2009-01-31
 18:58:11

gött!

Kom precis hem ifrån affären, ska gå och packa upp allt gott vi köpte. Godis, dricka, glass och chips. hah, det blev hela köret :) gött! Jessica kommer hit alldeles strax så jag bloggar senare. PUSS! <3
Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-01-31
 17:16:26

Kusin

T j e n a r e ! : )

Vad gör ni därute ?
Själv gör jag som vanligt, sitter vid datorn och lyssnar på musik. och mobilen är med på en sväng som vanligt. det enda som är ganska ovanligt just nu är att min kusin är här. Det var egentligen Alexander som skulle komma hit, men det blev ändrade planer och Jasmin kom istället. hon är uppe i varv hela tiden och jag måste underhålla henne hela tiden annars börjar hon bara klaga på att hon inte har något att göra, haha. Hon tog en massa kort alldeles nyss och nu vill hon borsta mitt hår. vi får väl se hur det går. haha.

Funderar på att gå upp till affären med jasmin och köpa massa gott, chips godis dricka eller glass? kanske alltihop? haha. vi får se om en stund, haha. allt kostar ju och det är ju inge kul då. xD

vi hörs sen <3
Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-01-31
 13:11:53

cocopops

Det är gott med coco pops ibland (: ska äta lite nu och sen ta några mackor och ett glas oboy ! Efter det ska jag ta mig ett sjuhelvetes bad, gud det ska bli så skönt! :) haha.. vi hörs sen! kram =)
Sånt som det inte finns någon kategori för / 1 kommentarer / Kommentera här!

2009-01-31
 13:05:43

Godmorgon.

Godmorgon, kanske inte är morgon längre eftersom klockan redan är 1? Men jag vaknade för snart en timme sen. Just nu ligger jag i sängen med datorn i knäet och lyssnar på musik. Lars Winnerbäck - Hugger i sten. :) Kollar lite smått på tvn också, fastnade precis med blicken på tvn för det är ett program om världens längsta kvinna, gud alltså. Hon var verkligen inte liten, shit.. Hon var stor, lång m.m och pratade som en man gjorde hon med. helt sjukt hur man kan vara så stor. Hon var 190 redan när hon var 10 år! :O Det är riktigt sjukt!

Nu är dom i kina i programet och ska träffa en annan kvinna som är riktigt lång. men hon ville inte att de skulle filma. nu blev de reklam så fåe se efter reklamen om man får se hur hon ser ut :)

Kram! <3
Sånt som det inte finns någon kategori för / 1 kommentarer / Kommentera här!

2009-01-31
 00:26:28

Filippa.



Barnpassningen i partille idag gick bra, hon grät lite men tillslut blev hon glad och satt och skrattade i soffan bredvid mig. Tillslut somnade hon i mitt knä och då bar jag in henne i sin säng :) Jag satt iallafall och kollade på lets dance. man märker att alla börjar bli bättre och bättre. lite skrämmande det som hände magdalena. jag som tyckte att hon var jätteduktig! hade velat se mer av henne. hoppas hon blir bättre iallafall!

Nu ska jag sova iallafall, ska försöka lägga mig ordentligt i sängen, har svin ont i ryggen från Afrodansen igår. så får ont vad jag än gör, så måste försöka hitta någon skön ställning i sängen. och gud vad jag vill ha en ny säng kom jag på nu! hoppas det blir en ny när vi flyttar (: hihi.

GODNAJT! <3
Sånt som det inte finns någon kategori för / 1 kommentarer / Kommentera här!

2009-01-31
 00:16:09

ett löfte lyckas jag hålla iallafall.

Godkväll, jag funderar på att faktiskt gå och lägga mig. Antingen ta med mig boken, När jag hör din röst, eller så lägger jag mig och kollar på tv. vi får se om en liten stund (:
 
Tänkte uppdatera er om hur det går med mina löften.. vi kan ta tre stycken nu.

1. Sluta bita på naglarna - gud jag har faktiskt lyckats! det var lite svårt i början, och Andre skällde på mig hela tiden, haha. men jag har verkligen kämpat nu och nu ser man resultat ;) haha. iallafall på några naglar! resultatet både syns och känns. jag är där och pillar hela tiden men ska försöka sluta med det oxå, annars blir dom så mjuka och kommer ramla av till slut. men jag är stolt över mig själv! Känns mycket trevligare  med fina naglar än fula avbitna naglar som alltid gör ont för att jag bitit för långt in.
2. Godis slut och dra ner på onyttigt - ojdå! jag höll mig en vecka, men denna veckan har allt gått neråt.. fyfan.. nu lovar jag mig själv på nytt igen! denna helgen är sista, sen börjar vi om från början igen, onyttigt och sött på endast fredag och lördag! tar jag något på någon annan dag i veckan så får jag offra antingen fredagen eller lördagen. jag ska verkligen kämpa för detta nu! för det är något som jag verkligen vill och som jag verkligen behöver. så jag ska tamejfan klara det!
3. Städa mitt rum och faktiskt hålla det rent i minst två veckor.. - jag har verkligen försökt! städat har jag gjort några gånger men det blir lika stökigt med en gång ändå. men nu när vi ändå ska flytta så har jag tänkt att detta löftet ska jag börja att hålla då. för när vi flyttar så kommer jag göra iordning allt jättebra och så ska jag hålla det så :) känns lite onödigt att storstäda så som jag gjort dom senaste gångerna när vi ändå snart ska flytta härifrån.

jaaaaaa, nu ska detta hållas! naglarna ska jag fortsätta hålla obitna, haha. godis och onyttigt endast på fredag eller lördag och städningen och att hålla det rent kommer med flytten (: Låter bra detta tycker jag! hehe.

Nu är det dags för sängen, blir till att läsa ett kapitel och sen kolla på tv och smsa.. samma varje kväll! haha.
Godnajt ! <3



Som sagt, det syns ändå lite (: bilden är ganska dålig men lite ser man. och jag är stolt över mig själv! trodde inte jag skulle klara det alls :D gratta mig nu då? hahahaha..
Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-01-31
 00:05:28

Fredags outfit:





Linne - Gina Tricot
Vitt linne - Gina Tricot
Tights - Cubus
Kofta - Vero Moda

Detta var då fredagens outfit, så skön stil. inget tajt, utan bara slapp och skön klädstil. vad tycks? jag föredrar hellre tights och långt linne istället för tajta jeans som man nästan inte ens kan andas i. men det är bara vad jag tycker, alla tycker ju olika :) yes!

Kram! <3
Outfits / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-01-30
 23:56:22

En fredag i skolan.

Nu har jag lagt in bilder från i onsdags, nu lite bilder från i skolan idag. Jag var mest med august andre och mikael. mest med andre och august. trevliga killar det där! <3 :)


Andre ser lite sur ut, men det är han inte ^^ haha.

August är inte alltid så normal, vänta bara det kommer fler bilder! haha.

ME LIKE, THIS PICTURE ÄR BALLT! Hahaha, mobbad!

Yes, det är sånt här vi höll på med idag när vi hade rast, haha.



Hoppas ni gillar att jag lägger ut bilder, om inte så säg till :) Nu är det dags för dagens outfit! Kram! <3

Photos / 1 kommentarer / Kommentera här!

2009-01-30
 23:35:52

-



Nu ska jag hämta min kamera så jag kan lägga in lite bilder ifrån idag, från skolan och någon enstaka bild på filippa. Hörs snart! <3
Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-01-30
 23:32:55

Skolan, one day.

Sitter här nu och har ingenting att göra, för att slippa sitta och tänka och må för dåligt så ska jag lägga ut bilder här från en dag i skolan :) Varsågod!



Amanda, Julia och Sandra i replokalen (man kanske inte ser så bra men jaja) och så är det Andre på den lille bilden ^^


Jag i klassrummet, Camilla som är fotograf! .

August är cool ^^

Camilla är så otroligt söt!

Jaja, August är het x) haha.

Camilla Larsson försöker spela gitarr! haha

SWEEEEEEN AUUGUST! :D haha!

frey får avsluta detta inlägget, haha :)
Photos / 1 kommentarer / Kommentera här!

2009-01-30
 13:00:15

kortis.

Gutt nu har klockan snart blivit vad jag vill att den ska bli! jag har ingenting att göra så jag är glad att det bara är en kvart kvar, tillochmed mindre än en kvart. haha!

Jag bloggar när jag kommer hem sen (:

Puss <3
Sånt som det inte finns någon kategori för / 2 kommentarer / Kommentera här!

2009-01-30
 12:58:23

Helgens planer:

Mina planer inför helgen:

Fredag (idag) - Ska sitta barnvakt i Partille igen, ska passa Filippa som är min mammas chefs dotter. Gullig unge! :) Mellan 18:00- 22:30.
Lördag - På dagen vet jag inte, kanske en sväng till stan? Vem vet? haha. Men min kusin ska nog sova hos mig, Alexander :) Blir nog till att kolla på film och käka massa gott. vet inte vilken tid han kommer än men det ska jag kolla upp :)
Söndag - Ska hänga med min andre kusin, jasmin, till hennes dans i en timme. Klockan 13:00-14:00. Efter det ska vi på bio, har inte bestämt film ännu men någon blir det nog iallafall.

Som ni ser så blir det barn för mig hela helgen! Filippa är 1 år, Alexander är 7 år (fyller 8år i sommar) och Jasmin är 5 år (fyller 6år i Augusti). Men det ska nog bli en trevlig helg, lite tråkigt att sitta i Partille och passa Filippa helt själv ikväll bara.. 

Hoppas ni får en bra helg iallafall! Ska försöka blogga så ofta jag kan, och ska bli massa bilder hoppas jag (: Kram!

Sånt som det inte finns någon kategori för / 1 kommentarer / Kommentera här!

2009-01-30
 12:49:08

rast innan sången.

Gud så skönt dt är med fredag idag! eller vad tycker ni? otroligt skönt faktiskt.. fast jag kommer att ha fullt upp hela helgen ändå. barnpassnings-helg kan vi kalla den.

Just nu sitter jag i skolan och bara väntar på att klockan ska bli 13:13 så jag kan få ha gruppsång så att jag kan få sluta sen. Började 08:30 idag, men kom en halvtimme sent och som ni kan räkna ut då så var jag i skolan 09:00, det var matte men matteläraren var inte här utan satt uppe på övervåningen och gick igenom betyg så det var lugnt. engelska lektion var också jävligt soft, andre satt och masserade min rygg hela lektion. otroligt skönt! Ryggen tog hårt på Afrodansen igår, haha. Men det är väl bra att det känns, för då vet jag att jag gjort något bra. Vanlig träningsvärk liksom, fast i ryggen. Är inte lika lätt att ignorera som träningsvärk på andra ställen. Fast den värsta träningsvärken man kan ha är nog i benen, i låren. man kan knappt gå! det hade jag förra veckan, gud! det var riktigt jobbigt. Fick ont när jag gick i trappan och det gör jag hela tiden i skolan och när jag går hemifrån och när jag kommit hem. men det är något man får ta om man ska träna! :P

Nu ska jag kolla mina kommentarer jag fått och sen kanske jag skriver ett inlägg till, klockan börjar närma sig nu! Men ska inte tänka på det så mycket för då kommer klockan gå ännu mer segt. och det orkar jag inte!

kraaam!
:)
Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-01-30
 00:16:41

Torsdagens med jacka:



Jacka - Stadium (Everest)
Halsduk - Indiska
Träningsväska - Stadium
Chinos - Gina Tricot
Skor - Stadium (Nike)

NU SKA JAG SOVA :D godnatt! ni får bilder imon :) Kram!
Outfits / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-01-30
 00:09:19

Torsdagens outfit:




Linne - Lager 157
Chinos - Gina tricot
"Kofta" - H&M
Väska - Indiska

Klocka - ur & penn
Örhängen - Pepper
Hårband - Monki

Där har ni dagens outfit, ganska nöjd med den faktiskt. Älskar mina nya chinos och får hoppas att jag inte får en fet fläck på dom också, jag blev så sur på mig själv när jag såg att jag hade fått en stor fläck på de andra chinosen. Jag ska nog klara mig utan att grisa ner dessa också, försöka iallafall ^^
Outfit med jacka kmr snart med (: Kram!

Outfits / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-01-29
 23:56:06

-

Nu har jag fått fixat bloggdesignen lite. vad tycks? ska ändra den när jag har tid och ork och försöka få iordning den, men jag kände att jag gav upp för ingenting går som det ska ^^

Just nu sitter jag med datorn i knäet och små smsar med andre, ska gå och hämta min kamera nu så ni kan få dagens outfit och några bilder från skolan :) sen ska jag lägga mig och läsa och sen sova! har inte hänt så mycket idag, bara skola och träning o soft hemma med andre.

Byebye <3
Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-01-29
 00:01:20

Skön klädsel :)


Detta blev det att jag hade på mig idag, skön hoodie och tights! :)
Nu ska jag sova, godnatt! <3
Outfits / 3 kommentarer / Kommentera här!

2009-01-28
 23:58:32

jävla design fan

Godkväll.

Designen blev absolut inte som jag hade tänkt mig! jag hade kommit jättelångt och helt plötsligt så hade allt försvunnit :S jävla cp! så jag gav upp och bara valde en stilmall så jag får försöka imorgon igen..om jag hinner. klockan blev allt för mycket nu. så bilder får komma imorgon! kan visa en gammal bild på en outfit, för hade på mig just den outfiten idag , hehe.

Imorgon blir det träning, SOM FAN! har inte tränat sen i söndags så gud imorgon ska jag träna som fan. AFRODANS! YEAAAH! As kul :)
Sånt som det inte finns någon kategori för / 1 kommentarer / Kommentera här!

2009-01-28
 22:12:07

senare..

Hade tänkt att lägga ut dagens outfit och lite bilder från skolan nu, men jag tänker lägga min tid på att fixa designen först. så bilder kommer sen! :) Puss <3
Sånt som det inte finns någon kategori för / 3 kommentarer / Kommentera här!

2009-01-28
 22:09:29

today

Hejsan!

Vad gör ni? Själv sitter jag här, skriver ett inlägg, pratar med Joakim och Andre på msn och ska fixa min design här på bloggen så fort jag skrivit färdigt detta. ska iallafall försöka (:

Vad har ni gjort idag? Jag har vart i skolan, en lektion som jag skrev i ett inlägg tidigare idag. Ensamble. Gick faktiskt bra idag, bättre än annars. nästa vecka är det dags för Crazy - tori amos. Antingen ska jag eller julia ta den och vi kan inte bestämma oss för gud båda två hatar den! och den är jobbig. kan lägga ut ett klipp sen så kan ni höra hur den låter. och så kan ni kanske säga vad ni tycker om den ? hehe. vi får se hur det blir och om vi hinner få gruppens femte låt innan vi kommer till den.  Efter skolan så frågade jag några om dom ville hänga med och käka något :) Så andre, camilla, august, johan och jag gick till stan för att äta. Blev bufé på Lydias. gud så gott! deras vitlöksbröd är det godaste. Lydias är värt att testa! yeah, haha.

Hoppas att ni har haft en underbar dag! :)

Sånt som det inte finns någon kategori för / 1 kommentarer / Kommentera här!

2009-01-28
 11:12:49

tjingeling!

Nu ska jag sminka mig och sen gå ut och möta andre och åka till skolan (: tjingeling! jag bloggar som sagt efter skolan :)

Sånt som det inte finns någon kategori för / 4 kommentarer / Kommentera här!

2009-01-28
 11:11:44

EN TRÅKIG LISTA

STEG 1
Namn: Mikaela Jacobsson
Bor: Göteborg
Ögonfärg: Grön
Hårfärg: brunt
Skostorlek: 39-40
längd: 170
Höger eller vänsterhänt: högerhänt

STEG 2
Skor som du bar idag: har inte kommit ut än, men det blir nog uggs (:
jacka som du bar idag: fortfarande itne kommit ut än, men det blir väl min everest eftersom det är den enda jag har, haha.
Dina svagheter: oj, massor.
Rädsla: många.

STEG 3
Första tanke när du vaknar: har jag fått sms?/hur mkt är klockan?/åh inte skola!
När somnar du: mellan: tolv och två.

STEG 4
Pepsi eller Coca Cola: coca cola!
McDonalds eller Burger King: Mc Donalds!
Adidas eller Nike: spelar ingenroll
Lipton Ice Tea eller Nestea: inget
Choklad eller vanilj: choklad såklart!

STEG 5
Svär du?: jo det händer väl
Sjunger du?: ja typ all the time xD
Duschar du varje dag? oftast
Röker du?: nej
gillar du skolan?: ja faktiskt.
Tror du på dig själv?: nej
Kommer du överens med dina föräldrar?: oj...försöker iallafall?

STEG 6
Har du under den senaste månaden:
Druckit alkohol? ja..
Rökt?: nej
Shoppat?: ja!
Ätit en hel ask müsli?: haha nej usch
Ätit sushi?: nej, usch!
Stått på scen?: nej
Skejtat: nej
Bakat?:  nej men jag vill :D
Stulit något?: nope
Ljugit? jo det har jag nog..
Kysst någon?: ja :p
Kramat någon?: hela tiden!

STEG 7
Har du någonsin:
Däckat eller varit jättefull?: nope
Blivit kalladra?: what? jag funderar på om det ska stå Blivit kallad hora? och det är en rätt stor chans att det ska stå det men någon har vart rolig och tatt bort? är jag helt uteoch cyklar?
Blivit nerslagen? nej 
Busringt någon?: jodå, för många ggr ^^
Gjort något som du ångrade?: ja allt för mkt
Fått IG i nått ämne eller på något prov?: ja matteprov i åttan och enn historiaprov förra terminen.

STEG 8
I framtiden..
Namn på barn? har jag inte funderat på ännu
Hur vill du dö? utan smärta
Vad vill du bli när du blir gammal? hmm..?

STEG 9
Antal människor du skulle ge ditt liv för? det finns några stycken och de vet nog om det.
Antal CD-skivor du äger? haha no idea x)
Antal piercings?: öronen?
Antal tatueringar?: har inga.
Hur många gånger har du varit med i tidningen?: en eller två.
Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-01-28
 10:37:01

sovmorgon!

Idag skulle vi börjat halv 9 men håkan är sjuk och våran svenska lärare också så vi börjar klockan 12 istället. känns sjukt bra! så ska bara ha en lektion idag, och det är ensamble. inte för att jag ser framemot ensamble som jag gjorde förra året men det är roligare än vissa andra ämnen iallafall. men det jag ville ha sagt att det är otroligt skönt med en sånn lång sovmorgon! men nu har jag suttit här vid datorn allt för länge, nu måste jag duscha och börja göra mig iordning. idag tar jag inte med mig datorn till skolan så jag bloggar när jag kommer hem (:

Ha en bra dag allihop! :) <3

Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-01-28
 10:33:41

yesterday

Hej..
dålig uppdatering? jo, jag vet. har inte orkat och inte haft mycket att skriva om. hade jag skrivit hade det bara vart klagomål och det är kanske inte så kul att läsa. så ska försöka att inte vara allt för tråkigt/jobbig/ointressant.

igår bröt hela helvetet ut ordentligt här hemma och nu kan det nog inte bli värre, borde man ta det positivt eller negativt? kan ju vara positivt att det inte kan bli värre men det är också negativt att det är dåligt överhuvudtaget. jaja, jag överlever ju och det är ju huvudsaken. den värsta känslan är verkligen att se din egen mamma gråta. att behöva sitta och trösta henne och försöka säga stödjande ord. men det är så svårt.. fan.. jag verkligen försöker finnas här för henne samtidigt som jag mår dåligt själv, det är inte alltid så lätt.. hoppas det blir lättare med tiden. blir till att flytta om ett litet tag...

Igår var det tisdag, skulle börjat klockan halv nio men med tanka på massa omständigheter hemma så kom jag inte till skolan förräns runt elva.. jag mådde alldeles för dåligt för att orka gå på datorkunskapen så jag och andre satt och spelade piano^^  klockan tjugo över 1 hade jag piano lektion i en halvtimme och sen vet jag inte när vi åkte ifrån skolan. Kanske runt halv 4 även om vi slutade tio i två, haha. Efter skolan drog vi till stan och kollade runt lite, hittade ingenting tyvärr. så vi åkte hem till mig, åt middag och sen smsade camilla och frågade om vi skulle dra på bio (: så jag hon andre johan och bea drog på bio. Vi såg Benjamin Buttons otroliga liv. Faktiskt jävligt bra, konstig men bra. otroligt lång men det spelade egentligen ingen roll ^^  sevärd iallafall!

blir tyvärr ingen dagens outfit från igår, men hade bara en stor hoodie och tights, med uggs . och på kvällen chinos och linne och en tröja (: kanske kan visa en annan gång ^^  ska försöka lägga ut dagens outfit idag iallafall.

Puss
Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-01-27
 09:54:20

Lista över gårdagen.

DAGENS KLÄDSEL: Tights och tunika/linne
DAGENS SMINK: Foundation. puder och mascara
DAGENS FRISYR: utsläppt
DAGENS VILL HA: massor
DAGENS KÖP: Tuggummi
DAGENS LÅT: Nordman - Vandraren
DAGENS HUMÖR: Trött?
DAGENS BEHOV: Ben and Jerry´s
DAGENS BÄSTA: Ben & Jerry´s
DAGENS SAKNAD: Sol och värme
DAGENS DUMMASTE: jadu..vet ej
DAGENS FÖRVÅNING: Att jag inte var så trött som jag hade trott att jag skulle vara.

hihi. nu ska jag till skolan, väldigt sent.. blev tyvärr så nu.. kaos här hemma som jag var tvungen att reda ut.

Sånt som det inte finns någon kategori för / 5 kommentarer / Kommentera här!

2009-01-26
 18:58:40

ringer ringer

Andre sitter här och ringer runt till några som sökt till plusgymnasiet som andra och tredjehandsval. han har bara typ två stycken kvar sen är vi klara (: andre är duktig han! hehe.

har inte mycket att blogga om så får väl bli att jag bloggar senare, puss! <3

Sånt som det inte finns någon kategori för / 3 kommentarer / Kommentera här!

2009-01-26
 11:58:11

biosöndag :)



Camilla och Johan är söta.

Andre stärnman intresserar sig av sin merflaska.

Johan är världens sötaste!....not xD

Finns det något hetare än Johan?

Jag och Camilla är otroligt snygga

Jag gillar feta snacks. ;) du med?

Vi såg Mammut, hyfsat bra :) annorlunda film men bra...

Detta är bilderna från bion :)

Photos / 4 kommentarer / Kommentera här!

2009-01-26
 11:07:19

Måndags outfit:





Tunika - Cubus
Tights -
Cubus
Väska - Indiska


Outfits / 1 kommentarer / Kommentera här!

2009-01-26
 07:31:47

macka med oboy

Sitter här och är typ färdig, äter macka och dricker ett glas oboy. skön frukost!
Dagens outfit kommer senare, lägger in de när jag är i skolan. bilder från igårkväll oxå! (:









Jag hade lite tid över så tog lite bilder x) fjortis? haha.. nu väntar jag på att andre ska komma bara (: så ska vi åka till skolan. Ha en bra dag ! <3
Sånt som det inte finns någon kategori för / 2 kommentarer / Kommentera här!

2009-01-26
 06:21:05

Snart 06:30

Nu är klockan snart halv sju och jag tänkte börja ta fram grejer som jag ska ha på mig till skolan idag och sen kanske börja göra sig iordning. skadar ju inte att vara färdig i tid. har lyssnat på musik sen klockan 1 och nu är klockan snart 7. haha mitt batteri på mobilen kommer dö snart, så borde sätta mobilen på laddaren nu och få i den lite batteri. haha.. men det kommer bli så tyst då, skrämmande tyst.. alla sover här och ingenting kommer att låta. bara jag som går runt och fixar och det är läskigt på morgonen när inget annat låter. känns som om man ska väcka alla andra så fort man rör sig. är jag ensam om den känslan? jag kanske bara är helt snurrig i huvudet nu. men jaja.. bla bla bla bla bla ..

Nu ska jag gå ! byebye <3
Sånt som det inte finns någon kategori för / 1 kommentarer / Kommentera här!

2009-01-26
 06:11:26

Johan Oleniusson!

För er som inte vet så är den här människan bäst! Liksom klockan är tio över 6 och han sitter och pratar med mig och hjälper mig. han är helt enkelt bäst! tack johan för att du bryr dig :) <3
Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-01-26
 06:02:29

keep this shit from me..

You thought, you could
Keep this shit from me

Sånt som det inte finns någon kategori för / 1 kommentarer / Kommentera här!

2009-01-26
 05:47:27

just want to cry

 

fake a smile, och alla tror att du är glad..
Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-01-26
 05:39:00

akta er!



Vill bara förvarna er som ska träffa mig idag.. har inte sovit en blund inatt och vettefan varför.. kommer att vara på jäkligt dåligt humör idag och ingenting är bra just nu.. så förlåt mig om jag gör något fel..
Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-01-26
 00:51:59

helvetet

hej..
orkar inte skriva så mycket, tänker bara säga tack för ikväll till camilla andre och johan som kom till bion förut också. oväntat och kul! han är rolig den där stölpen :)

helvetet börjar braka ut här hemma och jag vill bara lägga mig i sängen med hörlurarna till mobilen och sätta igång musiken och slippa höra allt här hemma.. deras problem är deras problem och jag har inte lust att höra mer! har behövt höra sen jag kom hem och det är väl snart en timme så nu blir det till att stänga in mig i musiken och hoppas att den får mig på andra tankar. ibland bara älskar jag musik!

lite små bilder får ni imorgon, blev tyvärr ingen dagens outfit idag, kanske lägger in den imon..om jag orkar (:

Godnajt! <3



känner mig ensam ibland... som om ingen förstår sig på hur jag mår..
Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-01-25
 19:30:43

-

H e j s a n

Andre är här, jag kom hem för någon timme sen. Det gick bra på gymmet, rygg och mage-passet var riktigt jobbigt men klarade mig igenom det! skönt. Dance-passe var roligt men jobbigt. Tränat konditionen idag iallafall och det känner jag mig stolt över (:

Nu ska jag se om jag kan fixa håret lite och så. Ska åka om en stund (: Bio ikväll med Camilla och Andre.
Bloggar ikväll! (:

Sånt som det inte finns någon kategori för / 1 kommentarer / Kommentera här!

2009-01-25
 14:32:52

hejdå

Nu måste jag snabba mig, ska fixa sminket snabbt sen ska jag springa till spårvagnen. Ska in till stan och se om jag hinner shoppa något innan träningen puss! <3
Sånt som det inte finns någon kategori för / 1 kommentarer / Kommentera här!

2009-01-25
 03:11:29

sova för min del.

Det blir lite bilddagboken, facebook och lite bloglovin. sen blir det faktiskt till att sova. Bloggdesignen, boken och film får faktiskt vänta tills imorgon. Jag är jättetrött nu och jag börjar få ont i mina ögon.

Ska vara på gymmet 15:30 imorgon och börja på stryketräningsschemat och sen inte göra dom två sista maskinerna som är mage och rygg, för klockan fyra ska vi på gruppträning, mage ocg rygg som förra veckan. Det passat ska bli inplanerat i mitt träningsschema nu. Efter det passet ska vi på Dance, denna veckan är den Jazz inspirerad så det ska bli intressant och kul. Dance passet ska jag också planera in. Step på måndagar är också fasta nu. Börjar ta träningen på allvar nu!

Så nu ligger jag här, med datorn i knäet och håret är uppsatt i en toffs och hårbandet ja köpte på monki passar bra nu, håller borta luggen från ögonen. ett lyckat köp det där! :) men nu är det dags för sängen, ska bara säga godnatt till andre och dennis på msn! PUSS =D

Sånt som det inte finns någon kategori för / 4 kommentarer / Kommentera här!

2009-01-25
 03:01:44

dont know what to do now

Jag har massa fler bilder men jag känner inte att det är värt det att lägga ut bilderna, ingen som har någon glädje av de ändå. De flesta bilderna kommer väl komma ut tillslut ändå :) ni har iallafall fått se de flesta, och jag har iallafall suttit och skrattat åt mig själv. det händer oftast när jag är trött, och det har hänt typ VARJE dag den senaste veckan. Jag behöver faktiskt seriös hjälp, haha. Som ni kanske märkte på dom senaste bilderna jag la ut ^^ haha.

Jag som hade planerat att fixa min design och kolla på en film till, nu är ju klockan redan tre ju. Designen får vänta tills en annan dag, då jag orkar sätta igång min stationära dator för att använda Picasa. Just nu orkar jag inte det för jag la mig precis i sängen med datorn (: jätteskönt verkligen. har suttit i datorstolen sen jag kom hem förut.. det är några timmar det där. Nu ska jag antingen kolla på en till film eller läsa. Ja kommer säkert i slutändan inte göra något av det, för sätter jag på en film kommer jag känna hur ögonen kommer att vattnas och bara vilja stängas och sova. men det får väntas och se. blir nog lite mer datorn innan det ändå.

Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-01-25
 02:51:52

the weirdo pictures !

AKTA ER FÖR ATT KOLLA! NI KOMMER BÖRJA TÄNKA MASSA LÄSKIGA TANKAR OCH DRÖMMA MARDRÖMMAR, (NE NU ÖVERDREV JAG) NI KOMMER IALLAFALL UNDRA VAD SOM ÄR FEL PÅ MIG! för det undrar iallafall jag...







Har ni kommit såhär långt i inlägget så har ni överlevt! Lever ni? Lämna en kommentar så jag vet att ni är oskadda!


hahahahhaha, nej nu behöver här sovas! hihi. ledsen för de oerhört konstiga bilderna! men mitt sinne är helt rubbat för tillfället. så stå ut! haha. PUSS!
Photos / 3 kommentarer / Kommentera här!

2009-01-25
 02:26:47

the photos

 
Nu kanske ni verkligen förstår hur jävla tråkigt jag hade/har! hahahha...

 


usch mina fingrar ser läskiga ut.. haha..










Som ni ser så har jag haft väldigt tråkigt, först var jag trött men sen gick min trötthet över till överskottsenergi! och då blev det såhär. kan ju inte sitta stilla på en stol och hoppa typ xD inte lika kul. haha. PUSSSSS

Photos / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-01-25
 01:21:41

the serious photos

Vi tar lite i taget ;)



Det började ju hyfsat bra iallafall, lite vanliga hejjagärenfjortissomtarkortispegeln-bilder. Hahahahah!

 

Yes, I´m so hot. Haha.. gud jag är övertrött och har överskottsenergi! helpme!!







This is me, nu ska jag försöka fixa till internet lite! för det tar typ hundra år att ladda upp EN bild! puss så länge <3
Photos / 3 kommentarer / Kommentera här!

2009-01-25
 00:13:27

taking photos

Nu har jag tagit en massa bilder, både oseriösa och seriösa bilder. vissa blev jävligt balla och vissa blev jävligt fula. glöm inte att jag inte är fullt seriös på bilderna! så ni inte tror något konstigt xD jag är konstig helt enkelt! och efter att ha suttit hemma nästan två dagar i rad så har man rätt till att vara lite sådär, ja...hmm... konstig? som jag är annars med men nu är jag riktigt jävla konstigt.. haha.. somebody, kill me! yeah! ni ska få se lite bilder snart så ni fattar vad jag pratar om xD haha.. ska bara lägga in dom på datorn ;) brb! haha <3
Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-01-24
 23:24:39

nörd

Berättade ju förut att jag skulle kolla på film, det blev Pineapple express. Hyfsat bra, rolig och så. fick mig några skratt iallafall här i min ensamhet ^^ Värd att se faktiskt, även om den var lite överdriven ibland. Funderar nu över om jag ska kolla på en film till, vad tycker ni? jag ska nog göra det. har några att välja mellan så vi får se om en stund.

Innan jag antagligen checkar en film till så ska jag faktiskt foto nörda mig själv, haha. var längesen jag verkligen gjorde det, på sista tiden har kameran bara använts för dagens outfit men nu ska jag nörda mig lite. ni kanske får se några bilder sen, men det är bara kanske. För det beror helt på hur bilderna blir, hehe.

Bloggar efter fotograferingen och visar några bilder och berättar då vilken film jag ska se på :) förresten, fruktsalladen var svin go! ;)

en ful bild jag bjuder på, dennis tog den när han var här tidigare idag.. haha. ugly!?
Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-01-24
 20:44:41

nyttigt och gott!

Nu tänker jag kolla på en film har några stycken att välja mellan så vi får se hur det blir med det, jag låter er veta sen när jag kollat på filmen :) haha.

Vet ni vad jag ska äta till? Var i affären för en stund sen och handlade lite och har nu gjort FRUKTSALLAD! gud det ska bli gott! Bara tre olika sorters frukt men ändå så jäkla gott, vindruvor, apelsin och kiwi. Skulle haft vattenmelon och äpple med men fanns inga fräscha äpplen i affären och hittade ingen vattenmelon heller. jag som var så sugen på jsut vattenmelon! men de tre fukterna jag fick handlat duger gott och väl. nyttigt och gott! kan det bli bättre? ;)

Bloggar senare, tänkte ändra min design lite igen efter jag kollat på filmen. Håll er uppdaterade ;)

Sånt som det inte finns någon kategori för / 2 kommentarer / Kommentera här!

2009-01-24
 20:38:55

alexander, den sjuka ungen! haha


Var och åt middag hos min mormor förut, min kusin alex var där. han är sjuk den där ungen! haha. Gud hans käft går i ett och han är bara 7 bast, shit. undrar hur han kommer bli när han är äldre.. Han snackar redan som en liten gubbe och jag förstår inte vad han får allt ifrån. Sjuk unge men ändå så jäkla söt :) och jobbig! ;)

Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-01-24
 19:05:47

Dagens (med jacka):





Halsduk - Indiska
Jacka -
Stadium (Everest)
Väska - Indiska
Tights -
H&M
Tunika - Bikbok



Outfits / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-01-24
 18:59:03

Dagens outfit:


 

Tunika - Bikbok
Tights -
H&M
Väska - Indiska

Andre är här, outfit med jacka kommer snart! :)
Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-01-24
 03:56:05

Fredags kvällens outfit:

 

tjocktröja - bikbok
tights - H&M
klocka - ur & penn
Outfits / 12 kommentarer / Kommentera här!

2009-01-24
 03:48:12

skriva av mig.

Detta är ett inlägg där jag bara skriver av mig.. behöver få dt gjort, kommer att kännas bättre efteråt. hoppas jag på iallafall. Läs inte om ni inte vill.. ni missar ingenting. för ni kommer antagligen inte att fatta ett dugg iallafall. två personer kommer att förstå , ingen mer. Men ni gör som ni vill, läser eller läser inte. erat beslut . Just need to skriva av mig xD haha.

Att två vuxna människor kan vara så korkade, de borde förstå att jag redan vet allt? Jag är inte liten längre, jag har blivit äldre och förstår saker lättare. Jag orkar inte längre stå och tjuvlyssna när ni ska bråka och jag orkar inte ligga och gråta över att jag itne vet vad som kommer hända härnäst. Jag orkar inte mer helt enkelt! Snälla håll allt för er själva, vad ni har för problem bryr jag mig inte om. Hade ni velat att jag skulle få reda på det hade ni pratat med mig om det för längesen men att låta mig få reda på det genom att ni är dumma i huvudet och beter er som om ni är barn och tror att jag itne kan höra er för att ni är i ett annat rum. Jag har kämpat för att stå ut med allt i flera år nu och nu får det fan räcka. Jag har sagt klart och tydligt till er att jag inte orkar mer, vad med det förstår ni inte!? Ska ni bråka så respektera att jag också lever i denna lägenheten och faktiskt inte orkar höra på era idiotier. Ni borde förstå att jag inte mår bra efter att ha fått stå ut med det i flera år nu? Skulle jag säga till er att jag mår dåligt av allt detta så skulle ni bara säga att jag överdriver och överreagerar, just drf säger jag aldrig vad jag känner till er. Jag har bett er sluta mer än det kan jag inte göra. ni är vuxna människor och borde ha mer hyfs än vad ni visar er ha. Skärp er och visa mig hur en vuxen människa ska bete sig istället! Ta och lös era problem och håll mig utanför tills ni rett ut det och kommit på en lösning. För nu orkar jag inte mer, och efter vad jag hörde idag så mår jag verkligen dåligt! Att behöva sitta och vänta på att du ska komma till mig och berätta något och jag vet itne ens vad :S? Berättar du inte för mig så kommer massa annat att hända som jag inte vill ta del av. Sluta löjla er nu och väx upp! Jag mår tillräckligt dåligt så dra inte in mig i något jobbigt som hände för år sen, hade ni velat att jag skulle vetat skulle ni sagt det DÅ och inte NU några år senare. Onödigt att såra mig i onödan.

Så nu har jag fått skriva av mig lite.. var bara tvungen, känns lite lättare nu faktiskt. Känns skönt att Andre och Dennis finns där för mig. Tack killar! (L) Finns här för er också :) <3

 
Sånt som det inte finns någon kategori för / 1 kommentarer / Kommentera här!

2009-01-24
 03:31:41

Blondinbella

Lite synd att hon fick lämna Lets Dance idag tycker jag faktiskt. Jag har aldrig intresserat mig av det programmet innan och det var hon genom sin blogg som fick mig att faktiskt vilja kolla. Även om det finns jättemånga som är med som är jätteduktiga så var det ändå blondinbella som fick mig att vilja vara hemma en fredag och faktiskt sitta och kolla på lets dance. Nu när jag märkt att det faktiskt finns jättemånga som är duktiga så kommer jag självklart fortsätta titta även om Blondinbella inte är med längre.

Om idag, jag tycker att det fanns många som gjorde bättre ifrån sig än vad blondinbella och jonathan gjorde, men också några som gjorde dåligare ifrån sig. Dansare som tappade bort sig i dansen men som fortfarande fick stanna kvar, jonathan och blondinbella gjorde ändå Jiven intressant att kolla på? Eller vad tycker ni?

Tänkte välja ut en favorit, men kom på att det är nog omöjligt faktiskt. Så kan säga några som jag tycker är bra, även om jag tycker att dom allra flesta är bra :) Laila är grym på att dansa! shit hennes och hennes partners dansnummer idag var skit bra! gillade musiken och gillade dansstegen. Fortsätter hon såhär så kommer hon långt i letsdance. Nicke är också grymt bra! Och Magnus? Gud! Att man kan vara så duktig när man är så stark, jag trodde han skulle vara helt stel av sig men han gjorde det galant :) haha. Jag kan sitta hör och rabbla upp allihopa men det skulle väl bara vara onödigt, kan lika väl bara säga som jag tycker, allihopa är grymt bra! Men Laila, Nicke och Magnus är mina favoriter för tillfället! :D
Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-01-24
 03:25:24

Fredags kvällen

Godkväll, godnatt? vad ska man säga nu när klockan är 03:15? Jag väljer nog att bara skriva hej ;D haha.

vad görs? ni ligger antagligen och sover, det gör dock inte jag. som ni märker. hihi. Andre har vart här hela kvällen han gick typ precis, och jag har SKIT ont i magen, vettefan vad det beror på! Känns som om det är någonting innuti min mage som typ käkar upp mig innefrån :S en jobbig känsla verkligen! Har haft det nu jävligt länge och hoppas att det försvinner snart annars kommer jag aldrig att kunna somna ju.

Andre kom ju hit förut och så åkte vi till Hemköp på vårväders och skulle köpa lite smått o gott. Blandannat Ben & Jerry´s men smaken vi skulle ha var helt slut så det fick bli vaniljglass med krossad choklad och vaniljglass med jordgubbssmak! mums . Blev två chipspåsar och en fanta exotic med! och en sak till, DRÖMRULLE! <3 shit, känner mig inte duktig idag. men jag var bara så jävla tvungen.. har både vart en positiv och negativ dag idag. Föräldrar kan bara förstöra ens dag och ens humör så jäkla snabbt, och utan att dom ens vet om det!? Då är man duktig... fy fan.. Men Andre var här och livade upp mig och fick mig på bra humör, tur det. Men på söndag ska jag träna bort all den här jävla skiten jag ätit idag och som jag kommer att tröst äta mig med imorgon också.

Vi har kollat på Lets Dance, pratat, skojbråkat och gjort lite smått. Trevligt :)

Sånt som det inte finns någon kategori för / 1 kommentarer / Kommentera här!

2009-01-23
 20:22:22

lets dance

Är paus i Lets Dance nu, tänkte bara skriva ett snabbt inlägg. trodde detta skulle bli en underbart skön och bra kväll men gud vad föräldrar bara kan förstöra allt så himla snabbt och lätt! Tur att Andre är här, vi har vart och köpt glass, chips, drömrulle och dricka (: så nu ska jag gå tillbaka till sängen och mysa med allt gott. det är jag värd när ja vart utan skit i så många dagar (: har vart lite smått bara, men inget stort faktiskt, nu är det dags för chips och dricka, har redan ätit glass :D  nu har lets dance börjat igen! puss
Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-01-23
 18:25:56

Dagens köp!

Idag var jag i stan efter skolan, först med camilla och andre men sen skulle andre på gitarrlektion i skolan så han drog. då gick jag och camilla och åt varsin sallad, sen kom andre tillbaka och då drog camilla. efter det var vi i stan bara lite och sen åkte vi till eriksberg och andre köpte ett par skor :) pappa kom dit så vi fick skjuts hem, andre till sig och jag hem till mig. Men nu är andre här (: vi ska nog åka till affären snart och köpa lite gott, ska bli gott inte ätit gott sen i söndags, lite igår bara och en liten bit klubba idag men nu på kvällen ska det bli göttekväll! haha.

Detta köpte jag + örhängen.



Sport bh - Stadium
Väska -
Indiska
Chinos - BikBok
Bronzing powder -
Åhlens (köpte det till mamma för köpte ju ett sånt till mig själv igår..)
T-shirt - BikBok
Tjocktröja -
BikBok





Klocka - Ur & Penn.
Jag älskar min nya klocka! har letat jättelänge efter en och har aldrig blviit av att jag köpt någon men idag gjorde jag det! och det ångrar jag inte. Blå är en jävligt fin färg! hihi <3





Shopping / 3 kommentarer / Kommentera här!

2009-01-23
 18:14:21

Fredags outfit:




Tunika - GIna Tricot
Tights -
julklapp så I dont know

Detta är då dagens klädsel :) Skönt när man inte mår toppen och bara vill ha softa kläder på sig. Nu ska jag lägga in ett inlägg och visa er vad jag köpte idag när jag äntligen fått min lön! pusshej
Outfits / 1 kommentarer / Kommentera här!

2009-01-23
 18:01:28

Ron Pope

Hejsan svejsan! (:

Kom hem för någon timme sen, har suttit och lyssnat på skön musik, Ron Pope. VIll ni ha soft musik så lyssna på honom! A drop in the ocean och you´re the reason I come home är mina favoriter. Har också tatt upp mina köp från idag, är nöjd även om ganska mycket pengar har gått. men det tkr jag att jag har vart värd! ;) haha.

Vill ni veta vad jag köpte? då får vi vänta lite, haha. ska fixa bilder först ;)
Music / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-01-23
 11:25:43

lön

sitter i skolan, ska ha sång om några minuter, egentligen skulle jag ha klockan 3 men camilla är inte här så jag får hennes tid. Känns skönt! (: Efter sången som slutar tolv så ska jag dra in till stan och shoppa! Har fått mina underbara pengar nu, pengarna jag tycker att jag verkligen förtjänar efter det jävla skitjobbet jag och camilla stod ut med! Sura, otrevliga och irriterande bilförare som trodde att vi stod där och försökte förstöra för dom när vi i själva verkat försökte hjälpa dom. men vi klarade oss igenom alla timmarna, alla dagarna och nu har vi fått våran belöning. LÖN! <3

Nu ska jag göra lite grejer innan jag går in på sången, hoppas ni mår bra :) puss! (L)

Sånt som det inte finns någon kategori för / 1 kommentarer / Kommentera här!

2009-01-23
 00:12:12

Dagens köp:


Köp:
Rengörningssvamp - Åhlens - 10kr
Nagellack - Åhlens -  29 kr
Bronzing powder - Åhlen - 49 kr
Hårband - Monki - 40 kr

Shopping / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-01-23
 00:10:29

min torsdag

Idag vare skola, skulle börja tio i 09:50 men jag mådde så otroligt dåligt så allt gick så segt här hemma, jag kom till skolan runt 11 tiden. Lunch då, maten var god! haha. Efter lunchen var det dags för matte och sen slutade vi, så soft dag i skolan med bara en lektion.

Var med Andre efter skolan, åkte hem till mig och var här ganska länge tills jag fick ett ryck och ville göra något så vi åkte in till stan och kollade lite.

Får min lön imon! 6400 är sköna pengar (: ska lägga undan hälften och spara tills jag verkligen vill ha och behöver. så imorgon blir det dags för shopping! <3 längesen jag verkligen hade pengar :D SKa kolla nu om pengarna kommit in på kontot än, byebye.


Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-01-22
 23:54:54

Torsdags outfit:



Slappklädseln idag..
Tjocktröja - BikBok
Linne -
BikBok
Jeans - Bikbok (old..)
Outfits / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-01-22
 23:48:25

dålig uppdatering

Förlåt att jag var dålig på att uppdatera idag och dom senaste dagarna. har mest degat hemma och mått dåligt, men jag ska försöka bli bättre :)
Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-01-22
 09:14:01

godmorgon

g o d m o r g o n

idag mår jag verkligen inte bra, illamåendet och huvudvärken är kvar. vad är felet!? träningvärk överallt också. jag hade behövt stanna hemma och ta det lugnt och försöka koppla av och bli lite friskare men jag känner att jag åker till skolan istället. kan åka hem efteråt och ta dt lugnt.

nu ska jag gå och duscha o sen göra mig iordning snabbt så jag hinner till skolan. Ska läsa min underbara bok på spårvagnen! :) <3

Jag vill ha såhär kul NU! Älskar Jasmin Johansson! <3
Sånt som det inte finns någon kategori för / 2 kommentarer / Kommentera här!

2009-01-22
 00:12:57

Andra boken.

Nu har dennis loggat ut och andre kommit in på msn, ska snacka med honom en stund. Läsa lite bloggar och lägga ut bilder från bowlingen i söndags på bilddagboken. de kommer ut lite sent där, men som jag skrev när jag la ut dom här bättre sent än aldrig liksom.

När jag läst lite bloggar så ska jag lägga mig och läsa andra boken i Twlilight serien. Glömde skriva med förut att jag och andre åkte till stadsbiblioteket och hämtade ut den boken förut innan vi åkte hem till mig, satt fast i kö på bron påväg hem med. hade hänt något med någon spårvagn.. kaos typ. På spårvagnen mötte vi andres kompis, trevlig kille. Men tillbaka till boken, boken heter När jag hör din röst, jag har redan läst den men innan jag läser tredje boken så vill jag läsa om andra boken för kommer inte ihåg den exakt för det var tyå LÄNGESEN jag läste den. :) Så nu är det dags, böckerna är underbart bra! :) rekomenderar dom.

Nu blir det bloggläsningoch sen till den otroligt underbara boken! puss <3


Sånt som det inte finns någon kategori för / 2 kommentarer / Kommentera här!

2009-01-22
 00:00:17

Onsdag

Min onsdag:

08:30 - Historia. Läxförhör som jag inte alls var beredd på, kunde inte skriva något alls för jag fattade ingenting.. så jag börjar väl gå neråt i historia igen, bara hatar det!
09:30 - Svenska. Gjorde en uppgift tillsammans med klassen och typ ingenting viktigt.
10:30 - Rast, så låg i Andres knä och halvsov.
11:00 - Lunch . Korv med potatis. För det första ska man inte ha potatis  till korv, det ska vara potatismos! Och för det andra så var jag jättehungrig och hade hoppats på någon godare och mer mättande mat, men icke sa nicke.
12:00 - Ensamble. Började bra, repade igenom You had med några gånger, utan Sandra. Gick väl ganska bra ändå. Sedan hände lite grejer som är onödiga att ta upp här, lika bra och glömma det. Tillsist var det bara Jag, Frej, August, Julia och Jimmy Larsson som repade och det gick faktiskt jättebra xD haha.
ca 15:00 - Åkte jag och Andre hem till mig. Exakta tider är svårt att skriva nu, men när vi kom hem gjorde vi mat. Klyftpotatis med kycklingburgare. Gott faktiskt :) Efter det tog vi det bara lugnt, pratade, spelade tvspel och kollade på tv. :)

Nu ska jag smsa med Andre och prata med DennisTennis på msn. Bloggar kanske om en stund eller så får det bli imorgon. Har vart dålig på att uppdatera det sista, men ska bli bättre (:

Sånt som det inte finns någon kategori för / 1 kommentarer / Kommentera här!

2009-01-21
 23:39:33

illamående och huvudvärk.

G o d  k v ä l l 

Idag blev det ingen dagens outfit, tyvärr. men hade ett par jeans från Pepper på mig, men ett grått linne från h&m med en svart piké från h&m över. slapp klädsel nästan för idag har jag inte mått bra alls. Började med att jag vaknade tre i natt och måddejätteilla och hade en jävlans huvudvärk, somnade om men vaknade igen klockan sju av att klockan ringde och jag blev påmind om att det var skola. mitt humör var inte alls på topp och illamåendet och huvudvärken satt fortfarane kvar... och det har de gjort hela dagen och inte ens nu är det borta. Jag var nära på att stanna hemma imorse men kände att jag hoppades på att Håkan hade rättat mitt Historia prov men det hade han inte så det är bara att vänta, kanske får det imorgon eller nästa vecka, vi får väl se imorgon.

 
Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-01-21
 18:21:45

andre

Hej, andre är här. just nu är han på toa och jag väntar på att han ska komma tillbaka så att jag kan få slå honom lite. haha som vanligt.. allt är sig likt.. jag har ont överallt som vanligt pga träningen och frisk blir jag aldrig, alltid huvudvärk eller något annat som jag måste stå ut med. att jag e sjuk i huvudet också vet ju alla redan haha..

Nu kommer han pusshej
Sånt som det inte finns någon kategori för / 3 kommentarer / Kommentera här!

2009-01-20
 23:39:07

Tisdag

Hej, Andre gick precis och jag ska lägga mig och kolla på tv nu och sen sova. jag är jävligt trött.

Tisdag idag, 
08:30 - ljudteknik
09:40 - dansade med camilla i replokalen och la oss och lyssnade på soft musik i mörkret. var skönt när man var så trött.
11:00 - Bamba
12:00 - Datorkunskap

Efter datorkunskapen satt vi i skolan en liten stund, sen drog jag in till stan med Andre och Camilla. Jag och Camilla tog varsin sallad på Paprika och när klockan närmade sig 14:30 så vandrade vi till brunnsparken och väntade på spårvagnen som skulle ta oss till Kaverös. Andre åkte hem, jag och camilla åkte för att klippa oss. Efter klippningen åkte vi till skolan för att vara med på öppet hus, om jag ska vara ärlig kändes det så onödigt. En otrevlig Johan som jag inte ens kunde prata med och jag gjorde inte ett skit. i slutet mådde jag illa som fan och kändes som att jag höll på att spy, inget kom men ringde min kära far och bad honom hämta mig. 20 minuter senare kom han och mamma å hämtade mig och så åkte Andre med hem. Nu på kvällen har jag mått bättre men fortfarande kramper i magen och huvudvärk. sen vet jag ju redan vad kramperna har för orsak, men inte allt annat.. bara jag inte börjar bli riktigt sjuk! orkar inte det..

Men nu måste jag sova och bilder på min nya frisyr kommer imorgon, blev inget speciellt. Klippte bara upp det och kliptpe lugg, så det är lite mer volym i håret. blev väl nöjd.. vanlig frisyr bara. Camilla blev däremot jättefin :)

GODNATT <3

Sånt som det inte finns någon kategori för / 2 kommentarer / Kommentera här!

2009-01-20
 12:54:46

klipptid.

Har datorkunskap, slutar om tio minuter. äntligen!

Idag har jag klipp tid, 15:40. Förslag på hur jag ska klippa mig? Hör av er isf xD för jag har ingen aning om hur jag ska klippa mig! need help! :O Jaja, det löser sig :)

Nu ska jag gå :) HAJDO!

Sånt som det inte finns någon kategori för / 1 kommentarer / Kommentera här!

2009-01-20
 12:43:30

Oh, wake me, Im shaking, wish I had you near me now



Oh, wake me, Im shaking, wish I had you near me now
Said theres no mistaking, what I feel is really love

Sånt som det inte finns någon kategori för / 1 kommentarer / Kommentera här!

2009-01-20
 12:41:54

When I wake from dreaming, tell me is it really love

Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-01-20
 12:32:27

Tisdags outfit:

 



Tunika - Cubus
Tights - Cubus
Stövlar - Din sko
Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-01-20
 12:15:16

Bowlingen i söndags:

lite sena men här kommer de :)



Julia på spårvagnen påväg till bowlingen :)



Snygga skor :)



BOWLING



Jag försöker vara snygg xD haha



Andre och Johan :D



Julia är snygg :)



Mikaela :)



Johan är så otroligt snygg ibland :)

Tack allihop för kvällen! <3 Johan, Andre, August, Camilla och Julia :D


Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-01-20
 07:47:55

trött!

Usch jag orkar inte vara uppe den här tiden! jag är alldeles för trött för att orka någonting. Jag låg i duschen för en stund sen och kunde inte ens hålla ögonen öppna. Så ska det inte vara på morgonen, man ska faktiskt orka någonting iallafall. men idag är jag riktigt trött och hoppas att det blir bättre under dagen, kanske vaknar till när jag kommer ut i kylan :O fy så kallt det ska vara nu då. Mitt fönster är öppet och ja verkligen känner vilken kyla som väntar mig därute..och bara tanken får mig att vilja stanna hemma. men icke det nej. jag ska till skolan, och påtal om skolan så kanske jag borde snabba mig för att ens komma i tid till skolan! Pusshej! hörs på min håltimma :D

Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-01-20
 00:37:09

smart...

Fan! Har fått en spricka på min skärm på mobilen. Märkte det förut och trodde det var smuts, men det är en spricka =/ Vad kan jag ha fått den ifrån? Kanske för att jag är en klumpig idiot som tappar mina grejer hela tiden! Jag är hopplös ibland!
Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-01-20
 00:29:29

Måndag

Hejsan, nu har jag lagt ut massa bilder idag.  ^^ får räcka för idag, lägger ut bilderna ifrån bowlingen imorgon på min håltimma :) så runt tio - elva kommer de ut.

Idag var det dags för skola igen efter en skön helg.. Måndag, och det är en otroligt jobbig dag! lång och seg. Började dagen med tandläkare 08:10, fy fan. fick världens huvudvärk av att borren lät så mycket i mitt huvud, shit var helt snurrig när jag gick därifrån. Munnen var helt sne men det är sånt man får leva med när man heter Mikaela Jacobsson och inte kan sköta sina tänder! Jag håller på att försöka ändra på mig nu, på mig själv och mina rutiner. det behövs kan jag ju säga! Efter lagningen hos tandläkaren åkte jag till skolan och de hade redan börjat med ensamble så jag bara hoppade in, de hade börjat med You had me - joss stone. en jättebra låt! :D På svenskan åkte jag, august och andre hem till andre och hämtade anteckningar osm han var tvungen att ha på matrådsmötet han skulle på idag. Och jag hämtade min dator hemma och så körde pappa oss tillbaka till skolan, i tid till musiklektionen. FIck en ny uppgift och denna ska jag försöka klara galant! haha. Idrott låg sen på schemat, dans var inplanerat. Min grupp är Jag, August, Andre, Johan, Jimmy och Camilla L. Larsson var inte med idag men alla andra var, jag hade skoj iaf! haha. kul att dansa fan! känner på mig att våran dans kommer att bli grym! bara vi kan vara lite seriösa och få ihop till ett nummer bara x) men vi fick till en början iallafall :D det är något iallafall! It´s raining men! yeaaah :D

Gym idag, först styrka 40 minuter sen gruppträning - step i 55 minuter. Så idag har jag tränat bra. Träningsvärk överallt från söndagens träning med. Så imorgon, tisdag..kommer jag att ha ont ÖVERALLT! känner det på mig redan nu. Har träningsvärk i rygg, mage, ben och armar.. imorgon kommer allt vara ännu värre! Jaja, det är sånt man får tåla om man vill få muskler och bli smalare! Haha. Det är det värt det sen när man märker resultat.

Idag har jag klarat mig en dag utan onyttigheter och socker. Tre glas oboy har det blivit men annars typ ingenting. känner mig ltie duktig faktiskt, även om det bara är en dag. Jag har vart jävligt sugen hela dagen , men har haft tuggummin vid min sida som har fått hjälpa mig, men har känt ett jävla sug efter socker hela dagen, var riktigt jobbigt ett tag men jag klarade det. Människor tror nog jag överdriver men det e sjukt hur beroende jag är av socker och onyttigheter. Jag ska bli bättre! Ska inte ge upp, även om människor tror att jag kommer att göra det, typ Andre? och mina föräldrar bara skrattar åt mig. men dom ska få se, jag ska klara det! PUNKT SLUT ;) Haha..

Nu är det dags för sängen :) PUSS <3

Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-01-20
 00:16:41

Söndagens outfit (kvällen):



Tunika - Gina Tricot
Tights -
H&M


Frisyr under kvällen:


Frisyr när jag kom hem:

Outfits / 1 kommentarer / Kommentera här!

2009-01-20
 00:02:27

Galenheten med min kusin (:





Photos / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-01-19
 23:58:45

Söndagens outfit (dagen):


(ingen bra bild, men hann inte ta någon bättre.. typ.. har bara bilder som min kusin är med på också..)

"Tunika" - Bikbok
Linne - H&M
Jeans - ingen aning ;)

Outfits / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-01-19
 23:54:57

Söndagens outfit (morgon):





Tunika - Cubus
Tights -
Gina Tricot

Dagens slapp klädsel hemma när min kära kusin var där. Sen skulle jag ut så den byttes.
Outfits / 1 kommentarer / Kommentera här!

2009-01-19
 21:08:39

Tjejmiddag:

Lite sena bilder, men bättre sent än aldrig.



Camilla och Jag i väntan på bussen .



Mikaela :)



Julia och Jag  :)



Camilla och Julia.



Söta Camilla :)



Camilla Julia och Mikaela :)







''









Tack för i lördags tjejer! <3
Photos / 2 kommentarer / Kommentera här!

2009-01-18
 23:47:13

Söndag :)

Idag blev jag väckt klockan 10 av pappa som sa att det var frukost, han hade gjort pannkakor. gott! Efter frukosten la jag mig och vila lite, sen tog jag en skön dusch och sen kom jasmin förbi och hälsade på. hon var här tills jag var tvungen att gå. Skulle iväg och träna, var på gymmet runt tio i 4, dags för gruppträning, rygg och mage. shit! det var as jobbigt :O gjorde så ont i magen och ryggen och nacken med eftersom jag spände den så mycket. den gruppträningen varade i 30 minuter och sen var det dags för DANCE, ganska tråkig men bra för konditionen. så idag känner jag mig duktig! hehe.

Efter gymmet åkte jag julia och camilla hem till mig, eller ah vi fastnade på friskis för det var några störande ungar som gjorde så spårvagnen inte kunde köra.. så där stod vi rätt länge, tillslut tog vi intiativet och börja gå mot mig, när vi kom till väderils så kom spårvagnen så vi tog den en sista hållplats och mötte andre. snabbade oss hem till mig, jag bytte om och hämtade pengar och så drog vi . mötte johan i brunnsparken och åkte mot gamlestadstorget där vi mötte Swen-August xD haha. Bowling i en timme och det var kul!

Bilder ifrån idag och tjejmiddagen hos Michaela kommer imorgon och dagens outfit-bilder kommer imon! måste sova nu, ska till tandläkaren imon :O nooooo! villl inte :( men måste... ska sluta med allt onyttigt och allt socker nu! måste måste måste! ska göra mitt bästa.. stötta mig, tack!? haha.

GODNATT <3

Sånt som det inte finns någon kategori för / 3 kommentarer / Kommentera här!

2009-01-18
 23:33:12

Vad hände?



vad hände? hur blev allt som det blev? så mycket som hänt och så många känslor man har fått bära på.. och vart har vi hamnat idag? Två stycken som verkligen kämpar för att få en vänskapsrelation att fungera..

Du kommer alltid att vara min bästa vän, vad som än händer och även om vi ger upp!
Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-01-18
 14:11:23

FIND THE PERFECT FIT.

Sånt som det inte finns någon kategori för / 1 kommentarer / Kommentera här!

2009-01-18
 11:00:10

orkar ingenting..

Godmorgon :)

Jag är jävligt seg, så orkar inte skriva något speciellt och jag orka heller inte göra något speciellt. ligger bara i sängen med datorn i knäet och lyssnar på skön filmmusik jag har fått av andre som är så jävla skönt att lyssna på när man mår så här. Jag har svin ont i halsen och är jättetrött typ. mår dåligt på många andra sätt också men tjänar ingenting till att klaga, så nu glömmer vi det. Jag ska nog ta och hoppa i ett bad om en liten stund, åka till stan idag om jag orkar och hinner. vi får se :)

Hörs sen ! <3

Sånt som det inte finns någon kategori för / 1 kommentarer / Kommentera här!

2009-01-18
 02:50:04

-



Jag är alldeles för trött för att lägga ut bilderna från ikväll just nu, så det får bli
att jag gör det imorgon, här på bilden är det jag och julia och ni ser väl hur söta vi är?
Det syns att vi hade roligt iallafall xD haha.


Nu blir det godnatt för min del! puss och sov gott <3
Sånt som det inte finns någon kategori för / 1 kommentarer / Kommentera här!

2009-01-18
 02:34:56

Kvällens outfit:

'

Klänning - Cubus
Tights - H&M

Förlåt för att jag ser typ gravid eller tjock ut på den andra bilden, men jag står lite konstigt och klänningen är typ sydd så. man ser större ut i den än vad man är. Men jag gillar den :) Vad tycks? Gammalt fynd jag använt en gång, kände att det var på tiden att använda den igen nu. haha.

Men så här såg jag iallafall ut ikväll.
Outfits / 1 kommentarer / Kommentera här!

2009-01-18
 02:21:13

tjejmiddag hos michaela.

hejsan :)

Jag hann aldrig blogga innan jag drog förut, åt mat och gjorde mig iordning direkt efter det och sen åkte jag. Mötte Camilla och Julia i brunnsparken, tog spårvagnen till Möndal och tog sen en buss och så gick vi en bit och kom tillslut hem till Michaela. Först tog vi det lugnt, satt och pratade lite typ, sen började vi med maten och när den väl var färdigt och vi börja äta, gud så gott! tacos <3 haha. Efter maten satte vi oss och pratade om allt möjligt rätt länge, var trevligt. sen dukade vi av och satte oss och körde "Jagharaldrig". Haha, fick reda på en massa saker om de andra tre som jag aldrig trodde ^^ haha. och de fick reda på saker om mig. haha. xD vi satt och skratta jävligt mycket iallafall.

Tack för ikväll tjejer ! :) Har haft jätteskoj.
Sånt som det inte finns någon kategori för / 1 kommentarer / Kommentera här!

2009-01-17
 16:46:27

färdig.

Nu är jag färdig med städningen i hela lägenheten, är lite små saker som mamma och pappa får ta själva kvar. nu är jag stolt över mig själv! haha. och nu verkligen ska jag försöka att hålla mitt rum rent och snyggt. ska försöka hinna bädda min säng varje morgon, för bara en sådan sak gör så jävla mycket. är sängen obäddad så ser det dubbelt så mycket stökigare ut men så fort man bäddar sängen så ser det lite vårdat ut iallafall. eller har jag fel? :)

Nu väntar jag på pizzan, mamma är påväg hem med den :D ska bli jättegott! jag är jättehungrig!
Men nu ska jag kolla spårvagn in till stan så jag hinner till sråvagnen jag ska ta med Julia och Camilla som ska åka till Michaela. Puss så länge, bloggar innan jag åker, tror jag :) <3

Sånt som det inte finns någon kategori för / 4 kommentarer / Kommentera här!

2009-01-17
 15:52:03

dagens:



Linne - Gina Tricot
Linne (under) - Gina Tricot
Tights - Cubus

Detta har jag nu när jag går runt i lägenheten och städar, mamma ringde och sa att vi ska äta pizza så det blir mycket skit mat för mig idag. För tror det blir Tacos hso Michaela idag. haha. jaja, som sagt ska ju bli nyttig på måndag, så får ju passa på dom två sista dagarna jag har kvar att vara onyttig xD haha.

Nu ska jag göra det allra sista i mitt rum, puss <3
Outfits / 1 kommentarer / Kommentera här!

2009-01-17
 15:31:42

städar

Nu har jag städat hela lägenheten snart, känner mig duktig! haha.

Blir ingen tur till stan idag icke, hinner inte.. så får börja fundera ut något annat att ha på mig till Tjejmiddagen idag. Men det får bli sen för nu ska jag bädda min säng och sen dammsuga mitt rum och köket. sen ska jag ta något och äta för har inte blivit någon frukost än.. och klockan är redan halv fyra, haha, får ta något så jag klarar mig tills ikväll hemma hos Michaela.
Sånt som det inte finns någon kategori för / 1 kommentarer / Kommentera här!

2009-01-17
 15:27:43

Jessica Nordström



Saknar dom gamla tiderna då vi umgick ofta, pratade om det mesta och
Yusra var ju såklart också med. tycker det är synd att man glider ifrån varandra..


Ni båda två betyder fortfarande så jävla mycket!
Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-01-17
 15:23:13

My best friend (L)

 
Sånt som det inte finns någon kategori för / 1 kommentarer / Kommentera här!

2009-01-17
 13:50:47

Shlager.

Sitter här och lyssnar på shlager, alldeles nyss var det Roger Pontare och nu är det Charlotte Perreli - tusen och en natt :)
Haha, mobbad men jag kan ju varenda text så det är lite kul att lyssna och sjunga med eftersom jag är uppväxt med sådan musik. lite små trevligt nu när man är ensam hemma. ;)

Kom upp från ett långt och skönt bad nyss, blev inget igår med badkulor och shower gel, det fick bli idag istället :) är så otroligt skönt, oljan mot sin kropp, hela kroppen är otroligt len, det är en så skön känsla! ;D

Nu ska jag göra mig iordning och städa mitt rum och sen åka in till stan och köpa ett par skor om jag hinner och om mamma kan möta mig och ge mig pengar. Bloggar innan jag drar :) Puss <3

Sånt som det inte finns någon kategori för / 1 kommentarer / Kommentera här!

2009-01-17
 04:50:22

godnatt!

Kom på att jag ska ju hem till Michaela på typ tjejmiddag imorgon så jag känner att jag borde gå och lägga mig så att jag är lite pigg imorgon iallafall. måste ha sovit lite iaf. dom flesta sover säkert redan nu, men ändå..godnatt! :) hoppas ni sover gott.

Jag bloggar imorgon :) Hoppas ni gillar den nya designen <3
Puss (=



Sånt som det inte finns någon kategori för / 1 kommentarer / Kommentera här!

2009-01-17
 04:42:08

Ny design.

Nu har jag ändrat designen på bloggen, skulle bli något litet men jag har suttit i några timmar nu och gjort lite grejer och fixat med massa annat samtidigt så det tog sin tid , haha. Men vad tycker ni? Duger det? Eller är det förjävligt? säg vad ni tycker nu :) Jag är nöjd iallafall, visst är det saker jag hade velat ändra men eftersom jag inte är så duktig så får det bli en annan gång när jag lärt mig mer. Under kvällen så har jag ätit massa glass och chips också, kännner lite ångest för det eftersom jag skulle sluta! men jag lovar att verkligen försöka sluta med att äta så mycket onyttigt nästa vecka. Den nya jag börjar på måndag :) Önska mig lycka till? Det skulle jag verkligen behöva!

Nu har jag bytt om för sängen, men jag vill egentligen inte gå ifrån min stationära dator. Har fastnat vid photoshop! det är kul att lära sig massa nytt! Nu har jag fixat två fina bilder, en på mig och camilla o en på mig och jessica :) Hade visat dom om det hade vart på denna datorn, men det är ju tyvärr på den andra. kanske kan fixa ett inlägg från den andra datorn innan jag går och lägger mig. lovar inget men jag ska försöka komma ihåg :) haha.

Så nu är jag redo för sängen så det får väl bli sängen för mig om en pyttestund. ska göra lite småsaker här vid datorerna först. sen blir det kolla på tv och kanske sova. somnar jag inte så går jag upp tidigt och tar en lång promenad ute. är så jäkla skönt att gå ut och gå tidigt på morgonen.

Så här ser jag ut:

  



Linne - Vero moda
Shorts - gjort dom själv :)
Outfits / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-01-17
 00:54:28

bilder bilder bilder

Nu ska jag kolla om jag kan hitta några fina bilder att ha med på min blogg. ska försöka fixa till en lite snygg header.. ska testa mig fram lite iallafall ^^ önska mig lycka till? mitt tålamod är inte på topp för jag är trött och vissa människor gör än på dåligt humör ibland. men jag ska rycka upp mig nu och alla glada bilder jag ska kolla på nu kommer nog glädja mig :D

Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-01-16
 23:32:17

design

Funderar på att ändra min design på bloggen, men jag vet inte om jag orkar.. om jag gör det så kommer det inte bli något stort.. bara lite förändring eftersom jag inte är så bra på det och för att jag inte orkar så mycket just nu. Men får se om en liten stund (: Bara att se om en stund om designen är ändrad ;D haha.

PUSS SÅ LÄNGE <3
Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-01-16
 23:12:47

Kvällens myskläder:






 

Mjukisbyxor - Bikbok
Linne - Cubus
Tjocktröja - Nike, (minns inte vilken affär)

Nu vet man att inte någon man hejade på i lets dance åkte ut iallafall, alldeles nyss kollade jag på den nya komedi serien som började på 4an idag. Samantha Who heter den. Rolig faktiskt :) kanske ska börja följa den? borde ni med göra :)

Nu ska jag gå och hämta lite mjölk och kanske ta lite kvällsmat ^^
Puss <3

Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-01-16
 22:15:22

Laila var grym :D

Vad tycktes om kvällens Lets Dance?
Jag missade det förra veckan för var på bio med Andre, Johan och Bea. Men idag kollade jag och jag tyckte inte att det var så många som var så duktiga, men Laila var jätteduktig! mycket bättre än vad jag hade förväntat mig. Man blev glad av att se hennes uppträdande :) Samma sak med Blondinbella, såklart var Laila mycket bättre men Blondinbella avr mycket duktig hon med. och vi ska inte ens prata om nicke, han var sjukt duktig! han hade ju bara hunnit träna i fyra dagar?! det är ju ingenting, och ändå gjorde han det så bra? Då är man duktig :)

Nu är det bara att vänta till efter nyheterna för att veta vem som åker ut. Hoppas det inte blir någon av dom jag skrev om här nu. Kitty hoppas jag också får vara kvar, för hon är så rolig, haha. förstår mig inte på henne ibland och just därför gillar jag henne. Hon kunde inte dansa, men det var roligt att se det ändå. haha. kolla bara hennes kläder? hehe. Min kusin tyckte hennes klänning var söt, hihi.

Bloggar om en stund, om jag har något att skriva om! haha.
Sånt som det inte finns någon kategori för / 1 kommentarer / Kommentera här!

2009-01-16
 21:57:03

ben & jerry's

Myser i sängen med datorn i knäet, lets dance på tv, ett glas mjölk och en skål med chips. innan chipsen var det glass, ben & jerry´s . Jag hade hört att den glassen var jätegod så jag var bara tvungen till att prova, som tur var så var min söta pappa snäll idag så han köpte glass och chips till mig. eller ah jag fick åka med honom ner till vårväders, men han betalade ju iallafall (: snällt tkr jag! hehe. Jag hade ju aldrig gått och köpt det för mina egna pengar, för då hade det blivit någon billig glass och inte denna för 50 kronor! det är riktigt dyrt det där, men den var faktiskt så god som alla sagt. så jag blev inte besviken alls :) den är värd att köpa. 50 kronor är ju jättemycket för den storleken men att testa en gång gör ju ingenting. skämma bort sig får man ju göra ibland :) Något som också är bra är att glassen håller rätt länge, även om det inte är så mycket i förpackningen men eftersom det är choklad med brownies bitar i så kan man inte äta så mycket av den med en gång. Jag har redan ätit i två omgångar och jag har fortfarande hälften kvar! grymt =D





Sånt som det inte finns någon kategori för / 3 kommentarer / Kommentera här!

2009-01-16
 21:40:17

Jasmin Johansson <3

   




Söta Jasmin Johansson kom hit förut, hon var galen som vanligt.
Men älskar henne det gör jag! <3
Sånt som det inte finns någon kategori för / 1 kommentarer / Kommentera här!

2009-01-16
 19:54:23

lets dance

Ska kolla på Lets Dance nu så jag bloggar senare :)
Pusss
Sånt som det inte finns någon kategori för / 1 kommentarer / Kommentera här!

2009-01-16
 17:14:59

"Tadetlugnt"-dag

Jag har ganska tråkigt, men idag är min "ta det lugnt"-dag. Jag ska bara vara hemma, skämma bort mig själv och förhoppningsvis kolla lets dance och ha lite gott käk till det. Chips? Glass? Ska se vad pappa orkar skämma bort mig med ;) ska kolla med honom om en stund.

Ska fixa mina naglar lite, måste fan sluta bita! shit.. jag verkligen försöker men ändå kommer jag på mig själv med att sitta och bita på dom ändå. Andre säger till mig hela tiden, men fan heller att det blir bättre! jag måste skärpa mig! Så nu ska jag ta bort mitt gamla nagellack och måla på nytt rosa och sen ska jag ta stopp och väx över det. Kommer inte synas men kommer smaka och jag SKA sluta bita nu.

Funderar på att ta mig ett skönt bad efter jag fixat naglarna, beror på när maten är färdig. så får se om det blir innan eller efter maten eller om det blir något alls. men blir det ett bad ska jag slänga i massa badkulor innan så vattnet blir oljigt och skönt (: Sen har en shower gel jag ska tvätta mig med sen som luktar så otroligt gott! Fick ett helt set av min syster i julklapp, badkulor, shower gel och body lotion. luktar gudomligt gott! haha =)

nu är det dags för naglar (: pusssssss



Sånt som det inte finns någon kategori för / 4 kommentarer / Kommentera här!

2009-01-16
 16:42:23

Dagens:

 

Fick inte till några bra bilder men dessa får duga

Linne - Cubus
Jeans - Fornarina (Bikbok)
Outfits / 1 kommentarer / Kommentera här!

2009-01-16
 15:39:54

-

Nu ska jag lägga in bilderna jag tog imorse på dagens outfit. :)
Lägger ut de snart , pusshej! <3
Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-01-16
 15:39:01

Träning

Nu är jag hemma från skolan, äntligen! Är helt slut, lektionerna idag har vart rätt softa men tiden på gymmet var jobbig. Tänkte först köra styrka men min och camillas instruktör kom och frågade oss om vi inte skulle vara med på Spinning, så vi funderade lite och sa jo men visst då. men sen kom vi på att vi inte hade några skor och det gjorde lite ont i fötterna eftersom där man har fötterna inte var så bekväma^^ Så det sket sig och vi drog och drog igenom styrketräningsschemat istället. Armar, tre maskiner, mage och rygg. Innan tränade jag också bak och fram lår men det skadade mitt knä så det fick jag sluta med och nu gör jag bara en övning för knäna och när det blivit bättre igen som så ska jag börja träna låren ordentligt sen igen (: Som avslutning 5 minuters kondition bara, orkade och hann inte mycket mer än så.

det var lite om träningen. angående resultat av träningen, har inte tränat så jättelänge och inte så fokuserat, har börjat fokusera ordentligt det sista nu. men tränade liksom ingenting under jullovet men en-två månader innan lovet, fast inte så ordentligt. jag och larsson satt mest och skrattade hela tiden, vi gjorde ju det vi skulle men det tog kanske lite längre tid och kanske inte riktigt ordentligt. Men visst känner jag skillnad, jag orkar mer och har fått lite muskler på armarna ;) Muskler i bena har jag med, från löpbandet xD

Kolla här, lite muskler har jag allt ;) hahaha..


Sånt som det inte finns någon kategori för / 2 kommentarer / Kommentera här!

2009-01-16
 10:37:13

MVG

Nu har jag rast till klockan kvart över ett och det känns ju faktiskt inte så jättekul. men vad ska man göra.. hade rast till tre innan men jag har fått bytt sångtid så min grupp har sång kvart över ett istället för klockan 3 så det känns lite skönt iallafall (:

Började dagen med matte, gjorde några tal och sen var lektionen slut, haha. kort lektion, gutt! Sen var det dags för svenska, fick tillbaka svenska novellerna, gud så skönt det känns! Jag fick MVG :D och han skrev på att jag använde språket bra :) hihi. glad!

Nu har jag rast och bamba öppnar inte förräns om en halv timme typ. men nu ska jag hitta på annat :) Hejdå!

<3
Sånt som det inte finns någon kategori för / 1 kommentarer / Kommentera här!

2009-01-15
 21:27:25

film på trean

    


Tänkte bara säga godnatt. ska lägga mig och kolla på filmen som går på trean just nu, precis nu när jag skulle skriva vad den hette så glömde jag av namnet på den xD Cake eller nåt hette den. Verkar lite små rolig, den har precis börjat så ska börja kolla innan jag missar för mycket.

Bloggar imorgon :) Puss!
Sånt som det inte finns någon kategori för / 4 kommentarer / Kommentera här!

2009-01-15
 20:47:15

kvällsmat

Jag är jättetrött och känner mig jättesjuk, men har ingen feber och jag har sovit bra de senaste dagarna så jag förstår inte varför jag är så trött :S Men jag funderar faktiskt på att ta kvällsmat snart, macka med rökt skinka och ett glas oboy. det är favoriten till kvällsmat! efter kvällsmaten ska jag nog lägga mig och sova, även om klockan abra är nio. kanske skulle vara bra för mig att få så mycket sömn när jag aldrig lägger mig innan tolv annars.

kanske bloggar innan jag lägger mig men nu är det paus i Generation fett så jag ska gå och hämta kvällsmat. måste tillägga att generation fett är ett sjukt program! shit vilka sjuka människor det finns.. det måste väl fan vara jobbigt att vara så stor som dom kvinnorna som är med där idag? de kan ju fan nästan inte ens röra sig, inte göra allt själva utan måste ha hjälp av någon hela tiden. men idag handlar det om kvinnor som jobbar med att sätta sig på män? hur kan män gilla det? tjocka kvinnor som sätter sig på dom? det kan väl fan inte vara skönt =S jag tkr verkligen att det är sjukt!

hejssvejs så länge <3

Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-01-15
 20:36:45

Dagens outfit:



Linne - Vero Moda
Chinos - Gina tricot

Tänkte börja med dagens outfit och se om jag orkar . haha.
Outfits / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-01-15
 20:13:17

Skolan idag .

Var kvar i skolan efter att vi slutat. Jag Andre Camilla och August. Var inne i en replokal och spelade rätt länge, haha. skoj! Andre och August är två roliga killar det där :) Camilla är också en rolig typ, hehe.

Klockan fyra började vi packa ihop och fixa i replokalen och så gick vi. Camilla väntade på sin buss, August gick och jag och Andre gick till busshållplatsen och väntade på bussen vi skulle ta, den var en kvart sen ungefär men den kom tillslut och vi var bara idiotiska som stod kvar och väntade, haha. hade kommit fram snabbare ändå. men jag insisterade på att stanna och vänta på bussen x)

Här är lite bilder från när vi satt i skolan förut. :)




August :)



Andre , kanske inte så snygg bild men vafan han får bjuda lite på sig x) haha



August visar oss våran coola musik ^^ haha.. not !
Sånt som det inte finns någon kategori för / 1 kommentarer / Kommentera här!

2009-01-15
 19:57:49

Historiaprovetgjort.

Historia provet gjordes idag, gick bättre än vad jag förväntat mig! känns skönt. men skulle inte förvåna mig om det bara är en dum känsla jag har och så när han rättat det och jag får tillbaka det så står det ett IG med stora bokstäver ändå. men jag känner ingenting på att sitta och tänka på det så det är bara till att vänta tills nästa vecka och hoppas att jag klarade det. skrev fan fyra A4 sidor så det borde fan bli ett G. Annars är jag fan dum i huvudet och det vill man ju inte vara direkt.
Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-01-14
 22:54:29

14januari2009

Har vart dålig på att uppdatera dom två senaste dagarna, men jag har varken orkat eller haft någon att blogga om. så det har känts så onödigt helt enkelt. men nu ska jag iallafall försöka få ihop detta till ett LITE intressant inlägg iaf. haha

Idag är det onsdag, vilket innebär sådär halv lång dag i skolan. Började 08:30 med historia, som tur var gjorde vi ingen historia utan vi fick göra enkäter om maten i skolan, sen pratade vi lite allmänt och skrev upp vad vi tyckte om maten och allt som har med det att göra. Det var bara Andre som skulle anteckna men han var så lat så det fick jag göra för honom, haha. Efter historian var det dags för svenska, velig lärare det där! Först skulle de bli bokredovisningar på lektionen, men när han väl kom sa han att vi skulle jobba i svenska boken och sen helt plötsligt så skulle vi inte göra det. så det blev en soft svenska lektion för mig och de andra som redan gjort sin bokredovisning. gjorde den redan innan jullovet, då man faktiskt skulle göra den.
Efter svenskan, hade klockan blivit elva och dags för lunch, panerad fisk med potatis. min favoritmat! haha.. fisken har vart godare men den gick ner, hehe. Ensamble stod på schemat som nästa lektion, det gick väl bra. gjorde inte så värst mycket eftersom vi är inne på Rocios låt nu och det är inte lätt att köra på den dåliga jävla tråkiga låten. gud jag avskyr den! Sen slutade vi, runt halv tre kanske? Drog sedan till gymmet och drog igenom styrketräningsschemat. gick faktiskt bra. Efter gymmet har jag bara vart hemma hela dagen, och just därför jag inte haft något att skriva om.

 Jag ska börja använda min kamera igen, så ni kan börja få se lite bilder, kanske blir lite intressantare då :D

Nu blir det dags för Sex and the city och sen blir det sömn.. har lite sovmorgon imorgon iaf, känns lite skönt iallafall! (:
G o d n a t t

Finns ingen jag älskar mer en den här gullungen! <3 KUSINKÄRLEK! (L)
Sånt som det inte finns någon kategori för / 2 kommentarer / Kommentera här!

2009-01-14
 09:43:48

svenska.

Hej, har du rast, hade precis historia och inte fan blev det något prov. blir imorgon på historian istället.
Nu sa vi ha svenska och jag gissar på att man intekommer behöva göra något. för dom flesta ska göra redovisningar.
Men nu sa Daniel att vi ska jobba lite i svenska boken innan det.

Hörs sen <3
Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-01-14
 00:00:48

Babbelbabbel..

Orkade inte göra nåt med kategorier. haha. alldeles för trött för sånt nu x) Så nu ska jag gå coh borsta tänderna och sen krypa ner i sängen och kolla på tv. hoppas att det kommer något bra då :) om jag snabbar mig och om jag har tur så kanske något bra börjar klockan tolv? Hoppas hoppas hoppas. fast iförsej så kommer jag nog att somna rätt snabbt ändå. hehe. Nej nu måste jag snabba mig i säng, börjar halv nio imorgon, med historia prov så jag behöver min sömn.. fy, hoppas provet går bra imorgon. får ta och läsa lite på spårvagnen imorgon. får inte glömma att lägga ner skrivhäftet bara, annars e det kört med plugg på spårvagnen! Nu ska jag inte tråka ut er mer, Godnatt och sov gott :) Skriver ett inlägg imorgon bitti OM jag hinner, annars skriver jag i skolan efter provet och berättat hur det gick eller så skriver jag när jag kommer hem. 

Förresten, fick tillbaka datorkunskapsproven idag som vi gjorde för riktigt längesen! haha. Jag klarade mig, precis! Godkänt var 55 och jag fick 56. Vadå tur? Riktig jävla tur! shit alltså.. Får tillbaka matteprovet på torsdag och får våran novell i svenskan tillbaka på fredag. längtar! matteprovet gick nog åt skogen, gjorde det innan jag ens var färdig med kapitlet, hade lite för bråttom xD men novellen har jag velat ha tillbaka HUR jävla länge som helst. jag tyckte den blev bra och jag vill veta vad han tyckte om den.

Nu har ni nog tillräckligt tråkigt, haha. GODNATT! <3
Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-01-13
 23:49:28

fail

Hejsan. ligger i sängen med datorn i knäet. riktigt skönt faktiskt. men jag har en så otroligt jobbig känsla, tror den handlar om att det känns som att historieprovet imorgon kommer gå åt skogen. Jag har pluggat, men jag gillar verkligen inte historia och då är det inte lätt att lära sig det heller. Men jag kan inte göra mer än att göra så gott jag kan imorgon helt enkelt. kan inte göra mycket mer än det.

Blev ingen konditionsträning idag som jag hade tänkt mig, för det första hade camilla inga kläder med sig och när jag väl skulle gå dit så kände jag verkligen inte att jag orkade så det sket sig. Blir styrka imorgon istället :) När jag kommer hem ska jag försöka städa mitt rum igen, gick inte som jag tänkte mig. Skulle ju hålla det rent, i minst TVÅ veckor.. höll inte ens en vecka.. haha.. men nu ger jag mig själv en ny chans :) önska mig lycka till? haha. skulle jag behöva! haha.

Nu ska jag se om jag kanske kan fixa lite kategorier här på bloggen. testa lite kanske^^
Sen ska jag nog lägga mig och försöka sova :)
G o d n a j t !



Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-01-13
 11:56:47

tävling!



Jag är med och tävlar om hennes singel! Skit bra :D var med ni med :)

www.minaya.blogg.se
 :)
Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-01-12
 22:52:22

Nudlar :D

Hejsan :)

Jag sitter och kollar på Prison Break på tv, gud det var längesen jag såg det. så jag hänger typ inte med alls xD men jag har inget annat att göra så det får bara bli så just nu. Jag har vart sugen på nudlar nu rätt länge men har inte orkat gå ut i köket och sätta på vattnet. otroligt hur man kan vara så lat ibland! jag funderar faktiskt på att göra det nu, men jag tror att mamma skulle lägga in en kommentar som "det där är väl jävligt onödigt att göra när vi åt middag för en stund sen.." Den vanliga biten som brukar komma från henne och pappa, även om det var flera timmar sen vi åt? haha. låt mig äta vad jag vill istället! jag har ju börjar med träningen rejält nu så så jävla hård måste jag inte vara med maten.

Idag vare iallafall skola, måndag. första dagen på veckan.. och dagen gick faktiskt otroligt segt i början. Började med att rigga upp i replokalerna och sen var det dags för att repa ordentligt första gången med de nya Ensamble grupperna. Ska inte ens lämna någon åsikt om det, haha.. ingenting slår min första ensamble grupp. gud så jävla bra! :) iaf, sen var det dags för lunch. Maten var ganska god idag, förutom att riset inte var ordentligt kokt, typ jättehårt men jag var hungrig så jag stoppade i mig det ändå, hehe. Sen var det dags för tråkig svenska, och sen en lektion då man inte behövde göra något . jag satt mest och spelade snake xD haha. tävlade lite mot andre. ^^ Sen blev det idrott, hade teori. Sen var det dags för gymmet! Först väntade jag på Fatima, och sen så klockan 5 så var vi med på en gruppträning som hette Step. Den varade i 55 minuter, och den sista kvarten, FY FAN! jag var helt slut. Men klarade av de hela 55 minuterna och efter det kände både jag och fatima oss stolta. :) Gjorde lite styrka efteråt också, bara lite ;) var alldeles för trött för att orka hela schemat! haha.

På söndag blir det nog gruppträning, mage och rygg 30 minuter och efter det någon slags dans :D Jag och Fatima :) Ska kolla om Larsson och Julia hänger på också :)

Nu ska jag ut i köket i hopp om att få göra nudlar ;) Ha det! :)

Sånt som det inte finns någon kategori för / 6 kommentarer / Kommentera här!

2009-01-11
 21:12:32

change

Ändrade planer! Blir till att lägga sig i sängen, kolla på film och käka lite nudlar :) mys :D

Sånt som det inte finns någon kategori för / 7 kommentarer / Kommentera här!

2009-01-11
 21:07:59

räcker med plugg för idag.

H e j s a n  ( :

Nu känner jag att det får räcka med plugg för idag. har skrivit fyra sidor av anteckningar och får gå igenom dom och läsa sidorna i boken imorgon. Har ändå pluggat sen halv sju . Det är fan 2 och en halv timme. Det måste väl ändå räcka? Får ju ont i huvudet, och ont i handen av att skriva så mycket. kanske tar och läser igenom anteckningarna innan jag lägger mig. men det får vi se senare.

Nu ska jag kolla bilddagboken, kolla olika bloggar, kolla facebook och sen kolla min mail och rensa den. har bara en massa reklam-mail. så tråkigt! haha.

H a  e n  t r e v l i g  k v ä l l  !  = D

Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-01-11
 20:18:05

historia, epoker.. finns det något tråkigare?

Usch vad tråkigt det är att plugga ibland, okej typ alltid. det ÄR tråkigt, framförallt när man ska plugga historia! fyfan vad tråkigt det är. Jävla Renässansen. vem bryr sig? då fan inte jag. visst det finns människor som faktiskt tycker det är intressant och roligt. men det tycker dock inte jag. jag tkr att det finns då inget tråkigare än historia och deras jävla epoker. hjälp mig härifrån! Ska liksom ha omprov på onsdag för att jag fick IG på det när vi hade det innan jullovet. åh.. jaja, bara att plugga på och iallafall hoppas att man får G. Nu ska jag fortsäta med Renässansen. Byebye :) <3
Sånt som det inte finns någon kategori för / 2 kommentarer / Kommentera här!

2009-01-11
 02:01:17

Blandat.

H e j s a n  S v e j s a n  ! 

Jag skulle ha bloggat tidigare men Andre kom hit förut efter att jag ätit middag och gjort mig iordning. Vi satt mest och pratade och kollade på tv, det vanliga typ. Ganska skönt faktiskt :) Pappa körde ner mig och Andre till Tolered runt 7 tiden, gick och handlade lite godis och sen skulle jag hem till Dennis så andre drog sig antagligen hemåt gissar jag på.

Kollade på film hemma hos dennis, drog mig hemåt runt halv elva, då jag möttte Andre och han följde mig hem, snällt av honom =) Som alltid! En bra kille det dära (:

När jag kom hem hade jag tänkt att göra nudlar men det glömde jag helt av och när Andre påminde mig så var klockan alldeles för mycket, får bli nudlar med currysmak imorgon istället. fan jag som var så sugen! haha. Nu spelar jag något tråkigt spel och funderar på om jag faktiskt inte ska gå och lägga mig. Men nej jag spelar nog lite till :) 

Ha det bra ! :) <3
Sånt som det inte finns någon kategori för / 2 kommentarer / Kommentera här!

2009-01-10
 15:55:44

Ett skönt bad .

Gud vad det var skönt med ett bad. Jag låg där rätt länge, hade lagt i badkulor innan så vattnet var helt oljigt och skönt.

Nu väntar jag på maten, mamma är och hämtar pappa och maten. Blir nog Thai mat idag. Jag hinner inte till backaplan idag nej, får hoppas att klockan finns kvar imorgon! Nu ska jag kolla några bloggar och sen börja göra mig iordning.

Bloggar senare idag, puss så länge! < 3


Sånt som det inte finns någon kategori för / 3 kommentarer / Kommentera här!

2009-01-10
 14:39:47

mardrömmar.

G o d  d a g !  = )

Just nu väntar jag på att vattnet i badkaret ska fyllas så att jag kan lägga mig i ett varmt bad. gud det ska bli skönt! hehe. Imorse vaknade jag klockan nio redan, men lyckades somna om tillslut men när jag vaknade klockan 11 igen så önskade jag att jag aldrig hade somnat om igen.. mellan 9 och 11 drömde jag en mardröm och jag mådde verkligen dåligt. två av mina närmaste dog i min dröm och mördaren fanns i mitt hem. shit det kändes så verkligt även om jag vet att det inte var det. Men visst är det läskigt att drömma sånt? Och ibland när man drömmer något och vaknar och så tror man att det hänt på riktigt och måste kolla upp om det är sant. fy ibland mår jag dåligt när jag vaknar efter en mardröm.. det gjorde jag idag iallafall. tur att jag inte drömmer mardrömmar så ofta, det gjorde jag när jag var mindre, var rädd jätteofta på morgonen eller mitt inatten och jag vaknade då.

När jag vaknade klockan 11 så kunde jag inte somna om så jag gick upp och satte mig vid datorn, kände då hur hungrig jag var så jag gick och kollade vad som fanns. Det var längesen jag åt frukost faktiskt, på helgerna och på lovet så gick jag oftast upp runt 1 och sen runt 3 så gjorde mamma och pappa mat så jag hann aldrig äta frukost, men idag blev det frukost för min del. En god frukost! Cornflakes med sylt och ett glas oboy till det. Kunde det bli bättre? Nej, det var riktigt gott :) Men nu börjar jag bli hungrig igen så får hoppas på att mamma gör mat snart. Jag skulle åkt till backaplan med mamma idag och köpt en klocka men hon är så jädrans lat så det blir inte så.. funderar på att be henne om pengar och åka själv. men vet ej om jag orkar, och om jag hinner dessutom. Vi får se :D Nu ska jag iallafall gå och se om badvattnet är färdigt! :)

H a  d e t  b r a  !  < 3

Min goda frukost - den var godare än vad den ser ut xD haha..
Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-01-10
 01:52:19

SNAKE

Tänkte bara säga godnatt, för nu har jag suttit och spelat Snake jättelänge, slog mitt rekord tre ggr. när man väl börjar spela så fastnar man, tyvärr. men nu har jag kommit därifrån och tänker lägga mig i sängen och läsa och kanske lösa lite korsord som en gammal tant ;) men det är faktiskt kul.. ibland :D haha.

S o v  g o t t  !  ( :

M i n  k u s i n  ä r  k ä r l e k  f ö r  m i g  !  ( L )

Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-01-10
 00:57:18

får bli en dagens... brist på saker att göra!?

D a g e n s :
l å t - S e v e n  Y e a r s - N o r a h  J o n e s
k l ä d s e l - T i d i g a r e : J e a n s , l i n n e & t j o c k t r ö j a . K v ä l l e n : J e a n s , l i n n e , p i k é  : )
d u s c h - I n n a n  b i o n .
f r i s y r - F ö r s t : T o f f s . K v ä l l e n : U t s l ä p p t  m e d  " b u l l e "  p å  h u v u d e t .  
h ä n d e l s e -  O r k a r  i n t e  t ä n k a  e f t e r  s å  d e t  f å r  b l i  n ä r  J o h a n  s a  H e j  t i l l  a l l a  s o m  k o m  i n  p å  M c D o n a l d ´ s !
v i l l  h a - P e n g a r  s å  j a g  k a n  k ö p a  m a s s a  k l ä d e r  o c h  a n n a t  k u l !  
t r å k i g a s t e -  T i d e n  m e l l a n  m i n  t u r  t i l l  b a c k a p l a n  o c h  s t a n  d å  j a g  b a r a  s a t t  h e m m a.
r o l i g a s t e -  J o h a n !  J a g  b e h ö v d e  i n t e  e n s  t ä n k a  u t  e t t  s v a r  d ä r !  
k ö p - K o k o s b o l l !  
g o d i s - S u r a  p a t r o n e r  e l l e r  v a d  f a n  d o m  n u  h e t e r ,  h a h a !
h u m ö r -  U p p  &  n e r  . . . . .
l y c k a -
  A t t  d e t  ä r  F R E D A G ! ! !   = D

Mobba mig nu inte för hur jag skrev, jag har ju inget annat för mig säger jag ju ? Tycker ändå att det ser snyggt ut, men nu har ja ont i armen efter att ha skrivit såhär ^^ så nu ska ja vila den lite.. Andre får nöja sig med långsamma svar, duger inte det så bajs på honom xD . H A  D E T !  < 3
Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-01-10
 00:44:27

Yes man .

G o d k v ä l l  (  :

Vad gör ni? Jag kom hem för en stund sen, som sagt vart det bio på fredagsschemat. något som blev planerat väldigt snabbt nu in på kvällen. Gjorde mig snabbt iordning och så kom Andre hit och så åkte vi in till stan och mötte Johan och Bea :) Underbara människor! Har man nånsin INTE kul med dom människorna? Speciellt Johan?! haha. Sjuk i huvudet! På ett roligt sätt, som tur är ^^ FIlmen vi såg var Yes man, hyfsad faktiskt (: man fick lite goa skratt under filmen iallafall, sånt man behöver några gånger per dag om man heter Mikaela Jacobsson, hehe.

T a c k  s ö t n o s a r  f ö r  k v ä l l e n  i a f  !  : )  < 3

Jag vill inte sova nu, men vad ska jag göra istället då? Finns ju inget att göra vid den här tiden när man är hemma. Internet blir bara tråkigare och tråkigare för varje dag. Tur att man kan skriva här ibland och "slösa" lite tid.. tidsfördriv kan vi kalla det. Men att läsa andras bloggar är iallafall intressant, läser alltid camillas, johannas, kenzas, blondinbellas, natascha peyres och några fler. orkar inte rabbla upp alla ^^, . Nu ska jag prata med Andre Stärnman på msn och kolla facebook, kanske skriver ett inlägg snart igen.

H a  d t  u n d e r b a r t  s å  l ä n g e  g o t t  f o l k  ! < 3

Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-01-09
 19:45:00

Fredag, redan helg.

T j e n a r e    ( :

Hur mår ni allihop? Själv börjar jag bli ganska frisk nu, fortfarande lite krasslig i halsen bara, men annars är det underbart, hehe.

Idag vare skola som gällde, känns skönt att det redan är fredag och redan helg. Hade bara två lektioner, matte och engelska sen var det dags för lunch och rast till klockan 3, för att ha sång! det avr långa timmar men tillbringade dom med roliga människor så de gick ganska snabbt, tog en timme till att gymma också. var där själv idag och kände att jag fick mer gjort . nästa gång jag går med camilla så ska jag få lika mycket gjort, ska kunna göra det bra även om larsson är med.  Efter sången åkte jag hem, andre åkte hem sen gick han hem och jag åkte ner till backaplan med pappsen och köpte en träningsväska som jag tänkt köpa HUR länge som helst. var bara tvungen nu, fick bli en nike för 350kr. Men tycker den är lite stor, men den behövdes iaf. så jaja ^^

Nu ska jag snabbt in i duschen och sen göra mig iordning, bio med underbara människor är det som står på fredagsschemat =)

H a  e n  t r e v l i g  f r e d a g !  : )  < 3
Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-01-08
 22:31:54

älskar! <3

fyfan vad bra onetreehill-avsnittet var! gud, dom är så bra på att visa känslor, visst det börjar bli lite överdrivet men jag bara måste erkänna att jag verkligen avgudar och älskar oth! shit! kan tillochmed erkänna att jag faktiskt började gråta mot slutet! att få mig att börja lipa är grymt gjort, att lipa åt en serie. det är inte likt mig men det är så grymt bra. ni som inte kollar onetreehill säger jag bara KOLL, era jäkla idioter! ni missar något riktigt bra! :)

Nu ska jag kolla bilddagboken, lite bloggar och facebook snabbt sen ska jag läsa lite och sen sova, borde ni som ska till skolan imorrn också göra! ( :
Sov gött, godnatt! <3

tänkte ladda upp en bild, som alltid.. men det verkar vara något fel, då det får bli utan bild nu. Ha dt! :)
Sånt som det inte finns någon kategori för / 9 kommentarer / Kommentera här!

2009-01-08
 21:28:09

onetreehill<3

Hejsansvejsan allihop!

Nu sitter jag här igen, skriver blogg som alltid. Jag kom precis innanför dörren, har vart i affären och handlat lite gott. Jag skulle köpa frukt för jag var så otroligt sugen på det, kan äta hur mycket som helst utan att få dåligt samvete! skönt! Pappa ville att jag skulle köpa vaniljglass till honom och då blev jag såklart också sugen på glass, så..tyvärr fick det bli glass till mig med (å) Vaniljglass med krossad choklad! Favoriten :D

Jag hade tänkt kolla på en långfilm som skulle komma på tv klockan nio, men för det första hade jag inte kommit hem då och jag känner mer för ett one tree hill avsnitt som jag nu velat se sen i tisdags, men har inte hunnit. så nu är det dags :) One tree hill och vindruvor, och om en stund också glass. Kan det bli bättre? En skön torsdagskväll! Blir dags för sängen efter onetreehill, kanske ett sista blogginlägg då, men det får vi se :)
Om dt inte blir mer bloggande för min del idag så får ni sova gott och drömma sött, Godnatt! Puss <3



A little girl with nothing wrong is all alone...

Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-01-07
 21:35:03

grammisgalan

Ligger i sängen med datorn, kollar grammisgalan och åt nyss knäckebröd med ägg på och ett glas mjölk till det. Kan inte bli mkt bättre :) En skön avslutning på dagen.

Nu ska jag fortsätta kolla på grammisgalan och kolla facebook en snabbis. kanske bloggar senare eller så skriver jag ett inlägg imorgon. puss! <3

Sånt som det inte finns någon kategori för / 4 kommentarer / Kommentera här!

2009-01-07
 14:30:41

kort.

Goddag :)

Jag ska nog gå och fixa alla småsaker som är kvar att göra i mitt rum nu. typ slänga skräpet, iförsej tog pappa två utav påsarna för en stund sen när han skulle gå ut på en promenad. nu är det kläder som ska in i garderoben och lite smått som ska till badrummet kvar :) sen tar jag en dammsugningstur i mitt rum och sen fixa i lådan under sängen, allt behövs inte sparas liksom. haha.

Kanske drar in till stan senare under dagen, byebye :)
Ha dt!
Sånt som det inte finns någon kategori för / 4 kommentarer / Kommentera här!

2009-01-07
 02:40:04

tävling!



Jag är med och tävlar på FEBBs blogg, jag vill verkligen vinna!
Men var ni med och tävlar ni med :) Lycka till :D
Sånt som det inte finns någon kategori för / 3 kommentarer / Kommentera här!

2009-01-07
 02:39:08

städningen..

tjenispenis.

klockan är fan redan halv tre, hur fan kunde klockan bli så myket? jag har ju bara städat? jag har städat sen klockan 7 och blev precis färdig!? hur går det ihop!? hur seg har jag inte vart dåda? Men jag är nöjd, det blev mkt bra :) Andre kom förbi och hjälpte mig förut, en snäll kille det dära, hehe..

Det som är kvar att göra nu är:

1. Att en hylla inne i garderoben ska bort, den är tömd så det är bara att lyfta ut den imon, mamma sa att jag skulle ta ner den till källaren så det jobbet skickar jag nog på pappa. haha.. den är tung ju? hur ska jag klara det, klart pappa får göra det. jag kanske kan hjälpa till..lite? haha.
2. Sätta upp små hyllor i mitt rum, två st över skrivbordet för nu när jag möblerat om så finns det ingenting ovanför skrivbordet. helt tomt. så två småhyllor är verkligen nödvändigt. Men då måste lite snygga ramar inhandla och kort måste skrivas ut :)
3. En spegel ska sättas upp, får se om jag hittar dom som man ska hänga upp den med för det är ingen ram på den, är lite svårt att hänga upp den som den är. Men det får pappa lösa xD

Dessa tre sakerna är dom sakerna som min kära fader ska få hjälpa mig med imorgon =)
En sak som jag faktiskt kan göra själv är att tvätta fönsterna, det behöver faktiskt pappa Inte hjälpa mig med. det klarar jag själv x) Och slänga skräppåsar och fixa lite småsaker i mitt rum, det klarar ja oxå själv ^^

Nu ska jag kolla facebook. undra när jag somnar inatt. ..
Ha dt!

ge mig sommar och sol. jag vill bli brun igen! <3
Sånt som det inte finns någon kategori för / 1 kommentarer / Kommentera här!

2009-01-06
 18:56:54

tack till jennie jocke och elin :)

Jag funderar på om jag ska kolla på one tree hill avsnittet som är färdigt om 5 minuter innan jag städar. kanske ska städa först ? annars kanske jag bara skjuter upp det? jo, jag tar städningen först. så har jag hela kvällen ledig sen. eller ah, beror ju på hur snabb jag är.. jag är rätt långsam tyvärr^^ haha.

Var hos Jennie, Jocke och Elin förut :) var trevligt. Tack för julklappen! =)

Nu ska här rensas och städas! kom gärna förbi om ni vill hjälpa till xD haha..
Ha en trevlig kväll :) puss <3
Sånt som det inte finns någon kategori för / 2 kommentarer / Kommentera här!

2009-01-06
 18:46:23

walk-in-closet!

hejsan .

nu sitter jag här vid datorn, som vilken annan dag som helst. detta är sista kvällen på lovet då jag kan var auppe hur länge jag vill och vara ute iaf till tolv men vet ni vad jag ska göra istället för att varken vara ute eller träffa någon... jo jag ska STÄDA! städa min garderob. ska rensa den ordentligt. jag kan itne ens kalla den en garderob just nu. finns så jäklans mycket annat i den jävla garderoben. det ska vara en hyfsat snygg walk-in-closet när jag är färdig. dom flesta som kommer hit för första gången säger wow du har en walk-in-closet. då säger jag bara: "haha ja visst  .. om man nu kan kalla det det . haha."

Haha, vad har det blviit av mig? ska jag vara hemma och städa när jag kan hitta på något skoj sista riktiga kvällen på lovet? hah.. jag tkr det är kul att städa faktiskt, ibland. Extra bra känns det när det verkligen har blviit bra efter städningen, som igår när jag städade och möblerade om, jag blev verkligen nöjd med mitt rum. så nu ska jag bli nöjd över garderoben med =D önska mig lycka till så jag inte ger upp! hehe.

Ha dt bra! <3

ja ibland är jag sjuk i huvudet xD Haha.. nyhet?
Sånt som det inte finns någon kategori för / 1 kommentarer / Kommentera här!

2009-01-06
 03:57:01

har inte någon ork..

Satt och funderade nu och kom fram till att vi börjar skolan redan på torsdag! jag ska vara glad ändå, för dom flesta jag känner början på onsdag så jag är glad för en dag extra men ändå.. jag har verkligen inte någon ork till att börja redan. jag behöver mer lov! har ju typ jobabt bort hela lovet och vart iväg i gävle så har inte fått göra allt jag velat och behövt göra.. hade behövt sova ut, hade velat träffa alla vänner jag inte träffat på länge, hälsat på min syster mer, shöppat mer, haft mer kul! istället har det blivit jobb jobb jobb och resa till gävle. visst besöket i gävle var otroligt kul! det måste jag säga.. och jag hade ofta kul på jobbet med. men jag hade behövt fler lediga dagar till annat. imorgon ska jag förhoppningsvis träffa Cim med. så det ska bli kul, var alltför längesen man träffade henne nu :) så det är på tiden nu! något positivt. men har iallafall fått städat mitt rum nu som har vart en katastrof rätt länge, trodde itne jag skulle hinna göra det innan jag började skolan men har man en underbar vän vid namn Andre Stärnman så hinner man det, för det gjorde jag =D

Klippa mig hade jag också velat och behövt göra under lovet, men det får bli någon dag den här månaden, ska ta reda på numret imorgon och ringa och boka tid. camilla kanske också ska med mig och klippa sig där . billigt och bra! :) hihi.

nu vet jag fan inte vad jag ska göra.. klockan är snart fyra och jag e nästan inte ens trött. bara hungrig.. hade mina föräldrar inte vart hemma eller inte legat och sovit så hade jag gått ut i köket och gjort nåt att äta. men med risken att jag väcker dom om jag gör det är ganska stor så jag vågar inte. kanske blir till att dygna idag ? så jag kan få frukost runt 7-8. En lång promenad på morgonen kanske skulle sitta fint med? men funderar på hur min dag imorgon kommer att se ut då, kmr jag var alltför trött? Aja, vi får se om en stund hur det blir.. kanske tar och sover några timmar eller inga alls. det får tiden avgöra.

Kärlek till coola naglar och kärlek till mitt nystädade och möblerade rum :D <3



Jag älskar min kusin <3
Sånt som det inte finns någon kategori för / 1 kommentarer / Kommentera här!

2009-01-06
 03:46:58

nagellack..

Jag skulle ju lägga ut bilder från mina dagar i Gävle, men jag har itne orkat och inte haft tid. dessutom tror jag itne att det är någon som är intresserad ändå x) men det är bara att säga till om ni vill att jag ska göra det så gör jag det om jag får tid eller ork.

nu har jag precis målat klart mina naglar, haha .. andre nästan krävde att jag skulle måla varannan rosa och varannan gul så det gjorde jag på ena handen förut och nu gjorde jag andra. lite små ballt faktiskt xD fult men coolt . haha. det rosa avr dock lite snyggare än det gula eftersom det är starkare och det gula mer genomskinligt. men de duger båda två :) nästa gång jag målar dom blir det dock endast rosa elr endast gul! inte båda .. ´hehe.

Ha dt. <3
Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-01-06
 02:54:36

natten till tisdag.

Tjabba tjena hallå .

Hur är det med er? Jag är fortfarande krasslig i halsen och förkyld som satan men jag klarar mig. Idag var jag och tränade med Camilla, det var på tiden att äntligen träna. och det var framförallt på tiden att vi träffades! har saknat henne massor och vi satt och pratade en massa idag efter träningen. Först tränade vi och sen drog vi in till stan och kollade lite i affärer, jag köpte en blå halsduk som jag bara avgudar, så jäkla skön! tyävrr köpte camilla en likadan men jag tkr inte det gör nåt, vill hon ha den så såklart hon ska köpa den. inte ska jag hindra henne :P men efter att vi kolalt i massa olika affärer och jag fick handlat den blåa halsduken och två nagellack, ett gult och ett rosa för 39 kronor. Bra pris det där :P.. men iaf efter det så skulle vi äta, och eftersom jag var så JÄVLA sugen på Kebabtallrik så fick det bli det. jag bjöd idag för det var söta Camilla värd! :) Sen var det dags för biblioteket så nu står ja på kö för andra Twilight boken för jag ska låna den tredje av yusra och då måste jag läsa andra boken igen för det var längesen jag läste den. så bara att vääänta...vilket jag inte orkar men vad gör man inte för en bra bok! som vissa säger, den som väntar på något gott väntar aldrig förlänge ;D haha.. töntig jag känner mig ibland! :p 

Vad har ni gjort idag då? :) Jag åkte iallafall och mötte Andre Stärnman efter jag vart med Camilla. Vi åkte hem till mig och jag började städa mitt rum och snälla Andre hjälpte till, och just idag fick jag ett ryck och möblerade om. känns så mysigt nu. jag tkr det är kul att möblera om, tkr inte ni dt? :) jag känner verkligen för att flytta hemifrån nu. bara inreda mitt eget hem och ha dt mysigt. slippa tänka på något. ha vem man vill hemma och hur länge som helst och NÄR man vill. utan att någon annan behöver bry sig. skulle det inte vara skönt då eller? säg till om du inte håller med mig liksom. men tack iaf andre för den stora hjälpen hade inte blivit färdig förräns sent i natt om du inte hade hjälpt till för jag är alltid så jäkla seg när jag gör sånt . det enda som behövs göras nu är att städa ur garderoben. den är en katastrof rent ut sagt! så om jag orkar så tar jag och fixar det imon. men vi ska nog till Jennie imorgon, beror på hur vi mår. hela familjen har ju vart sjuka nu dt sista. och nu är jennie också sjuk så vi får se hur det blir.

Ett stort tack till Camilla som satt och pratade med mig förut om allt möjligt, känns skönt att ha någon att prata med om personliga saker som man kanske behöver prata om med någon, ibland behöver man också någons åsikt om nåt. och känns skönt att Camilla finns där för mig om ja behöver dt. <3

Kanske borde sova nu? Andre gick för en stund sen typ.. Idag kom jag han och hans kära kompis daniel fram till att jag har tre stycken kukar? hmm.. normalt? JA DÅ :D

GODNAJJJT! (även om jag inte ska sova nu...) 

en bild på mig och johanna lundbäck från avslutningen i nian. saknar faktiskt dom gamla tiderna från svartedalen :)
 

Mikaela Elin Jacobsson :)
Sånt som det inte finns någon kategori för / 2 kommentarer / Kommentera här!

2009-01-04
 21:05:13

Söndag.

hejsansvejsan.

vad gör nI? själv kom jag hem för en stund sen, åt middag som pappa hade gjort. kan inte säga att det var det godaste jag ätit precis. har ätit godare, solklart. men det gick ner, knappast mkt för jag är fortfarande hungrig men skulle jag gå och ta något nu skulle jag vara dödens. haha.

förut mötte jag yusra på hållplatsen runt halv tre, och så tog vi spårvagnen in till stan. på spårvagnen mötte vi Hilal, trevligt att träffa henne och prata en stund. tkr vi borde ha en kväll vi alla gamla tjejer och bara umgås. var längesen nu. iallafall, vi mötte Jessica i stan och så gick vi till Espresso House. Yusra köpte nåt som jag aldrig orkade lägga på minnet vad det var och jag köpte en apelsinjuice, otrolig god juice där :) sen drog vi vidare till olika affärer. jag kollade faktiskt inte så mycket, kände inte att jag hade ork till det. jag somnade runt halv fem inatt men gick upp lite innan tolv. men jag har känt mig halvseg/hängig hela dagen. fortfarande sjuk.. hoppas inte det blir värre bara. Efter att vi vart och kollat i affärer en stund så ville vi gå och fika så då gjorde vi det. Yusra åt någon mat typ och jag och jessica tog varsin bärpaj med varm choklad till. göttans x) Johanna kom dit sen, så åkte vi hem till jessica efteråt och var där en stund.

Nu vet jag inte vad jag ska göra, är det värt att vänta på en seg Michael eller ska jag träffa Andre? Jag sitter nog hemma.. behöver bli frisk tills imon. ska ju träna med Camilla, borde kanske inte göra det men jag känner mig nästan tvungen. har inte tränat på år och dar känns det som. så jag känner mig som sagt tvungen till det...för min egen skull. Är faktiskt uppfriskande att träna, eller vad tkr ni? :)

Hörs sen, ha dt!
Sånt som det inte finns någon kategori för / 2 kommentarer / Kommentera här!

2009-01-04
 03:18:54

Gävle, dag 1 - tisdag.

Bilresa i 8 timmar . När vi kom fram fick vi tacos och sen tog vi det bara lugnt hela kvällen. Fast gick ut och lekte lite i snön oxå.



Mamma i bilen .



Elias som gömmer sig bakom gitarren :D



Jasmin och Alex när vi var ute i snön :)



Mikaela och Alexander :)



Alexander, Mikaela och Jasmin :)

Detta var några bilder från första dagen, ni får fler bilder imorgon :)
För nu ska jag sova, GODNAJT! <3
Photos / 2 kommentarer / Kommentera här!

2009-01-04
 02:42:05

Magnus Betner :D

Förut gick jag ut och träffade Andre, vi tog en promenix. den blev ganska lång, hyfsad längd. skulel behöva en sånn promenad minst en gång varje dag. den borde vart med på listan jag skrev i förra inlägget, 7. Pormenera minst en gång VARJE dag!

Efter en ganska lång promenad kom vi fram till mig igen, och så gick vi hem till mig. Jag satte på Magnus Betner - Inget är heligt . Han är sjukt bra alltså! och snygg ^^ haha. Nej men han är as rolig, ganska rå av sig iallafall. men honom gillar vi :) och björn gustafsson med =)

fan det går segt med att lägga in bilder på bdb, jag börjar tappa tålamodet nu. för har inget att göra så alla dessa inläggen jag skriver skriver jag bara för att jag har brist på saker att göra! försöker göra dom så intressanta som det går. jag lyckas kanske inte, men det får duga att jag iallafall försöker. eller? :)

Puss <3

Sånt som det inte finns någon kategori för / 1 kommentarer / Kommentera här!

2009-01-04
 02:29:46

mina mål .

Måste uppfyllas!

1. Sluta bita på naglarna.
2. Sluta äta godis, bara på helgerna.
3. Äta nyttigare, mer regelbundet och inte efter 10-11 på kvällarna.
4. Träna regelbundet och ordentligt.
5. Fixa med betygen i skolan, Historia!
6. Hålla mitt rum rent och städat i mer än en vecka, kan börja med att städa rummet iaf!

Det är det jag kommer på just nu, kommer säkert att komma på massa andra grejer under tidens gång. Men jag börjar med dessa, man kan inte göra allt på en gång. man får börja någonstans.

Tack för mig ! Ha dt .
Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-01-04
 01:57:39

bilder.

godkväll, är kanske lite försent för att säga det? klockan är ändå snart 2 nu. när jag är färdig med inlägget är klockan nog väldigt mkt mer. brukar ta rätt lång tid för mig att skriva ett inlägg för jag gör alltid hundra saker samtidigt.. just nu pratar jag med dennis på msn och försöker lägga in bilder på bilddagboken. men gud det går ju jättesegt! har aldrig tatt så här lång tid innan :S nu såg jag att en bild lagts in så jag ska lägga till en ny nu.

Så, det fick bli en bild på Peter. haha.. har en massa bilder att lägga upp. blir dock inte alla. ingen som uppskattar det ändå ^^ haha. kan lägga ut några här på min blogg oxå, så kan ni hitta fler på min bdb. :)

Nu skrev Andre till mig på msn, vi pratade förut men fick slut på samtalsämnen så det blev tyst en stund. nu ska vi eller iallafall jag försöka hålla samtalet uppe. jag är trött och borde sova, men gud så tråkigt. kom ju hem idag så vill ju använda min tid till att sitta uppe och inte slösa tiden på att sova. varför ska man sova när man kan vara vaken? hihi. ^^ har jag inte rätt ? eller vad tkr ni ? Iförsej borde jag sova eftersom jag e sjuk och borde vila upp mig. men fan så tråkigt. får bli att jag lägger in alla bilder på bdb och några här på bloggen och så får jag ta och lägga mig sen. klockan kommer ändå att vara rätt mycket när jag e färdig med alla bilderna, för om det ska gå i den här takten som det går nu så är jag färdig imorgon bitti xD haha. vi får väl se hur det blir med det där.

Lägger in bilder här på bloggen sen :) Ha dt !
Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-01-03
 21:59:50

yeah

Nu har jag ätit våfflor och ska nu ut med Andre en stund. han är utanför och väntar på mig så jag får gå nu :) pusshej!

Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-01-03
 21:24:51

Borta bra, men hemma bäst..

Hejsan :)

Har äntligen kommit hem, efter en ca 8 timmars lång bilresa! fy alltså.. mådde illa typ halva vägen och är as förkyld, halsen kiiar och näsan är täppt som fan. man brukar ju säga borta bra men hemma bäst, men fan heller nu säger jag hemma bra men borta bäst! fan vad bra jag har haft det i gävle. så otroligt kul och mysigt. vill åka tillbaka nu..! hade gävle inte legat så långt ifrån göteborg så hade jag redan vart påväg dit nu! jag ska dit snart igen, det lovar jag !

Men nu är jag hemma iaf, ingenting att göra åt det.. as förkyld och är hungrig nu. ska nog ta tummen ur röva som man brukar säga och gå och göra lite våfflor. det hade fan suttit gött :) men jag e så slö så jag vettefan om jag ens orkar gå och göra det. ska be pappa blanda ihop smeten iaf så kan jag göra resten själv^^ han vill ju oxå ha våfflor, så halva jobbet kan han väl iallafall göra . haha..

Jag hade behövt ligga hemma hela kvällen och bli frisk, men fan det är inte kul. ska se om någon vill gå ut eller så någon timme bara så kan jag gå hem och lägga mig sen. om jag inte träffar någon så får jag ta och kolla på en film elr nåt i den stilen . kolla tv bara kanske. vi får se.. våfflor står först på listan iaf! haha.

Om jag mår bättre imorgon ska jag till stan med Yusra och Jessica. Försöka hitta det jag letar efter då istället för att vela kanske? skulle vara en bra idé faktiskt. hehe.

Jag skriver säkert ett inlägg senare, ha dt!

Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-01-02
 12:52:19

2 januari, gävle.

Hejsan.

Jag är fortfarande i gävle, igår badade vi tunna. gud det var så jäkla varmt och skönt så det är inte sant. så jävlans mysigt :) fast när man skulle i och när man skulle upp till huset, GUD vad kallt! springa i snön :S utan skor! fyfan. men kul var det.. alex var jobbig när vi var i tunnan så jag lyfte upp han, hoppade efter och drog ner han i snön och sen lyfte jag i han i vattnet igen. han skrek som en jävla gris xD men rätt åt honom! men fy vad kallt det var att rulla sig i snön när man precis hade vart i varmt vatten! men som sagt det var jävligt kul, mysigt, skönt och en rolig upplevelse :)

Jag har det kul här i gävle men saknar vissa människor därhemma :) men är skönt att komma hemifrån ett tag, slippa tänka på massa och bara vara här och ta det lugnt. jag behöver itne tänka på något här. vi tar det bara lugnt typ hela tiden, äter och hittar på roliga saker :) Fast imorgon åker vi hem, jag vill faktiskt inte åka hem, hade kunnat stanna här några dagar till för det är as skönt att bara vara .. vi får se hur det blir imon :D

Om en timme ska vi åka och bowla , i två timmar. sen ska vi på kina restaurang om jag har uppfattat allt rätt. mysigt och trevligt :) Peter, Pernilla och Elias som bor här i Gävle är tre underbara människor! Skit trevliga och roliga =)

Hoppas ni har det bra hemma i göteborg mina vänner xD vi syns snart! puss <3

Ha det!

jag har ju inga bilder på denna datorn att lägga upp, eftersom det inte är min dator.
 så ni får njuta av denna vackra bilden jag hitta xD


Sånt som det inte finns någon kategori för / 2 kommentarer / Kommentera här!

2009-01-01
 11:36:20

gävle.

Hej.

Är i Gävle nu, kom hit i tisdags. bilresan tog oss 8 timmar för vi skulle vägen och stockholm först. shit jag hade ont i ryggen när vi väl kom fram. men vi kom iaf fram tillslut :)

på tisdagen tog vi det bara lugnt, käkade tacos och umgicks. sen blev det nyårsafton och vi tog en promenad långt bort och grillade korv i snön, gick på isen och mkt mer :) mkt trevligt! senare åt vi middag, och umgicks.. sen blev klockan tolv och vi gick ut och smällde raketer :D

nu ska jag gå :D

Ha det bra! och gott nytt år! :)

Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!