2009-04-29
 10:15:35

Svenska

Hejsan, har svenska lektion och gör absolut ingenting roligt. vill att den ska komma till slutet så vi kan få den nya uppgiften vi ska ha i svenska. Vi ska skriva en berättelse igen, min favorittyp av uppgift :) hoppas han har bra ämnen att välja emellen =)

Nu ska jag återgå till svenskan så hörs vi senare kanske.. ska nog hem till andre och ligga i solen och sola senare =)
Sånt som det inte finns någon kategori för / 1 kommentarer / Kommentera här!

2009-04-27
 23:40:14

Nu ska jag sova..

Som rubriken leder, jag ska gå och lägga mig nu. är svin trött, men oftast när jag känner såhär så brukar jag ha svårt för att somna. vi får väl se hur det går nu .. imorgon är det konsert och jag undrar verkligen hur det ska gå! hah. jag kmr skämma ut mig!! haha

idag vare skola, efter åkte jag hem till andre med honom och pluggade... typ. så tråkigt! spelade tvspel också, kom hem för  en timme sen snart. så dags att sova nu ! =) ska bara kolla facebook och säga godnatt till dennis på msn sen blire tv och sen SOVA!

godnatt på er  <3



vi ser jäkligt sletna ut, och det var vi däruppe i hemsedal.. solbrända och utmattade :P men hade otroligt kul och underbart ändå! tack för att du hängde med Andre (v.
Dagsbeskrivning / 1 kommentarer / Kommentera här!

2009-04-27
 00:25:55

Lycklig

I denna stunden kunde man inte blivit lyckligare

Photos / 2 kommentarer / Kommentera här!

2009-04-27
 00:22:52

Underbart vackert eller vadå??







Utsikten var det vackraste jag någonsin sett, helt sjukt underbart! ni som inte vart i hemsedal har missat något så otroligt vackert!
Photos / 1 kommentarer / Kommentera här!

2009-04-27
 00:17:01

uppdatering efter hemsedal

HEJSAN! Jag är hemma igen, ja kom hem i fredags men då packade jag upp och var hemma hos andre och njöt av att vara hemma i göteborg igen! :)

Hela lördagen spenderades hemma hos andre liggandes i solen med honom och hans hundar :) otroligt skönt! känns verkligen som att sommaren är påväg nu. fast solens styrka är ju ingenting här hemma om man jämför med solen uppe i bergen i hemsedal! haha.. brände ansiktet redan första dagen och då var det molnigt! haha.. färgen har börjat lägga sig nu och börjar bli brun, men jag gillar de fortfarande inte.. haha..

På tisdag har vi konsert i skolan och jag känner bara att jag vill åka tillbaka till hemsedal och slippa de! min ensamble grupp har haft problem sen början och jag visste redan då att det skulle bli en katastrof och jag hade rätt.. det kommer gå åt skogen! hoppas dom har kämpat på ordentligt nu denna veckan när jag vart borta.. annars kmr det inte funka alls.. hörde nåt om att tobbe skadat armen oxå så det är ju bra.. en gitarrist med en skadad arm är ju bra!

Jag har sådan otrolig ångest över allting just nu, kan jag inte bara få åka tillbaka till hemsedal och få stanna där ett tag? ville inte komma hem till detta, åkte hemifrån för att slippa ångesten och allt det jobbiga och så dyker det upp så fort jag kommer till göteborg! är så trött på det... men ah.. är väl bara att stå ut!

nu ska jag bjuda på lite bilder, och sen SOVA! :)

skola imon, fyfan! ensamble, fy fan! plugg, fyfan!! jaja..
Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-04-19
 00:36:56

HEMSEDAL

Hejsan! Jag vet att det var längesen jag skrev nu, men har haft saker att göra och har helt enkelt inte fått tid över till att blogga.. hade tänkt att börja sköta mig och bli bättre och uppdatera oftare, men jag åker iväg imorgon! till hemsedal! ska bli så otroligt kul, och så jäkla skönt att bara komma hemifrån för jag orkar inte med detta livet här hemma.. bara hoppas att allt är bättre när jag kommer hem!!

Jag tar med mig datorn till hemsedal men det kommer ju antagligen inte finnas internet så kommer ju inte kunna blogga iaf men jag bloggar så fort jag kommer hem! kanske hinner skicka iväg ett inlägg innan vi åker imorgon men det är inget jag kan lova säkert för det kommer nog vara rätt stressigt imorn bitti. ska göra pannkakor, packa färdigt det sista och gå och handla godis! :) åker runt 11-12 imorgon på dagen så är vi framme runt 6-7 skulle jag gissa.

Tidigare idag var jag och andre hemma hos honom, satt i solen med hans mamma och hade allmänt mysigt. Han har en jävligt rolig mamma :) haha. Nu på kvällen har vi färgat håret igen, hoppas det håller i sig lite längre den här gången bara =)

Nu ska jag kolla vad som går på tv, och går det något bra så lägger sig jag och andre och kollar på det, annars fortsätter vi spela tvspel vilket vi alldeles strax har varvat! har bara en sista boss kvar sen har vi varvat det på två dagar.

Hoppas alla haft en bra helg och får en bra söndag! och hoppas ni får en underbar nästa vecka, hörs när jag kmr hem!
Sånt som det inte finns någon kategori för / 2 kommentarer / Kommentera här!

2009-04-15
 18:40:30

Presentkort

hej! nu ska jag upp och lämna jasmin hos henne, sen ska jag kolla priser för liftkort och skidor och så med carolina och andre. Andre ska med till hemsedal! blev ändrade planer och camilla ska inte med, synd tycker jag.

Efter att vi gjort det så ska jag och andre ner till honom och hämta presentkorten vi fick i skolan idag, presentkort på sf! :) så ska vi på bio, :)

Jag bloggar ikväll om jag hinner, annars gör jag det imorgon! KRAM!
Sånt som det inte finns någon kategori för / 1 kommentarer / Kommentera här!

2009-04-14
 00:01:04

mitt öra!

Den senaste Penicillinen jag fick har inte hjälpt ett dugg! har fortfarande svin ont, och jag hör jättedåligt på höger öra.. sen rinner en massa hela tiden . hoppas jag får en tid snart så de kan göra något åt detta jäkla eländet!

GÖR SÅ OTROLIGT ONT! och det är FÖRBASKAT jobbigt att höra dåligt hela tiden! baaaaaajs.

GODNATT!
Sånt som det inte finns någon kategori för / 2 kommentarer / Kommentera här!

2009-04-13
 23:59:23

Den funkade inte?

Godkväll! Andre gick för en pytteliten stund sedan. nu ligger jag i min säng med datorn och myser. ska kolla lite grejer på internet sen ska jag sova!

Vi hittade på något att göra! vi gick upp till affären och handlade lite grejer, sen hem till mig och så var vi redo för att baka massa gött! Vi bakade först cornflakeskakor som går jättefort att göra. och de är svin goda :) sen bakade vi cocosbollar och sen muffins. svin gott alltihop! =) haha.

Imorgon är det dags för skola igen, är absolut inte sugen men det är bara en kort dag så det blir nog bra. Börjar med ljudteknik och sen bamba, börjar igen klockan 12 då jag ska ha datorkunskap och jag kommer behöva gå tidigare för jag ska till tandläkaren. sista hålet ska lagas nu! jag ska faktiskt försöka sköta mig nu, ska be mamma köpa massa sånna bra grejer till tänderna, haha. typ munskölj, flortabletter, flortuggummi och flortandkräm. och så ska jag dra ner en massa på godiset och sötdrickorna. hoppas det går bra, för en gångs skull.

Efter tandläkaren ska jag passa jasmin till klockan sju ungefär, sen ska jag börja plugga till uppsatsen i historian då jag ska skriva om rockens historia. får väl se hur det går... försökte på tåget till gävle och det gick ju som det gick , men jag ska försöka igen.

Jag bloggar imon om jag får tid över!
Bilder från gävle kommer upp någon dag framöver! min kamera har dessutom gått sönder, en olycka på tåget gjorde det och jag märkte det inte förräns jag kom hem. så irriterande! jag använder den överaaaaaaaaaaaaaaaaaaaallt!!! måste berätta för mamma och pappa med, det har jag helt glömt. får göra dt imorgon.. undra vad dom kommer säga... inte kommer de tror mig iallafall, tror jag inte iallafall.

Nu ska jag kolla några grejer, sen blir det tv och sen SOVA! godnajt <3
Sånt som det inte finns någon kategori för / 1 kommentarer / Kommentera här!

2009-04-13
 15:23:53

ingenting att göra

HejsanSvejsan.
Sitter just nu här hemma, andre ligger i min säng och vi har ingenting att göra. Jag ville klippa honom men han var alldeles för feg tyvärr.. så nu har vi inget att göra.

igår kväll var vi på bio jag och han, såg Slumdog millionarie (stavning?) riktigt bra film faktiskt, mycket sevärd! :) innan bio var jag pappa mamma och andre hemma hos jennie och hälsade på. Elin är så otroligt söt! =) haha.

Ha en bra dag! kram!
Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-04-12
 15:15:33

HEMMA!

Jag är hemma :) kom hem igår kväll, var framme på centralen efter 9, mötte andre och så gick vi och åt varsin kebabtallrik =) mysigt att träffa honom igen! ;D Sen åkte vi hem till mig och bara umgicks : och så sov han här :)

ska snart äta mat, sen ska vi med min pappa till min syster och hälsa på henne och elin. mamma kanske också ska med. efter det ska jag se om andre vill dra hem till honom :)

Jag bloggar när jag har tid igen! kram! det är skönt att vara i göteborg igen =)
Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-04-11
 12:13:11

skoj kväll

hallå! hade svin kul igårkväll, en massa folk var här och de var riktigt skoj. nu har jag precis ätit frukost och sitter och pratar med andre i telefon. Jag ska nog duscha om en stund och göra mig iordning.

Klockan två ska jag kolla tåg hem, börjar längta till göteborg nu.
hörs senare!
Sånt som det inte finns någon kategori för / 1 kommentarer / Kommentera här!

2009-04-10
 19:52:52

The mist, dusch och bad

Har precis kollat färdigt på The mist med Elias, så sjukt grymt bra film! ni som inte sett den, SE DEN! sjukt bra! slutet är ju det bästa, man blir så ju så arg eller arg kanske inte är rätt ord, se filmen och så får ni se själva istället!

Nu ska vi snart äta, jag ska ta och byta om nu för jag känner mig jätteseg och jättetrött. ryggen värker fortfarande och örat med. just nu har jag världens huvudvärk också så det är väl inte så jättebra med mig, men detta stället får en alltid på bra humör och det gillar jag =)

Om en stund ska jag ta min penicillin och jag hade velat duscha men det är så många människor här, så det kanske inte passar att använda det enda badrummet i huset för att duscha just nu när de e människor som behöver använda dasset hela tiden. dessutom ska vi ju bada tunna sen så då är det ju kanske bara onödigt att duscha nu. så det får kanske bli senare ikväll eller imorgon bitti. jag ska iaf försöka fräscha till mig lite nu för jag känner mig otroligt segt.

hörs senare <3
Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-04-10
 17:48:56

Skattjakt!

hade precis skattjakt med småbarnen. lite gott att hitta ett påskägg med en massa godis! mums. haha! ;D

Första påskägget denna påsken och blir nog det enda också, så blir dt ju när man blir större. kommer ihåg hur kul man hade när man var liten, man uppskattade påsken så mycket mer. man tyckte det var kul att klä ut sig, kul att leka skattjakt och man fick alltid en massa påskägg från alla . när man blir större får man ett eller inga, haha. så är det väl att bli stor antar jag! haha

nu ska jag spela sten sax eller påse med andre på msn, haha.

ha en bra långfredag och så bloggar jag kanske senare! :) kram!
Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-04-10
 16:31:44

har kommit tillbaka från grillningen

hejsan, kom precis tillbaka till huset. har vart och grillat och umgåtts med massa människor. underbart trevligt! :) vi grillade korv och pratade och sådant. vi åkte på flak efter en fyrhjuling. kul :)

nu sitter jag och pratar med andre i telefon och jag vet inte vad jag ska göra nu efter jag skrivit färdigt detta inlägget. ska nog först kolla facebook bilddagboken och bloglovin sen ska jag nog fortsätta prata med andre eller så ska jag gå och kolla vad alla andra gör :)

Vi hörs senare! :) kram!
Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-04-10
 11:35:44

Pååååsk

HEJ! :) här klär alla upp sig för fullt, tar på sig konstiga kläder och sminkar sig i ansiktet, det är ju påsk! haha. jag har precis sminkat jasmin i ansiktet, en massa prickar och sånt där. bilder på det får ni när jag kommer hem till göteborg! :) Jag ska ta och kolla biljetter hem imorgon så imorgon berättar jag när jag kommer hem ;D

Idag ska vi åka iväg med fyrhjuling och grilla korv :) det ska vi göra rätt länge och sen när vi kommer tillbaka så ska vi nog bada tunna tror jag, mysigt! :)

Jag har det underbart här men jag saknar ändå göteborg och er där hemma!
Nu ska jag gå för vi ska nog snart åka iväg :)

glad påsk och så hörs vi nog senare! KRAAAAAM
Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-04-09
 21:01:49

museum och bowling

Hej! förut så åkte vi in till stan, skulle på museum. järnvägsmuseum. kollade på en massa tåg, gamla som nya. de gamla var rätt balla faktiskt.  försökte ta lite kort men de blev inte så många men jag visar er när jag kommer hem till göteborg som antagligen är på söndag.

Efter museumet så skulle vi hem men de blev ändrade planer och så gick vi och bowlade istället och vem vann? jo, Jag! Haha.. otroligt skön vinst för jag fick strike och spare typ varje gång! tur eller vadå? hahha.. fast jag vann förra gången också, säger dom här. men de e inget jag minns x) haha.. men säger dom att jag vann sist så får jag väl bara hålla med då ;) hahah!

nu ska vi kolla på film för vi var i kiosken för en stund sen  och hyrde tre filmer och köpte massa gott! så nu blir de en filmkväll för oss här. iaf mig och elias.. filmerna är nog inget för jasmin och alex, men de kommer nog sitta med oss ändå.

Ska få elias till att hålla med mig och börja med The mist. så jävla grym film! älskar den ;D
Jag bloggar senare om datorn är ledig, annars bloggar jag imorgon!
Jag saknar göteborg och du vet vem du är! haha <3 men gävle är förjäkla skönt.. lite lugn och ro för en gångskull förutom att mina kusiner är uppe i varv HELA TIDEN, och när jag säger HELA TIDEN så är det HELA TIDEN. De är fan inte lugna en sekund alltså, ska bli skönt när de lagt sig ;) haha..

Ha en bra torsdagskväll och hoppas eran dag vart bra för det har då min vart iallafall! :)
Sånt som det inte finns någon kategori för / 1 kommentarer / Kommentera här!

2009-04-09
 09:38:16

hej

Godmorgon :) här har vi precis ätit frukost och jag har fått hicka. haha. hicka som vanligt! det är sjukt hur jag kan få hicka så otroligt ofta.

Igår la vi oss hyfsat tidigt, gick väl och la oss runt 11 men jag och elias somnade inte förräns lite efter 12. Vi låg och lyssnade på musik och tillslut blev jag så trött så jag somnade, hehe. det var längesen jag la mig så tidigt, när jag har lov med! lägger mig inte ens den tiden när det är helg. men det är iaf skönt att vara borta =) man får frukost på bordet och behöver inte oroa sig för något :)
Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-04-08
 21:44:14

TÄVLING TÄVLING TÄVLING!



Jag är med och tävlar hos FEBB! En otrolig tävling! var med ni med :) kom igen nu!
Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-04-08
 21:36:48

En jobbig smärta i ryggen!

Hej igen. vad gör ni? själv gör vi inte så mycket här, och det är otroligt skönt. slipper tänka på något och bara ta det lugnt. något som stör mig otroligt mycket bara är att jag har otroligt ont i ryggen! förut när jag satt vid datorn så kom det en as jobbig smärta i ryggen från ingenstans och den sitter kvar ännu. det gör svin ont! får be om massage av någon sedan. om någon orkar ;D hehe

kanske bloggar innan vi lägger oss, men bara kanske.. inte så jättesäkert men annars ska jag försöka få in ett inlägg imorgon =)
Hoppas att ni haft en bra dag för det har jag! ;D

Jag saknar dig, du vet vem du är! =)
Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-04-08
 18:08:44

the book!

Hej! hur har ni det? Jag har det bra, kom precis hem till familjen jag ska vara hos resten av veckan i gävle nu :) så jäkla underbara människor! Tågresan gick bra, de gick snabbt som tur var =) Jag satt mest och lyssnade på musik och skrev på min bok, just dt har inte berättat det. Men jag har börjat skriva på en bok :P haha... kommer antagligen aldrig bli av att någon annan kommer att få läsa, men jag skriver den för min egen skull. det är en bok om mig och mitt liv, och i den får jag chans att skriva av mig och få ut mina känslor och så.. känns otroligt bra faktiskt. har tänkt och börja för längesen när allt började hända i mitt liv, men nu har jag äntligen börjat och har snart kommit fram till nutid. har skrivit lite om vad som hänt och lite så, så snart ska jag börja använda mig av vad som händer just nu. får väl se om någon någonsin kommer att få läsa den, det beror helt på om jag någonsin får färdigt den och så beror det om den får ett bra slut... det beror helt på verkligheten. mina föräldrar bidrar mycket till hur boken kommer att se ut. de e dom som formar min vardag och mitt liv.. fortsätter det som det är nu hemma så kommer jag inte komma någonstans med boken för då kommer den aldrig kunna få ett slut, bara om jag hittar på ett eget bra slut. får hoppas att mina föräldrar ser till och avslutar de boken handlar om, och på ett bra sätt så boken kan få ett bra slut. vi får väl se =) 

Nu ska jag stänga av här :)
Sånt som det inte finns någon kategori för / 1 kommentarer / Kommentera här!

2009-04-07
 20:11:50

Jag åker!

Jag åker imorgon!! Klockan tjugo i 10 går tåget från Centralen . kommer antagligen hem på söndag! ska bli skönt att komma härifrån, lite tråkigt att sitta på¨tåget ensam imorgon bara, men det får det vara värt =)

Kommer sakna er här hemma!!
Ska försöka blogga liite ifrån gävle, men kan inget lova..

Ha ett bra lov allihop! <3
Sånt som det inte finns någon kategori för / 4 kommentarer / Kommentera här!

2009-04-07
 11:22:17

Tävling!

Jag är med och tävlar på Idol-Yasminaz blogg. En riktigt rolig tävling! var med ni och tävla med ;D
http://yazminaas.blogg.se/
Sånt som det inte finns någon kategori för / 1 kommentarer / Kommentera här!

2009-04-06
 21:47:05

Gävle..

Jag kanske åker till Gävle på onsdag, ska kolla om jag får en sista minuten biljett på tisdag.  så vi får väl se :) men har inte så stor lust egentligen att sitta på ett tåg helt ensam i så mångatimmar,men de e de kanske värt.. vill komma hemifrån ett tag. men fan åker ju till hemsedal snart ;D
Tankar / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-04-06
 21:43:46

hos andre!

Hejsan allihop! Jag sitter hemma hos Andre, han duschar just nu. Idag har det inte hänt så jätte mycket. Trodde jag skulle jobba men det blev ändrade planer så jag och andre drog ner till honom, och efter en stund gick vi ner till tolereds solarium för andre skulle sola =) gud vad gör jag med honom! haha! ;D efter det gick vi tillbaka till honom. har haft en slö dag och det har suttit mig utmärkt! har jobbat för fullt de senaste dagarna.

nu kom andre  =)
Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-04-06
 00:20:13

Betyg i musiken!

Jag fick mina betyg i musiken i fredags! känns otroligt bra faktiskt!

Musik kommunikation - VG! Tillochmed nästan MVG! känns otroligt bra =D
Ljudteknik - VG!
Ensamble - VG! Jag ska då fan kämpa på för att få ett MVG! :) Kan inte vara så jäkla svårt ;) haha
Skapande verksamhet - VG!
Gehör och musiklära - VG! Jag blev så otroligt chockad när han sa det, jag var helt bombsäker på att jag bara skulle få G för jag har det riktigt svårt för gehör och musiklära. Men han sa tillochmed att jag var nära ett jäkla MVG! jag blev så himla glad!! ;D Han sa att han märker att jag inte riktigt tror på mig själv, men när jag väl räcker upp handen och svarar så märker han att jag kan. Han sa att om jag bara börjar räcka upp handen mer och svara på mer frågor och sådär och visar vad jag kan så kan jag nå mitt MVG! och jag ska tamejfan göra allt jag kan =)

Vad tycker ni? Jag är då otroligt stolt! Jag trodde aldrig jag skulle få så bra betyg, jag kunde typ INGENTING om musik innan jag började på plusgymnasiet, och jag har lärt mig så otroligt mycket under detta året som snart gått. Jag är riktigt nöjd med mig själv! :)
Har MVG i två ämnen till som jag redan vet om jag fortsätter som jag gör nu, men det väntar jag med att berätta om ;D
Nu ska jag bli lite social med andre ;D hoppas ni haft en underbar helg! :)
my lovely school / 3 kommentarer / Kommentera här!

2009-04-06
 00:13:29

All denna skit med mitt öra, nu har jag äntligen fått lite svar iallafall...

Jag har nu haft typ öroninfallamtion ungefär i 2 månader! otroligt jobbigt. i torsdags kväll fick ja så fruktansvärt ont att jag nästan började gråta så andre sa "att nu frågar du din pappa om han kan köra oss till backaläkarhus så du kan få hjälp med detta." Så det gjorde jag och vi åkte till backaläkarhus.. efter tre penicillinkurer så borde iallafall öroninflammationen gått över, men nej den kom ju tilbaka.. den sista kuren var ju faktiskt riktigt stark med! men iaf.. jag fick komma in på ett rum med en gång, och efter kanske 10 minuters väntan så kom läkaren och han sa "hade du vart min dotter hade jag inte gett dig en penicillin kur till så jag tänker skriva en remiss till dig, är det ok?" så jag sa ja och så fick jag en remiss till sahlgrenska dagen efter. Så jag åkte hem igen och dagen efter så fick jag en tid klockan 14:45. Andre hängde med mig så jag åkte dit, läkaren kollade båda mina öron, det högra sa han var svullet och jag har typ fått en "spricka" på trumhinnan.. typ ett hål eller något liknande.. Han sa att jag kan ha en kronisk generations sjukdom i höger öra, men något positivt var att han sa att mitt vänster öra var riktigt fint och friskt ;) haha.. Men jag fick iallafall en kur till så nu äter jag en ytterligare medicin. när jag ätit denna kuren så ska jag antagligen få gå på hörseltest, och sen kommer jag kanske få sätta in rör i öronen igen. och det är inget jag vill göra! nej verkligen inte.. hade gärna sluppit, men hellre opererar jag in rör i öronen än att gå runt och ha ont hela tiden. eller vad tkr ni?

Ja, så om någon vecka blir det till att gå på hörseltest. sen efter det får vi se vad det blir för ytterligare av åtgärder.. jag ska hålla er intresserade uppdaterade! =)
Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-04-06
 00:05:38

JOBBA FRÅN 12:00 - 22:00

Hej igen. nu är jag och andre hemma hos mig. om en stund ska vi kolla på twilight om det funkar. annars får vi väl ta och sova, båda två är nog rätt slut efter den långa dagen. Igår blev det också en lång dag..

Vaknade mellan 10-11 och var redan på jobbet klockan 12. Där satt vi och jobbade timme efter timme för att hinna färdigt alla kuvert. Skulle lägga tre olika brev i varje kuvert, + ett tillstånd och så skulle vi sätta namnlapp på kuvertet och klistra igen de. Vi hann med 1200 stycken. Jag och camilla har ju jobbat några dagar innan också och då gjorde vi 300 st per dag. Men jag och andre satt där och jobbade från 12 till 10 på kvällen, så vi hann med rätt många. ja som sagt, 1200 st. De sista som skulle göras, så det vi gjorde idag var att boka av varje tillståndsnummer på en lista. Leta upp namn och skriva rätt nummer bredvid namnet, orkar inte förklara det bättre för er ;) haha. Efter jobbet drog vi hem till andre, han ville byta om och lite smått, råkade somna i hans säng, och när vi vaknade klockan 1 så hade andre typ 6 missade samtal från min pappa så det var bara till att snabba oss hem till mig igen, vi somnade rätt snabbt i min säng =) skönt!

hihi!

Dagsbeskrivning / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-04-05
 22:36:49

Idag!

Sitter hemma hos Andre, vi åkte till stan tidigare idag. Fick köpt mig fransklänningen som jag ville ha! och ett par tights. nöjd faktiskt! Sen åkte vi till stadsbibioteket och så fick jag lånat mig två böcker till uppgiften vi har i historian. Jag ska skriva om hur rocken påverkade samhället och sånt, inte så värst kul men vad ska man göra. :P

Sen ringde mamma mig och sa att vi skulle jobba så jag och andre fick snabba oss till centralen så fick vi skjuts till jobbet och så satt vi och jobbade i 5 och en halv timme. så nu är vi trötta! ska hem till mig om en stund och kolla på Twilight! :)

Jag uppdaterar så snart jag kan!
Dagsbeskrivning / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-04-05
 22:33:55

förlåt!

Fick ett litet litet klagomål i kommentarerna om att jag uppdaterar dåligt, och jag vill säga förlåt dennis men har inte hunnit med bloggen det sista! =( har jobbat och haft en massa annat för mig :) men jag ska bli bättre! ;)
Sånt som det inte finns någon kategori för / 1 kommentarer / Kommentera här!

2009-04-01
 01:11:14

GODNAJT <3

Förlåt för otroligt dålig uppdatering, jag blir bättre när jag har tid! imorgon ska jag iallafall jobba och på kvällen bara vara hemma och ta det lugnt och kolla på en film, ska bli skönt att verkligen slappna av.

Imorgon har jag svenska prov! Hoppas verkligen att det går bra, jag kan grejerna så hoppas riktigt mycket på att jag får MVG! pleeeeeaaasee ;D

Idag efter skolan var jag i stan med andre, camilla var också med. Jag valde ut lite kläder åt honom, 4 t-shirtar och 2 tjocktröjor :) Han köpte en ljusgul t-shirt, blev riktigt snyggt på honom för han använder ALDRIG färg. Men det ska jag ändra på! haha. jag hittade en fransklänning på HM som jag blev helt förälskad i! Fan att jag inte har mer pengar =( Hoppas mamma kan betala hälften kanske? hihi.

Nu måååste jag sova om jag ska orka upp imorgon, börjar halv nio med historia! fyyy... har inte ens valt ämne jag ska skriva om som är nästa uppgift.. får välja ämne imorgon och sen sätta igång på påsklovet, göra lite, lite då o då..

men iaf, GODNATT! :)

Sånt som det inte finns någon kategori för / 1 kommentarer / Kommentera här!