ju ändå comviq. (comviq kompis) När man frågar någon och är nästan 100% säker redan på att personen kommer säga comviq, så blir man inte alls överraskad. Men jag var precis med om nu, att jag var just 100% säker på att en person hade comviq och fick reda på att hon inte alls hade det.

 

Finns det folk som inte har comviq nu för tiden? Nu får ni skärpa till er ni med, halebop, telia, telenor eller annan skit, Comviq ska de va´! ;)

 

Så lär dig nu erika, Comviq är det som gäller! se till och byt nu! :) haha.

Tankar / 1 kommentarer / Kommentera här!

2009-11-13
 01:14:02

back in buisness

Klockan är runt tio över ett snåret och jag borde egentligen ligga i sängen för att börja bli trött och snart somna...

Men här sitter jag, har precis blivit klar med den nya designen. nu börjar vi om från början.. Designen är inte så märkvärdig men det är så det får bli när man tyvärr inte är så värst duktig på sådant här, haha. Jag tycker det känns skönt när det inte är för mycket. det räcker med något enkelt! :)

 

Ska försöka att komma ifrån den där tråkiga bloggtorkan jag hamnade i.. hoppas det finns någon/några därute som kanske är intresserade av att läsa min blogg ;)

Let see.. Som erika så snyggt uttryckte sig "I´m back in buisness!" =)

Bloggdesign / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-11-12
 23:21:00

blev övertalad att fortsätta

en söt tjej övertalade mig att fortsätta blogga.. kommer inte att bli så ofta och så men kommer mer att skriva när jag behöver skriva av mig och sådär. kanske inte så jätteintressant men det är det jag har att erbjuda. för ett tag iaf.

fick en jättesöt kommentar från någon, vet ej om den var seriös eller om personen skojade.. men om du var seriös så värmde det :) synd att du döpte dig till Anonym? Hör gärna av dig så man kan få veta vem du är :) känner vi varandra eller är du en person som hittat min blogg och fastnat? eller en skämtsam person som bara skulle retas ;)? hör gärna av dig, Herr Anonym! :D haha

 

nu ska jag fixa till bloggen, börja om på nytt :)

får se om jag får till något fint.

hörs om en stund!

Bloggdesign / 1 kommentarer / Kommentera här!

2009-11-11
 16:34:45

hejdå för ett tag

jag lever. har bara ingen lust för blogg längre. lägger nog ner det. skriver när jag har ork igen. är mycket annat som tar upp min tid just nu, ingenting intressant att berätta för er heller.. så lika bra för mig att vara tyst, satsa på skolan, musiken, kärleken, familjen och livet. det får bli såhär. När allt lugnat ner sig och blivit bättre kanske jagkommer tillbaka. vi får se. hoppas ni har det bra. hejdå på ett tag.
Tankar / 1 kommentarer / Kommentera här!

2009-11-04
 22:28:57

-

jag är hemma, är helt slut. repade till 8 idag. imorgon är det konsert och ja känner mig inte alls redo. känner panik och känner mig helt slut och borta. orkar ingenting och nästa vecka har vi två prov! och har typ ingen tid att plugga :(

skriver när jag känner att jag har tid och mer ork! hoppas ni har det bra iaf :D
Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-11-03
 23:26:45

jag är äntligen hemma

godkväll. inte längesen jag kom hem nej, glömde mina nycklar hemma imorse, pappa jobbade till 11 och diesel var hos carolina. jag repade till halv åtta typ. var väl hemma halv nio - nio, fast hos carolina eftersom jag inga nycklar hade. fick vänta där tills pappa nyss kom och hämtade mig och diesel :)

nu ska jag duscha. sen vet jag inte. lägga mig med macen. logic? lyssna på inspelningarna från sånglektionerna? internet? vi får väl se. skriver nog inte mer idag iaf.. pusshej!
Dagsbeskrivning / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-11-02
 17:42:23

mår inte så värst bra nej.

hej. jag är hemma.. läkarbesöket gick bra, fick färdigt allt jag skulle ha gjort i skolan. bara kanalschema jag ska skriva nu, måste ta tag i daniel imorgon med och få hjälp med en grej. ensemblen gick väl hyfsat idag.. tog också skolkort idag, gruppkortet blir säkert nice men mitt enskilda blev inte så värst bra inte..

jag mår just nu inte så bra, så jag orkar ingenting.. önskar att så mycket vore annorlunda..

förresten, sju månader idag med den dära.. wiee.. njae.. siter ju här ensam. fun.
ha en bra kväll o hoppas att dagen har varit bra.. bye!
Dagsbeskrivning / 1 kommentarer / Kommentera här!

2009-11-02
 08:14:47

goodmorning

goodmorning. usch det är jobbigt att börja g upp såhär tidigt... har precis duschat ska nu klä på mig och sen ska jag och pappa åka till salhgrenska, sedan blir det dags för skola. ha en bra dag! :)



diesel sover gott ;)
Dagsbeskrivning / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-11-01
 18:19:29

i´m home

jag är hemma.

Idag har jag som sagt jobbat, i kylan. i 4 timmar. det gick väl. hade camilla med mig. stod och hade roligt. pratade en masssa och varken hon eller jag är redo inför konserten på torsdag.. vill verkligen inte!

imorgon är det dags för öronläkaren, tiden som jag väntat på i evigheter, känns det som. hörseltest och läkarbesök. efter det bär det av till skolan, sceniskt musikprojekt, ta skolfoto och ensemble. tre hyfsat ok saker ändå. bara inte ensemblen går åt helvete som repningen nu på lovet gjorde. bara att vänta och se.. önska mig och min grupp lycka till inför konserten, skulle nog behövas.. rätt rejält!

vad har ni haft för er idag? Skola för de flesta antar jag. har varit jäkligt skönt med en veckas lov, men de har gått alldeles för fort. jag har då inte ens gjort något speciellt. de som hänt är väl mest, klippt mig och färgat håret (just det, har inte visat er ännu, hah), köpt en katt :), umgåtts med min älskling, mycket slapp hemma till en film, jobbat, repat en dag och inte så mycket mer faktiskt.  vad har ni andra gjort? tell me =)

Imorgon är det en speciell dag..(för mig iallafall)..någon som kan gissa ? ;)

puss o kram // Mikaela :D
Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!