2009-02-28
 01:08:11

Fredag, 27 februari.

Hej, andre är här och han ska förhoppningsvis sova här inatt. vi väntar på att klockan ska bli 02:20 så fredag den 13onde ska börja. haha. just nu finns det inget intressant på tvn, så jag kollar runt lite på internet för att få tiden att gå.
 
Vi var och handlade förut och har ätit upp allting nu, har lite vindruvor kvar som jag nog ska hämta nu när jag skrivit färdigt detta inlägget. Sen har vi våfflor och sylt kvar med som vi ska äta till frukost imorgom. mums! jag längtar tills det blir morgon redan nu, haha.

Vi låg och kollade på lets dance förut, och sen blev det en sådan där störande lång paus där man måste vänta länge för att få veta vem som åker ut. Men då var hjälp i fullgång och när de väl var slut och nyheterna började så råkade jag somna, och när jag väl vaknade så hade de redan berättat vem som hade åkt ut. och jag mådde så dålgit, det är verkligen inte kul att somna en stund och sen vakna för då mår man riktigt piss. man är helt seg, huvudvärk och man vill bara somna om. men eftersom andre är här så var jag tvungen till att hålla mgi vaken och jag kämpade verklgien med att hålla ögonen öppna, för det var riktigt jobbigt. jag kände hur dom hela tiden bara ville stängas och sova. men jag klarade av att hålla mgi vaken för jag är vaken nu och ligger här i sängen och kollar på tv med andre. Jag halv kollar som jag skrev längre upp i inlägget medans andre verkar vara rätt inne i filmen på svt1. gillar verkligen inte den kanalen, de visar typ bara skit ju. men jaja.. nu ska jag se om jag kan hitta något intressant på datorn/internet annars får det bli till att jag också kollar på den tråkiga filmen på svt1. vad gör ni den här fredagskvällen då? hoppas ni haft en underbar kväll! <3 Kram!

//Mikaela <3
Sånt som det inte finns någon kategori för / 3 kommentarer / Kommentera här!

2009-02-27
 19:39:34

Devil in Me

So don't break my heart
I ain't never done
Nothing to deserve this
I'm torn apart
You've had your fun
Do you suppose I earned it?
Do you not see
How I'm begging on my knees?
Don't speak, don't breathe,
You bring, the Devil in me.


<3
Music / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-02-27
 19:34:00

Kate Voegele! <3

Kindly unspoken
You show your emotion
And silence speaks louder than words
It’s lucky I’m clever
Cause if I didn’t know better
I’d believe only that which I’d heard


Jag älskar den här låten så mycket att den inte försvinner ur mitt huvud! och jag bara måste lyssna på den HELA TIDEN!
Music / 1 kommentarer / Kommentera här!

2009-02-27
 19:22:01

So I let crazy

not sayin'
not charmed at all
not sayin'
that you weren't worth
the fall
and i was alone
when
i knew it was real
down the canyon
when I knew I had come

to the line
through the dawn
to the light
to the turn
when you said

you could
drive
all night
drive all night

so i let crazy
take a spin
then i let crazy
settle in
kicked off my shoes
shut reason out

he said "first let's just
unzip your religion
down"
Music / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-02-27
 19:18:29

Sötsaken elin skulle kommit hit.

Idag skulle jag passat söta underbara elin! men det blev tyvärr inställt. Jennie berätta att hon hade ramlat framlänges och slått i munnen och börjat blöda rätt rejält, och nu är hon jätte grinig. Usch! det måste ha gjort jätteont, och det måste göra jätteont. fy då.. Så iallafall så ville Jennie ha henne hemma ikväll så det får bli att jag passar henne en annan gång. Jag som hade sett fram emot att träffa henne och ta hand om henne, den lilla sötsaken! men nu får det bli en slapp kväll här hemma istället.. med andre. hoppas det blir inom en snar framtid att elin kommer hit! hoppas hennes smärta försvinner snart med.

Tankar / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-02-27
 19:13:11

Nya designen.

Jag kanske ska fixa min design lite. bara lite iallafall tills Kinga fixar min nya. Den där tjejen verkar underbar! Hoppas på att få träffa henne någon gång, hon kanske kommer och kollar när vi har konsert i uddevalla! skulle bli så otroligt kul! och nu när jag pratar om henne så längtar jag ännu mer efter den nya designen. jag längtar och vill veta hur den blir! Ska prata med henne någon gång om hur den ska bli. och diskutera färger bilder och tema och sådant där. det ska bli kul :D Hoppas det sker snart! hihi.
Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-02-27
 19:11:41

woho!

Jag vet inte vad jag ska skriva om! Andre är hemma och äter mat och duschar och sen ska han komma hit så ska vi gå och köpa lite goa grejer, om jag kanske lyckas få ihop till lite pengar. men vi får väl se! men just nu när han inte är här så har jag ingeeeeet att göra!
Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-02-27
 19:08:02

skor!

T j o !

Jag vet inte om jag riktigt har något intressant att skriva om, men jag drog iallafall med Andre till stan efter att han hade slutat på ljudtekniken. VI gick till din sko, men skorna som jag letade efter fanns inte kvar där så jag ringde mamma och hon sa åt mig att åka till Backaplan och kolla, så det gjorde vi. och där fanns dom :) så nu har ja inköpt ett par skor för 99:-  helt ok pris ju! haha vadå helt ok! det är underbart bra pris, jämfört med annat som kostar typ 299:- eller 399:- eller mer. Så jag är nöjd :) förutom att jag måste inhandla ett par byxor som passar med dom! Jag lovar att visa en bild så fort jag fixat det, men jag kan inte lova att det kommer gå så fort. haha. så vi får se  när det blir! haha .

Shopping / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-02-27
 13:18:56

från skolan igen

Hej, sitter i skolan, andre har ljudteknik och jag och camilla kom precis utifrån replokalen, vi har suttit och spelat lite piano och så. jag kom faktiskt på en liten början på en melodi. vi får väl se hur det blir med att göra klart den! haha

Rico sitter här brevid, står upp ibland och dansar och sjunger. haha. han är tvär rolig! haha. :) som han kallar det så är han över taggad :D haha.

Nej nu måste jag hitta på något, för jag har boooooring. när andre har slutat ska jag dra med honom till stan så jag kan köpa ett par skor. hihi.

haajdoooo!
my lovely school / 1 kommentarer / Kommentera här!

2009-02-26
 14:25:03

YEAH!

Ja! jag vann en tävling hos kinga! en ny bloggdesign! jag är så glad :D hihi. tack så jättemkt kinga! hihi.. jag längtar nu!

Sånt som det inte finns någon kategori för / 3 kommentarer / Kommentera här!

2009-02-26
 12:53:14

massor att göra!

Hejsan på er mina få läsare. jag sitter i skolan, har lånat andres dator och hela klassen har matteprov, känns skönt att jag redan gjorde det innan jullovet. men det blir dags för mig att ha prov på geometri och det istället. åh, det är så många regler och sådant att komma ihåg! men jag ska nog klara det, bara det att det känns som jag har så himla mycket att göra hela tiden. ska försöka kolla nu vad det är jag måste göra.

Jag kan fortsätta hur mycket som helst, så jag får börja sätta igång med lite i taget och hoppas att jag hinner klart i tid med allting.. tack för mig! puss! <3
my lovely school / 1 kommentarer / Kommentera här!

2009-02-26
 00:31:01

hälsning till sandra söderlund.

Hej, eftersom jag har lämnat in min bärbara dator nu så kan jag inte ligga med datorn i sängen så jag tänker bara skriva detta blogginlägget och sen lägga mig i sängen och läsa och tillslut sova..

vill bara skriva en hälsning till sandra och ni behöver inte läsa, haha..: Det är lugnt för vad som hände idag under ensamblen.. lite jobbig situation bara eftersom samma sak hände dagen innan då jag och rocio rök ihop. jag har verkligen försökt att klara min låt och jag har haft jättesvårt med den. och när jag väl börjar känna mig ganska trygg så fick jag liksom höra igår av rocio att jag inte gjorde bra ifrån mig, och att jag gjorde min låt dåligt. men det har jag släppt nu efter att jag och rocio pratade tidigare idag, men att samma problem hände igen att jag fick stå och sjunga själv, rocio hjälpte mig lite men det var inte i närheten av vad som ska vara på konserten. jag vill självklart att daniel inte ska välja bort din låt, och det tvekar jag på att han kommer att göra, jag vill inte heller att han ska välja bort min och om bara jag sjunger på min låt så kommer han välja bort min med en gång eftersom körpaketet är en sådan stor grej. så jag bara hoppas att alla hjälper alla på måndag när det väl gäller och han ska välja vilka låtar som ska vara kvar och vilka som inte ska det. hoppas att alla gör sitt bästa på samtliga låtar, och inte bara på sin egen. jag hörde dessutom att du sa till andre att jag inte behöver sura varje lektion, gjorde mig lite besviken att höra det för jag har haft det jävligt jobbigt den senaste tiden och jag har verkligen försökt att vara så glad som möjligt och verkligen försökt vara på topp hela tiden. ´men vi släpper detta nu och får hoppas att vi sätter samtliga låtar på måndag! lycka till!  =)

Sandra är inte inne på msn och jag kommer inte ihåg vad hennes blogg heter, så jag var tvungen att svara på hennes kommentar här i bloggen. får hoppas att hon läser det bara. så sandra lämna en kommentar om du läst det, så att ja vet ;)

Nu ska jag gå och lägga mig och läsa, hoppas alla haft en bra dag! kram <3

Music / 2 kommentarer / Kommentera här!

2009-02-25
 10:48:12

from school

Hej, sitter i skolan, klockan är kvart i 11, bara en kvart kvar sen är det lunch, och jag är riktigt hungrig! så hoppas den här kvarten går snabbt =) Klockan 12 har vi ensamble och jag vill vekrligen inte, efter omständigheter som hände igår så känns det inte som att det kommer gå bra. men vi får väl se.. jag ska iallafall göra mitt bästa, och mer kan jag inte göra.

jag bloggar senare om jag hinner! och om min dator funkar hemma, för jag har lämnat in min macbook nu på lagning och man vet ju aldrig om min stationära dator där hemma funkar. det lever när den vill helt enkelt! och hoppas att den vill det när jag kommer hem sen. haha. Puss på er iaf! <3

my lovely school / 2 kommentarer / Kommentera här!

2009-02-24
 22:04:58

kvällspromenad.

Jag tänkte berätta lite om idag och lägga ut bilder från min myskväll med andre och camilla som jag har pratat om. men jag märkte nu att jag bara har 8 minuter kvar på batteriet så jag ska nog gå ut och ta en promenad med andre stärnman som nyss frågade om jag ville ta en kvällspromenad, så så får det nog bli om mina föräldrar tillåter mig.

om klockan inte är allt för mycket så bloggar jag när jag kommer hem! kram på er! <3
Sånt som det inte finns någon kategori för / 2 kommentarer / Kommentera här!

2009-02-24
 22:01:39

uppgifter som får vänta..

godkväll, vad gör ni ? jag sitter här i min säng, gör ingenting.. har en massa att göra när det gäller uppgifter till skolan men jag har ingen lust alls, ingen inspiration och ja som sagt ingen lust alls. så det får vänta lite till.. tills imorgon kanske?

my lovely school / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-02-24
 12:19:43

datorkunskap

Hej. Sitter på datorkunskapen nu, den är slut om 45 minuter och jag längtar! Nu ska jag hämta ner något från adela och sen sätta igång och för en gångs skull göra något vettigt? ah, kanske iaf.. haha

efter datorkunskapen ska jag ha piano och sen vet jag inte vad jag ska göra. åka hem kanske? senare ska jag iallafall hem till min mormor med mamma och pappa, för hennes man fyller år idag. hoppas det blir massa god mat och massa tårta, bullar och kakor! hihi (a) nu blev jag jätte hungrig och sugen! haha..



Jag älskar min underbart söta men jobbiga kusin! haha <3 hoppas på att gå träffa henne idag!

Jag bloggar senare, // Mikaela !
my lovely school / 4 kommentarer / Kommentera här!

2009-02-24
 08:42:40

missat den i flera veckor.

Jag är jätetrött, har ont i magen och en massa annat.. orkar inte skolan men jag bara måste ditt. för har missat ljudtekniken i flera veckor nu, pga olika anledningar. så jag måste dit.. har missat min egen ljudteknik så jag får gå på den andra klockan 09:50. fan..  men det är gött att det bara är ljudteknik och datorkunskap. och idag har jag piano med, så jag har bara de tre lektionerna sen slutar jag. så jag slutar halv 2. vilket känns väldigt skönt! :)

sitter och lyssnar på kate voegele - devil in me. jag har blivit helt besatt och kan inte släppa musiken.. men jag måste göra det nu för jag ska börja göra mig iordning.

Puss på er! <3
my lovely school / 1 kommentarer / Kommentera här!

2009-02-24
 00:34:10

Träning och musik.

Nu har jag gjort läxan, kanske inte hela men jag har kollat igenom en del ljud och känner att du får det räcka för mina ögon orkar snart inte mer. nu ska jag bara kolla några få bloggar och lyssna på inspelningen från senaste sånglektionen. skulle ha gjort det för några dagar sen.

Konsert nästa vecka! Vem vill komma?

Idag gymmade jag iallafall med Camilla, det blev step-pass idag. riktigt jobbigt, men samtidigt kul. men idag kände jag att knäet börjar ta stryk igen, vi frå se nästa gång om de gör lika ont, får avgöra då om jags ka fortsätta eller inte. nästa träning är på onsdag, då blir det styrka och sedan på torsdag blir det världens roligaste afrodans. haha. nu är jag trött så ska göra de sista grejerna och sen lägga mig och checka tv, och sen tar det nog inte lång tid innan jag somnar.. nu är det alldeles för varmt här så blir till att öppna fönstret tills jag ska sova.

Godnatt på er! <3



Jag hade kul med Picasa 3 förut, haha. som ni ser så gör jag en massa annat istället för det jag behöver göra! haha.
Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-02-23
 23:09:27

Devil in me

Godkväll, andre gick typ för 10 minuter sen. Jag sitter och lyssnar på musik, just nu är det Kate Voegeles låt Devil in me som spelas i hörlurarna. Jag har fastnat totalt för den låten, den är så underbar och skön. Ta och lyssna på den vetja! Den här Kate Voegele är riktigt bra ska ni veta! =)

Nej jag kommer på mig själv att skjuta på tiden hela tiden, jag gör en massa saker när jag i självaverket borde sätta igång med läxan till ljudtekniken imorgon. Har ju inte ens börjat! :O så nu måste jag fan komma igång, ska bara kolla igenom några synth ljud, men fan det tar tid. och jag skulle hellre vilja sitta här med bloggen och läsa andras bloggar. kanske tillochmed lägga ut bilder på bilddagboken, ifrån i fredags och lördags. Någon som är sugen på bilderna från Pizzahut med mina kära vänner Jessica, Yusra och Dennis? Eller är ni kanske intresserade av bilder från den mysigakvällen jag hade med Camilla och Andre i söndags? Haha, ni som läser min blogg har ju sett bilderna från pizzahut, men bilderna från myskvällen kommer någon dag.. kanske imorgon? för idag hinner jag tyvärr inte, även om jag hade velat..

Nej nu ska jag ta och börja med läxan, bloggar när jag är färdig! jag lovar nu, brukar ju inte hålla vad jag säger men ska nu göra det. hihi. Puss så länge <3
Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-02-23
 19:34:43

läxa.

Andre är här, jag ska nu stänga av datorn för att inte vara så osocial. Iaf för en stund, för sen måste jag göra min läxa i ljudteknik, en läxa som skulle vart gjord veckan innan lovet. ja, jag vet.. jag är seg! jag ska ta och skärpa mig, iaf försöka. kan inte göra mer än så.

jag ska försöka blogga lite senare och berätta lite om idag. kram! <3
Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-02-23
 00:56:15

Så här har min söndag sett ut:

GODNATT! <3
Sånt som det inte finns någon kategori för / 3 kommentarer / Kommentera här!

2009-02-23
 00:50:18

Söndagar...

Är söndag nu och det känns förjävligt, jag orkar inte skola imorgon... känner verkligen inte för att behöva gå upp tidigt för att göra sig i ordning och åka imorgon. Men vad ska man göra? finns inte mkt att göra åt saken.. bara att acceptera som jag sagt innan.

Det finns nog ingen annan dag som jag hatar så mycket som söndagar. Jag känner typ varje söndag att jag har ångest över att det är skola dagen efter, och en massa annat. nej jag helt enkelt avskyr söndagar. vad tkr ni om söndagar? Positivt eller negativt? Självklart finns det ju alltid negativa saker och positiva saker med söndagar (med allt annat också men ah..) men man kan alltid välja om (som i detta fallet är söndagar) söndagar innehåller mest negativa saker eller positiva. Så ja, vad tkr ni? :)

Kram på er! <3
Sånt som det inte finns någon kategori för / 1 kommentarer / Kommentera här!

2009-02-23
 00:42:00

Friday!

Jag kom på att Jag hade sagt att jag skulle berätta om min fredag för er.
Some pictures:



Födelsedagsbarnet  som vi i firade och en liten bit av Jessica Nordström :)



Här är en hel bild på den där Jessica Nordström!



Och söta Yusra! :)



Cp pic, I know! Men jag, (Mikaela) och Yusra är bäst!



Yeah, Mikaela goes hot! NOT!


Nu behöver jag sova tror jag, men ska göra några saker till här vid datorn och sen blir det sängen. Puss! <3
Photos / 1 kommentarer / Kommentera här!

2009-02-22
 22:10:49

Melodifestivalen och en massa annat.

Hejsan mina få läsare : ) haha. min syster hade på sin blogg en fråga om vilka som läste hennes blogg, lägg en kommentar så jag får se ungefär vilka som läser min blogg :D snälla? hehe.

Just nu är iallafall Andre här och han försöker koppla in mitt xbox för mig för jag fick en sådan lust att bara spela, så han får vara min slav nu för jag orkar inte fixa det själv. ;)

Jag hann aldrig blogga innan jag åkte igår men jag kan berätta lite om igår. Andre sov över i fredags natt så han var här hela dagen och runt 5-6 och fixade sig och då gjorde jag detsamma, sen kom han hit och så åkte vi till backaplan och tog en buss därifrån som Camilla var på. Så åkte vi till Hemköp och handlade en massor av gott, sen åkte vi hem till Camillas brors dotters mamma. Satte på tvn direkt eftersom Melodifestivalen redan hade börjat och så kollade vi på den. EMD och Molly gick vidare och det tycker jag var helt rätt, förutom att Mollys låt kunde vart bättre. Hon har talang och skulle kunna göra något riktigt bra. men jaja, vi gjorde inget speciellt förutom att mysa med god dricka och mat och en massa gottegrejer. Senare på kvällen/natten kollade vi på OC, camilla gick in och la sig när det var ett avsnitt kvar och när jag och andre hade kollat färdigt på alla avsnitt så satte vi på Step up. Jag bara älskar den filmen :D efter den somnade vi, då klockan var ungefär 6. :)

Imorse väckte camilla oss klockan 12 ungefär och sa att ägaren av lägenheten var påväg hem så vi gick upp och satte oss och kollade på tv, när ägaren väl kom så gick jag och andre för att åka hem.

Kram! <3
Sånt som det inte finns någon kategori för / 1 kommentarer / Kommentera här!

2009-02-21
 18:27:57

KATE VOEGELE <3

Hej allihop!
Jag håller just nu på och försöker göra mig iordning för ska åka iväg till Camilla, det ska bli en trevlig kväll. Melodifestivalen, massa gott och film. Andre ska med, och julia o jimmy kanske kommer :) trevligttrevligt!

En tjej i en utav bloggarna som jag följer tipsade om Kate Voegele, det är en tjej som är med i mitt kära OneTreeHill och fan vad grym hon är . Jag totalt älskar hennes röst, Devil in me och Wish you were är två helt otroligt bra låtar! :) Lyssna på henne!

Nu ska jag göra mig iordning snabbt, pusshej! <3
Music / 2 kommentarer / Kommentera här!

2009-02-21
 13:41:10

;)

Andre är här, han sov över inatt jag berättar lite om gårdagskvällen lite senare. för nu ska jag fixa lite frukost för jag är huuungrig. kanske ska hem till Camilla ikväll. vi får se hur det blir med de :) för jag vill kola på melodifestivalen och äta en massa gott, vill bara feta mig som in i helvete, haha.

Vi får se, jag uppdaterar senare :) kram!
Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-02-21
 13:13:55

Kom igen nu! :)

Jag är med och tävlar om en signerad eller osignerad skiva med Lady Gaga på en tjej som heter mIrres blogg. var med ni med ? :)

Här är hennes blogg, http://miirre.se/2009/february/tavling.html#comment .

Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-02-20
 16:53:40

Äta :D

Hejsan på er. Hur mår alla mina läsare? Inte för att dom är många, men de läsare jag har är värda mycket :) Så hur mår ni? haha. Själv mår jag sådär.. den jobbiga veckan som tjejer har en vecka i månaden är här och jag bara haaaataaar det. Skulle mer än allt bara ligga hemma nu, smälla i mig en masssa glass och ligga och kolla på film. Men nej jag sitter här i skolan, väntar på att min sånglektion ska börja så att jag sen kan åka hem och vila lite innan jag ska börja göra mig iordning och åka in till stan med Jessica Yusra och Dennis.

DennisTennis fyllde år igår och jag ska nu passa på och säga grattis. Så:
GRATTIS TILL VÄRLDENS BÄSTA DENNIS HONKANEN! :) <3 (i efterskott..haha)

Så ja, ikväll ska vi ut och äta för att fira lilla dennis :) haha.



 Jag skulle publicera detta inlägget tidigare idag, tjugo i 3 men det funkade inte så jag gör det nu :)
Sånt som det inte finns någon kategori för / 7 kommentarer / Kommentera här!

2009-02-20
 14:35:42

Tråkig utmaning xD haha..

Blev utmanad av Kinga :)

Regler:

Det här är svårare än du tror! (mycket svårare!) Kopiera detta till dina anteckningar, utmana 4 personer och radera mina svar. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord eller ljug! Om personen som taggade dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar! Lycka till!

1. Vad heter du?
Mongo
2. Ett ord på fyra bokstäver: Majs
3. Flicknamn: Mathilda
4. Pojknamn: Marcus
5. Yrke: Målare
6. Färg: Mörkgrön
7. Klädesplagg: Mössa
8. Mat: Mos
9. Sak i badrummet: Matta
10. Plats/stad: Mariestad
11. En orsak att vara sen: Matsvält
12. Något man skriker: Mamma!
13. Film: Motorsågsmassakern
14. Något man dricker: Mjölk
15. Band: Musarna
16. Djur: Mus
17. Gatunamn: Mörkagatan
18. Bil: Mustang, hahah
19. Sång: Mamma Mia
20. Aktivitet med mer än en deltagare: Musikal?

Jag utmanar alla som vill :)

Förlåt men jag har så otroligt tråkigt.. sitter i skolan, andre har gitarr just nu och august och johan sitter i studion och det var inte så kul att bara sitta och titta på så jag gick och satte mig vid min kära dator som jag ska lämna in på måndag. kommer sakna den <3 haha
Sånt som det inte finns någon kategori för / 5 kommentarer / Kommentera här!

2009-02-19
 11:44:47

musik!

Hej, jag sitter just nu i en utav replokalerna.. i mörket. Camilla ligger på golvet och vi lyssnar på lugna och sköna låtar. Nästan att man blir lite känslosam.. haha. men det är iallafall så jäkla skönt att bara slappna av och sitta här i mörket och bara lyssna på den sköna musiken. inga beskymmer alls.. vill bara glömma allt som hänt de senaste veckorna i mitt liv.. vill bara spola tillbaka några veckor och hoppas på något bättre. kan man göra det? jag tror inte det så jag kan ju bara fortsätta drömma, haha.

Nej nu ska jag låta musiken få mig att drömma iväg, jag bloggar senare :)
Puss! <3

Music / 8 kommentarer / Kommentera här!

2009-02-19
 08:52:26

den jobbiga veckan.

Jag är jättetrött idag, känner inte allt för skolan idag eftersom den jobbiga veckan är här som kommer en gång i månaden. Vill bara ligga hemma i sängen med en varm "ris"-påse över magen och bara kolla på tv. men nej får väl sluta drömma och hoppa i duschen nu då. orkar inte tänka ut vad jag ska ha på mig heller. jaja, det får lösa sig senare. men nu måste jag snabba mig om jag ska hinna till skolan.

puss och kram! <3

//Mikaela :)
Sånt som det inte finns någon kategori för / 3 kommentarer / Kommentera här!

2009-02-19
 00:19:30

Ensamble och konsert!

Ensamble idag gick faktiskt bra, började som jag skrev tidigare idag med den nya låten och efter några spelningar kom vi igenom låten iallafall :) Nu kör vi den på måndag också och då ska vi sätta den ordentligt och bra. haha. sen efter det ska vi börja finslipa på alla 5 låtarna för v.10 blir det dags för KONSERT! Först var det meningen att vi skulle åka ner till Uddevalla och uppträda med eleverna som går på plusgymnasiets musiklinje där men tyvärr blev det inställt för våran del för våran klass har vart alldeles för lata och helt enkelt skitit i att verkligen repa in alla låtar. Så våran lärare sa att vi inte kan åka dit för vi har inget bra att visa upp, så nu ska vi använda våran sista tid och ha konsert här hemma i Göteborg istället och försöka prestera något bra för våra nära och kära istället. Hoppas vi i klassen lär oss av våra misstag nu, hoppas att vi inte sumpar nästa chans att få uppträda med Uddevalla eleverna igen.

Min grupp ska spela 5 låtar och de två andra ensamblegrupperna ska spela 4 låtar var. och sätter alla sina låtar så kommer vi att visa upp 13 låtar sammanlagt. Jag kan tyvärr bara min egen grupps låtar och de är:

Crazy - Tori Amos. Som jag kommer att sjunga.. hatar den låten.. men jag ska försöka göra den bra, vilket jag tvivlar på att jag kommer men jag kan inte göra mer än att försöka ;)
You Had Me - Joss Stone . Den kommer Sandra Söderlund att sjunga och den är jag säker på att hon kommer göra grym. För hela hon är grym! Haha. Det lovar jag! Hennes röst är så jädrans speciell och så jädrans bra. SÅ kom dit och lyssna så får ni se.
Steve McQueen - Sheryl Crow. Den kommer Julia att köra, hon kommer säkert göra den jättebra. Idag på ensamble var hon lite blyg, men det var jag också första gången jag skulle köra min låt.. och jag kommer vara så nervös på konserten så jag kommer dö haha. detkommer säkert julia också vara men hon kommer göra det bra ändå :) hihi.
Youre the storm - The Cardigans. Detta är Amanda Sjöstrands låt, hennes röst passar perfekt till denna låten så jag är säker på att hon kommer att göra den bra.
Och sista låten som jag inte kommer ihåg artisten på heter:
Are you gonna go my way. Den kommer Rocio att göra och hon gör den säkert svin bra :D hihi

Jag tycker iallafall att ni ska komma på konserten! Säg till mig om ni vill komma så berättar jag vart och så :)
Nu ska jag prata lite med Andre på msn, läsa lite bloggar och kolla runt lite på internet bara en liten stund. Tar nog med mig datorn till sängen nu och gör allt det. Efter det blir dt att kolla på tv lite och sen blir det att sova. Sovmorgon till 09:50 imorgon, men hade behövt en mycket längre sovmorgon. Men det får duga. Dags för Afrodans imorgon! Kommer att bli jobbigt så därför behöver jag sova så jag orkar. Godnatt och sov gott! <3
Music / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-02-19
 00:05:10

Tack till trevliga människor! :)



Den här tjejen som i detta fall är jag faktiskt har haft en jättetrevlig dag och kväll efter skolan med trevliga folk. Tack till Camilla, August, Johan, Bea och Carolina. Efter skolan gick vi och åt kebab :) otroligt gott! Efter det åkte vi tillbaka till skolan för att hjälpa Daniel (våran musiklärare) med lite grejer. Klart är allt färdigt med studion och allt så man kan börja spela in, hoppas det blir snart iallafall. haha. vi kom ifrån skolan lite efter 8 ungefär. Och klockan 9 mötte jag mamma på Centralstationen och så åkte vi hem.

Men i skolan med dessa männsikor, i studion, hade jag otroligt kul iallafall. Pratade, sjöng och fjantade oss lite. Haha. Rent, Britney Spears, Shlager, Markoolio och en massa annan musik spelades, och dansades till. Såklart sjöng vi ju också till all den musiken! Hoppas detta händer igen :)
Music / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-02-18
 23:55:53

Kofta från Gina Tricot





Detta är också ett av mina nya köp, en (som ni ser) grå kofta som är från Gina Tricot. Den kostade 199 kronor om jag inte minns helt fel, 199 kr eller 179 kr. Jag köpte två saker den dagen från Gina Tricot, och jag kommer inte ihåg vilket plagg som kostade vad . Jag har inte orkat fota de andra plagget, men det är en svart tröja som ni säkert kommer att få se inom kort när jag kommer att ha den på mig. Bara att vänta och se =)

Shopping / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-02-18
 23:48:49

LITE AV MIN SHOPPING..



Fyra par örhängen där jag bara gilla pärlorna och stenarna, fjärilarna och blommorna ska jag ge till min kusin. :) haha. de kostade bara 29,50 kronor från H&M , så varför inte? haha :)



Ett halsband jag också köpte på H&M, det kostade 49,50 kr, för er som är intresserade ;) Jag tyckte det var jättesött, och det tkr jag nu med. hehe.




Och dessa örhängen som jag verkligen gillar, det passar ihop med halsbandet, samma mönster på :) Vad de kostar kommer jag tyvärr inte ihåg men de ligger nog på runt 40-50 kronor. Alldeles lagom pris =)
Shopping / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-02-18
 23:17:12

BLI MEDLEM, SNÄÄLLA! :D

http://www.gratismode.se/?c=45557 - bli medlem du kan vinna jättelätt :D

Kom igen nu! Även om ni inte vill vinna något så bli medlem för min skull? :) För jag tjänar poäng på varje person som blir medlem med den länken, så snääälla ;) Hehe..

Tack om ni blir medlem! =) Kram!
Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-02-18
 13:09:53

Steve Mcqueen

Sitter i replokalen, har ensamble men just nu har vi lite rast. blir så jädrans varmt inne i replokalen när man står och spelar hru länge som helst, så efter 30 minuter tar vi 5 minuters rast för att vädra lite. men nu kommer de andra tillbaka alldeles strax så jag bloggar senare :)

VI håller just nu iallafall på med våran sista låt, Steve Mcqueen med Sheryl Crow, lite små tråkig låt. Men vi ska göra den bra :D hihi.

Kram!
Sånt som det inte finns någon kategori för / 2 kommentarer / Kommentera här!

2009-02-18
 10:14:45

Fredagsoutfit




Jeans - Diesel
Linne -
H&M
Kofta - Gina Tricot
Outfits / 1 kommentarer / Kommentera här!

2009-02-18
 09:59:10

Tisdags outfit:



Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-02-18
 00:02:07

bara snack..

Jag som tyckte att allt började bli bra, jag mådde inte dåligt dygnet runt längre.. men så varje gång jag känner att det börjar bli bra och jag känner att allt börjar lösa sig, nej då ska det komma något nytt problem ska ska rubba allt i min hjärna. Alltid ska jag ha något jobbigt i tankarna, alltid.. alltid behöva gå runt och må dåligt och tänka på en massa problem som jag måste försöka lösa på bästa sätt. Jag orkar inte med sånt här mer, vill bara åka härifrån och när jag kommer tillbaka vill jag bara att alla problem ska vara borta, att någon löst dom för mig.. jag behöver en semester från mitt liv. någon som har förslag på hur man kan ha det :S?
Nej jag ska sluta drömma, får helt enkelt ta tag i problemen och lösa dem och vänja mig vid att få nya så fort de gamla börjat lägga sig.. en sak man får lära sig att leva med.. vill bara att allt ska lösa sig och att jag ska få må bra i iallafall några dagar.. få känna på riktig lycka kanske? Jag är lycklig, jag lovar det är jag. Men man kan ju alltid vara lyckligare och man kan alltid önska att man mår bättre.

Ne nu ska jag sluta tjöta, jag var bara tvungen att få skriva av mig lite.. förlåt. hoppas att ni kan förlåta mig (: haha.

Nu är det bädden som väntar, hoppas på en icke sömnlös natt inatt.. vi får väl se. GODNAJT! <3
Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-02-17
 23:55:59

så ligger det till.

Har varit med andre hela dagen så har inte fått något tillfälle till att fota mina nya grejer som jag shoppat det senaste, lovar att visa er så fort jag får tid över.

Ska lägga mig och kolla på tv snart, inget ovanligt. det är ju min fritid nu för tiden, tv tv tv tv och andre. VI får skaffa oss ett liv snart jag och andre, sitter ju bara och kollar på tv . nej nu får vi fan ta och hitta på något annat någon dag.

Sånt som det inte finns någon kategori för / 1 kommentarer / Kommentera här!

2009-02-17
 23:53:41

har kommit igång med träningen igen.

Jag tränade för första gången på väldigt länge idag eftersom jag har varit sjuk. Är fortfarande sjuk men jag kände att jag bara var tvungen till att börja träna igen, jag känner mig så mycket bättre då, mår bättre, sover bättre, orkar mer och jag kan fortsätta rabbla upp bra saker med att träna. Så därför har jag börjat igen :) Och känslan efteråt, när jag var klar, den var så underbar. Jag kände mig så trött men ändå så pigg. Kände att jag för en gångs skull hade gjort något bra, inte bara ätit en massa skit och inte fått någon träning gjord, nej jag kände att nu ska jag börja komma igång igen, känna mig riktigt duktig och tjäna något på vad jag gör. jaja, hoppas ni förstår min mening med vad jag skrivit nu. haha. allt blev säkert en hel röra, men jag orkar inte göra om det. så nöj er med vad ni får. ;)
Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-02-17
 12:34:43

boring!

Jag vill sluta, NU! Slutar om 25 minuter, men självklart eftersom jag vill sluta så ska tiden gå så jävlans segt. Så help me! Underhåll mig!!!!
Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-02-17
 12:30:25

Shopping, openoffice och dator.

Igår var jag i skolan, efter det gick jag och andre till stan. Jag fick shoppat lite smått, ett par mjukisbyxr, en lite längre mjuk stickad tröja som är skön att bara ha hemma, och smycken. Halsband, fyra par småörhängen och sen ett par medelstora ringar med mönster på. (RIngarna och halsbandet var i samma mönster.)
Jag lägger in bilder när jag fotat det senare idag, för nu är jag i skolan och grejerna är hemma. Mjukisbyxorna och halsbandet har jag med mig men orkar inte fota det just nu, kan dessutom inte göra dt nu m
itt på lektionen. haha

men nu ska jag ladda ner openoffice som alla andre så jag bloggar senare.

Jag ska nog lämna in min dator. hur ska man klara sig utan den, haha. mitt liv?
Kram!
Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-02-17
 12:21:19

lödsenord jag aldrig lär mig.

Hejsan, sitter här på datorkunskapen, dom andra hämtar hem saker från adela men jag har inte mitt lödsenord för det är hemma. Skulle bytt lödsenord för längesen har kvar det man fick från skolan för första gången men det är as krångligt så jag lär mig aldrig det så måste byta men jag glömmer det alltid.
Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-02-16
 00:19:23

Godnajt!

Godkväll, andre gick för en liten liten stund sen. Vi har vart hemma hos mig typ heeeeela dagen. Kollat på tv och allmänt bara varit. Runt halv sex körde pappa ner oss till Wieselgren för att köpa mat, blev varsin kebabtallrik och så åkte vi hem och åt de. Fyfan måste jag säga, fyfan vad gott. Har inte blivit så mätt på länge, de är verkligen inte snåla med maten där iallafall och gott är det iaf! :D så jag rekomenderar det verkligen ! :) Efter ätandes la vi oss och kollade ännu mer tv, efter det fixade vi en massa teman som tog en flera timmar, så nu har jag en massa coola teman på mobilen. Har velat ha det rätt länge nu men aldrig orkat ta tummen ur röva och fixa det, men nu hände det! Med Andres hjälp :D

Fixade tillexempel, nalle puh, ariel, svampbob fyrkant, massa andra coola, kan helt enkelt inte förklara alla men en del var riktigt snygga faktiskt :)

Nu ska jag välja ett tema, läsa igenom några bloggar och sen gå och lägga mig. Dags för skola imorgon igen, känner att jag egentligen inte har någon ork alls.. men vad ska man göra när man tyvärr är illa tvungen att gå dit? Helt enkelt, bara att gå dit och kämpa sig igenom hela dagen och sen vara glad över att få komma hem. Någon som har tips på hur man klarar sig igenom skoldagen lättast?

Godnatt, sov gott :) <3

Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-02-15
 16:24:02

Världens sötaste hund :)





Jag passade min mosters kompis hund, han var så söt. men till en början ganska jobbig men sen lugnade han sig :)
Photos / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-02-15
 15:45:14

Andres hund var här.






Andres hund är så jävla söt :) haha
Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-02-15
 15:07:56

Bilder från Danmarksbåten






Jag hade jävligt roligt med min mormor, min moster och mina två kusiner. Var skönt att komma bort från Göteborg ett tag. Nu längtar jag tills jag ska till hemsedal med en massa underbara människor, men det är flera flera veckor kvar. Hoppas det går snabbt :D
Photos / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-02-15
 14:17:02

Kebabtallrik, och en massa annat gott.

Hej. Vad gör ni och vad hittade ni på igår? Själv passade jag min kusin (Jasmin)  hela dagen. Andre kom senare och var med oss och sen åkte vi och mötte Camilla på Wieselgren och köpte en kebabtallrik och massa gött på coop eller vilken affär det var, haha. Efter vi hade handlat allt gött åkte vi hem till mig för att kolla på melodifestivalen. Efter det åkte Camilla hem och jag och andre gick och lämnade jasmin. Väl hemma hos mig skulle vi koll apå "En djävulsk romans" , en utav mina favorit filmer :) Men jag somnade och så sov Andre över :D

Vad tyckte ni om Melodifestivalen igår? Gick rätt personer vidare? Om inte, vilka tyckte ni skulle gått vidare? :)
kram! <3
Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-02-14
 13:03:26

snabbis, och en ursäkt.

Förlåt för min otroligt dåliga uppdatering på sistone, igår var jag med andre mest hela dagen och på kvällen var vi hundvakt åt min mosters kompis hund. Fy vad söt den var :) Visar bilder senare, för nu ska jag gå och duscha för känner mig så otroligt ofräsch.

Jasmin är här och vi ska väl se om vi kan hitta på något kul när jag duschat sen.

Glad alla hjärtansdag förresten, och hoppas alla får en underbar dag! :)

Jag bloggar senare <3
Sånt som det inte finns någon kategori för / 1 kommentarer / Kommentera här!

2009-02-13
 14:12:54

fredag den trettonde

Jag ska inte säga något om att det är fredag den 13onde idag för alla andra skriver ju redan om det i sina bloggar, haha.
Sånt som det inte finns någon kategori för / 3 kommentarer / Kommentera här!

2009-02-13
 14:11:24

börja göra sig iordning kanske?

Hej igen.

efter duschen förut satte jag mig i storarummet och kollade på våra bästa år, nu sitter jag här vid mitt skrivbord och lyssnar på musik. Ska nog börja göra mig iordning snart för sitter här i bara handduk. Ska iallafall börja fundera på vad jag ska ha på mig och sen blir det väl något avsnitt av the hills att kolla på. Klockan 4 ska jag iväg med mamma så måste komma igång nu och inte bara sitta här och lata mig. Ska försöka komma igång nu. Jag bloggar senare :) <3 kram!


//Mikaela :)

Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-02-13
 12:17:38

somnade, igen..

Tjaa!

Blev inget bloggande för mig igår kväll heller för jag somnade igen, haha. Jag blir så trött när Andre är här, sjukt konstigt. haha. men jag vaknade runt halv två och andre hade också halvsovit så tjugo i 2 gick han hem och jag la mig igen för att sova för jag var så enormt trött.

Nu ska jag sätta på vattnet i badkaret och sen duscha :) pusshej! bloggar senare..

KRAM!

Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-02-12
 21:23:51

helt förälskad!

Godkväll, kom hem för en stund sen och gud jag är helt förälskad i lägenheten som vi kollade på! Fan att den måste vara så jäklans dyr! Jag är helt kär och chansen är inte stor att vi kommer få den... men jag verkligen hoppas ! ååh gud..

ska träffa andre snart, så jag bloggar senare ikväll igen :) <3
Sånt som det inte finns någon kategori för / 1 kommentarer / Kommentera här!

2009-02-12
 16:51:41

HosAndreStärnman!

Hejsan :)

Vad gör ni? Själv är jag hos andre och han sitter och äter glass och jag sitter här och bloggar och pratar med Cim på msn. Samtidigt somj jag kämpar med detta jäkla tangentbordet, mellanslag funkar ju knappt inte,manmåste ju varasvin hårdhänt för att det ska funka och såmåsteman pricka i mitten av mellanslagstangenten. Men jag ska inte ge upp xD haha

Andre sjunger så otroligt fint här bredvid mig också, med jättefin engelska! Han är jätteduktig :D

Jag bloggar senare ikväll för om ungefär en timme ska jag åka till Partille med mamma,mormor och kajsa och kolla på en lägenhet :) Så vi hörs sen <3 Kram!
Sånt som det inte finns någon kategori för / 1 kommentarer / Kommentera här!

2009-02-12
 11:52:14

Tisdagsoutfit!



Linne - GinaTricot
Kjol -
H&M

Hade ett par strumpbyxor till eftersom det fortfarande är svin kallt ute, haha.
Nu ska jag duscha! puss <3
Outfits / 3 kommentarer / Kommentera här!

2009-02-12
 11:43:42

förlåt igen

hejsan, förlåt att jag inte la in outfiten igår heller, men jag och andre gick hem till honom och sen hem till mig, jag somnade i min säng och vaknade nästan halv ett och då gick Andre hem och jag gick och la mig med en gång för jag var så trött.

Nu ska jag lägga ut outfiten och sen gå och göra frukost och hoppa i en dusch snabbt, för sen kommer Andre hit . Kram!
Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-02-11
 19:21:53

byebye

Ska träffa andre en stund, så jag bloggar senare och visar er outfiten. puss!

Sånt som det inte finns någon kategori för / 1 kommentarer / Kommentera här!

2009-02-11
 18:54:08

Danmark

H e j s a n S v e j s a n !

Förlåt att jag inte bloggade igår när jag kom hem men det var något fel på mitt internet eller så var det fel på blogg.se, men jag har ingen aning. Jag försökte få det att funka men gav tillslut upp för jag kände att jag var tvungen att gå och lägga mig och jag tjänade ingenting på att försöka få igång något som jag ändå inte skulle lyckas med. haha. Jag testade iallafall när jag vaknade imorse men inte ens då funkade det. så jag gjorde mig iordning snabbt för skulle ju åka till Danmark :) Så jag och pappa åkte för att hämta mormor, kajsa, alex och jasmin klockan kvart över 8 så jag var uppe och hoppa tidigt imorse, åkte danmarksbåten fram och tillbaka och var i danmark i ca en timme kanske. Jag hade trevligt iallafall, förutom att mina kusiner är två skitungar för det mesta, haha. Men jag spelade jävligt mycket och spelade väl upp typ 250 kronor, vann lite då och då men spelade ju tyvärr upp dt med. så gick ju back, men 200 av dem hade jag fått av min fader så det kändes ändå lugnt.. men jag köpte godis och sånt gött för nästan 200 kronor också...men..ah..jaja.. man är bara i Danmark en gång som min moster sa förut. haha.

Nu ska jag snart äta middag även om jag åt typ precis innan båten var framme, men det kunde ju inte min fader veta så nu har han gjort mat och jag får ju vara snäll och äta nu då. hehe ^^
Efter jag ätit så ska jag faktiskt ta och lägga ut gårdagens outfit, jag skulle ju visa er vad jag hade på mig men allt ska ju alltid krångla så fort jag lovat någon nåt. så de kommer snart =) ...(om inget krånglar nu med! haha)

Puss så länge <3

Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-02-10
 19:51:50

hejhej

Ni får se hur jag ser ut senare ikväll när jag kommer hem :) för nu är andre här så kan inte visa nu, hörs när jag kommer hem! Kanske blir sent, men bättre sent än aldrig xD
Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-02-10
 16:16:10

thehills!

SKa snart ta och kolla några avsnitt av The Hills igen, hihi.

Efter det ska jag kanske ta mig en dusch och sedan börja göra mig iordning lite smått, i min takt så måste jag börja tidigt. haha. Ska på bio ikväll, med Jessica och Yusra :) trevligttrevligt! Jag lägger ut en dagens outfit och visar vad jag ska ha på mig ikväll, OM jag hinner xD haha. Nej men det ska vi se till och hinna faktiskt. så vi hörs om en stund :) Kram!

Sånt som det inte finns någon kategori för / 3 kommentarer / Kommentera här!

2009-02-10
 15:04:03

Varför inte? Du kanske tjänar något på det ;)

Nu när jag kollat färdigt på one tree hill, våra bästa år och alla the hills avsnitt jag hade så kollade jag in mina kommentarer jag fått på bloggen. Jag hade fått en kommentar där personen tipsade om en sida, och jag brukar aldrig göra sånt men jag kände att okej då, varför inte? jag har ju inget annat för mig och jag förlorar ju ingenting på det. Kanske tillochmed tjänar något på det :) Så jag blev medlem och jag tycker att ni som läser detta också borde bli det. Varför inte liksom? :D hehe.

http://www.gratisskor.se/Register.asp?r=108 - kopiera länken och bli medlem! :)

Kram :D
Sånt som det inte finns någon kategori för / 1 kommentarer / Kommentera här!

2009-02-10
 13:17:37

tvserier

Jag bara älskar one tree hill, haha :) Nu är det dags för The hills också. jag är en nöööörd :P nej just det först ska jag kolla på våra bästa år sen blir det the hills :D hörs senare! :)
Sånt som det inte finns någon kategori för / 1 kommentarer / Kommentera här!

2009-02-10
 12:28:50

oth!

Nu ska jag kolla på det älskade one tree hill! <3
Jag bloggar sen :D Puss!
Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-02-10
 12:27:27

fler besökare? :D

Vill du har massor av fler besökare på din blogg?
Använd dig bara av den här länken så tar det bara någon minut så är dt fixat! - http://www.viraltrafik.se/?MikaJacobsson_

Superenkelt! :D

Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-02-10
 10:56:16

Danmark

Jag längtar tills imorgon! Ska åka iväg med min mormor, mina kusiner och min moster till Danmark. :) Det ska bli så skönt att komma härifrån under en dag. Helst hade jag velat åka härifrån några dagar, men en dag får duga nu. Kommer bli skoj iallafall :) Kommer väl slösa en massa pengar bara, haha. får hoppas att man vinner något på maskinerna på båten, önska mig lycka till? hehe

Några som vill göra något ikväll? :) Kram!
Sånt som det inte finns någon kategori för / 1 kommentarer / Kommentera här!

2009-02-10
 10:53:34

ny penicillin

Kom precis hem från läkaren. Fick en annan penicillin som jag nu ska äta i 10 dagar. Gud så kul! not! att äta medicin i 15 dagar, när det kunde ha räckt i 5 dagar om jag hade fått rätt medicin med en gång. så tröttsamt..Jag vil bara bli frisk nu! Orkar inte ha ont i örat mer, orkar inte höra detta jävla dunkandet .. men det är väl bara att stå ut..
Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-02-10
 08:43:25

läkaren

Nu ska jag till läkaren, jag bloggar när jag kommer hem :) PUSS!
Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-02-10
 00:36:18

Outfit!

Ska nu bara lägga ut dagens/kvällens outfit :)






Kofta från gina tricot, linne, kjol, tights från H&M. och till detta hade jag mina älskade uggs! :)
Köpte förresten den svarta kjolen idag, lyckat köp! :D
Nu är det sängen och mina potatischips som gäller! kraaaam.




Outfits / 5 kommentarer / Kommentera här!

2009-02-10
 00:27:47

15 timmar

G o d k v ä l l

jag kom nu hem för en liten stund sen, följde dennis en bit och mötte sen Andre och så tog vi två en ganska lång promenad till vårväderstorget till typ det enda stället som är öppet runt 11. Var hemma typ precis en minut efter tolv, tror inte pappa och mamma tar det som att jag var sen hem? hoppas jag inte iallafall. haha.

men nu ska jag faktiskt gå och lägga mig och kolla på tv och försöka sova för imorgon bitti ska jag upp till läkaren igen för den jäkla penicillinen har inte hjälpt någonting. jag har fortfarande otroligt ont i örat och imorgon är sista dagen jag ska äta kuren. Jag skrev dessutom fel förut, sov 15 jäkla timmar inatt. det är sjukt! jag är inte ens trött nu.. men ändå så måste jag sova ju. jaja, jag får iallafall försöka, ska ge er kvällens outfit iallafall innan jag går och lägger mig :)
Kram!
Sånt som det inte finns någon kategori för / 2 kommentarer / Kommentera här!

2009-02-09
 21:51:52

kvalster

Tja.

Den känsliga, och tjejiga Dennis Honkanen är här. Jag åkte till stan förut, och fick handlat det jag ville. Kom till stan kvart i 7 och hann laga min klocka och handla en kjol på H&M, måste tillägga att det var med hjälp av dennis jag hann, så tack. blev sen en pommes och en glass på McDonald´s och sen hemåt. nu har vi bara vart hemma hos mig och pappa demonstrera lite med sin uber coola dammsugare, usch säger jag bara! Den är svin bra, men usch han skulle dammsuga min säng och visa hur mycket jävla kvalster bajs jag hade i sängen och det var bland det äckligaste jag någonsin sett. Man har inte stor lust att lägga sig i den sängen nu men sen kommer man på att den är renare nu än vad den var innan så nu ska jag bara byta lakan, och allt annat och då har man kanske lite större lust att lägga sig sen :p

Nu ska jag se till så vi hittar på något skoj, sen ska jag följa dennis hem och sen träffa Andre en stund. Ha en trevlig kväll! :)
Sånt som det inte finns någon kategori för / 4 kommentarer / Kommentera här!

2009-02-09
 17:15:55

ligger fortfarande i soffan...

... med datorn i knäet och känner mig jätteseg. fyfan! nej jag ska faktiskt ta och gå ner till badrummet nu, sätta datorn på bänken och starta min musik och lägga mig i ett varmt bad med massa ljus runt och massa badskum och annat skönt! låter det inte som något jätte underbart? det tycker iallafall jag :)

Detta jävla vädret och massa annat får mig att känna mig så jäklans nere, det får mig att inte orka göra någonting. känns verkligen jobbigt. att klockan bara är 5 och det börjar redan bli mörkt ute? jag orkar inte med det längre, längtar till sommaren då man kan gå runt i bara shorts och linne, eller kjol och linne utan att frysa, nu måste man gå runt i varma skor, långa byxor, linne, varm tröja, och tjock jacka.. vill att det ska blir sommar så att det är ljust ute mycket längra och att man kan sitta ute med vänner och bara prata i timmar och inte behöva vara inomhus eller gå på bio varje dag och slippa slösa en massa pengar på samma sak hela tiden. Ge mig sommar och det är NU!

Nu kallar badrummet på mig :)
bloggar senare :D


Detta är några av dom bästa människora i världen! :)
Sånt som det inte finns någon kategori för / 1 kommentarer / Kommentera här!

2009-02-09
 16:29:22

dåligt med "dagens outfit"

Förlåt för min dåliga uppdatering med "dagens outfit"
Jag ska bli bättre :)
Jag lovar! haha
Om ni är intresserade då^^

Här är en gammal bild på en outfit som jag bara älskar :D

Outfits / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-02-09
 16:05:27

13 och en halv timme

Hejsan, jag skulle bloggat igårkväll efter filmen men medans jag låg i soffan med mamma och kollade på the break-up så somnade hon, och bara en liten stund efter det somnade jag med. Inatt sov jag 13 och en halv timme, och det var riktigt längesen jag sov så länge. Men det var riktigt skönt men nu är jag riktigt seg, och måste hitta på någonting att göra nu.

Blir till att kolla på tv en stund, sen en dusch och sen kanske jag tar en tur till backaplan eller stan? Kanske ska kolla om några vill göra något. Jag bloggar om en stund :)
Sånt som det inte finns någon kategori för / 1 kommentarer / Kommentera här!

2009-02-08
 20:00:47

top model

har nu legat och kollat på olika sorters av topmodel, i flera timmar! äntligen var dt sista avsnittet och nu tvingar mamma mig att kolla på bones med henne, jag vill bara att klockan ska bli 21:00 så The break-up kan börja :) ska nog lägga mig och sova nör den är slut sen. Nu börjar bones och batteriet på datorn tar snart slut. så jag bloggar senare :) Kram!
Sånt som det inte finns någon kategori för / 4 kommentarer / Kommentera här!

2009-02-08
 11:28:30

brahults nypressade apelsinjuice

hej på er.

jag kom hem för en liten stund sen, har fortfarande ont i örat och det var ett mirakel att jag somnade hos yusra inatt/imorse. smärtstillande är min bästa vän just nu iallafall!

Jag hade svin trevligt och roligt hemma hos Yusra igår. Hade vart ännu bättre om inte jag vart sjuk, men det blev bra ändå :) orkar inte berätta om allt som hände, men var kul att träffa mike den korta studen han var där för det var jävligt längesen man såg den snubben. han verkar inte ha förändrats någonting, haha :) detsamma med jimmy som var där rätt länge, men den killen är den snällaste och roligaste killen jag någonsin träffat. Var jättetrevligt att träffa honom igen, var jävligt längesen innan.

Nu ska jag lägga mig i soffan och mysa med gottegrejer + smärtstillande. haha. (juicen jag köpt är så jävlans god! och nyttig, haha.)

Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-02-07
 14:44:15

kan man ha roligare? haha



Photos / 2 kommentarer / Kommentera här!

2009-02-07
 14:41:46

Andre and Me



Andre var ju här igår, vi hade lite roligt, haha.

Photos / 1 kommentarer / Kommentera här!

2009-02-07
 14:13:33

Torsdagens outfit:


Linne - Gina Tricot
Hoodie - H&M
Chinos - Gina Tricot
Outfits / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-02-07
 13:52:32

hejsan

Hejsan :)
Hur var eran fredag? Och vad ska ni hitta på idag? Jag ska hem till yusra, hoppas jag mår bättre ikväll bara för har jätteont i örat. får fixa smärtstllande tills ikväll :) ska bli kul hos yusra iallafall!

Just nu ligger jag i min säng med datorn och kollar på tv, canada´s next top model. haha. blev väckt förut av mamma som sa att det var frukost och hon hade stekt ägg, så det blev rostat bröd med stekt ägg. gott? jaa! :)

Jag bloggar senare för nu ska jag leta efter smärtstillande för jag har ONT!
Byebye!
Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-02-06
 17:33:27

moviws

Ge mig tips på bra filmer ? :) Kram <3
Sånt som det inte finns någon kategori för / 2 kommentarer / Kommentera här!

2009-02-06
 17:26:47

öroninflammation

Hejsan, vad gör ni? jag sitter här i min säng, andre sitter och har skoj o tar kort på mig och jag har jävligt ont i örat.

Dagen började med att jag vaknade runt 7 och kände att jag var så jävla trött! ville verkligen inte gå upp, men jag tog mig upp och satte på vattnet i badkaret, och la mig i sängen för att vänta på att badkaret skulle fyllas. vet ni vad som hände? jag somnade om och vattnet rann över och hela golvet blev blött! så jävla smart.. haha. men jag fick duschat tillslut, sen kom andre hit och efter en stund åkte vi till BackaLäkarhus och där satt vi i nästan 4 jävla timmar. Fick tillslut reda på att jag hade öroninflammation, och fan vad ont det gör!

hann ha en lektion i skolan, och det var sång men den blev inte så lång för förkylningen är kvar och öroninflammationen gjorde det svårt att sjunga.  efter skolan gick iallafall jag och andre till apoteket och hämtade ut min penicillin och har nu tatt de två första tabletterna i kuren. ska snart ta två smärtstillande också, för gud det gör så jävlans ont!

vad ska ni hitta på ikväll då? själv vet jag inte.. :) hoppas ni ska hitta på något skoj iallafall! :D

Kram <3

Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-02-06
 01:39:40

onsdag and torsdag!

Tänkte berätta lite om vad som hänt nu onsdag och torsdag :) läs om ni vill, annars låt bli bara. haha.. logiskt!

Iallafall...
Onsdag: Gick äntligen till skolan efter att ha vart hemma två dagar pga att jag vart sjuk. (jag är fortfarande sjuk, tyvärr..) När jag kom till skolan märkte jag hur dåligt jag verkligen mådde men jag klarade mig igenom skoldagen och Andre hängde med mig hem sen. men vet ni vilken otur jag hade? jag pratade ju om att min klass hade oförberett prov i måndags när jag var sjuk så jag började ju plugga lite, men sen fastnade jag vid keyboardet och fick inte mycket gjort.. inte heller på tisdagen blev det mycket plugg gjort. Men iallafall, så klockan 12 när vi skulle ha Ensamble så tog han fram mig amanda dylan och jonte och sa att våra grupper får klara sig utan oss, för vi skulle göra prov. och jag som trodde jag skulle göra det på torsdag! så jag hade inte hunnit plugga någonting :S skit gick det iallafall.. =/ iaf, kvällen spenderades hemma hos mig med andre, var i storarummet och kollade på tv.. man måste ju passa på att använda storarummet nu när pappa inte är hemma! :)

Torsdag: Hade sovmorgon till klockan tolv, trodde jag. fick senare reda på att sovmorgonen bara hade vart till tjugo i elva, men våran lärare sa att det var okej. hade bara två lektioner, matte och historia. lektionerna gick smidigt förbi som tur var. Efter skolan hängde (som vanligt) andre med mig hem ;) haha. idag var jag tvungen till att bli klar med en musikuppgift så jag satt 5 timmar med den idag och andre hjälpte mig. jag hade inte ens börjat på den innan och jag hann färdigt! jag var påväg att ge upp, men så började jag om och så fixade det sig.

Nu är klockan snart halv två och andre gick för typ en kvart sen xD haha.. lite sent, jag vet. men det bara blev så ^^ haha.
Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-02-06
 01:09:31

förlåt!

Hej!

Det var några dagar sen nu, förlåt! Jag har varit jättedålig på att uppdatera dom två senaste dagarna.. förlåt för det. jag har egentligen haft lite att skriva om men har inte haft datorn med mig till skolan och efter skolan har jag vart med andre och vi har vart hemma hos mig och då har det bara blivit så att jag inte bloggat. och när han väl gått så har klockan varit så mycket och jag har vart tvungen att lägga mig. Så är det egentligen nu med men jag vill blogga ändå, det känns så bra efter att man bloggat :)

hihi x)
Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-02-03
 21:51:12

godnatt

Tänkte bara säga godnatt för orkar inte sitta uppe mer, har hänt alldeles för mycket den här kvällen för att min hjärna ska orka mera.. så nu är det sängen som gäller! känner att mitt liv går upp och ner just nu, och jag orkar snart inte mer. ibland känns det som om det börjar bli bättre men det är just då allt brister och allt blir skit igen. men nu känns det som att allt börjar lösa sig igen. tack för att du kom ut och mötte mig förut andre! verkligen, Tack!

men iallafall godnatt, blir ingen "dagens outfit" idag för det finns inget att se.. haha tights och en röd t-shirt som det står V65 på xD haha. Verkligen jättesnyggt, men orkade inte klä upp mig eftersom jag är sjuk.

Kram! sov gott :)
Sånt som det inte finns någon kategori för / 4 kommentarer / Kommentera här!

2009-02-03
 17:37:02

pappa tog badkaret

Pappa tog badkaret före mig så nu fick jag vänta, ska gå och kolla nu och han är färdig så jag kan sätta på vattnet igen och behöva vänta tills badkaret är fyllt. men jag har ju inte bråttom till någon ändå så det speler egentligen ingen roll.

Just nu lyssnar jag på Unfaithful med Rihanna, mycket längesen man hörde den. haha. ska lyssna på we belong together nu :) Kram!
Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-02-03
 17:32:07

Bloggmix!

Jag har gjort en bloggmix av bloggar som jag tycker mest om, vill ni också vara med så lägg till mig på bloglovin och berätta det via en kommentar så kan jag lägga till er med. och har ni en intressant blogg hamnar ni också i denna bloggmixen! :)

http://www.bloglovin.com/blogmix/1243/ngra-av-mina-favoritbloggar/

Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-02-03
 16:56:54

bloglovin

innan jag går och duschar nu så har jag lagt till en ikon till bloglovin som ni bara kan klicka på om ni vill lägga till mig :) den ligger i menyn till vänster, under länkar :) prova er på spotlight-rutan också som ni vill :D

Nu ska jag lägga mina prenumationer på bloglovin i grupper så jag har de lite mer sorterat :) kram!

Lägg gärna till mig på bloglovin och skriv det snabbt i en kommentar så lägger jag till er med ;)
Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-02-03
 16:44:12

varmt och skönt bad.

Nu sitter jag här med min kära pyttepanna, mycket fett men mkt gott! näsan rinner och läpparna svider.. tur att man har något positivt och det är ju såklart maten ;) hehe. Efter att jag ätit ska jag lägga mig i ett varmt och skönt bad ett tag, det är riktigt skönt ibland när man känner sig riktigt krasslig, precis som jag gör nu. ska nog åka och sola med mamma idag igen! kanske inte så bra när jag är så förkyld? men vafan, jag vill ha tillbaka min solbränna xD orkar inte vänta till sommaren. haha ;)



Någon mer än jag som tänker på sommaren när man ser den här bilden? åh jag saknar min solbränna! haha.. usch på vintern!
Sånt som det inte finns någon kategori för / 1 kommentarer / Kommentera här!

2009-02-03
 16:38:54

the sims och pyttepanna!


förlåt för min dåliga uppdatering.. jag har vart hemma från skolan idag, igen.. fortfarande sjuk. jag är förkyld som fan! näsan är helt täppt o bara rinner, och nyser gör jag hela tiden. jag borde ju ha kunnat uppdaterat mer än annars eftersom jag vart hemma från skolan men ska jag vara helt ärlig så har jag faktiskt suttit och spelat The Sims xD haha.. nörd som jag är! men vafan jag hade ju inget att göra, hade ju behövt plugga men efter att jag satt hela dagen igår och spelade piano och övade intervaller så kände jag inte att jag orkade det idag igen.

vet ni vad jag åt till frukost? Pyttepanna...! vet ni vad jag åt till lunch? Pyttepanna...!! haha.. Vet ni vad jag ska äta till middag nu? jo det kan ni nog gissa, ja det är sant, Pyttepanna! Tjockis eller vadå? nyttig? bra på att variera? haha. men det är gott, men så jävla synd att jag inte har några ägg och inga rödbetor. blir ju inte samma sak utan det ju. men det duger gott och väl, för det är gott ändå :)

Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-02-03
 09:42:08

Måndags outfit:



Tunika - JC
Väska - Indiska
Tights - H&M
Jag hade mina Uggs till detta från Din sko. :)
Outfits / 2 kommentarer / Kommentera här!

2009-02-02
 19:46:32

Dagens outfit (lite oseriösa bilder, haha):


'


Linne/tunika - JC
TIghts - H&M
Hårband - Monki
Guldarmband - Guldfynd

Lägger in anddra bilder senare, för ni ska jag till min moster och sen ska jag och mina mamma åka och sola lite. Hoppas på att få lite solbränna tillbaka :) puss! <3
Outfits / 2 kommentarer / Kommentera här!

2009-02-02
 18:44:14

Söndag i bilder!

Här kommer lite bilder från i söndags, jasmin satt med kameran hela spårvagnsvägen från mig in till stan. men jag har tatt bort en massa bilder för alla blev ju inte så bra. haha.. här är några stycken iallafall. :)










Vi såg en svan i stan :) haha

Photos / 1 kommentarer / Kommentera här!

2009-02-02
 17:41:47

put your records on

Tja.

nu har jag spelat piano i flera timmar känns det som, har nästan lärt mig hela melodin til lput your records on. Älskar den låten :) Jag sjunger den i sången i skolan, och nu kan jag spela den på piano också så då kan jag spela och öva samtidigt. smidigt? ja :D

jag försökte ju plugga lite förut, men när pianot kom in i mina tankar så kunde jag inte koncentrera mig så jag gick och hämtade keyboardet och har inte lagt mycket tid på plugget. men det får väl lösa sig på annat vis. Ska kanske åka och sola med mamma om en stund med, skönt att ha något att göra..som inte är tråkigt, haha. om jag gör mig iordning snabbt så hänger jag med henne upp till carolina också. mamma ska dit snart men eftersom jag är långt ifrån iordning gjord så kan jag inte hänga med nu. har ju suttit i "pyjamas" hela dagen. haha.

så nu ska jag visa bilderna från i söndags för er och sen göra mig iordning :) kram! <3

Sånt som det inte finns någon kategori för / 1 kommentarer / Kommentera här!

2009-02-02
 14:05:58

home..

H e j s a n .

Idag är jag hemma, kände att jag verkligen inte orkade skolan.. mår dåligt på alla sätt och vis, o skolan fick offras då..tyvärr. Andre berättade att de har prov nu så det missade jag ju, både positivt och negativ.. Våran lärare hade bara sagt att det kan bli ett prov närsomhelst, men dum som jag är så har jag inte ens pluggat. jag sitter faktiskt och gör det just nu. Så lite duktig känner jag mig som pluggar när jag mår dåligt.

Jag känner att jag är hungrig så jag ska alldeles strax ta något att äta. Frukost klockan 2? normalt? no.. konstigt att jag är hungrig? nej inte så.. haha.. efter maten blir det lite mer plugg och sen pianospelning. yeah!

Jag bloggar senare ! <3

haha shit så snygg jag är xD
Sånt som det inte finns någon kategori för / 2 kommentarer / Kommentera här!

2009-02-02
 00:36:36

nu får det räcka för ikväll..

Nu kännr jag att klockan har blivit alldeles för mycket och jag är alldeles för trött för att orka sitta kvar här vid datorn. så det får räcka med bilderna jag la in i inlägget innan detta. ni får fler bilder imorgon, bilder ifrån idag (:
Så nu ska jag sova, godnatt och sov gott så bloggar jag imorgon!

Jag har haft en trevlig helg iallafall, jag älskar min jasmin johansson även om hon är världens jobbigaste unge ibland! haha <3

Sånt som det inte finns någon kategori för / 1 kommentarer / Kommentera här!

2009-02-02
 00:33:51

Saturday in photos


En icke så fin bild på mig.. haha

Jasmin gillar att hoppa..^^

Jasmin ville testa självutlösaren...hehe

ja..ni ser ju.. reslutaten av att hon lärde sig använda självutlösaren kommer ni få se nu..hehe



haha, vad tycks? verkar hon normal eller? haha <3

haha jag förstörde när jasmin skulle ta kort på allt gott vi hade köpt xD jag ställde mig ivägen! haha

FAN VAD GOTT :) haha..
Photos / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-02-01
 23:58:47

Söndag :)

Idag vaknade jag klockan nio av att dt var väldigt trångt. Jasmin satt upp i sängen och bara glodde och Andre hade precis vaknat. Efter det gick det bara inte att somna om. Vart Jasmin hittade sin energi ifrån förstod jag inte, för hon var pigg som fan med en gång, samtidigt som jag och andre bara låg i sängen och orkade inte riktigt gå upp.. efter någon timme drog vi oss upp och jag dukade fram en massa gott att äta till frukost, cornflakes, coco pops, bröd, mjölk, socker, skinska, smör bla bla bla. haha.. Jag gick iallafall inte från bordet hungrig, nej jag var rättare sagt för mätt. hehe :P

Efter maten skulle jag duscha och Jasmin ville också duscha så då gjorde vi det och sen gjorde vi oss iordning och sen åkte vi. Jag skulle med jasmin till hennes dans och andre skulle hem och duscha, jag satt där på hennes dans i 45 minuter och sen kom Andre dit och så åkte vi till bergakungen för att beställa biljetter till någon film. fanns inga lediga bredvid varandra på bergakungen så vi beställde till Biopalatset. Filmen började halv 4 så vi gick och åt lite på McDonald´s innan.

Efter filmen åkte vi hem till mig och jasmin hade fortfarande en massa jävla energi kvar och var en riktig pina faktiskt. fick säga till henne flera gånger att lugna ner sig, men inte lyssnade hon på det så tillslut valde jag att följa henne hem för orkade inte med henne mer, haha. Efter det låg jag och Andre bara hemma hos mig och tog det lugnt, kollade på tv och pratade. guttans!

Nu ska jag byta om! och sen visa er bilder från igår och idag och sen lägga mig och sova, för efter bara tre timmars sömn inatt så kommer jag nog sova gott inatt! :)

Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-02-01
 23:49:03

saturday

Igår var det lördag och som jag berättade så var Jasmin här istället för Alex. På kvällen kom Jessica och Yusra förbi. Först kom Jessica och så satt jag hon och jasmin och kollade på IceAge. Ganska rolig film det dära, även om jag sett den innan, hehe. Efter en stund kom Yusra också, och tillslut var filmen längre inte intressant, yusra och jasmin sprang runt och lekte som vanligt. Haha, yusra är som ett litet barn fortfarande, hon har inte förändrats ett skit. ;) Runt 10 skulle Jessica gå för hon skulle hem till Johanna innan hon skulle hem så jag och jasmin åkte med henne till eketrä och så mötte vi Andre där, sen tog vi en promenad till Önskeväders och så åkte vi hem till mig igen. När vi kom hem satte jag på en film, små deckarna, och jasmin somnade med en gång. klockan var då runt 12 och det var inte så konstigt att hon somnade så snabbt. men jag och andre kollade färdigt på filmen och man märkte verkligen hur dåligt gjord den var och vilka dåliga skådespelare det var. Sånt man inte la märke till när man var liten och såg den första gången. haha..

Tiden gick och jag och andre satt och snackade. Tillslut bestämde vi oss för att Andre skulle sova över så då la vi oss och pratade. tog en stund innan man somnade eftersom min säng inte är så stor så det blev lite trångt att sova tre stycken i samma säng. men vi somnade tillslut och jag sov faktiskt jävligt gott :) men blev ju bara tre timmars sömn. så det ska bli gött att lägga sig snart och sova.

 :)



Vi åt lite för mycket gott igår! haha..
Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-02-01
 23:39:25

outfit

Tja, har inte haft ork eller tid att blogga så mycket idag. så nu när jag väl har tid och lite ork iallafall så ska jag försöka berätta vad jag gjorde igårkväll och idag. :) lite bilder kommer oxå! men först till dagens outfit!





Detta har jag då på mig idag, ska efter detta inlägget gå och byta om till egengjorda shorts och sov-tee.

Men just nu är det:
Tunika - Gina Tricot
Linne(under) - Gina Tricot
Tights - H&M
Hoodie - H&M
Väska - Indiska

Outfits / 0 kommentarer / Kommentera här!