2009-05-29
 22:29:04

Andre!

Nu ska jag och andre kolla på tv, lite stryk ska han få med för han bara fular sig hela tiden! nu ska han få, haha. ha en trevlig fortsatt fredagskväll! <3
Sånt som det inte finns någon kategori för / 2 kommentarer / Kommentera här!

2009-05-29
 22:27:30

Bilder från idag ;D

Hejsan =) vad gör ni en fredagskväll som denna? Själv kom jag hem för en stund sen, eller rättare sagt jag och andre kom hem till mig för en stund sen..en timme sen kanske ? :p

Var på bio förut, med Camilla L, August, Mikael, Julia och Jimmy =) och självklart Andre! =)<3 Vi såg My Bloody Valentine i 3D. Jag trodde den skulle vara grym, trodde att man skulle skita ner sig av 3D effekterna men filmen visade sig vara långt ifrån bra.. tyvärr. men det var värt ett försök, är inte ofta det kommer filmer i 3D så man var ju tvungen till att gå liksom och nästa gång det kommer en 3D film så hoppas jag att den verkligen är Bra!  för det var då inte denna.

Här är lite bilder från idag:



Jag i skolan, haha.. glad som vanligt?



Min underbara Andre i skolan, haha...lika störd som vanligt?
Sånn här är han VARJE dag!
Älskar dig! <3



Och camilla larsson! Underbara människa! =) <3



August är också med på bild! hehe.



Min älskling lika fin som vanligt! =)<3



Älskling och August med snygga brillor! haha




Haha julia och mikael på bion, och det var sista bilden för idag!

Tack människor för en trevlig kväll och skoldag!

Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-05-28
 22:52:42

vart finns cubus i göteborg?

Godkväll, vad gör ni? Själv sitter jag i min säng i mörkret. Ska alldeles strax lägga mig och sova, är otroligt trött och rastlös. Dennis gick för en stund sen så nu ska jag bara titta runt på internet och sen lägga mig framför tvn och sen sova.

Drog till stan med Camilla L förut, fick köpt mig ett linne från gina tricot, visar det för er någon annan dag och så köpte jag en present till pappa för han fyller år på söndag =) Så nu fattas det bara en morsdagspresent till mamma och jag vet nog vad jag ska köpa =)

Efter lite strosande runt i olika affärer så gick vi till Paprika, och då hade DennisTennis kommit med. sen åkte vi till biblioteket och sen åkte camilla hem och jag och dennis åkte till backaplan. Jag har sett en rosa bikini på Cubus som jag vill ha, men den finns varken kvar på cubus i stan eller på backaplan! jag blev så ledsen =( fan! får leta vidare.. vet någon vart det finns någon mer Cubus i göteborg?

Nu ska jag lyssna på lite musik och kolla runt på internet! <3 godnatt!
Sånt som det inte finns någon kategori för / 2 kommentarer / Kommentera här!

2009-05-28
 12:12:44

Matematik

Hej, sitter i skolan och har matematik. Har ingen bok med mig eftersom jag trodde vi skulel få proven tillbaka idag och prata om det. men icke sa nicke, så nu sitter jag här utan bok och får väl hjälpa andre om han vill ha hjälp.

Blir stan med camilla efter skolan, bibblan och sen kanske träffa dennis. får se om han ringer. kram. hörs antagligen sen! <3
Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-05-28
 08:19:10

Träna, stan, biblioteket, dennistennis elr plugg!

Godmorgon, hur är det med er? :) Själv har jag precis duschat, riktigt skönt. Jag har sovmorgon till 09:50 och andre börjar halv nio så jag var uppe och gjorde frukost åt honom =) det var han värd! han kom igår kväll efter att han vart med sina vänner och så gjorde jag mackor till honom och sen la vi oss och kollade lite på tv, men jag somnade ganska snabbt x)

Idag ska jag träna efter skolan om camilla hänger med, annars drar jag till stan med henne och sedan ska jag med henne till biblioteket och efter det ska jag väl hem eller så träffar jag dennistennis som var väldigt längesen jag träffade :) Andre ska till sin kompis eller vad det var för några av hans kompisar tar studenten idag så jag har en hel dag idag, träffar jag inte dennis så får jag råplugga hemma istället, inget som lockar men det är ett måste.

Nu ska jag klä på mig och sen kanske ta lite frukost, kolla på tv och sen får jag se vad klockan är =)
Skriver sen om jag hinner! <3
Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-05-27
 19:42:29

10 juni - konsert

Hej på er mina få läsare. sitter i stora rummet med pappas dator inkopplad i tvn så skriver med storbildsskärm ;) Sitter och väntar på andre för han är ute med sina kompisar. Jag själv stannade hemma och tränade till min muntliga redovisning om aids imon i historian. får väl oppas jag klarar den hyfsat utan att kolla för mycket på texten imon. =) önska mig lycka till för jag är inte så JÄTTE bra förbered. men jag har övat så så mkt jag kan just nu, så får testa en gång till lite senare med. just nu har jag ingenting att göra, ska skicka över min låt nu och lyssna på den i pappas surround system, undrahur det låter x) pappa har iaf dålig bas så de e lite tråkigt, men det får duga ändå. 

Idag hade vi ensamble och körde då min låt idag =) otroligt kul faktiskt =) konsert 10 juni! vill någon komma så säg till! :)

Nu ska jag lyssna på låten,. bye bye! <3
Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-05-26
 22:09:05

Klubbkort

Hej, ligger i sängen med datorn här och andre ligger med sin bredvid. har fixat bioklubbkort nu iaf, som jag borde gjort för längesen! men som aldrig blivit av helt enkelt, men nu är det gjort! =)

nu ska jag kolla på bloglovin, tävla på sf.se och prata med andres syster malin på msn en stund =)

Hoppas ni haft en bra dag! uppdaterar så fort jag hinner. kram!
Sånt som det inte finns någon kategori för / 2 kommentarer / Kommentera här!

2009-05-24
 19:20:58

Update from andre

Hejsan =)
Sitter hemma hos andre och han är o duschar. Idag vaknade man runt 11 och en stund efter det stod jag och stekte pannkakor medans jag städade köket, och en liten del av mammas rum. Hon har vart i Skagen nu och för att slippa klag om allt möjligt när hon kom hem så fixade jag till det där hemma. Fick lite små ordning på mitt rum sen med, men bara lite. får fixa det helt en annan gång när jag har tid. för idag fick jag satsa på lite plugg när jag hade städat, och vi hade ätit.

Igår var jag ute med andre och hans kompisar, trevliga och roliga människor. hehe. precis vad jag hade tänkt mig, med tanke på hur andre är x) haha.. på kvällen när vi kom hem kollade vi på en skräckfilm som var helt ok faktiskt, kommer inte ihåg namnet på den ;)

I fredags hade jag och andre en myskväll hemma hos mig bara, en massa gott, tv och sådär :) Jordgubbar, chips, dricka och glass. mums! haha ;D

Ikväll ska vi nog plugga lite till, sen ska jag tjata på andre så vi tittar klart på Gustaf som jag inte orkade se färdigt igår kväll för jag blev svin trött efter den första filmen xD  annars kanske vi tittar på en annan film som vi tänkt kolla på med, jag har redan sett den men inte han. men den är grym men jag kommer tyvärr inte ihåg namnet på den just nu ;) tyvärr.

Kram!
Sånt som det inte finns någon kategori för / 2 kommentarer / Kommentera här!

2009-05-21
 21:34:55

Jag vill flytta...

Nu har jag skrivit ganska mycket i boken, allt jag missat de senaste veckorna och det är väl samma gamla nästan. Känns som att jag skriver nästan samma sak hela tiden eftersom det inte händer något speciellt i mitt liv. Får hoppas på att det ändras, SNART! Jag vill flytta!

Nu ska jag avsluta detta kapitlet som jag är på och sen ska jag kolla runt på internet , sen KANSKE jag öppnar Logic. vi får se vad jag har lust för, för jag lyssnar på musik just nu och jag vill inte stänga av den för att göra musik, iaf inte just nu ;)
Sånt som det inte finns någon kategori för / 1 kommentarer / Kommentera här!

2009-05-21
 20:24:31

Passa på när du är ensam

Nu ska jag bestämma grejer som jag ska passa på och göra nu när jag ändå är ensam:

- Fortsätta på boken som jag inte skrivit i på jättelänge.
- Börja på en ny låt
- Kolla runt en snabbis på sidor på internet (om jag får stopp i musikskapandet)

Kanske:
- kolla på gehör och musikläran (som antagligen blir prov på på måndag.)
- spela the sims (hahah.)

Vi får väl se om det blir annat, börjar med boken nu då =)
Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-05-21
 20:21:09

Ensam och rastlös

Hej på er. Jag kom precis hem, har vart på lundbys basket match med andre. Andre skulle egentligen ha spelat men både han och jag har fått halsfluss så han kunde inte vara med. Han kanske ska spela imorgon så då ska jag nog dit och kolla =)

Nu är andre med sina kompisar och jag sitter här hemma, får hitta på något.. göra en låt kanske.. kolla runt på internet... lyssna på musik.. titta på tv, jag hittar säkert på något. Hans kompis fyller år idag så kan ju passa på och säga Grattis till honom, grattis daniel.

Tidigare idag var jag ju hemma hos jennie med pappa. efter det åkte vi hem till min mormor för att hämta mina skattepapper. Hemma hos jennie fick vi lite fika och så . Elin är så underbart söt! =) Får ta och passa henne någon dag om jennie behöver barnvakt. vill jag verkligen! :)

Nu ska jag hitta på något .. försöka ^^, Vad gör alla andra förresten? Något förslag på vad man kan göra när man är ensam? :) kram på er! <3
Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-05-21
 09:52:03

Grattis

Tjaa, kom precis hem. sov över hos andre inatt och idag ska jag på kalas så jag var tvungen till att vara hemma tidigt. idag fyller min underbara syster år =)  Grattis till henne! Säg nu grattis till henne!

Måste också tillägga att en annan person som betyder jävligt mycket fyllde år i måndags, vem? Jo, Camilla Larsson <3 GRattis i efterskott! =)

Nu ska jag duscha och göra mig iordning för snart ska vi åka, kram!
Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-05-18
 15:57:36

Update from school..

Hejsan :) sitter i skolan nu, har precis vart och tränat för första gången på väldigt länge! känns otroligt skönt just nu, nu ska jag bara försöka hålla det såhär med. träna varje måndag och onsdag. fast nu på onsdag blir det ingenting för då ska vi till uddevalla med skolan och spela volleyboll. några stycken av oss iaf ;) dock inte jag..avskyr volleyboll, så jag är glad att jag slipper! men jag ska iaf hänga med dit.

Nu sitter jag här och väntar på att pappa ska komma, han ska prata lite smått med daniel om saker han och mamma missade när de inte kom på föräldramötet. efter det åker jag nog med andre hem till honom för hem orkar jag inte åka.. vi får väl se vad som händer.. måste iaf plugga till datorkunskapsprovet som är imorgon!!!

nu ska jag kolla facebook och bloglovin, och sen hoppas jag att pappa kommit för daniel måste åka halv fem! kram <3


Sånt som det inte finns någon kategori för / 1 kommentarer / Kommentera här!

2009-05-17
 18:45:08

Möta underbara andre =)

Nu ska jag fixa håret sen ska jag gå, möta upp andre :)
bloggar senare om jag har tid! kram!
Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-05-17
 16:57:19

Malta island danmark sverige finland m.m

Vad tycker ni om gårdagens melodifestival då? Vann rätt land? Jag gillar verkligen inte norges låt. inte heller killen.. varför vann just dem? Vad såg alla i just honom och den låten? jag såg dock inget bra. Jag själv tyckte att några stycken var bra :) tillexempel, sverige malta island finland och danmark. azerbaijan var också bra :) och romänien.

Tyvärr gick det inte så bra för sverige, vi fick inte så mycket poäng men så är det med denna tävlingen nu för tiden.. man undrar vart den är påväg, haha.

Nu bloglovin! kram <3
Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-05-17
 16:54:29

Melodifestivalen och snack =)

Hejsan på er :) vad gör ni för kul? själv har jag precis duschat, inte kan jag kalla det speciellt kul men just nu lyssnar jag på min låt :) riktigt stolt över den faktiskt ;D

I fredags blev det skola, hemma runt 6 nästan och sen kommer jag inte ihåg, haha. satt nu och försökte tänka efter men jag kom inte fram till något. vad fan gjorde jag i fredags ? var med andra iaf, kanske var vi bara hemma hos honom. jag minns inte just nu x) haha..
Men lördagen spenderades hemma hos andre till en början, sen åkte vi till eriksberg med min mamma och pappa, träffade mormor kajsa och besa för vi skulle titta på göteborgsvarvet. min mammas moster skulle springa men vi missade henne, så stod där helt i onödan. men på kvällen åkte vi hem till hans stora syster malin och hade det jätte trevligt :) melodifestivalen och snack :) tog bussen hem runt kvart i ett och fick gå ifrån eketrä ändå hem till honom för 31 hade slutat gå.. jag var pisstrött så det var riktigt jobbigt, men vi kom fram tillslut =) haha.

Idag har jag inte gjort så mycket, tog dt lugnt hemma hos andre ganska länge sen gick vi hem till mig och hade bara kollat på tv. nu ska jag se om jag kanske kan göra lite musik =) ska fixa lite på internet först :D

bloggar senare om jag har tid och ork. annars får ni ha en underbar söndag! kram!
Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-05-14
 21:58:13

Min låt är färdig, tack till mikael sandra och andre.

Hejsan svejsan! nu är jag färdig med min låt :) inställningar på ljud och lite effekter på sången är det enda som fattas =) och vi ska testa med att lägga lite gitarr imon med.  det fixar jag imorgon! gutt :) nu behöver jag inte stressa allt för mkt, matte prov imorgon bara! jippie, not! haha.. har datorkunskapsprov på tisdag med.. orka!

nu är jag hemma hos andre, han är och duschar och jag skickade precis låten till dennis, får väl se vad han tkr :) jag tkr jag gjort ett bra jobb iaf :) och vill tacka sångarna som ställde upp och sjöng den idag :) Framförallt Mikael som gjorde lead sången, och tack till sandra som la lite stämmor här och där :) och andre som la en mörk gubb stämma så sista refrängerna ;) hahahha.. det blev bra tycker jag! hoppas andra också kommer tycka det.

nu ska jag kolla, bdb, facebook och bloglovin :) och mina kommentarer! ska se nu vad dennis tyckte! ;D
VI hörs <3
Sånt som det inte finns någon kategori för / 1 kommentarer / Kommentera här!

2009-05-10
 18:38:39

Det bar hem till andre.

Nu ska jag ner till andre, han kommer alldeles strax, svettig ifrån basketträningen ;) haha. men nu ska jag med honom hem, så ska han duscha och sen ska han öva på piano låten själv. sen får han hjälpa mig! jag ska nog fortsätta plugga matte nere hos honom, medan han duschar och medan han övar på låten. när han e klar då får jag öva.. sen går vi nog hem till mig och sover, om han vill. annars går jag hem och sover :)!

fan, skola imon! jag orkar inte.. är riktigt skoltrött alltså.. vill bara ha sommar sommar sommar och sommarlov NU NU NU NU! men tiden går ju så himla segt, men hoppas de sista veckorna nu går lite snabbare.

Vi hörs ikväll, eller imorgon ! :) <3
Sånt som det inte finns någon kategori för / 5 kommentarer / Kommentera här!

2009-05-10
 18:03:23

I do not hook up

Jag har inte kommit igång med matten än, fastnade med facebook och bilddagboken uppe.. nu ska jag plugga och lyssna på kelly clarkson - I do not hook up, älskar den! <3

Hörs sen! <3
Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-05-10
 17:36:08

Hundvakt.

I fredags var jag hundvakt, åt min mammas kompis hund. En boxer =)
Kul faktiskt, fast nu är jag bara ännu mer sugen på att ha en hund! men mamma vill ju inte =( får tjöta lite till, haha.. om ett tag kanske jag får mig en hund? hoppas! hehe

hoppas jag får passa honom snart igen, tycker jag bara är kul! :)

Nu ska jag plugga lite matte, bloggar senare om jag hinner <3
Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-05-10
 17:33:32

Långt inlägg om min lördag :)

Tjenare! :)
Vad gör ni för något kul? Jag själv sitter här vid datorn och lyssnar på musik. Alex sitter här bredvid och spelar xbox, hockey som vanligt. Andre är och tränar basket och jag skulle passa på och plugga då. Började med pianoläxan, ska ha pianoprov på tisdag och jag har inte ens börjat kolla på pappret med ackorden och melodin. Men idag gjorde jag det, och jag gav upp nästan direkt. idag är jag oerhört trött så jag orkade inte.. andre får hjälpa mig sen! den underbara människan =)

Igår var jag barnvakt mest hela dagen, åkte runt 1 tiden för att hämta upp Filippa, jag och mamma.. sen åkte vi hem till oss och åt mat och så kom jasmin, efter det åkte vi ner till mammas kompis som bor i hus, vid jättesten..efter en stund tog jag med jasmin och filippa till jättestens lekplats för att leka lite, mötte andre och hans kompisar på jättesten. så andre hängde med oss till lekplatsen, efter en stund gick vi tillbaka och andre stannade hos sina kompisar..  efter en stund skulle vi gå och möta andre igen, denna gången hängde mammas kompis son med också, oliver :) så gick vi till pizzerian och mötte andre och hans kompisar som käkade pizza. efter en stund gick vi igen, och denna gången hängde andre med. så gick vi mot bussen och tog sedan den hem till andre, där barnen fick korv med bröd och pommes frites av andres mamma och pappa. medans jag och andre åt en kebabpizza med pommes på. haha, gott :) blev mätt direkt! efter en stund gick vi igen, denna gången för att lämna av oliver, sen hem för att lämna jasmin. och sen gick jag och andre hem till mig för att lägga filippa. när hon somnat, kollade vi på två avsnitt av mitt älskade one tree hill <3 sen somnade vi! hehe =)

En mysig lördag :) och vi åkte och lämnade Filippa idag någonstans mellan 1 och 2. sen åkte jag hem, och här har jag varit sen dess. vill att andre ska träna färdigt så jag kan träffa honom snart! :) <3

Puss på er!
Dagsbeskrivning / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-05-07
 08:32:51

Jag vill klippa mig igen..borde jag?

Nu (dålig och ful bild men hitta ingen just nu...):


Vill kanske klippa mig såhär:




Borde jag göra det? eller lite längre eller inte alls? tips tips tips! säg vad ni tkr! =)
Sånt som det inte finns någon kategori för / 3 kommentarer / Kommentera här!

2009-05-07
 08:30:06

Godmorgon

Godmorgon, andre gick för en stund sen, han börjar skolan halv nio och jag tjugo i tio. Jag ska alldeles strax hoppa in i duschen så att jag är färdig i tid idag så att jag slipper stressa.

I skolan ska vi börja med Gehör och musiklära och efter det redan bamba, sen matte och sedan historia. har jag otur så har jag muntlig redovisning idag som jag är nervös inför.. men jag får göra mitt bästa isf! efter skolan måste jag hem och städa mitt rum och ringa till mitt sommarjobb och säga att jag vill ha det :) efter det ska jag nog bara mysa med andre =)

På lördag ska jag och mamma vara barnvakt åt Filippa, som jag passat två gånger innan. antingen är vi hemma hos henne, elller hemma hos oss eller så åker vi till slottskogen. beror helt på vädret =)

nu ska jag sätta på vattnet i badkaret, vänta på att de ska fyllas och sen duscha :D hörs senare, kanske! <3

Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-05-06
 22:26:31

hej

Hejsan svejsan, jag har sagt några gånger att jag ska bli bättre med uppdateringen men jag lyckas ju aldrig hålla det. sorry! men jag har ganska mkt plugg och så just nu, jag blir bättre när jag orkar och har tid. igår var jag hemma från skolan för jag spydde i skolan i måndags, satt hela dagen igår och jobbade med min låt.. börjar väl låta hyfsat nu iaf! bara text som ska göras, gitarr ska läggas och bas ska läggas :) sen är det små detaljer kvar. sången ska spelas in när jag har en text med.

nu kmr andre, han har precis duschat, ska hem till mig snart hoppas jag!
Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-05-04
 00:45:07

Min nya design, gjord av mig själv.. proffs? NOT! Haha..

Vad tycker ni om min nya design förresten? :) jag försökte koka ihop något bra helt själv, är inte så himla duktig ännu tyvärr.. jag försöker iallafall :) men svara gärna och ge gärna tips på vad som behövs ändras och så!

Jag ska ta bort musikspelaren tror jag, för det är ju irriterande att musiken sätts på av sig själv. någon som vet hur man gör så att man måste trycka på play för att den ska börja spelas? Ni ska ju kunna välja själva om den ska spelas eller inte.. den ska inte börja av sig själv! jag vet hur irriterande det är när man sitter på kvällen och kollar runt på olika bloggar och man har ganska högt ljud utan att veta om det och så börjar musik att spelas helt plötsligt, jag blig oftast lite rädd eftersom jag inte är beredd och sen blir jag rädd för att jag väckt mina föräldrar ;) haha. så hjälp mig gärna om ni vet hur man gör!

Kom igen nu. säg vad ni tycker! Jag vill veta! =)
Kinga! vad händer med designen? har gått lång tid nu.. vill iallafall veta vad som händer, jag har skrivit till dig men får inget svar. säg till om du har mycket att göra, jag kan vänta men bara jag vet hur det ligger till. så hör gärna av dig! :)


GODNATT! <3
Sånt som det inte finns någon kategori för / 6 kommentarer / Kommentera här!

2009-05-04
 00:40:43

My book

Nu ska jag och andre lägga oss och kolla på tv, vi har skrivit på våra berättelser hela kvällen känns det som. Jag är iallafall färdig med min nu, ska be daniel läsa den imorgon och säga vad han tycker ( : har hunnit skriva lite på min bok som jag håller på och skriver också.. har skrivit 13 sidor nu, det är lite att jobba med iallafall. känns skönt att få skriva av sig ibland.. vet inte om jag kommer låta någon läsa den när den är färdig eller om det bara blir en bok för mig själv där jag skriver av mig för att må lite bättre.. andre har fått läsa den för ett litet tag sen men nu har jag ju kommit längre. mina föräldrar bestämmer hur den ska sluta, de är de som styr över hur boken ser ut och vad den handlar om. de bestämmer handlingen utan att ens veta om det! smart typ. haha.. vi får väl se om ett tag hur långt jag kommer och hur de ser ut.. fortsätter mitt liv som de ser ut nu så kan jag ju typ inte skriva så mycket.. kul att läsa en bok där det inte händer någonting liksom? haha.. så mamma och pappa, se till så att något händer nu så att jag kan skriva om något.. ni bestämmer också om boken ska sluta bra eller dåligt? Sorgligt eller lyckligt? kom igen nu! snabba på så jag kan få färdigt den.. haha..

nu är jag trött faktiskt! sovmorgon till 12 imorgon, känns otroligt skönt! =)
Jag bloggar imorgon om jag hinner och om jag orkar.. måste plugga äcklig historia imorgon, ett skolämne som jag nog avskyr mest! fy! vad tycker ni om historia? :)

Kram på er! och godnatt! =)
Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-05-03
 21:10:59

I månad! (v.

1 månad tillsammans (v.
Du är underbar och betyder så otroligt mycket! Det hoppas jag att du vet!
Jag älskar dig! <3


Photos / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-05-03
 21:02:40

Min helg :)

Hejsan! längesen jag skrev nu, sorry till er som följer min blogg. inte är det många men jag hoppas att det är några iaf :) haha..

Jag har sovit borta sen i onsdags och där har jag inte haft något internet så så ligger det till.
I fredags var det ingen skola så jag och andre låg och solade, senare åkte vi till Café Villan i eriksberg med andres föräldrar =) trevligt! efter det mötte jag och andre massa människor på ett berg vid eriksbergskranen och grillade och myste =) mycket trevligt! måste få bilderna från Jimmy, då ska ni få se bilder =)
I lördags var jag och andre hemma mest hela dagen, solade och sen åkte vi och åt pizza på wieselgren. efter det åkte vi hem till honom och myste! =)

Idag har vi pluggat och nu är vi hemma hos mig och ska snart äta chokladpudding! MUMS! =) jag skriver senare, eller imorgon! :)

Puss!
Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!