2010-02-26
 21:38:27

Fredag!

Hej på er :)

Hoppas ni allihop har en bra fredag, jag har varit i skolan. slutade halv fyra och började halv nio. så en ganska lång dag. efter skolan gick jag och andre till Mcdonalds och tog något litet, och sen följde jag honom till spårvagnen :) 
Sen gick jag runt i stan i en och en halv timme ungefär, tills kajsa och alex kom. kollade runt lite till i stan och sen gick vi och tog en fika :) hallonpaj med vaniljsås och en stor cocacola! :)

Fick köpt mig en handväska i dag, en lite större modell eftersom jag inte har någon. har bara min skolväska som jag använder överallt, och den börjar bli riktigt sliten även om de inte var så längesen jag köpte den. men jag e nöjd över att ha köpt en ny iaf :)
Ska visa er hur den ser ut någon gång ;D

Nu ska jag se om de finns nåt gott o äta, sen kolla på tv en stund. kommer säkert tillbaka sen :)

kram!
Dagsbeskrivning / 0 kommentarer / Kommentera här!

2010-02-25
 19:50:26

25 februari - godnatt

Snart åker jag hem till andre.
Skönt.
Har ont i magen och är hungrig.
Behöver plugga matematik hemma hos andre.
Prov på tisdag.
Nu ska jag fixa det sista innan jag ska gå.

Ha dt!
Dagsbeskrivning / 0 kommentarer / Kommentera här!

2010-02-25
 16:55:22

25 februari

En lika jobbig dag idag med.. känner mig så ledsen hela tiden. ledsen, sur, arg, besviken. känslorna går upp och ner hela tiden, ena stunden ena känslan o helt plötsligt går den över till något annat. varför? känns läskigt.. vill bara må bra och vara glad. har ju så underbara människor runt mig som faktiskt bryr sig om mig. varför ska jag bry mig om allt annat? annat som bara tär på mig och drar ner mig i en jävla håla där jag bara känner mig så värdelös. försöker hålla mig kvar här uppe där min underbara pojkvän finns som alltid försöker hålla mig på bra humör, Camilla min bästa vän finns också alltid här för mig. så nu ska jag bara försöka tänka på allt positivt! :)

jag är hemma ifrån skolan iallafall. är hungrig. äta snart. sen kanske plugga?
ha en bra dag! (:
The one and only Mikaela / 0 kommentarer / Kommentera här!

2010-02-24
 16:37:57

home from school - 24 februari

Hemma från skolan.
Blev inget idrottprov idag. kom lite annat i vägen..
Men samhällskunskaps redovisningen blev gjord iaf, tror inte det gick så bra dock.. hmm.. jaja.
Den är gjord iallafall vilket är positivit. slipper jag ha den släpandes bakom mig..

Matematiksprovet som skulle varit på fredag är framflyttat till tisdag, bra. engelska redovisningen till måndag, daniel var sjuk i måndags. idrottprovet tills på onsdag. alltså grejer o göra måndag tisdag och onsdag. men jag ska klara det! :)

känns som att de ändå börjar kännas lite mer lugnt nu iaf. känner inte lika mycket ångest som innan.. men de kommer väl tillbaka snart om jag känner mig själv tillräckligt bra.

vad gör ni idag?
Dagsbeskrivning / 2 kommentarer / Kommentera här!

2010-02-23
 10:23:15

en bortglömd vänskap

Tiden går så fort och saker och ting förändras så fort.
Vet inte vad jag känner efter allt som hänt. men saker jag fick reda på efter att vi slutade prata gör det lättare för mig att glömma dig. du kom mig jävligt nära och betydde oerhört mycket för mig. mer än vad många andra någonsin gjort, men det kastade du bort. på många sätt. du varken pratar med mig eller ens ser åt mitt håll. till vilken anledning? du och jag mådde inte bra det sista, båda två hade saker som gjorde oss ledsna som gjorde att vi inte orkade vara glada hela tiden. och det förstörde mycket. vi började att tjafsa och bråka, men egentligen, man har sånna stunder ibland. alla mår vi någon gång inte bra och klarar inte av att vara glad och trevlig hela tiden. vänner borde inte låta sånt komma emellan varandra. jag gick runt och undrade hur du bara kunde låta våran vänskap glida iväg sådär. trodde den var viktigare och betydde mer än så. jag blev väldigt ledsen. du sa att du behövde tid innan du kunde börja prata med mig, men det har gått ett jävla tag nu och du har inte sagt så mycket mer än att du vill ha dina saker. visar väl ganska tydligt att du faktiskt låtit våran vänskap försvinna och glömmas bort. och att det är det här du vill. för ett tag sen hade jag brytt mig om detta men jag gör inte detta längre.

att du valde att gå bakom min rygg, med samma sak 4 ggr. att man inte bara kan hålla vad man lovar eller inte lova de alls! eller vara ärlig om saken. inte gå bakom min rygg och hoppas att jag inte märker det. hoppas du är stolt över att du gjorde det. och jag tror nog du fattar vad jag syftar på. hoppas du inte ångrar dig.

hör av dig om du vill prata om saken.
Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2010-02-23
 10:13:46

lycka till

Idag har ettorna konsert igen, jag ska vara där och kolla. lycka till ettor!

Dagsbeskrivning / 0 kommentarer / Kommentera här!

2010-02-23
 10:12:00

Tisdag

Hej :)

Jag sitter i skolan, ensam. har inget att göra så jag sitter här med min dator och gör inget vettigt alls. kanske ska se till o göra klart Samhällsuppgiften så jag är redo med den imorgon när vi ska ha samhällskunskap då vi ska redovisa den.

Imorgon har jag idrottsprov med... panik. vill inte.. men det är lika bra att få det gjort så att jag slipper gå runt och tänka på det hela tiden. jobbigt att dra ut på det hela tiden.. var ju sjuk när själva provet var så nu ska jag göra det imorgon istället. hoppas det går bra för jag vill ha mitt MVG! :)

Jag hade sånglektion klockan 9 imorse till klockan halv 10. en halvtimme alltså. och nu har jag håltimme till halv ett!? ork! när andre har slutat sin lektion så ska han få hjälpa mig med en grej och så ska vi äta lunch, så jag hoppas tiden går fort :) men andre slutar elva..en timme kvar.. orka inte vänta.. men jag blir tvungen till det.

Ska hitta något kul på datorn så går tiden fort ;D

Jag skriver Kanske senare. får väl se. ha en bra dag annars :)
Dagsbeskrivning / 0 kommentarer / Kommentera här!

2010-02-21
 23:06:56

hej på er (:

Har inte skrivit så mycket det senaste, har bara njutit av mitt lov och när jag inte pluggat så har jag varit med min underbara älskling och bara njutit av ledigheten.. Imorgon börjar skolan igen och man kommer tillbaka till stressen..
Ingen lust alls för det men vad ska man göra. man är tvungen.

Efter skolan imorgon ska jag träna med camilla, zumba! =)

Vi hörs nästa gången jag får tummen ur röva och skriver ;) haha!
Sånt som det inte finns någon kategori för / 1 kommentarer / Kommentera här!

2010-02-08
 18:13:55

kortochlätt

Hej på er. Jag är hemma från skolan. Packar min väska. Ska hem till andre. Skola imorgon igen. Hörs imon. kram!
The one and only Mikaela / 1 kommentarer / Kommentera här!

2010-02-07
 22:22:10

Godnatt

Hej. Godkväll.

Jag är hemma hos mamma och har varit det ett tag. Bara legat på soffan framför tvn hela kvällen, tröttnade och hoppade in i duschen, eller ah ett bad. låg väl där i en halv timme. nu sitter jag här för äntligen blev datorn ledig, mamma hade ockuperat den när jag kom hem! fixa trådlöst internet! :P

Jaja, nu sitter jag här, fick precis reda på att min farmor och farfar antagligen kommer på konserten, tillsammans med min kusin Alexandra. nu är jag glad! :) har inte träffat dom på, två år? änna dags att ta upp kontakten igen, tiden går alldeles för fort o vill inte gå miste om så mycket tid med nära o kära.

Ja, nu ska jag sitta här litegrann sen går jag o läggermig. jag är riktigt trött.. men vill inte riktigt lägga mig än..

Godnatt iaf! =)
Dagsbeskrivning / 0 kommentarer / Kommentera här!

2010-02-07
 17:43:49

spelar o kollar på the hills

nu har jag spelat, kollat på the hills och ätit middag.

bara väntar på min mormor nu, ska åka och handla och sedan ska jag hem till min mamma..

kollar the hills tills hon ringer! ha dt haj!
Dagsbeskrivning / 0 kommentarer / Kommentera här!

2010-02-07
 15:23:22

önskar allt vore som förut..



Säger ingenting mer än att jag önskar att allt vore som förut..

Hejdå .
The one and only Mikaela / 0 kommentarer / Kommentera här!

2010-02-07
 15:19:34

7e februari

Hej på er. Tänker bara skriva ett snabbis inlägg. Jag är helt slut idag så jag orkar inte vara så pratig, haha.

Helgen har gått fort, lite för fort men jag har haft det underbart skönt och kul :)

Fredag blev en riktig myskväll med älskling, kyckling med pommes :) Film och lets dance!
Lördag började lugnt o skönt hemma hos mig bara, en dusch och låg i soffan framför tvn. senare mot kvällen åkte jag och andre hem till Johan och träffade mina bästa vänner =) Kollade på melodifestivalen och hade allmänt trevligt=)

Jag johan andre och Camilla tog oss en promenad lite senare och fan vilket utsikt över hela stan det var :) massa lampor, riktigt vackert! :)

Iallafall idag har jag inte gjort någonting alls typ, jag har packat för idag ska jag hem till mamma igen, fan vad tiden går. Har också suttit med planeringen inför konserten. :)

Börjar dra ihop sig nu, på torsdag gäller det! någon som vill komma? :) kram!

Jag skriver när jag orkar, kan inte lova att det är idag. pusshej
Dagsbeskrivning / 0 kommentarer / Kommentera här!

2010-02-05
 07:54:27

100502

Godmorgon folks.

Jag blev precis färdig så nu sitter jag bara o väntar på min mamma. Vad gör ni därute? Skolan? Sove? Jobbet? :)
Jag ska iallafall åka till skolan om en stund, ska träffa stylisterna och planera inför konserten, nästa vecka gäller det!
Iaf, om det inte tar allt för långt tid så hinner vi ha lite ensemble också, förhoppningsvis. för det behövs!
Efter det så är det redan lunch, hoppas på god mat för jag är redan hungrig nu! haha.
Sen äre Skapande verksamhet, ska lämna in känslo text till Daniel, oh.. hoppas vi går igenom de idag med, vill inte vänta! antingen det eller så kommer vi lyssna på danslåtarna.

Efter skapande är det bara en lektion kvar o den är bara 40 minuter och det är Matematik B. Jag har börjat gilla matte igen! =) men den lektionen är kort så den går riktigt fort så jag ska jobba på bra idag för har redan kommit efter. fan vilket tempo vi har i matten nu jämfört med innan. Matematik A på ett och ett halvt år. Matematik B på ETT HALV år. helt sjukt.. men jag ska klara detta =) jobba hemma! haha.

Men sen slutar vi, och då ska min Ensemble repa inför konserten. Vet inte hur länge det blir, men längst till typ halv fem. hoppas dt blir ett bra rep för vi behöver all rep tid vi behöver.. inte som i onsdags när man slösar bort en jävla massa tid på att löjla sig och sega.. Kan ju hoppas att människor är litemer mogna och disicplinierade(?) idag. hope so.. vilket inte känns så värst sannolikt.

Jaja, jag vet inte om jag skriver mer idag för jag ska ha en myskväll med min älskling idag. Ska laga middag, eller så köper vi hem en pizza, haha. kolla på film o lite sådär :)
Vad ska ni göra idag? :)
Jag skriver så fort jag har tid över :D och nåt att berätta!
Dagsbeskrivning / 0 kommentarer / Kommentera här!

2010-02-04
 18:10:04

hej

Hej, vad gör ni? Själv gör jag inte mycket alls, lyssnar på min ensembles låtar. Konsert om en vecka idag! hoppas det kmr gå bra. jag lyssnar iallafall på låtarna så jag e säker på text o så.

Jag var hemma runt 5 förut, åt middag med pappa och städade sedan toaletten. Diesel e så grisig, haha.

Nu vet jag inte vad jag ska göra. hittar väl på nåt. ha det!
Dagsbeskrivning / 1 kommentarer / Kommentera här!

2010-02-03
 18:45:36

100302

Hej på er.

Jag sitter i soffan hemma hos pappa och väntar på att mamma ska komma och hämta mig. Hon ska köra mig ner till andre, skönt att slippa sova ensam inatt. sov hos honom inatt och jag sov stenhårt och skönt! när jag sov hemma ensam natten innan vaknade jag minst tjugo gånger på natten, sov jätteoroligt. jag märker skillnad så fort jag inte sover ensam. så det känns skönt att jag ska sova med älskling inatt! :)

När jag kommer hem till honom ska jag plugga gehör och musiklära iallafall, prov imorgon.. panik! jaja, bara att göra så bra jag kan liksom. kan inte stressa mig själv så mkt. jag kan inte göra mer än jag kan.

Idag vare skola, från 08:30 - 15:00. Med efter det repade vi till 16:15 typ. så jag var inte hemma förrän ganska sent.

Nu ringde min mamma, så nu ska jag packa ner datorn och allt annat och gå ner.

Skriver när jag får tid nästa gång :)

Puss på er <3
Dagsbeskrivning / 2 kommentarer / Kommentera här!

2010-02-02
 17:23:47

100201

Hejsan. '
Jag sitter hemma hos Andre, komtyp hit för en liten liten stund sedan. trodde han skulle överraska mig med nåt mysigt o en middag för jag är riktigt hungrig, men nope. han sitter och övar piano o jag sitter här ensam. jag måste sluta hoppas. blir ju så besviken varje gång.

Jaja jag hoppas han kmr ner snart så jag kan få vara med honom iallafall.

orkar inte skriva så mkt mer, skriver väl imorgon.

10 månader idag, ja jag älskar dig, glöm aldrig det <3
Min Älskling / 0 kommentarer / Kommentera här!

2010-02-01
 20:36:59

nu är det dags för sängen

Nu har jag duschat så nu ska jag lägga mig i sängen med min favorit bok en stund tills jag känner mig riktigt trött.
Imorgon börjar jag klockan 9 med sång, sen har jag håltimme till halv ett. ska se till och plugga Gehör och musiklära då :) Slutar halv 5! Då ska jag hem till min älskling =) <3

Imorgon är en speciell dag. hihi. (L)

två månader kvar! One yeear!! :D Älskar dig!
Dagsbeskrivning / 1 kommentarer / Kommentera här!

2010-02-01
 19:14:08

så länge vi båda andas



Min favorit bok! =)
Kollar på lite The hills nu, ska alldeles strax hoppa in i duschen sen lägger jag mig nog med den här boken och läser ett kapitel! :D

Skriver kanske senare. :)
puss.
Dagsbeskrivning / 0 kommentarer / Kommentera här!

2010-02-01
 16:42:30

kort update bara

Är som sagt hemma idag, så har legat i min sänghela dagen och bara kollat på the hills. avsnitt efter avsnitt.. inne på säsong 4 snart, haha.

Pappa står och gör mat och min mage kurrar som bara den. gud jag är så hungrig! men vågar jag äta? I hope so.. jag hoppas jag får behålla maten iaf. för äta måste jag, får testa om jag får behålla det för jag är riktigt hungrig. måste få i mig något iaf.

Efter maten ska jag ta mig en dusch.

puss på er <3
Dagsbeskrivning / 0 kommentarer / Kommentera här!

2010-02-01
 11:31:21

100102

Idag är jag hemma från skolan, mår inte alls bra. vaknade imorse av att jag mådde jätteilla så jag sprang upp och spydde. hoppas bara det är något tillfälligt och inte vinterkräksjukan som nämligen går just nu. vill inte vara sjuk... jag som hade prov idag =(


ah jag ser inte så vacker ut så det är nog dags att göra sig iordning.
Sånt som det inte finns någon kategori för / 1 kommentarer / Kommentera här!