2009-07-31
 23:39:53

samlat på sängen istället

Äntligen har jag tagit tag i min garderob som hade behövts göras för länge sen! men nu har jag samlat allt på ett ställe, i oika högar, linnen, fina linnen, tunikor, jeans/byxor, tröjor m.m fast just nu ligger allt på min säng vilket är rätt onödigt. men klockan är tjugo i tolv så jag orkar inte göra iordning det nu, ska antagligen ändå inte sova hemma. ska ta moppen till andres syster nu för där håller andre och sami hus haha. kommer bli lite läskigt att ta moppen över bron och sådär när det blåser och när det är mörkt. men det fixar jag =)

ska äta upp min äggmacka nu och sen packa mina gymkläder. sen får jag se om jag åker direkt eller väntar en stund.
skriver nog imorgon! kram <3
Städning / 3 kommentarer / Kommentera här!

2009-07-31
 21:23:19

orkade inte skriva men blev litegrann ändå ;)

hej nu är jag hemma. har inte så mycket att skriva så ska inte tvinga ut något.. blir bara så tråkigt då!
lyssnar på gammal shlager just nu, musik som gör en glad eftersom de är så jäkla dåligt, man skrattar ju bara åt hur dåligt det verkligen låter, och dessutom kan jag ju alla texterna eftersom man är uppvuxen med den dåliga musiken. haha. sätter någon på en shlager låt så är det nog 99% chans att jag kan hela texten! slå den du. hah

till shlager musiken ska jag nog städa, ser ut som ett riktigt jävla bombnedslag! så det är på tiden nu.. får bli veckans städning dessutom, blev ju ingen sådan förra veckan. och imorgon är juli över och ja har nog inte klarat av något av målen jag satte upp! får ge det en chans till i augusti. önska mig lycka till! haha.

blev lite grann skrivet ändå, hoppas det duger.. och hoppas att iallafall någon läser detta.. ;)

nu blir det lite mer koll på internet och sen städning! haha..
skriver säkert om en stund för att skjuta på städningen ytterligare litegrann. hahaha.. gud jag känner mig själv så ypperligt, vet redan att jag antagligen kommer att skjuta på det så mkt så att jag tillslut kommer skita på det.. men jag ska iaf försöka att få det gjort iallafall! :)

hörs säkert sen som sagt ;) <3
Music / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-07-31
 15:02:07

hemma hos älsklings syster

Hej :) sitter hemma hos älsklings syster, andre själv är och handlar =) ska göra mannagrynsgröt sen så han är och köper socker :) senare ikväll ska älskling träffa sami så då åker jag hem, kanske städar lite eller så tar jag det bara lugnt och njuter av ensamheten lite. vi får väl se.  kanske träffar andre efter han varit med sami också, men det kan väntas och se. antingen kommer han hem till mig eller så åker vi till hans syster igen. om det inte blåser lika mycket sen som det gör nu så ska jag komma med det som förslag, att vi åker tillbaka hit sen. för då kan jag ta moppen. så slipper den stå hos mig över natten, var tvungen till att åka och ställa den där förut när jag hade vart och tränat och så. för jag vågade inte åka över bron när det blåste så jädrans mycket förut, var påväg att välta flera gånger.

jag skriver när jag kommer hem sen! hoppas ni haft det bra och har en bra dag idag :) kram!
Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-07-30
 18:03:18

Grattis till min älskade pojkvän, en dag efter ;)

Hej, nu är jag hemma en stund. Hade en jättetrevlig dag igår med älskling, han var glad över vad jag hade fixat för honom =) han fyllde ju 18år igår! :)

Vaknade upp hos älsklingens syster igår, jag åkte iväg och tränade tidigt medans älskling fortfarande sov. När jag kom hem åt vi en god frukost och så öppnade han sin present, en dieselparfym som han väldigt gärna ville ha! :) så den fick han. städade och åkte sedan hem, runt 5 tog ja moppen ner till honom och ställde den där och så gick vi till bussen. Kom fram till Jensens Böfhus lite innan sex, och fick tvinga in honom för han ville stanna i kön så dom kunde följa oss till ett bord, men han visste ju inte att längst inne i restaurangen satt alla hans kompisar och väntade på oss. jag fick dra in honom! haha.. han blev jätteöverraskad och glad =) tur att man lyckats med något. haha. blev en dyr middag, men mycket trevlig och full med skratt :)

Efter middagen åkte alla hem men jag och älskling gick och satte och på ett café. han tog en cappucino och jag en färskpressad apelsinjuice och sen tog vi en promenad till bergakungen, köpte lite gott och sen såg vi drag me to hell. fyfan vilken film! jag var rädd hela tiden. haha. jag kramade om andres hand och hans lår hela tiden, livrädd var jag! värt pengarna helt klart. haha. efter filmen åkte vi iallafall hem till andres syster och kollade på harrypotter men jag somnade, haha. skit trött!

Idag har vi inte gjort så mycket, ätit en god frukost igen och så tog vi ett långt och skönt bad tillsammans :) sen åkte jag hem för att hämta nya kläder och hämta moppen hos honom, och kläder till honom :) ska åka och handla pomms frites snart och tanka moppen, sen åker jag till hans syster igen där han sitter och väntar på mig :)

skriver imon antagligen <3 eller senare ikväll.. men vi ska iallafal göra god mat tillsammans sen. pommes och fläskfilé. blir så sugen på att flytta hemifrån och bo tillsammans med honom. att göra frukost tillsammans på morgonen, göra mat, bada tsm, sova tillsammans och ha det underbart. helt ensamma! en sådan skön känsla. men det kommer nog ta ett jävla bra tag tills vi gör det... haha.. men älskling är ju 18 nu iaf!

NU måste jag gå! puss
Min Älskling / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-07-28
 19:52:14

Äventyr

Nu är jag äntligen hemma! blev ett jäkla äventyr. fan vad skönt det är att åka moped =)
Jag åkte först ner till Andre och hämtade pengar :) åkte därifrån lite efter 3, åkte direkt ner till wieselgren för att gå till banken, men den jävla banken hade stängt klockan tre! så jag gick in på apoteket för att köpa vårtmedel till andre, fanns två olika - en till fötterna och en till händerna. båda kostade nästan trehundrakronor så jag sket i det. åkte in till stan för att träna i en timme, när jag var färdig där var klockan 5 och jag hade fått instuktioner om att åka och köpa vårtmedlet ändå, fast det till händerna bara. fast jag åkte till bergakungen först för att hämta ut två biobiljetter till drag me to hell som jag och älskling ska gå och se imorgon! :) tog en stund innan jag hittade hur jag skulle komma upp på rätt sida bara, dum som jag är! haha.. åkte sedan till avenyn för att träffa Elias från Gävle. sist vi träffades och pratade var i hemsedal, och det var riktigt längesen nu! trevligt var det iallafall. åkte sedan till brunnsparken för att gå till apoteket och köpa det jädrans vårtmedlet! fastnade på lindex en stund med,hade ju värsta rean! Sedan åkte jag hem, och nu är jag hemma! :) ska duscha alldeles strax och sedan äta lite mackor. sedan bar det väl av till andres syster igen. mys med älskling idag igen! och baylis - kattskrället! haha =) ska väl kolla på Harry Potter - Fången från Azkaban antar jag. haha

Skriver kanske imorgon, om det inte blir allt för mycket att göra :)
hoppas ni haft en bra dag och får en bra dag imorgon!
MIN ÄLSKADE UNDERBARA POJKVÄN FYLLER ÅR IMORGON! (L) SÄG GRATTIS! :D
Dagsbeskrivning / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-07-28
 14:14:52

hej

Hej, sov hos andres syster inatt. kollade på Harry Potter - Hemligheternas kammare. idag ska vi sova där igen, då blir det Fången från Azkaban. haha. nu ska jag packa, sen ta moppen till andre och hämta pengar,sen till wieselgren och överföra pengar till pappas konto. sen handla vårtmedel till andre, haha. sen åker jag in till stan för att träna :)

senare åker vi hem till andres syster igen :) ha en underbar dag! puss
Dagsbeskrivning / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-07-27
 10:36:25

godmorgon

godmorgon, vaknade för en liten liten stund sedan. mår riktigt pissdåligt.. jag försov mig dessutom för träningen. måste gå om en kvart om jag ska hinna, och stressa orkar jag verkligen inte när jag mår såhär. så jag ska åka till backaplan eller stan med mamma sen, och går säkert och tränar efter det, om jag mår bättre det vill säga. sorry larsson som får gå själv! <3

ska iaf duscha om en stund för att kanske bli lite piggare. sen klä på mig och så får jag se när vi åker :)
kanske skriver igen innan jag åker men det vet jag inte, haha. men ha dt!
Träning / 1 kommentarer / Kommentera här!

2009-07-26
 22:21:56

-

Sitter i jeans och älsklings mjukatjocktröja, jag känner mig inte alls bra. mår illa, och känner mig ganska hängig. förstår inte varför och vill bara att det ska försvinna.. imorgon ska jag träffa älskling och det längtar jag grovt efter! Imorgon ska jag iallafall träna vilket jag inte gjort sen i onsdags! så imorgon är det dags! Antagligen 30 minuter SPINNING och sen ABS (rygg mage och rumpa, tror jag det är), sen kör jag igenom styrkeschemat. blir hårt imorgon! hoppas inte jag mår såhär imorgon bara, får hoppas på att det försvinner snart eller under natten.

nu ska jag nog spela lite, lata mig och bara slappa.. spelar nog inte så länge kan jag tänka mig, kanske lägger mig i sängen om en stund för att kolla lite på tv :) ska ju ändå upp ganska tidigt imorgon eftersom SPINNINGen börjar klockan halv 12. skriver jag inte sen så, godnatt!
Träning / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-07-26
 22:09:44

lite kort tagna på trappan



Photos / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-07-26
 21:52:23

Invigning av min bikini idag på stranden, vad tycker ni om den? :)



Photos / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-07-26
 21:43:45

stranden - sol, bad och lek med jasmin




Photos / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-07-26
 21:37:18

På promenad mot stranden





Photos / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-07-26
 21:29:33

Alex spelade fotboll medans vi andra umgicks i partytält och lyssnade på musik

Photos / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-07-26
 21:09:24

hemkommen

hej, jag har kommit hem. har haft det skönt iallafall, igår satt vi på fotbollsplan med en massa jädra folk, partytält var uppsattna, det såldes godis, chips, dricka och alkohol. det såldes hamburgare och annat. Det spelades musik och jag hade det riktigt trevligt. kom inte i säng förräns kanske två.. då var jag riktigt trött och somnade direkt.

Idag har vi legat på stranden på hyppeln och solat och badat till klockan tre, gick hem och fick middag. sen kollade jag på en film som gick på tv med jasmin, jag slumrade till i några minuter när den var slut och då mådde jag riktigt illa.. klädde på mig jeans och en tjocktröja och gick ut och la mig på en filt i trädgården och läste Slumdog Millionaire. har snart läst ut den, riktigt bra bok faktiskt. fast måste medge att filmen är dock mkt mkt mkt mkt mkt bättre! haha. för er som inte sett den, SE DEN! Helt plötsligt blev jag avbruten av min mormor som sa att vi skulle åka, tog in sakerna och packade ina grejer snabbt och drog direkt, hann inte ens säga hejdå till alla. har iallafall haft det skönt, skulle stannat tills imon egentligen men jag kände att jag helst ville åka hem, även om jag minst av alllt vill vara hemma. men jag missade min träning i fredags, och ville inte missa den imorgon också.. så jag åkte hem :)

nu ska jag prata lite med andre och malin på msn, sen ska ja duscha! jag skriver säkert sen, visar lite bilder sen oxå, inte så värst många men nåra stycken har jag fått kläckt iallafall.

hoppas ni haft en bra lördag och söndag!
Dagsbeskrivning / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-07-25
 16:38:55

ha en underbar helg



Nu har jag packat det sista, ätit pizza och ska alldeles strax åka. ska ner och möta
carolina, kajsa och jasmin om några minuter. skulle mötas tjugo i men man vet ju
hur långsamma dom är. haha.. så jag går ner om några minuter, får väl ändå vara
där tjugo i som bestämt och hoppas på att hon håller tiden, ;)

hörs när jag kommer hem eller om jag lånar carolinas dator någon dag!
kommer sakna min älskling även om jag kanske bara kommer vara borta över en dag.
hoppas ni kommer ha en underbar helg <3
puss!
Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-07-25
 15:59:54

bildbomb - jasmin & jag










Photos / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-07-25
 15:56:37

fick ingen bra bild på håret.. men ah,


Photos / 1 kommentarer / Kommentera här!

2009-07-25
 15:20:37

ha det underbart!

nu har jag klätt på mig, valde ett par svarta tights till en lång blå tjocktröja, perfekt för en tur i bilen :) slappklädsel, inte för fint och inte allt för slappt. kommer inte uppdatera på hyppeln, tror jag. så om jag inte skriver mer innan jag åker så får ni ha en bra helg, vet ej om jag kommer hem imorgon eller på måndag. ha det iaf helt underbart! <3
Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-07-25
 14:48:15

kläder?

vad ska man ha på sig då? hatar att välja kläder varje dag.. får mig ett utbrott på mig själv och kläderna varje gång.. så tröttsamt! haha
Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-07-25
 14:14:27

skriver av mig bara....

Orkar inte sitta här som en bortglömd liten människa.. för det är exakt vad jag känner mig som ibland. som att alla glömt bort mig, att ingen tänker på mig.. som att mina två närmaste släktingar (mina föräldrar) tror att jag fortfarande är 4 och inte fattar någonting? tänk om, för jag förstår mycket mer än vad ni tror.. jag hör och ser det mesta som ni tror att jag inte hör & ser. jag har hört för mkt, sett också.. vänd om nu, ta tag i livet och gör något åt problemen. inte bråka, utan kom på en lösning. för jag klarar snart inte mycket mer, ni har förlorat mkt. både pengar, jobb, vänner och familj. snart kanske det försvinner en sak till? tror innerst inne inte att det är vad ni vill. för jag tänker inte stå ut med detta mkt mer, antingen flyttar jag hem till en annan släkting eller så skaffar jag mig något eget. men det är så mkt som stoppar, vad ska jag få pengar ifrån? att allt måste vara så svårt.. jag vill bara ha det bra!
Tankar / 1 kommentarer / Kommentera här!

2009-07-25
 14:11:38

mysig kväll igår, men tjock

hej på er. jag kom hem för en stund sen, har packat underkläder och så och duschade precis. igår gick jag upp till min moster, hon jasmin besa och pappa var där. pappa gick efter en liten stund, sen kom kajsa och sedan så skulle jag och jasmin till affären. andre kom senare med pizzor också. det blev en kväll med film, chipsätande, godisätande och god pizza och en väldigt god glass! köpte ben & jerry´s och fyfan vad gott det var, det var riktigt längesen vi köpt det. + fia med knuff spelande, gissa vem som vann? jo, såklart den bäste. vem är den bäste då? jo, såklart jag ju! haha..
somnade ganska tidigt, runt halv ett.

Idag är det lördag och först hade jag sett framemot att åka hem till Mikael i Stora Höga med Camilla, men det blev ändrade planer och jag skulle få sitta hemma.. görkul.. men det har hänt en massa saker, så jag vågar knappt stanna hemma så jag ska åka med min moster och jasmin ut till hyppeln där min mormor och allihopa är. ska vara någon circusgrej där idag eller nåt.. ska iallafall njuta av att få komma hemifrån..

nu ska jag ta upp jasmin ur badet, klä på mig och sen sitta lite vid internet. sen packa färdigt, och sen dra upp till carolina tror jag, vill inte vara hemma klockan tre! då katastrofen kommer att braka ur.. antagligen.

skriver sen <3
Dagsbeskrivning / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-07-24
 17:20:05

allt i kras

Hej, är hemkommen för en stund sedan, blev absolut inte som planerat idag. allt gick åt skogen, och imorgon blir det ändrade planer också, och ska inte vara hundvakt i helgen heller.. hela helgen är helt förstörd och jag kmr antagligen ha otroligt jävla tråkigt !

Åkte till Emmaus och mötte Karin, hälsade på dem flesta och kollade igenom klädavdelningen en snabbis, ringde andre för att be han kolla mitt saldo på banken för jag var lite osäker på om lönen hade kommit eller inte, ville bara vara säker.. visade sig att vi hade inte fått lön! utan den kommer på måndag, fick panik för visste inte hur jag skulle betala frisören. åkte till pappa och fick pengar till frisören. åkte snabbt in till stan för att hinna träna men det hann jag inte, strosade runt i stan en stund istället och tog en tidigare spårvagn till kaverös. klippte mig och åkte hem.. påvägen hem fick jag ett sms av mikael där det stod att det inte blir något imorgon. blir till att sitta hemma imon istället.. kul

nu ska jag packa och dra upp till carolina. kram <3
Dagsbeskrivning / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-07-24
 10:25:32

godmorgon

Älskling gjorde en stor och god frukost till mig, nu är jag mätt!
Min Älskling / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-07-23
 21:03:54

långis

Jag är hemma hos älskling, gick inte att vara hemma. direkt när jag kom hit förut, cyklade vi upp till mig. jag packade min träningväska och la ner allt som jag kommer behöva imorgon under dagen. sedan cyklade vi hem till älskling igen. nu har jag fått veckans cyklingdag iaf, inte för att det var en så lång runda men uppförs backarna som kommer hela vägen från älskling hem till mig är hemska! dessutom var älsklings lilebrorscykel alldeles för liten för mig. även om andre inte vill erkänna det så var min cykel lite större en denna iaf.. andre retar mig alltid för att min cykel var så liten! men jag ville inte ge upp den för jag fick den av morfar.. men nu är den ju snodd så varför ska vi prata om den? haha

 Imorgon ska jag möta Karin och Vanessa utanför Emmaus, då ska vi shoppa för imon får vi våran lön! fyfan vad gott! vi ska hälsa på alla underbara människor som jobbar där, men frank är ju på semester. vet inte vilka som tatt semester mer, dom flesta tar semester i början av augusti tror jag. för då kommer alla andra tillbaka som inte jobbade där när vi var där..typ.. haha. efter jag varit där ska jag iväg till gymmet med camilla och kanske karin. ska bara köra igenom styrkepasset en snabbis, för sen måste jag iväg till frisören i kaverös! ska klippa mig och antagligen färga håret. får se vad jag bestämmer mig för imorgon.. ska prata med frisören för håret ser typ missfärgat ut nu.. efter att jag färgade det sist ni vet.. jaja.. haha

Efter att jag klippt mig vet jag inte om jag kommer att träffa älskling, åka hem eller gå i stan.. det får väntas och se imorgon! kommer antagligen inte orka gå runt i stan med värsta träningsväskan och jag tror älskling ska träffa daniel eller nåt i stan, så jag åker nog hem och packar ur väskan och kanske tar det lugnt en stund.. eller så städar jag på rummet för det börjar se för jävligt ut igen. har bara fredag, lördag och söndag kvar på mig att städa mitt rum. skulle ju göra det en gång i veckan. att bädda sängen varje morgon har inte gått så bra inte.. men på lördag åker jag till stora höga för att hälsa på mikael, så då hinner jag ju inte städa.. så imon eller på söndag får de bli. på kvällen ska jag iallafall passa mina kusiner med älskling :) ska mysa med gott och kanske hyr vi en film? man ska passa på att gotta sig nu när lönen kommer !

 Nu har jag skrivit en hel del, och hoppas ni orkade läsa alltihop, haha. jag skriver antingen innan jag åker till Emmaus imorgon, eller när jag kommer hem från frisören. ska ju fixa en bild så ni får se hur det blev också! så det blir en update imorgon iaf =) ingen mer idag iaf, för när älskling kommer tillbaka ifrån duschen så ska jag mysa med honom :) kolla på film på tv och sen får jag väl sova.. ska ju vara utanför Emmaus klockan 11!
 
Ha det!
Sånt som det inte finns någon kategori för / 3 kommentarer / Kommentera här!

2009-07-23
 18:37:19

headers

hej på er. jag har inte gjort ett skit idag faktiskt, har inte ens spelat.. bara suttit och gjort massa headers i picasa. inte världens kreativaste program direkt, haha. photoshop förstår jag mig inte ens på! haha jag valde bara en enkel och tråkig header tillslut. dom andre blev typ för mkt.. karin kanske ska fixa en snygg header till mig! och in syster ska testa sig fram ikväll, och jag ska faktiskt fortsätta testa själv nu! haha.. fast bara i picasa så det blir ju inte så mycket bättre än de andra jag gjort tidigare. vi får väl se hur jag lyckas!

kanske ger upp om en stund och spelar lite!
ha dt!
Bloggdesign / 2 kommentarer / Kommentera här!

2009-07-23
 15:16:23

lust för en bio, men plånboken säger stopp

Jag vill gå på bio, men får inte pengar förräns imon!

Jag vill se:
Brüno
Drag me to hell
Baksmällan
Män som hatar kvinnor
Bolt
Den nya harry potter
Ice Age 3
Johan Falk
Natt på museét 2
Sommaren med Göran
The Proposal
Transformers
Year one

Haha typ alla filmer som går på bio nu, haha.
The one and only Mikaela / 4 kommentarer / Kommentera här!

2009-07-23
 15:04:51

vad ska man göra nu då?

vad ska man göra nu då? det är regnar ute och humöret är inte på topp. spela? .D haha!
Tankar / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-07-23
 14:51:53

nyduschad

Nu är jag nyduschad och fräsch, ska bara fixa till mig. torka mig, klä på mig och fixa håret lite grann :)
Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-07-23
 14:23:08

haha

Vattnet var alldeles för fullt, fick ta ut lite, glömde av det så fick börja om. NU ska jag duscha! ha dt!
Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-07-23
 14:01:51

klippa mig imorgon & färga håret!

God eftermiddag! vad gör ni? själv sitter jag bara här, väntar på att vattnet ska fyllas i badkaret, ska ta mig en skön dusch. Älskling gick hem för inte så längesen. vi syns nog senare. imorgon ska jag till Emmaus och hälsa på & efter det ska jag åka och klippa mig, och färga håret! rädd? haha.

måste fundera på när jag ska klämma in träningen också. skriver säkert senare! har inte så mkt att berätta just nu, ska kolla om vattnet är färdigt nu, är det inte det så tar jag och bäddar sängen, kollar internet snabbt och går sen och duschar för då borde det vara klart =)

ha dt!
Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-07-22
 23:44:47

min dag typ..

Orkar inte skriva så mycket.. men har varit och tränat idag, först ett DANCE-pass sedan värmde jag upp i 10 minuter ungefär och sedan körde jag igenom mitt styrkepass. duscha & bastade, och mötte sedan älskling i stna. fixade pengar och gick till paprika för att äta en sallad, var helt sjukt hungrig! egentligen skulle vi ha jobbat, men blev inte så nej.. åkte hem till älskling kollade på vi hade iallafall tur med vädret och vi hade iallafall tur med vädret, igen. Så heter dom va? haha. såg iaf båda två, inte direkt jätteroliga men var väl helt ok typ. sedan bar det av upp tillica, köpte vindruvor och gick hem till mig. satte oss och kollade på Red Dragon. faktiskt en väldigt bra film :) Hannibal filmerna håller ändå måttet, oftast! haha.

nu ska ja mysa med älskling <3 skriver imorgon :)
Dagsbeskrivning / 2 kommentarer / Kommentera här!

2009-07-22
 09:38:31

gymmet

ska packa och klä på mig, sen bär det av mot gymmet. har inte vart såhär trött sen jag jobbade.. ögonen kan inte ens hålla sig öppna, hoppas jag piggnar till påvägen in mot stan. ha dt bra!
Sånt som det inte finns någon kategori för / 1 kommentarer / Kommentera här!

2009-07-22
 00:30:55

min dag idag

hej, jag kom hem för en halvtimme sen ungefär, har varit med andre och hans kompisar, mestadels av tiden var vi hemma hos henke. jag och andre ska gå och lägga oss nu, jag ska upp tidigt imorgon. kommer att vara uppe redan runt 9, ska vara på gymmet klockan  elva för att byta och och värma upp inför aerobic ;) haha.

dennis kom hit förut och så åkte vi upp till affären, jag köpte nötter och så åkte vi vidare. han körde till eriksberg, satt där en stund medan jag åt upp mina nötter sen skulle han köra mig till andre, men det slutade med att jag körde hem till andre, fan vad skönt det var! hade tillochmed glömt hur kul och skönt det är att köra moppe, kommer ihåg hur många gånger jag lånade jespers moppe förra sommaren, åh mitt sug efter en moppe börjar komma tillbaka! att man inte kunde vara rik.. :( haha.

var iallafall hemma hos älskling en stund, sen gick vi ut för att träffa hans kompisar. och drog sedan vidare allihopa hem till henke. där vi varit hela kvällen. nu blir det sängen med älskling! hoppas ni haft en underbar tisdag! hörs antagligen imorgon! ha dt
Dagsbeskrivning / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-07-21
 15:21:32

fisk till middag, gjord av mig.. nästan ;)

Hejsan! Har  precis ätit en middag med mamma, en middag som jag tillagade för en gångsskull. Fast egentligen an jag inte riktigt säga att det var jag heller, för potatisen gjorde pappa igår och det enda jag gjorde var att passa fisken när den stektes i stekpannan, haha. Blev en god middag iallafall och fisk är ju alltid bra :)

Hur mår ni folk idag? Jag själv känner mig otroligt jäkla trött och seg. Men det finns inget att göra åt det, ska kolla med älskling om han vill gå ut på en promenad sen. ska se om jag fixa några punkterna på min lista idag, promenad och städa mitt rum kanske.. men bara kanske.. en promenad blir det nog. för det har jag ju sagt att jag ska göra varje dag, igår blev det dock inget, men då tränade jag ju som fan. på fredag, lördag och söndag blir det dock långa promenader för jag ska vara hundvakt hela helgen :) men mamma och pappa tar nog hand om honom under lördagskvällen och natten och söndag morgon för jag ska åka hem till mikael med några vänner och tälta och ha svin kul! =) haha.

nu ska jag prata litegrann med camilla på msn, läsa bloggar och sen kanske börja städa. städar jag inte så kommer jag att spela! det är en sak som är säker. kram! <3



väcker lite minnen, från när vi var hemma hos ivet när hon fyllde år förra året! :) goa tider det där!
Sånt som det inte finns någon kategori för / 4 kommentarer / Kommentera här!

2009-07-20
 22:59:34

baby

Nu ska jag gå och möta min baby! ha dt! <3
Sånt som det inte finns någon kategori för / 1 kommentarer / Kommentera här!

2009-07-20
 22:45:55

spelat lite för mkt kanske.

Nu har jag spelat ganka mycket, datorn började sega och fastna så jag kände att det fick vara nog. Sitter och pratar med lite olika personer på msn nu, jennie, mikael, malin och christoffer :) trevligttrevligt! just nu är det bara mikael som är social xD
haha

Kanske ska åka till Mikael på lördag, med camilla och johan =) ska kolla med mina föräldrar om jag får det, för vi ska antagligen sova över, och tälta och bada! kommer bli hur kul som helst, längtar! synd att andre inte hänger med bara :(

nu ska jag fortsätta prata med personer på msn, och kolla facebook, min mail och bloglovin. sen vettefan, ska gå och möta älskling om en stund med =)

kanske skriver sen, annars blir det imorgon! <3
Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-07-20
 19:53:12

det är jag värd

Ska bara kolla facebook och min mail nu, sen ska jag spela the sims 3! har ju fan inget annat att göra.. ska kanske göra mig två mackor med nutella på, det är jag faktiskt värd efter dagens träningspass! hör av er om ni vill hitta på nåt kanske? :) inte bara idag, annan dag med? =)

ha en bra måndagskväll!
Sånt som det inte finns någon kategori för / 2 kommentarer / Kommentera här!

2009-07-20
 19:48:11

Jag var tvungen för att få igång mig själv..

Jag fick sätta upp några mål för mig själv, för annars kommer jag aldrig komma igång.

- Sluta bita på naglarna, har försökt så många gånger nu men lyckas aldrig. men denna gången ska jag inte ge upp, och ska lägga på stopp och väx varannan dag ungefär!
-
Äta godis/onyttigt endast på fredagar och lördag. Kommer jag lyckas med det då? Det har jag ju också sagt så många gånger att jag ska hålla, men det är fan på tiden nu, vill inte gå tilltandläkaren nästa gång och höra att jag har minst 5 hål, IGEN! Vill inte ha en massa finnar och vill inte öka i vikt hela tiden.
-
Gå ut och cykla minst en gång i veckan och ta en promenad varje dag! Det kan väl inte vara så svårt? Så länge vädret tillåter så är det bara skönt att ta en cykeltur och en promenad. Jag har ju sett vilka framsteg jag gjorde när jag cyklade fram och tillbaka till jobbet, så det säger jag ju gärna inte nej till. cykling är ju väldigt bra träning har jag hört, får kolla med mamma bara så att jag får låna hennes cykel eftersom min är borta.
-
Ha börjat träna ordentligt igen, tre gånger i veckan, måndag, onsdag & fredag! Nu fan! Försökte med detta för två månader sen, tränade två gånger men sen tog det slut. nu ska jag fixa detta! var på gymmet idag och kämpade som en gris, nästa gång blir på onsdag och nästa efter det på fredag, sen blir det vila i helgen och sen sätter jag igång på måndag igen. nu ska jag fan hålla mig till detta. Jag förlorar ingenting på det! Har ju ändå inget annat för mig på dagarna, dessutom kanske jag kan nå mina mål med min kropp och min kondition.
- Städa mitt rum minst en dag i veckan! - dammsuga och plocka undan. Och försöka hålla det hyfsat rent varje dag, bädda sängen och inte ha en massa disk på skrivbordet. Jag lyckas alltid samla på mig en massa disk på skrivbordet, en massa tvätt på fåtöljerna och en massa strumpor på golvet. Ska förska hålla det borta och bädda sängen varje morgon. Och en dag i veckan tar jag och dammsuger och plockar undan det jag tyvärr lyckats samla på mig under den senaste veckan. det kommer bli bra det här!

Det kommer säkert bli jättesvårt att klara detta, men det är lika bra jag börjar nu när jag har sommarlov och tid. när skolan börjar så kommer det komma ännu mer att tänka på. Så jag ska klara detta nu. Målen ska jag ha fulländat innan Juli månad är slut, ska självklart fortsätta i augusti och framåt, men jag ska kunna hålla dessa grejer innan juli är slut.. =) Min älskling hjälper mig mycket också, han kommer att promenera och cykla med mig för att jag inte ska skita i det, camilla kommer att träna med mig så att jag går till gymmet, och älskling kommer tjata på mig när det gäller varenda punkt, & drf sa han till mig att lägga till det här målet på min lista:

- Lyssna på andre när han tjatar på mig att följa min lista! haha, han har så rätt. det måste finnas med på listan annars kan jag ju bara skita i när han tjatar. men är detta också ett mål att lyssna på honom när han tjatar om att hålla mig efter listan, så måste jag ju göra det! haha..

Världens underbaraste pojkvän, vad skulle jag göra utan honom! :)
Önska mig lycka till för nu ska jag klara detta!
Tankar / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-07-20
 18:19:41

spela?

Vet inte vad jag ska göra nu! Andre är med sina kompisar, jag pratar lite smått med Karin och Dennis på msn. lyssnar på musik och sjunger med, haha. antingen ska jag sätta mig och spela lite, eller kanske sätta mig med logic? men ja vet inte om jag kommer få ut nåt ändå.. känner ingen lust egentligen.. men jag får se! blir nog till att spela ett tag iaf ;) haha!

skriver säkert sen, men lovar inget! <3 kraaaaaaaam
Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-07-20
 18:11:40

träningen är igång igen

Hejsan :)
Vad har ni för er? Jag själv fick precis min dator, mamma har suttit vid den hela dagen, hon har fastnat för The sims 3. haha.

Jag vaknade klockan 11 idag av att Camilla ringde mig och frågade om vi skulle träna idag eller inte, jag fick panik och sa som det var att jag hade helt glömt av det. så vi bestämde att vi skulle träffas klockan två istället. Egentligen skulle vi gått på gruppträningar, en klockan 11:30 och nästa klockan 12:00. men båda sket sig och vi tog ett långt motionspass på nästan en timme och sen åkte camilla hem men jag fortsatte med styrketräning också, körde igenom mitt pass, fram och bak lår, armar (tre maskiner), mage och rygg. Jag var helt slut efter träningen, tog mig en dusch och satte mig i bastun en stund. tvättade av mig igen och sen gjorde jag mig iordning för att åka hem. Väl hemma fick jag potatis och panerad fisk, satt jävligt gött efter en såpass hård träning. :)

Känner mig väldigt duktig nu iallafall, såhär har jag inte tränat en enda gång under tiden jag haft träningskortet. när man tänker tillbaka så känns det som att man gått miste om massa träning genom att träna så som jag och camilla har gjort, nu ska jag träna på riktigt och få ut något av det. inte hålla på och lata mig och göra det halvdant. åker jag dit för att träna så ska jag fan träna ordentligt också! inte bara litegrann, utan jag ska köra slut mig som fan och känna efteråt att jag är helt slut, för den känslan är ändå jävligt skön, för man känner sig verkligen duktig när man känner att man kämpat så hårt så att man är helt död i hela kroppen =)

Förresten har jag gått ner 2 kilo efter att jag cyklade fram och tillbaka till jobbet! överlycklig, så irriterande att min cykel blev snodd för annars hade jag fan gått ut och cyklat varje dag nu med. får träna hårdare istället eftersom jag går miste om cyklingen nu, ;)

pusshej!
Träning / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-07-20
 01:13:31

älskling

Älskling är här och har varit det hela kvällen, vi har bakat en tårta som blev jätteäcklig och kollat på skräckfilm, har haft det jättemysigt! :) nu ska vi lägga oss i min säng, framför tvn. hoppas ni haft en skön söndag, för det har jag haft!

godnatt :)
Sånt som det inte finns någon kategori för / 1 kommentarer / Kommentera här!

2009-07-19
 18:35:21

the sims 3

skulle skrivit när jag vaknade men jag vaknade runt två tiden, och satte mig och spelade the sims 3. haha. skriver sen istället!
Sånt som det inte finns någon kategori för / 1 kommentarer / Kommentera här!

2009-07-19
 02:29:11

spela, sen godnatt!

Nu ska jag spela en liten liten stund, som säkert kommer bli lång men ska försöka att lägga mig om en stund. hehe. vet inte om det blir SPORE eller The sims 3 ännu. ska be älskling bestämma! haha.

Jag skriver imorgon när ja vaknat, om jag orkar! sov gott! <3
Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-07-19
 02:27:55

-

Sometimes I can't explain
And I'm so sorry that I can'


I don't want to keep on believin' in illusions

Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-07-19
 02:19:25

-

I know all the facts
I'm still in love with who I wish you were

It ain't hard to see
Who you are underneath
I'm still in love with who I wish you were
And I wish you were here


Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-07-19
 02:07:47

Bikinin som jag vill ha!




Jag vill ha den här bikinin så jävla mycket! men den är slut överallt! Någon som vet vart den finns kvar i göteborg? Jag måste åka till sisjön och kolla! det är det enda stället jag inte kollat på. hoppas att den finns där! är helt förälskad i den, fan att jag inte köpte den första gången jag såg den! men jag hade inga pengar då :( när jag väl hade pengar, så var den slut överallt! jag vill ha den! nu nu nu nu nu ! hahahhaa..
Sånt som det inte finns någon kategori för / 1 kommentarer / Kommentera här!

2009-07-19
 02:04:52

Bikinin jag köpte! 158 kronor - Cubus


Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-07-19
 02:00:17

Åkte till lilleby med elin, mamma, pappa och älskling <3


















Har lagt in en massa jävla bilder nu, haha.. hoppas det finns någon intresserad iallafall! =)
Hon är så söt på alla bilder, smälter när jag ser hennes ögon, hon har dom vackraste ögonen jag vet!
Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-07-19
 01:07:11

Elin ville inte sova utan var hur pigg som helst, haha











Lite bilder från torsdagen, innan hon somnade. sista bilden är ganska skön, hon låg iallafall inte stilla när hon sov ;) haha.
Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-07-19
 00:16:45

Elin Nordeke, världens sötaste barn! <3

Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-07-19
 00:04:31

Fredag

Elin sov ju här i torsdagsnatt, så vi passade henne på fredagen också. Hon väckte mig klockan halv 7 och hade bajsat, kul att byta blöja halv sju på morgonen, nyvaken! men var mer än illa tvungen, haha. sen somnade vi båda två om och vaknade ungefär halv 9, började göra oss iordning och gav henne gröt :) efter en stund låg vi på lilleby med mamma, pappa och andre :) låg där hela dagen till runt ca 3. Badade med elin och lekte i sanden, var jättetrevigt och mysigt och kul :) hon är så otroligt söt! ska visa er lite bilder senare.

Andre fick en massa färg igår men jag fick nästan ingen färg? Jag som brukar bli brun, visst jag fick färg på ryggen och var röd resten av kvällen men sen försvann det. men älskling är snyggt brun fortfarande =)

Efter badet blev det hem, duscha, äta pizza och sen hem till andre. han bytte kläder och så åkte vi till backaplan, jag skulle köpa en bikini jag letat efter länge som kajsa sa fanns där. men nej den var slut.. blev så less.. men jag köpte en annan istället, ska försöka fixa en bild så ni får se hur den ser ut =)

nu ska jag prata med älskling, visa er bilder från stranden och fixa en bild på bikinin!

hoppas ni haft en underbar dag! =)
Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-07-18
 23:57:33

dennis gick precis, och nu är det msn

Dennis gick precis, nu har jag inte mycket för mig. pratar med älskling och camilla på msn, funderar på att kanske ta och spela en liten stund kanske? eller gå och lägga mig? eller sitta kvar vid msn och internet. jag vet inte, beslutsångest? egentligen borde jag ha städat min garderob idag, hade tänkt att göra det. men dennis kom ju, så det blev aldrig av och klockan är lite för mycket för att göra det nu. får bli imon eller någon annan dag då jag inte har något för mig.

Sånt som det inte finns någon kategori för / 1 kommentarer / Kommentera här!

2009-07-18
 18:32:26

noll lust

Har ingen lust till någonting, inte blogga eller göra någonting. dennis kommer hit snart, hoppas jag blivit på bättre humör då. ska se till o få i mig lite mat innan klockan blir för mycket. jag ska försöka att äta ordentligt och ingen skit. ska träna på måndag dessutom. nu blire mat, och till att försöka få igång sig själv innan dennis kommer. hoppas andre kommer ikväll..

ha det! <3
Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-07-18
 12:47:39

uppdaterar sen

hos älskling, uppdaterar när jag kommer hem sen för han ska antagligen ut..
Sånt som det inte finns någon kategori för / 1 kommentarer / Kommentera här!

2009-07-16
 22:20:21

the sims 3

nu har jag kollat bdb, mailen, facebook & bloglovin, nu är det slut på intressanta sidor.. haha.. dags för the sims! ska göra en sjukt ful och stööööörd familj. bara för att ha lite kul! ha dt!
Sånt som det inte finns någon kategori för / 1 kommentarer / Kommentera här!

2009-07-16
 21:59:22

min nya header


Vad tycker ni om min nya header? :) några har sagt vad dom tkr, men jag vill ha fler kommentarer! :)

Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-07-16
 21:54:56

ensam hemma hos älskling

I  söndags sov jag över hos min älskling och på måndagen skull ehan och jobba, och hans föräldrar skulle till hans mammas pappa, då var jag ensam hemma hos min älskling med hans underbara hund, den här vackra bilden fångade jag på henne och mig när vi var ute i trädgården. haha




Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-07-16
 21:42:51

hejsansvejsan

Hej, elin sover och jag var precis ute på en promenad. bara en kortis.. uppfriskande och hann rensa tankar på så kort tid, känns ganska skönt. ska se om jag lyckas få ihop ett hyfsat medel långt inlägg nu iaf, känns inte så men kan iallafall ge det ett försök.

ni vet ju vad jag gjort idag så det kan vi ju skippa.. har inte gjort så mycket mer sen jag skrev sist, bara varit med underbara elin! hon är så otroligt söt och rolig. hon kan underhålla en riktigt bra, man har ju inte tråkigt när man är med henne, men nu när hon somnat så har jag riktigt tråkigt, nu har jag ju ingen som sitter bredvid mig som skrattar åt allt möjligt, nu har jag ingen som jag måste hålla koll på så hon inte rör sånt hon inte får, nu har jag ingen som sitter bredvid mig och som får mig att skratta så fort hon ler =/ för hon ligger och sover & jag sitter här helt ensam.

Jag pratar lite smått med DennisTennis på msn, men han ska ju gå och lägga sig snart, för nu har han börjat jobba när jag är ledig, så typiskt. kunde han inte jobbat första periöden han med! andre är med sina kompisar och jag sitter här hemma, mobbad och ensam och har inte ett piss att göra.. tips tips tips! snälla ? =D

nu blir det att kolla igenom, bdb, mailen, facebook och bloglovin snabbt. gjorde dt precis innan jag skrev här, så det finns nog inte så mycket nytt... får la bli att spela nåt när dennis dratt från msn. kanske lägga sig tidigt idag? ska ju upp tidigt imorgon med elin, ska åka och bada! hoppas vädret blir fint som nyheterna sagt =)

om jag inte skriver mer, så godnatt! <3
Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-07-16
 21:34:06

Före och efter bild, fast efter och före bild nu då.. haha


hade inga bra bilder direkt på håret, men hoppas ni ser något iaf :)
Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-07-16
 18:47:57

elin är här =)

hej! elin är här och hon är med pappa på övervåningen så jag har fått mig en liten paus så jag tänkte skriva av mig här lite. har haft det jätteskönt idag, vaknade upp med älskling och när jag & min mormor skulle åka och hämta elin så gick han hem. när vi hämtat henne åkte vi hem så hämtade vi mamma och så åkte vi hem till mormor och myste på altanen. elin lekte och så åt vi mat. när vi kom hem till oss igen, så tog jag mamma pappa och elin en promenad upp till affären och handlade lite. sedan dess har vi bara tagit det lugnt här hemma och elin har sprungit runt och lekt :) hoppas på fint väder imon så vi kan åka och bada! <3

ska fixa lite bilder också så ni får se henne :) men det blir nog inte förräns imon! uppdaterar senare <3
Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-07-15
 20:33:35

mitt ny färgade hår

tillbaka igen, tänkte visa någon/några bilder där man kanske ser litegrann hur mitt hår ser ut. är inte så jättelätt att fånga det på bild, haha. men här några stycken:



man ser lite, att det är en ljusare nyans i håret.


Sånt som det inte finns någon kategori för / 5 kommentarer / Kommentera här!

2009-07-15
 19:08:12

precis kommit hem

Godkväll! Kom precis hem ifrån min mormor, har firat min mosters 20årsdag! Nu är Kajsa Wilner 20 år som hon alltid trott att hon varit, haha. har inte gjort mycket annat idag, så har därför inte så mycket annat att berätta faktiskt. vad gör ni ? jag har jättetråkigt så snälla kom med förslag på något att göra! please!

ska kolla facebook, min mail och bloglovin & prata med camilla o dennistennis på msn nu :) när jag gjort det en stund får jag väl se om jag lyckas hitta på något annat att göra.. kan inte sitta vid facebook och sitta på en mail utan mejl och bloglovin utan att någon bloggat om nåt nytt, hur längesom helst. kanske tar och spelar, gör lite musik, fixar något roligt till bloggen eller sitter vi photoshop. vi får se =) 

skriver säkert senare, i brist på något att göra.. har ingen motivation till något. känner mig så jävla tom och så jävla dålig.. har hamnat i en jobbig svacka där jag behöver någon som drar mig upp.

vi hörs, ha dt! <3
Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-07-15
 13:02:43

godmorgon

godmorgon :) vad gör ni? sovit gott? själv har jag sovit med älskling så då sover jag alltid gott, hehe. andre har gått hem nu och jag har precis duschat, ska göra mig iordning alldeles strax, kanske lägga in en bild på mitt nya hår ;) ? haha. som jag skrev igår så är det inte så stor skillnad, men idag ser det mer oranget ut xD haha.. ska se om jag kan fixa någon bra bild! :p

Lyssnar just nu på michael jackson . man in the mirror! helt sjukt underbar låt, refrängen är så jävla bra :)
nu - kläder, smink och fixa håret :)

kanske bloggar om en stund!
Sånt som det inte finns någon kategori för / 1 kommentarer / Kommentera här!

2009-07-14
 23:27:59

underbart trevlig dag idag

Hej :) hur är det med er och hur har eran dag varit? Själv vaknade vi runt 11 här hos mig och började kolla på en film en stund senare men det sket sig och så åkte vi och käkade bufé med andres föräldrar :) indiskbufé, mycket god faktiskt! efter dt hem till andre, efter en stund åkte vi ner till eriksberg och köpte glass och satt där en stund.. åkte sen tillbaka hem till andre och så satt vi i solen en stund, sen färgade vi mitt hår, vet inte om jag är så nöjd.. andres mamma tyckte det blev bra fast att jag borde färga det en nyans ljusare. men mamma tyckte det var ful.. så ja vet inte.. blev inte så jättestor skillnad direkt men håret längst upp blev ljusare än allt annat. senare tog jag och andre en promenad med hans hundar och sen satt jag länge och pratade med andres mamma ute i deras trädgård medans andre satt inne och lyssnade på musik och letade efter bil. skönt att få prata med någon :)

har haft en jättetrevlig dag :) hoppas ni också haft det! nu ska jag mysa med älskling! <3
Sånt som det inte finns någon kategori för / 3 kommentarer / Kommentera här!

2009-07-13
 21:19:51

älskling!

hej igen :) jag och andre har fixat till mitt rum litegrann nu, så båda fåtöljerna får plats, han är bäst den där killen!  min baby <3 jag ska njuta med honom nu den här kvällen, ligga och mysa framför tvn :) min älskling <3

Sånt som det inte finns någon kategori för / 1 kommentarer / Kommentera här!

2009-07-13
 19:01:09

hemma

äntligen hemma nu, älskling är med med :) kanske ta och köpa hårfärg idag, men vet ej om jag orkar gå upp till affären.. får se snart.. annars blir det bara till att mysa med min älskling hela kvällen! =)

vad har ni gjort idag? haft en bra dag? :)
Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-07-13
 19:01:08

hemma

äntligen hemma nu, älskling är med med :) kanske ta och köpa hårfärg idag, men vet ej om jag orkar gå upp till affären.. får se snart.. annars blir det bara till att mysa med min älskling hela kvällen! =)

vad har ni gjort idag? haft en bra dag? :)
Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-07-13
 14:10:27

bloggdesignen, bra eller dåilig?

Hej igen, nu har jag ändrat min bloggdesign litegrann. vad tycks? enkelt bara. orkar inte ha för mycket, vill ha det såhär ett litet tag nu. sitter ju hemma hos andre och han har ju typ inga bilder. Ja har ju alla mina bilder hemma hos mig, men jag fixade tre stycken bilder från min blogg och använde dom :) ni får säga vad ni tycker tkr jag faktiskt! :)

jag sitter och väntar på att min underbara pojkvän ska sluta jobbet så han kan komma hem! har suttit hemma hos honom hela dagen och väntat på honom! så nu får han komma snart :) haha.

nu ska jag göra en liten töntig överraskning till honom innan han kommer hem, och lyssna på Hallelujah, i just love her so, så grym låt! :D

ha en bra dag om jag inte skriver mer! :)
Sånt som det inte finns någon kategori för / 2 kommentarer / Kommentera här!

2009-07-13
 14:01:06

17år igår

Vill bara säga Grattis på 17årsdagen! en dag i efterskott men jag sa grattis till dig igår med ;)

Jimmy Lindberg, en avdom bästa killkompisarna jag någonsin haft!17
Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-07-13
 14:01:04

17år igår

Vill bara säga Grattis på 17årsdagen! en dag i efterskott men jag sa grattis till dig igår med ;)

Jimmy Lindberg, en avdom bästa killkompisarna jag någonsin haft!17
Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-07-13
 11:42:10

ingenting att göra.

Jag har ingenting att göra. har kollat bilddagboken, facebook, bloglovin och min mail. nu finns det ingenting att göra! kanske ändra min bloggdesign, har ju inget att annat för mig. gå hem vågar jag inte.
Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-07-13
 10:49:52

vad är det för människor som gör något sånt klockan två på natten?

Hejsan :) sitter hemma hos andre och ingen är hemma. Andre gick upp runt sex imorse för att åka till jobbet, hans sista dag idag. och hans familj åkte runt tio för att åka till Liisas pappa. Så nu är det bara jag och hunden hemma :) coopie är hemma hos nathalie så bara ena hunden är här och det räcker. hade inte velat vara helt ensam i huset, lite läskigt. framförallt efter vad som hände inatt! typ precis innan vi höll på att somna så började hunden att skälla, och det gör hon ju inte utan anledning. Men andres pappa försökte prata med henne och lugna henne, tillslut slutade hon och peder gick och la sig. men sen började hon igen och så blev hon utsläppt på tomten men hon hittade ingenting. så gick hon och la sig igen och efter en stund igen började hon igen men ingen orkade bry sig eftersom det inte var något när dom hade släppt ut henne. tillslut slutade hon...

imorse kom andre ner när han hade klätt på sig och sa att grinden var öppen, och jag tänkte efter om jag hade stängt den när jag kom igår, och det hade jag gjort och den va rju stängd när dom släppte ut hunden annars hade hon sprungit ut ju. så någon hade ju varit där och öppnat grinden! Andre gick ut och kollade och upptäckte att min cykel var borta! någon idiot har vart här mitt inatten och snott min cykel! runt 2 tiden på natten? har människor inget liv! jag blev så arg, och är så arg! för två veckor sen hade min familj tre cyklar, nu har vi en! pappas cykel blev ju också snodd, fast nere vid wieselgrensplatsen av en jävla kärring! :S förstår inte hur människor kan med? låt människor ha sina saker ifred!

 nu är jag arg igen så jag orkar inte skriva mer iaf, men jag drömde om detta imorse igen när andre hade gått till jobbet, drömde att cykeln stod kvar och jag och andre skulle gömma den på baksidan, så kom en man som började skrika att det är hans cykel och så började han sno saker och var påväg att krypa igenom fönstret in till andres rum där jag hade min mobil och allt. men där vaknade jag med en klump i magen, och fönstret i andres rum var öppet! sprang snabbt upp och stängde det.. läskigt som fan.. hade en jobbig känsla i magen just då och kunde inte somna om, men efter en stund somnade jag. som tur var.. att vara ensam här nu är ju lite läskigt med.. men hunden skyddar mig =) haha.

 ha dt! <3
Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-07-13
 10:40:45

dagens:

söndag-dagens

dagens klädsel:
pösiga jeans och en svart tröja, men jag började frysa när vi åkte till saltholmen så jag fick låna dennistennis tröja, skitsnygg och skit skön! :)
tv-program: hann inte kolla så mycket på tv.
dagens frukost: blev ingen frukost, blev kebab som pappa gjorde klockan fyra, jag gick ju upp klockan två! haha
dagens lunch: ingen
dagens middag: hemmalagad kebab (:
dagens kraftansträgning: ingen alls faktiskt
dagens positiva: när älskling kom hem till mig och la sig bredvid mig för jag var fortfarande gör trött och nyvaken.
dagens negativa: dåligt väder, och inte träffa älskling!
dagens planer inför imorgon: bara ta det lugnt.. och jobba runt tre
dagens låt: en massa olika
dagens händelse: var i saltholmen med massa människor som jag inte träffat på hur länge som helst. daniel h, jesper, tommy, niclas, marcus, jimmy, jessica, yusra, ivet och fatima en liten stund, adam, björn, camilla, daniel forslund, robin forslund, miké och en massa fler! hade jätteskoj och det var skönt att komma hem till andre på kvällen. :)
dagens vill ha: hårfärg, men jag vågade inte köpa någon i affären!
dagens saknad:  inget speciellt faktiskt, fick ju träffat min älskling :)
dagens drog: sova :)
dagens måste: har mer vart en dag där jag gjort mer som jag vill, inga måsten! :)
dagens köp: en marabou mjölkchoklad som jag hann äta tre bitar av, jag glömde den i saltholmen när ja skulle hem!
dagens kärlek: älskling självklart!
dagens mående: seg eftersom jag sov så länge. men annars bra :)
Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-07-12
 03:12:11

andre joel stärnman (L)

Jag älskar dig så obeskrivligt mycket, jag älskar dig av hela mitt hjärta & vill dela allt med dig!
Jag vill spendera vareviga sekund tillsammans med dig.
Du är hela min värld och jag kommer alltid att älska dig! <3


Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-07-12
 03:08:30

skit igen




Boy meets girl, you were my dream & my world.
On my own, I feel so all alone.
It´s true, I´m still in love with you



Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-07-12
 03:06:07

skit bara



I love the way you undress now, baby begin.

Did it ever make sense to you to say ´I love you´?
Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-07-12
 03:03:00

-



So many times I was alone, and couldn´t sleep.
My heart was always searching  for a place to hide.
All I ever wanted, was you to come.
Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-07-12
 02:58:29

goodnight



godnatt sötnosar! ska lägga mig i min nybäddade säng alldeles strax och smsa med älskling, tråkigt att han inte kan inviga det nymöblerade rummet med mig.. det får räcka att skicka underbara sms till honom (: <3 jag älskar dig baby!
Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-07-12
 02:55:27

nu ska jag sova!



jag är inte riktigt normal, men nu ska jag sova, bara en dålig bild på dagens outfit först!
Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-07-12
 02:27:51

dagens:

lördags-dagens

dagens klädsel: "pyjamas"-kläder nästan hela dagen men på kvällen pösiga jeans och min nya tröja!
tv-program: inget faktiskt, inte hunnit kolla på tv idag
dagens frukost: två pannkakor.
dagens lunch: lite mackor
dagens middag: kbara pyttelite pasta med bacon, hade ingen matlust alls.
dagens kraftansträgning: städa!
dagens positiva: rent rum (:
dagens negativa: dåligt väder, och inte träffa älskling!
dagens planer inför imorgon: träffa älskling så fort som möjligt! och sedan jobba & på kvällen födelsedagsfest för JIMMY!
dagens låt: En massa gamla godingar!
dagens händelse: städning och sims med dennis
dagens vill ha: älskling! och mer plats i mitt rum! och en pappa som kan sätta upp hyllor åt mig i mitt rum!
dagens saknad:  MIN ÄLSKLING
dagens drog: muuuuusiiiiik, heeeeeeeeela dagen har ja lyssnat på HÖG musik!
dagens måste: städa mitt rum
dagens köp: ingenting,inte varit utanför dörren idag
dagens kärlek: älskling
dagens mående: helt okej!

Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-07-12
 02:20:25

ingen hårfärgning för mig inte

blev inget färgande av mitt hår, kanske gör det en annan dag då jag orkar gå upp till affären och köpa färg! haha. var alldeles för lat för det idag, hade ju storstädat hela dagen. jag var värd att ta det lugnt hela kvällen ;)

Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-07-12
 02:19:21

klockan är två

heeeeeeeej , dennis gick för en liten stund sen och klockan är två! haha.. vi satt och spelade The sims 3, gjorde honom och han hade massa tjejer som han höll på med, och gjorde slut och bråkade med. kul var dt, men tillslut stängdes det av av sig självt och jag hann inte ens spara! så typ sex timmars spelning utan att spara! haha. helt åt skogen..

har städat färdigt i rummet nu iaf, bara det att en fåtölj inte får plats på något snyggt ställe..får lösa det en anan gång för orkade inte fixa det förut. nu är det bara massa rentvätt som ligger på ena fåtöljen som ska in i garderoben, men det får ligga där tills ja hunnit städa garderoben. kanske hinner göra det imorgon innan jag träffar min älskling, men jag får se. beror på när han vill träffas (=

nu ska jag kolla facebook, aftonbladet, bloglovin och min mail. prata lite med joakim på msn och sedan blir det nog sängen för mig! kraaaam <3
Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-07-11
 19:47:27

hårfärg elr inte?

dennis är här, vi funderar på att gå upp till affären och köpa hårfärg men jag orkar inte. det regnar ju ute..
Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-07-11
 17:54:54

möblerat om men har ett problem som förstör allt!

Nu är jag nästan färdig med mitt rum! har möblerat om, dammsugit och rensat! men jag har ett problem, en fåtölj får inte plats! bara den ena.. jag vettefan vad jag ska göra, för jag orkar inte möblera om mer har svin ont i ryggen! jag vet inte hur jag ska göra! jag får fortsätta fundera på hur jag ska ha det medans jag fixar fönsterna och alla små saker som ska in i hyllorna under tv och så.. ligger massor i min säng som ska fixas. så jag har en bit kvar! får se om jag tar garderoben idag eller imon lr en annan dag. ska förmodligen träffa dennistennis och färga håret! ljust! =)

Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-07-11
 15:08:04

Elin 1 år!



Denna underbart söta lilla flicka fyller idag 1 år! Och jag är moster till denna lilla ungen, stolt moster! haha.
På torsdag ska jag förmodligen passa henne och så ska hon sova över till på tisdag :) mysigt det ska bli! jag längtar redan!
Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-07-11
 14:59:45

städning

Hejsan igen, jag har inte kommit så långt. fastnade bland mina skivor som bara låg där och var tomma. så jag brände musik på dom =) nu är det gjort iaf, hade tänkt göra det för längesen så det var ju ändå något bra. är alldeles strax färdig sen ska jag fortsätta städa, ska bädda rent i sängen först & främst och lägga klädhögen som ligger på min säng utanför dörren och sen möblera om och dammsuga överallt. sen damma fönsterbänkarna och skrivbordet och tvbänken. moppa golvet & som ni ser så har jag jävligt mycket kvar att göra! och tur det för jag har inte ett skit annat att göra idag. Andre ska vara med sina kompisar så får se om vi träffas senare ikväll annars så träffas vi imorgon.

nu ska jag återgå till städningen och samtidigt småprata med karin på msn! puss <3
Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-07-11
 11:59:43

lådorna färdiga

lådorna under skrivbordet är rensade och iordning gjorda nu, funderar på om jag ska rensa skrivbordet eller lådan under sängen nu. blir nog lådan under sängen! kram
Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-07-11
 11:53:07

samlar massa skit

har suttit och fixat med lite skolpapper en stund nu, rensar mina lådor under skrivbordet där jag samlar på mig mest skit. det bara åker ner där när det är för mycket på skrivbordet, haha. men ska försöka få iordning nu, och ha alla skol och musik papper på samma ställen. för när jag tillexempel ska plugga på musiklära så har jag anteckningar på massa olika ställen, så jag ska försöka samla ihop allting nu. men det får jag fixa senare, har bara samlat allt nu ska fixa det ordentligt senare för nu ska jag börja städa (:

ha dt!
Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-07-11
 11:17:01

halva outfiten


Torsdagens outfit (halva iaf):




Outfits / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-07-11
 11:02:30

vad tycks? :)

Sånt som det inte finns någon kategori för / 2 kommentarer / Kommentera här!

2009-07-11
 10:49:07

saknar det redan!

Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-07-11
 10:23:02

storstäda

idag ska jag städa hela mitt rum! ordentligt! storstäda helt enkelt, ska rensa, tvätta, dammsuga och kanske möblera om (: när jag är färdig i mitt rum ska jag nog ta min garderob också, den ser ut som fan! får inte ens in mina kläder, hittar inte det jag vill ha och massa ligger slängt på golvet under väskor skor och annat skit. så detta måste fixas, och idag är en bra dag för det för har inte ett skit annat för mig. kanske ska jobba ikväll men det är bara kanske, beror på om andre orkar/vill.

nu blir det lite till vid datorn och sedan blir det till att stor städa med underbar musik till! då går det bra (:

ha det bra <3
Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-07-10
 19:40:07

ny tröja =)

Sånt som det inte finns någon kategori för / 1 kommentarer / Kommentera här!

2009-07-10
 19:32:55

hemma för en stund sen

Hejsan =) är hemkommen för en stund sen, pappa försöker fixa surroundljudet till min tv, men lyckas inte. får väl se hur länge han orkar innan han ger upp, haha.

tidigare idag åkte jag ju till stan med dennis honkanen, bästis, haha. gick runt och kollade i affärer, och tillslut hittade jag en tröja. hittade ett par jeans som var lite söndriga, men tänkte att mamma kunde fixa det, men jag fick inte köpa dom för henne i kassan =S cp.. ville verkligen ha dom! hade tänkt klippa av dom till shorts. men så blev det inte, så tröjan blev i tröst, haha. efter stan åkte vi hem till dennis för han orkade inte gå mer, latmask! pappa hämtade mig en stund senare så åkte vi till jennie för att gratta Elin som fyller 1år imorgon!

nu väntar jag på att älsklingen ska komma så ska vi kolla på film! :) <3
Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-07-10
 11:43:39

träffa dennis för en tur i stan

hej, har precis duschat. ska göra mig iordning nu och äta och så. sedan ska jag träffa dennis för en tur i stan. bloggar när jag kommer hem! <3

Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-07-10
 01:05:48

godnatt

ska lägga mig nu, har inget uppe att göra.. ingen intressant att prata med på msn. inget kul att göra på internet, dessutom är jag trött så jag behöver sova. ska träffa dennis imorgon. ska gå upp runt 10 och sedan träffa honom och ta en tur i stan. bloggar säkert innan jag drar imon <3 sov gott :D

Sånt som det inte finns någon kategori för / 1 kommentarer / Kommentera här!

2009-07-10
 01:05:48

godnatt

ska lägga mig nu, har inget uppe att göra.. ingen intressant att prata med på msn. inget kul att göra på internet, dessutom är jag trött så jag behöver sova. ska träffa dennis imorgon. ska gå upp runt 10 och sedan träffa honom och ta en tur i stan. bloggar säkert innan jag drar imon <3 sov gott :D

Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-07-09
 22:35:18

torsdag

Hej! Äntligen är jag ledig, älsklingen gick hem för en stund sedan. Imorgon skulle jag haft en myskväll med några stycken, men det blir inte av. men vi har hela sommarlovet på oss att göra det! när det fina vädret kommer tillbaka får vi åka till stranden och mysa också =)

Imorgon hade jag ju hoppats på fint väder, men det verkar inte bli så. vet ej om jag och dennis kommer att träffas ändå, om inte så tänker jag nog städa och möblera om mitt rum och åka hem till älskling när han slutat jobbet. allt beror på vad dennis tycker. vad ska ni göra imon?

nu vet jag inte vad jag ska göra, kolla facebook och kolla min mejl. tror inte jag kommer att hitta något intressant och ingen rolig är inne på msn. så vad ska jag göra? säg mig, vad ska jag göra!? tips? (:

hoppas ni har en trevlig torsdagskväll!
Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-07-09
 07:27:29

sista dagen på jobbet idag

godmorgon, försov mig lite grann idag också. skulle cyklat hemifrån om fem minuter men jag har varken sminkat mig, fixat håret, gjort mackor till jobbet eller ätit frukost. så nu måste jag sätta igång, äter just nu och sen ska jag fixa håret och ta lite mascara. sen fixa mina mackor och packa ner de och mina risifrutti. idag kommer jag vara hungrig efter jobbet för har ingen lunch med mig! får fixa sig. åker hem och äter efter jobbet. ha en bra dag <3

ska njuta av sista dagen och ha skoj med alla. samtidigt som jag sköter mig och jobbar ;) haha.
Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-07-08
 23:38:44

godnatt

godnatt, nu måste jag sova. morotskakan blev färdig precis och jag ska sova för imon är det sista dagen på jobbet och det känns både skönt och tråkigt! hoppas ni haft en bra onsdag och får en lika bra torsdag, om inte ännu bättre! =) imon får jag träffa min älskling så min torsdag ska bli underbar! puss & kram <3

Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-07-08
 23:00:12

sånt här gör jag när jag inte har något annat för mig.. haha

Sånt som det inte finns någon kategori för / 1 kommentarer / Kommentera här!

2009-07-08
 22:23:48

så här kul..



just såhär kul, hade jag på jobbet igår.. skönt att göra skit jobb när man är trött och inte orkar grovsortera!
Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-07-08
 22:20:55

halva onsdagens outfit:



Linne från Emmaus - från början vet jag inte!
Sånt som det inte finns någon kategori för / 1 kommentarer / Kommentera här!

2009-07-08
 22:15:20

dagens:

torsdagens-dagens

dagens klädsel: jeansleggind och stor skjorta.
tv-program: seven heaven
dagens frukost: två polarbröd med bara smör, sista pålägget gick till mackorna till jobbet.
dagens lunch: chili con carne, fast med majs iställer för bönor, igen..
dagens middag: grillning hos min mormor.
dagens kraftansträgning: jobbet och cyklingen hem, som de vart de senaste fyra veckorna! haha.
dagens positiva: vattenkriget mellan mig abdusalam och karin. haha. eller dagens roliga iaf!
dagens negativa: att behöva jobba jobbet. haha.
dagens planer inför imorgon: jobba.. och sen träffa älskling som jag inte träffat idag!
dagens låt: massa nostalgilåtar från tidigt 2000!
dagens händelse: vattekrig med abdusalam och karin!
dagens vill ha: pengar! och älskling!
dagens saknad: älskling, all day long!
dagens drog: nostalgimusik, den som fick mig att orka jobba!
dagens måste: jobba..
dagens köp: ingenting faktiskt
dagens kärlek: älsklingen, varje dag! <3
dagens mående: trött som fan, men ändå glad!

Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-07-08
 22:08:50

nostalgimusik!

stunderna på jobbet har vart jobbiga, roliga, konstiga, tröttsamma, ansträngande, kanonbra, irriterande & så jävla mycket mer, både positiva och negativa stunder! dom senaste dagarna har jag haft otroligt skoj med karin, lyssnat på gammal musik och fått nostalgikänslor, provat oroligt fula glasögon, åkt sparkcykel och allmänt flummat. Vattenkrigen får man ju inte glömma, haha. vattenkrigen som egentligen skulle dränka Abdusalam men som i slutändan dränkte både mig & karin. ja det slutade varje gång med att vi dränkte varandra, vad är det för jävla teamwork!? imon får vi för fan ge igen på abdusalam och inte på varandra! eller vad säger du karin? haha.
Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-07-08
 22:05:34

hoppas på bra väder

på fredag hoppas jag på fint väder, någon som hört om det ska vara det? ska träffa min bästis dennis honkanen som jag inte träffat på allt för längesen! ska åka till delsjön och bara steka hela dagen! (: hoppas hoppas hoppas på bra väder!
Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-07-08
 22:01:42

grillning hos mormor, mätt som bara den

efter jobbet var det grillning hos mormor som gällde med, mamma, pappa, kajsa, thomas & mormor. massa kött, korv och potatis. gott som bara den! men åt alldeles för snabbt och alldeles för mycket, att jag alltid lyckas. får så fruktansvärt ont i magen, men ändå lär jag mig aldrig! smarto! gott som fan var det iallafall!
Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-07-08
 21:52:14

sista dagen imon

Hej på er!

Idag har det vart jobb, näst sista dagen! och det känns helt underbart! imorgon är då sista dagen och hoppas den går fort. Karin hade med sig Sockerkaka som "avskedsgåva", haha. imon är det min och vanessas tur. haha. jag har bakat morotskaka, så jäkla gott, förutom glasyren. har också en vaniljkrans typ. kommer bli mkt gott att kasta i sig imon, men vafan varför inte ? det är ju sista dagen! kommer sakna att jobba, man har precis kommit in i rutinerna och systemet. och alla människor där är så sköna, alla är helt underbara. alla är så olika men ändå så otroligt begåvade och roliga. hoppas man får komma tillbaka på lite extra jobb ibland så man får träffat dom ibland =)

nu ska jag titta till min morotskaka! puss
Sånt som det inte finns någon kategori för / 2 kommentarer / Kommentera här!

2009-07-07
 22:29:33

vattenkrig!

hade vattenkrig på jobbet idag, först var det abdusalam som jag och karin skulle blöta ner, men det slutade med att jag och karin var pisseblöta för hon bytte sida och spruta ner mig istället!  grisen! haha
Sånt som det inte finns någon kategori för / 4 kommentarer / Kommentera här!

2009-07-07
 22:24:57

dagens:

måndagens-dagens

dagens klädsel: Jeans, och "fin"-linne.
tv-program: filmen om michael jackson
dagens frukost: ingenting
dagens lunch: chili con carne, fast med majs iställer för bönor
dagens middag: Pannkakor
dagens kraftansträgning: jobbet och cyklingen hem
dagens positiva: att träffa älskling efter jobbet <3
dagens negativa: att jobba.
dagens planer inför imorgon: jobba.. och sen vettefan.
dagens låt: Sara Löfgren - Starkare (haha, lyssnade på den på jobbet.)
dagens händelse: vattekrig med abdusalam och karin!
dagens vill ha: pengar!
dagens saknad: under jobb tid, - älskling <3
dagens drog: älskling
dagens måste: jobba..
dagens köp: nothing
dagens kärlek: älsklingen
dagens mående: trött men glad

Sånt som det inte finns någon kategori för / 1 kommentarer / Kommentera här!

2009-07-07
 22:18:07

fräsch och ren

nu har jag duschat, känner mig ren och fräsch till skillnad från vad jag gjorde innan.. fy fan. haha. varmt på jobbet som fan! så kvav luft typ. efter jobbet cyklade jag hem till älsklingen, låg och kollade på tv,åkte hem till mig för jag behövde äta. jag gjorde pannkakor och så kollade vi på michael jacksons minnesceremoni. nu halv kollar jag på so you think you can dance!
Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-07-07
 21:54:10

-

ska duscha nu, bloggar när jag är färdig <3
Sånt som det inte finns någon kategori för / 2 kommentarer / Kommentera här!

2009-07-07
 07:35:30

godmorgon

dags för jobbet nu, bloggar när jag kommer hem! är helt slut idag, försov mig och vakna för en liten stund sen. nu blir det till att snabba sig! höres sen <3 ha en bra dag!

Sånt som det inte finns någon kategori för / 1 kommentarer / Kommentera här!

2009-07-06
 23:11:29

-

Godnatt <3

Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-07-06
 22:49:57

valparna, underbart söta. - del ett



Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-07-06
 22:23:42

mycket stökigt på jobbet



Sånt som det inte finns någon kategori för / 1 kommentarer / Kommentera här!

2009-07-06
 22:10:39

halva dagens outfit

Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-07-06
 22:07:58

hade otroligt kul i fredags, det syns kanske? haha


Andre och Henke
haha andre kunde inte stå still!

Andre, fråga mig inte vad han gör där.. haha


HAHA, fan vad jag skrattade

!
Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-07-06
 21:39:35

Pussel på jobbet, EN bit fattades! hade suttit hur länge som helst!

Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-07-06
 21:20:21

stolt över mig själv.

Godkväll, jag tog cykeln imorse ändå, var ju inte så dåligt väder som jag trodde. vägarna var torra, på vissa ställen fanns det vattenpölar men det gick ju att cykla iaf. men jag borde ändå inte tatt cykeln, eller ah.. cyklade och hörde plötsligt en smäll.. kollade bak snabbt och såg mobilen gå i tre delar, själva mobil delen åkte ner i en vattenpöl.. jättebra! nej! men den klarade sig som tur var! blev så rädd när jag såg att den ramlade i vattenpölen, men jag hade tur..vilket jag inte brukar ha!

åkte vidare till jobbet, dagen gick snabbt idag, som tur var. bara tre dagar kvar nu! gud så skönt! när jag hade slutat kom andre till mitt jobb och så cyklade vi mot backplan, skulle ställa cyklarna där, trodde jag, men andre tvingade mig att cykla enda in till stan, var helt slut! ställde cyklarna på centralen, gick till PS City, mammas jobbkontor, mötte Susanne och fick flyers vi skulle lägga på bilarna för andra dagen i rad. jobbade i två och en halv timme ungefär, helt slut i fötterna, och så började det regna när vi var färdiga! och just då kom jag på att vi skulle ju cykla hem också! lång cykeltur blev det, men jag är stolt över mig själv för jag klarade det, och jag behöver den träningen just nu. när jag inte går till gymmet elelr nåt. för nu när jag slutar jobba kommer jag inte att cykla lika mycket heller. lika bra att göra det mycket nu då..

har duschat nu iaf, ska äta lite middag nu, lite sent men jag är hungrig! sen vet jag inte vad jag ska göra, byta telefon, fortsätta renskriva min och cims bok, kolla runt på internet, städa eller nåt. eller lite grann av varje =) får se vad jag orkar! hoppas ni haft en underbar måndag! och får en trevlig tisdag! =)
Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-07-06
 07:19:25

halv försovit mig

godmorgon, har halvförsvit hem. ska ta bussen halv men får ta den som går kvart i istället, ska bara klä på mig sminka mig och fixa mitt hår gör snabbt, sen äta och göra mackor till jobbet och packa ner maten. sedan får jag dra.. kan ju inte ta cykeln i detta vädret.. trist.. hoppas alla får en underbar dag i det trökiga vädret!

Såhär söta var valparna igår (kommer fler bilder):
Sånt som det inte finns någon kategori för / 3 kommentarer / Kommentera här!

2009-07-05
 22:08:20

valparna fick mig att bli kär

blev ändringar förut, blev först till att åka och hälsa på valparna. gud så söta dom var! väntar på att andre ska skicka bilderna så ska ni få se dom! jag blev som kär, haha. efter vi hade vart där åkte vi och jobbade i två timmar. sen tog vi det lugnt hemma hos mig. imorgon blir det jobb igen, och sen jobb efter jobbet också om vädret inte är allt för förjävligt. vi får väl se. ha det bra! <3
Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-07-05
 10:24:51

en underbar helg

Har sovit nästan hela helgen, och solat i andres trädgård. var med andre och hans kompisar hemma hos daniel i fredags. mer än så har det inte varit. men helgen har vart underbar! har fått spendera den med min älskling <3 ska alldeles strax göra oss i ordning för att åka in mot stan och jobba.. dela ut flyers.. tjäna 100 kronor i timmen och bara ta det lugnt! haha. efter jobbet ska vi åka och kolla på coopers valpar! jag kommer dö.. har sett en bild på coopie när han var liten och fyfan vad söt han var! men jag vill hänga med, men ändå inte. jag vill också ha en hund! haha.

ikväll sa ja iaf bara ta det lugnt.. puss <3
Sånt som det inte finns någon kategori för / 1 kommentarer / Kommentera här!

2009-07-03
 06:47:21

nyvaken hos andre

godmorgon. sitter hemma hos andre och är jävligt trött. andre har åkt till jobbet och jag ska börja göra mig iordning nu för att också förebereda mig inför jobbet. idag är jag trött som fan även om vi inte ens la oss så sent igår.. är helt slut i hela kroppen också, men så skönt att det är fredag idag och att man har två dagars ledigt framför sig. sen blir det bara jobb i 4 dagar till, det är ändå mycket men ändå inte. jobbar bara tills på torsdag sen fan. sen ska dt bli gött, ut och bada och sola hela dagarna långa! njuta av den lediga tiden med min älskling =)

Nu ska jag göra mig iordning, skriver senare idag tror jag :) puss <3
Sånt som det inte finns någon kategori för / 2 kommentarer / Kommentera här!

2009-07-02
 18:32:22

hej

Hej, sitter hemma. väntar på andre, ska antagligen ut med han och hans kompisar. äta pizza kanske. även om jag precis åt.. trodde inte vi skulle äta pizza redan nu, han får väl äta allt då. haha.

ska antagligen sova hos andre inatt, vi firar tre månader idag <3
Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-07-02
 07:39:39

Pusslade på jobbet, haha.



Fick sitta och pussla på jobbet igår. inget direkt ansträngande jobb precis. haha. någon måste ju kolla så att ala bitar finns ;)

Sånt som det inte finns någon kategori för / 1 kommentarer / Kommentera här!

2009-07-02
 07:28:41

Nya byxor, H&M




Lite jobbigt att se kanske, men fick ingen bättre bild, har inget batteri på kameran och mobilkameran är inte så jättebra.
vad tycks? : )
Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-07-02
 07:14:48

dagens outfit





nya kläderr från jobbet. förresten, linnet var från veromoda igår.
Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-07-01
 23:54:58

trött som bara den

Ska bara säga godnatt, ska sova nu är jättetrött..  andre gick precis så nu blir det dags för sängen och funderar på att läsa bara en liten stund, slumdog millionair (stavning?).. eller kolla på tv, vi får se vad jag känner för när jag lagt mig i sängen. känner iaf jättetrött nu när jag sitter här, så ska stänga av datorn nu. godnatt <3
Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-07-01
 07:27:17

Halva dagens outfit:







Linnet - köpt på Emmaus Björkå men vet ej vilken affär det kommer ifrån innan, har linnet på mig nu så orkar inte titta, om jag kmr ihåg så kollar jag senare och berättar =) kram!
Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-07-01
 07:24:58

godmorgon

Godmorgon, vaknade klockan sju när jag egentligen ska gå upp halv sex eller sex. är så jävla trött! orkar inte göra mig iordning ordentligt, har slängt på mig mitt nya linne nu, en jeanskjol och svart leggings. skule duschat egentligen men hinner inte det så mitt hår ser förjävligt ut. det får duga.. orkar inte göra mer. Andre ska ändå vara med sina kompisar efter jobbet så jag får väl åka hem och duscha och hitta på nåt annat, vi får se vad som väntar en idag. nu måste jag iaf äta upp min macka, lägga in en snabb dagens outfit och sen borsta tänderna. Sen måste jag nog gå, ska cykla till jobbet och pappa ska ha sällskap med mig. lite trevligare än att cykla själv.

ha en bra dag! kram
Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!