2009-08-31
 23:43:34

andre joel stärnman


Min kärlek för dig är obeskrivlig!





Min Älskling / 2 kommentarer / Kommentera här!

2009-08-31
 23:41:00

orkar bara inte just nu.

har inte städat och bara suttit vid datorn..tiden flyger iväg även om jag inte ens gjort nåt spec!
bilderna jag pratade om orkar jag inte visa, har lagt in dom på facebook och bdb nu, bloggen får vänta.. för klockan är snart tolv och jag behöver verkligen lägga mig.. ska ta en snabb kvällsmat nu och sen lägga mig och läsa twilight!

Börjar 12 imorgon men åker till gymmet innan för att träna intervall och styrka. sen skola klockan tolv, matte och något. vet inte ens vad jag har för lektioner imon.. men slutar ganska sent och halv 6 ska jag träna aerobic! så är hemma sent imorgon med, var ju hemma sju idag. helt slut kommer jag vara med.. känner mig inte alls bra, illamående och huvudvärk. och fryser som FAN gör jag!

skriver imorgon, <3



Min modell till pojkvän! du är så underbart vacker så jag smälter! :) <3
Jag älskar dig =)
Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-08-31
 19:41:51

vann inte, men det var alltid kul ändå

Hej! Bowlingen igår var rolig . inte vann jag men det är alltid kul ändå :) efteråt åt vi på burger king, jag johan mikael andre julia och jimmy :) bea åkte hem till johan och camilla åkte hem. efter det åkte jag och älskling hem till honom, hämtade hans saker och så åkte vi hem till mig :)
Idag hade vi skola, började halv 9 med engelska och sedan Matematik. efter det var det idrott där vi körde lite lekar där vi fick springa. var helt slut efter det och riktigt hungrig, och självklart ska det då inte finnas något ris kvar! fick ihop till en liten portion men var fortfarande riktigt hungrig. fick köpt mig en korv med bröd. efter lunchen hade vi sceniskt musikprojekt, gick igenom kursplanen lite snabbt och pratade om vad kursen gick ut på. efter det hade vi ensamble, repade på Sommarnatt igen och det gick väl. den sitter väl och så, smådetaljer och känslan kvar. Stannade kvar lite efter skolan och började kolla på min låt, Barn av vår tid. gick väl, men alla gav upp och ville gå hem så vi la ner. jag julia och camilla gick till gymmet och tränade intervall. åkte sedan hem, åt mat och nu sitter jag här =)

Vad gör ni idag? Jag ska kolla bloglovin nu och facebook. sen ska jag visa er bilder som ni inte fått se än och sen städa mitt rum till bra musik! :)

Dagsbeskrivning / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-08-30
 17:41:52

bowlingmatch

Hej, jag hinenr itne skriva men har lämnat elin hemma och jag har nu gjort mig iordning för att åka iväg. ska ha bowlingmatch med mikael johan älskling camilla jimmy julia och bea. det blir bra det här! :)

skriver KANSKE ikväll, älskling ska nog emd mig hem och då vill jag bara njtua med honom. kanske skriver imorgon istället :) usch skola imon igen!
puss ha en trevlig kväll!
Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-08-29
 19:28:55

Hemkommna

Hejsan, nu är vi hemkommna från min mormor igen. har varit där och firat min mammas födelsedag som var igår. har varit rätt så trevligt, roligare än att sitta hemma eftersom andre vart med daniel och sina kompisar hela dagen och fortfarande är med dom. så jag vettefan vad jag ska göra hela kvällen.. ha ångest och må dåligt? antagligen.. oftast dom känslorna som kommer när jag inte har något att göra. som nu.. ensam och rastlös.. elin har ju somnat så hon är ju inte till så mycket hjälp. internet får udnerhålla mig en liten stund.. men de håller inte så länge. har chokladglass att äta också. mums.. lite tråkigt ensam som sagt. men får väl bara acceptera det.

tips på saker att göra när man är ensam och har en bebis som sover i samma rum? snälla? =D

The one and only Mikaela / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-08-29
 11:35:24

Yesterday

Hej på er :)

Igår vare fredag, skola självklart. Först Ensamble där vi började med Sommarnatt, julia är lead. det gick bättre än väntat faktiskt, dt kanske kan bli bra det här. vi får väl se. nästa låt vi ska göra är barn av vår tid, och gissa vem som ska sjunga den då.. jo självklart ska jag få sånna gubblåtar! men jag ska göra mitt bästa iallafall.. sen hade vi skapande verksamhet där vi lyssnade på konserten vi hade innan sommarlovet. konserten där vi spelade egengjorda låtar och uddevalla barnen var där och uppträdde med. precis när vi kom till min grupp så slutade lektionen så vi ska lyssna vidare nästa vecka.

Som sista lektion hade vi kultur och idéhistoria. Vi fick böcker och gick igenom lite smågrejer, jag hängde inte med så mycket för just påd en lektionen så kom tröttheten som en stor bomb. höll på att somna flera gånger..äntligen var lektionen över och jag och andre gick till gymmet för att hämta min plånbok där som jag glömde igår. sen tog vi spårvagnen hem, jörgen kom och lämnade elin en stund efter att jag kommit hem. efter en liten liten stund åkte vi till backaplan för att köpa en present till min mamma, hon fyllde år igår. sen tog jag och andre varsin mjukglass och så fick elin smaka hela tiden ;)

På kvällen var vi hemma hos andre och åt mat. och sen gick vi hem till mig, elin somnade snabbt. jag och andre kollade på män som hatar kvinnor till klockan halv 3 på natten. sen gick vi ner och la oss.

Vaknade lite efter 9 imorse, då låg elin och pratade för sig själv i sängen. så vi gick uoo, hon fick gröt och så gjorde jag fattiga riddare till mig och älskling. nu är älskling med daniel och elin ligger och sover middag. när hon vaknar igen ska jag ringa mormor och kolla om jasmin och alex är där. för då kan vi åka dit :) men ska ändå dit senare idag, för vi ska fira mamma där :)

Jag skriver säkert sen, ledsen att det blev ett så långt inlägg. hoppas ni orkar läsa! haha.
Puss!
Dagsbeskrivning / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-08-27
 21:50:36

en omställning från 10:00 - 08:30

hej igen, nu är jag hemma och inte hemma hos min älsklings pojkvän. jag ska duscha alldeles strax och sen snabbt kolla runt på internet sen faktiskt lägga mig och läsa en stund. sen kanske jag somnar till tvn ;)
Börjar 08:30 imorgon! jobbigt.... efter att ha börjat typ 10 varje dag denna veckan!

NU - DUSCHEN!
Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-08-27
 19:39:28

kanske inte funkar för honom alls

Nu - bloglovin och facebook.
Sen - upp och kolla till älskling, kolla hur det går för honom. haha.
Dagsbeskrivning / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-08-27
 19:37:44

idag och igår

Hej på er. Förlåt för att jag inte skrev så mycket igår, men jag var helt slut när jag kom hem. Gick i skolan till 2, sen satt jag och camilla i studion till 4 ungefär, lite mer kanske. fick inte igång micken så vi satte oss med samhällskunskap till halv 6 ungefär,d  då gick vi bort till gymmet och körde ett ABS-pass. Sjukt jobbigt verkligen men så sjukt bra träning! ska jag verklgien fortsätta med, och nu menar jag det. har sagt det så många gånger för har gått på ABS innan.
Efter träningen åkte jag hem till andre, och var här någon timme, vi var hemma hos mig kanske halv 12. och så gjorde vi inte så mycket, gick och la oss typ.

Idag började skolan 10:15, men svenska. ny lärare, verkar riktigt bra faktiskt. sen lunch, satt i studion med camilla en stund, sen var det dags för gehör och musiklära, med joona. ny lärare, fast hade honom i piano förra året så han är ju inte riktigt ny. men vi har inte haft honom i gehör innan så det ska väl bli kul :) vi fick sluta den lektionen två timmar för tidigt så jag och camilla satte oss i studion igen, fixade med micken så vi började spela in! fick färdigt Behind these hazel eyes , jag på "lead". jag sjunger verserna själv och så sjunger camilla med på bryggan och refrängen. om jag får låna andres dator så ska jag fixa iordning dom så man jag kan fixa ut den och ge den till lilian för hon vill ha låtar där jag sjunger. iaf, klockan 3 skulle vi ha Estetisk orientering, hade det en liten stund där vi gick igenom kursplanen typ. verkar vara en jäkligt rolig kurs =) slutade tidigare där med så jag och camilla gick till studion IGEN, haha. denna gången spelade vi in Because of you, camilla som lead och jag la stämmor på refrängen och på andra versen. den vill jag också fixa så jag kan lyssna på den utan logic!

skulle tränat klockan sex efter att vi suttit i studion, men smart som jag är glömde jag kläderna i skåpet och när jag upptäckte det hade de låst skolan. skit också. men åkte hem till älskling så här sitter jag nu =) andre plankar "jag blir hellre jagad av vargar". Hans ensamblegrupp ska spela den imorgon, min grupp ska spela Sommarnatt så jag sitter och lyssnar på den och lär mig refrängen. Julia ska sjunga den så behöver inte göra så mkt övning :)

Nu blev det ett ganska långt inlägg, hoppas ni orkade läsa! haha
Dagsbeskrivning / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-08-26
 23:57:11

orkar och hinner inte alltid

hej, orkar och hinner inte skriva. är helt slut efter träningen förut så jag ska kolla internet snabbt nu sen ska jag lägga mig med älskling i sängen. skriver säkert imon! <3
Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-08-26
 00:24:30

Planeringarna är klara fram till 13 september, iaf skola och träning för det mesta.

Godkväll, nu har jag planerat klart i kalendern. planerat fram till 13 september med skola och träning. firande med älskling, födelsedagar och barnpassning! fyller på så fort det kommer upp något, får inte glömma det! jag har aldrig använt så mkt kalender innan, men jag behöver verkligen det för jag glömmer alltid av allting. som prov och sådant.

nu ska jag kolla lite snabbt på några sidor och sen lägga mig i sängen och kolla på tv en stund och sen försöka sova. upp åtta imorgon och duscha och fixa mig snabbt. sen blir det lägenhetsvisning för mig och mamma, sen kör hon mig direkt till skolan, hoppas jag hinner till min första naturkunskapslektion! vill ju inte vara sen första lektionen! dåligt intryck kanske.. skämmigt också eftersom hon antagligen kommer prata igenom hela lektionen, då vill man ju inte bara traska in och störa liksom. vi får se hur det blir! ska försöka hinna iaf!

skriver kanske imorgon bitti, men kan inget lova. beror på hur trött jag är och hur mycket tid jag får över. :)
hoppas ni sover gott nu iaf! puss

Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-08-25
 22:09:10

hittade ingen bild på den

jag letade efter en bild på väskan men hittade ingen. ni får se så fort jag fått min kamera tillbaka!! =)
Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-08-25
 21:44:36

lägenhet på södra fjädermolnsgatan

Imorgon ska jag och mamma kolla på en lägenhet inte alls långtifrån här vi bor nu. vi ska nog flytta dit snart snart snart! äntligen! hade velat komma ifrån biskopsgården/länsmansgården men det får duga ändå.. bara vi inte bor tillsammans alla tre, det funkar inte riktigt nej.

så om vi får lägenheten och om den är fin så blir jag glad! och det var längesen man var riktigt glad! =)
Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-08-25
 21:42:53

jag är äntligen hemma efter en lång tur i stan och avslutning med mysig middag.

Hejsan :)

Jag kom precis hem, har varit hemma hos Lilian (min mammas moster) med min mamma. först hjälpte jag henne med datorn och sen gick vi ner till en restaurang en liten bit ifrån henne och satte oss och åt lite mat :) schnitzel med pommes frites till mig, skaldjurssallad till lilian och mamma tog en tex mex burgare. mycket trevligt folk där & mkt god mat!

gick i stan med älskling förut, jag fick köpt min väska! jippie. är nöjd över köpet, tycker om den riktigt mkt! den är snygg! hihi. jag har tyvärr ingen kamera att ta kort med och visa er. men jag ska kolla om accent har en hemsida, isf ska jag kika in och kolla om dom har någon bild på den så ska jag visa er! min kamera har jag tyvärr glömt i min mormors bil, min mac med webcam har jag nu lämnat in för lagning för den funkade inte utan laddare i =S. och min andra kamera är sönder och min andra webcam till min pc funkar inte!! så har verkligen ingenting att fota väskan med. hittade också en tröja i stan, på gina tricot. men så fort jag fått min kamera från mormor så ska jag visa er jag lovar!! =) om ni är intresserade dock (;

nu - kika i lite brev jag fått, h&m kort! hihi. samla rabattkuponger på ett ställe så jag inte tappar bort det. ska anteckna lite i min kalender och sen fixa väskan inför imorgon! fan kom på nu att jag glömde köpa hänglås i skolan, måste fixa ett med kod. men får ta ett vanligt hänglås så länge som jag har här hemma. om jag hittar det!  så jag har några häften att ta med mig till skolan imorgon, + träningskläder.. usch.. tur att jag får skjuts av mamma imorgon ju!

puss!
Dagsbeskrivning / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-08-25
 08:29:59

converseväskan ska bli köpt av mig idag

Godmorgon!
Jag gick upp för en pytteliten stund sedan. Har precis borstat tänderna & ska nu klä på mig. Får bli svarta byxor & ett grått mönstrat v-format halterneck linne som jag köpte på Emmaus när jag jobbade där. har säkert en bild på det som jag kan visa er ;)

Idag börjar vi skolan halv tio & slutar runt 2 någongång. Vi kommer inte att ha några riktiga lektioner utan ska bara få scheman. information & träffa den nya Artisen klassen. Undra om det är några trevliga människor =)
Efter skolan ska jag med andre till stan, ska möta mamma och köpa den där Converseväskan! och sen åka till hennes jobb och kolla lite grejer. sen drar vi väl till stan igen för andre vill väl kolla litegrann med :) Ikväll ska jag och mamma på middag med Lilian. så jag vet inte när jag kommer hem, hinner kanske hem innan middagen och då skriver jag om jag hinner.

Annars skriver jag när jag kommer hem ikväll! nu - kläder. sen - mat! & smink.
Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-08-24
 23:11:10

tack jennie för den fina headern

Hej på er (:
nu får bloggen vara för ett tag, jag blev ganska nöjd faktiskt. jennie är riktigt duktig på att göra headers! *stolt lillasyster* haha. tack jennie iaf! >3

vad gör ni alla därute? jag själv var precis och fixade tänderna & tvättade ansiktet. nu blire facebook en snabbis och sen sängen med twilight! jag skriver nog innan jag åker till skolan imorgon.

Hoppas ni haft en underbar dag och att ni får en  underbar dag imorgon! =)

Sånt som det inte finns någon kategori för / 1 kommentarer / Kommentera här!

2009-08-24
 22:29:31

ny design - vitt svart & turkost

Jag fixar med bloggen lite, drf den kanske inte ser jättebra ut.. men ni får ha tålamod. jag tröttnade snabbt på min rosa-flickiga design. nu blire svart, vitt och turkost!! hoppas på nåt bra. vi får se hur det blir!

Bloggdesign / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-08-24
 20:09:29

uppdateringen är usel men jag har inte bott hemma

Hej på er :) jag vet att min uppdatering har vart riktigt jäkla usel på sistone. men jag har bara försökt njuta av den sista tiden på sommarlovet och har inte bott hemma på en vecka ungefär så har inte suttit vid datorn så mkt. men det blir det nog ändringar på nu när jag börjat skolan och mina föräldrar tvingar mig att sova/bo hemma..

Jag satt nyss med min almancka och skulle planera litegrann. Skrev in lite träningspass, städningsdagar, konsert, firande med älskling, middagar & födelsedagar!

- På onsdag och torsdag ska jag & camilla på gruppass på gymmet. Nu när skolan börjat ska jag börja gå till gymmet tre dagar i veckan. denna veckan blir bara två, men sen börjar jag med minst tre.
- ska städa varje söndag! detta ska jag då tamejfan hålla nu.
- Den 1 oktober kommer vi ha våran första konsert för terminen, kommer vara svensk prog & vanlig svensk musik. det kan nog bli roligt! haha. vi får väl se. hoppas man kommer i bra ensamblegrupper bara. och att man blir tilldelad en bra låt!
- Jag och älskling firar snart 5 månader & nästa blir fan ett halvår! fan vad snabbt det går. och 6månader blir dagen efter svenskprog-konserten. Får se vad vi hittar på då! :)
- Ska på middag imorgon med mamma & Lilian för mamma fyller år på fredag och då ska lilian iväg så hon ville ta det tidigare :)
- ja.. Mamma fyller år på fredag, och jag fyller år om några månader! haha.


Sånt som det inte finns någon kategori för / 1 kommentarer / Kommentera här!

2009-08-24
 18:11:31

HJÄLP!



Jag kom precis hem och jag har redan ångest. vill inte vara här, vill inte vill inte!
The one and only Mikaela / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-08-24
 18:09:29

Lördagens outfit



Outfits / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-08-24
 11:15:12

Bio och converse

Inatt sov jag hos andre och igår var vi på bio med august johan mikael och camilla. innan bion åkte jag och andre till stan för att kolla efter väskor. Jag hittade en Converse väska som jag la undan tills på tisdag när lönen kommer och mamma antagligen betalar mer än halva, annars har jag inte råd med den. den kostar 550 kr! men jag måste ha en väska till min mac.

vi mötte johan och mikael i stan så vi gick och käkade på lydias, bufé. efter det mötte vi august och så gick vi till bion. där mötte vi camilla. vu såg G.I Joe. tror jag den hette? haha. jag tyckte den var ok att se, men andre tyckte den var riktigt dålig. haha..

nu ska jag fixa mig för om en timme ska vi till skolan, japp, idag börjar man skolan.. ångest! försöker skriva senare  under dagen! puss
Dagsbeskrivning / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-08-22
 22:48:08

min mac krånglar

nu ska jag duscha, fixa mig & vänta på andre. hinner jag så skriver jag igen innan jag går ner till honom! :)
skulle lagt upp dagens outfit om min mac inte hade krånglat.

NU - duschen
Sånt som det inte finns någon kategori för / 1 kommentarer / Kommentera här!

2009-08-22
 22:46:45

-

100 frågor.

Du:
1. Fullständigt namn? Mikaela Elin Jacobsson
2. Ålder? 16 snaaart 17
3. Vart bor du? Länsmansgården, göteborg
4. Bor tillsammans med? Mamma & pappa, en så länge.. förhoppningsvis inte så länge till.
5. Färg på ditt rum? rosa väggar?
6. Har du blåa ögon eller bruna? gröna är väl också ett alternativ?
7. När är du född? 1992
8. Klass? Startar snart andra året på gymnasiet!
9. Vilket år tar du studenten? 2011
10. Något jobb? nej inget riktigt.

Idag:
11. När gick du upp i morse?  jag och älskling vaknade typ. halv ett?
12. När ska du sova? sover ingen speciell tid nu på sommaren, men nu när skolan börjar så får det bli skärpning med det.
13. Duschat idag? nej ska göra det nu.
14. Kramat någon idag? ja! om en stund ska ja få kramas igen :)
15. Pussat någon idag? ja! & det ska jag med få göra om en stund! älskliiiiiiiiing.
16. Vad har du ätit idag? pannkakor två gånger om, frukost och kvällsmat. ingen middag nej..
17. Dagens klädsel? svarta legging och ett orange(låter inte så snyggt men ah..) linne. bilder kmr när jag får igång min mac!
18. Dagens smink? mascara, foundation och solpuder. första gången på länge!
19. Dagens sötnos? älskling, i stortsett varje dag!
20. Dagens roligaste? andres mamma, hehe.

Socialt:
21. Har du många vänner? jag hade, har inte haft kraften att hålla det så pga så många anledningar. de försöker inte så mkt själva så jag tröttnade.. men de jag har nu, räcker gott & väl, de är helt underbara! =)
22. Hatar du falska folk? varför skulle man gilla dom.
23. Vem kramade du senast? min älskling  (:
25. Hur många har varit otrogen mot dig?  ingen, vad jag vet?
27. Har du pojk-/flickvän?  ja och det är helt otroligt skönt
28. Vem pratade du med i telefon senast ? Mamma
29. Vem fick du senast sms ifrån? Älskling <3

Favorit:
31. Film? Har ingen direkt favorit men de finns många bra, changeling!!
32. Låt? Har inte heller någon favorit låt, men dagens låt är då fan behind these hazel eyes - kelly clarkson!
33. Mat? Kebabpizza eller tallrik? hihi
34. Dryck? oh..svårt.. gillar massor.. cola, fanta exotic, brämhults apelsin, mjölk, oboy! ojoj kan sitta här hela natten.
35. Färg? olika
36. Alkoholdryck? cider
37. Stad? Göteborg helt jävla klart! - då fan inte jävla stockholm som en viss camilla skrev! 
38. Land?  sverige är då ändå ett bra land, men jag skulle inte säga nej till ett hus i ett varmt land!
39. Ämne i skolan? Skapande verksamhet
40. Människa? Älskling =) eftersom han stöttar mig igenom allt.

Senaste:
41. Personen du tänkte på? tänker på andre hela tiden när jag inte är med honom! försöker lära mig det här att vara utan honom.
42. Personen du kysste? mmmmh... älskling såklart !
43. Gången du spydde? var ett tag sen nu, som tur är.. är glad så länge det varar.
44. Gången du grät? inatt..
45. Pizzan du åt? kebabpizza i strömstad! mums
46. Gången du var i Göteborg?  Bor ju här förfasigen!
47. Gången du var i Stockholm?  längesen nu, kelly clarkson med jessica?
48. Gången du var full? är inte full
49. Gången du var hög? aldrig.. usch på sånt där

Antingen eller:

51. Svart eller vitt? båda
52. Hund eller katt? hund
53. Ut och festa eller hemma och mysa? båda två!
54. Tvspel eller datorspel? dator
55. Singel eller upptagen?  upptagen, men andre stärnman! hihi
56. Ute eller inne? beror på vädret
57. Lunarstorm eller helgon eller Playahead?  skit alltihop
58. Ragga eller bli uppraggad? -
59. Big Brother eller Paradise hotel?  big brother
60. Blont eller svart hår? brunt???
61. Hus eller lägenhet? jag vill bo i hus men jag bor i lägenhet.
62. Choklad eller lakrits? choklad!!!!
63. Göteborg eller Stockholm? GBG!
64. Högerhänt eller vänsterhänt? höger
65. Coca cola eller fanta? båda två är tamejfan skit goda!
66. Pizza eller kebab?  kebabpizza? :)
67. Randigt eller prickigt? randigt
68. Älska eller älskas?  båda två fan. så otroligt underbart
69. Leva eller dö? leva

Antal:
70. Personer du älskar? håller inte räkningen på det, jag bara älskar!
71. Personer du hatar?....
72. Gånger du varit full?....
73. Personer du hånglat med inom en 24timmars-period? ....
74. Glassar du ätit på en dag?  det kan ha vart många
75. Festivaler du varit på/ska på detta år? ingen.
76. Gånger du haft minnesluckor? ingen antagligen
77. Gånger du varit hög?  aldrig i hela mitt liv!
78. Personer du saknar just nu? är några stycken men en saknar jag mest!
79. Gånger ditt hjärta brustit? det är några gånger.. men så länge mitt hjärta mår som det gör nu, vilar hos andre, så är det bra!

Vem:
80. Vart vill du idag? vara i andres famn
81. Ska du träffa imorgon? andre, hans familj. august, mikael & johan.. och mamma & pappa..
82. Sjöng du senast för? dennis
83. Hade du senast en msn-konversation med? johan oleniusson!
84. Spelade du tvspel med senast? älskling, som fan på hyppeln!
85. Vill du ta med på resa nu? ÄLSKLING CAMILLA AUGUST MIKAEL OCH JOHAAAAAN
86. Vill du kasta en sten i huvudet på? mig själv
87. Förtjänar att dö? ingen jag känner
88. Är söt? några stycken ;)
89. Vill du sova jämsides med i natt?  vem tror ni? kan ni gissa? det kanske är för svårt? ;)

Vad:
90. Gör dig glad? vänner,familj, musik & älskling så klart!
91. Gör dig ledsen? en del saker
92. Vill du helst göra nu? duscha
93. Önskar du att du slapp göra? duscha haha
94. Vill du ha nu? älskling
95. Önskar du dig i födelsedagspresent? massor!
96. Längtar du till? tills jag har masa pengar
97. Tycker du om dina betyg? duger, lite sent att göra något åt dom nu.. får satsa på högre betyg i de nya ämnen i stället!
98. Ångrar du i ditt liv? lite saker
99. Är det bästa som hänt dig? att jag träffade andre
100.Vad är klockan? 22:46 och nu ska jag duscha!!!!!
The one and only Mikaela / 1 kommentarer / Kommentera här!

2009-08-22
 16:43:07

hemma

Hej. jag är hemma nu, andre skulle ut och övningsköra och sen träffa daniel eller något. så han körde mig hem och så ska jag nog duscha snart. kanske drar till delsjön med dennis, är inte riktigt på humör för det men vi får se hur det blir. ikväll sover jag nog hos älskling. orkar inte skriva så mkt mer! puss
Dagsbeskrivning / 1 kommentarer / Kommentera här!

2009-08-22
 01:29:31

jag lever faktiskt

hej vi är hemma. kom hem runt femtiden förut men har inte haft tillgång till internet förräns nu. åkte till stan med pappa när jag kom hem sen när jag kom hem gick jag direkt upp till carolina för att prata en stund med henne, skönt att prata av sig och så. har mycket att fundera över nu.. får bestämma migpå måndag. mellan 10-11 kom andre och så gick vi hem till mig snabbt och så hämtade jag mi mac och så gick vi hem till honom sen. Andre har nu suttit under kvällen och spelat lite och jag har skrivit på min bok. var längesen jag skrev så hade mycket att skriva, har hänt mycket den senaste tiden och jag har mycket tankar i huvudet som jag behöver få ut. men behöver sitta och skriva länge om jag ska få ner allt. men jag fick ner en del nu iaf. nu har iaf andre spelat färdigt därför lånade jag internet en stund, för att visa er att jag lever =) orkar inte skriva så mkt mer så jag hör av mig när jag orkar nästa gång!

hoppas ni har det bra :)
Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-08-19
 11:31:13

kort update

vaknade för en stund sen hemma hos älskling, nu ska vi snart upp och äta frukost.
Dagsbeskrivning / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-08-18
 20:24:51

usel uppdatering, sorry

har varit i strömstad därför den dåliga uppdateringen, jag är med älskling nu och har haft en förjävlig dag så jag orkar verklgien inte skriva. det får räcka med att jag har haft svin kul med august mikael camilla och johan i strömstad! den enda som fattades var älskling. men ja har haft det riktigt skötn och trevligt. så skönt att komma hemifrån och ifrån göteborg för ett litet tag. kommer inte skriva så mycket mer de närmaste dagarna för jag ska iväg till öarna med några nära så jag kommer inte ha tillgång till internet. sorry.. men jag får se om jag skriver imon innan vi åker eller om jag skriver när vi kommer hem.

hoppas ni har det bra iallafall! för det ska jag ha det nu, komma hemifrån och slippa må dåligt. den här dagen har vart den värsta på länge.. så skönt att åka iväg imon.

vi hörs!
Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-08-16
 18:28:37

långpromenad

hejsan, förlåt för usel uppdatering men jag orkar inte. har vart på en långpromenad med andres mamma och hundarna för en  liten stund sen. var skönt. ikväll ska vi inte göra nåt speciellt, kolla på film tror jag. beror på om min mamma kommer hit med mina pengar men vi får väl se.

orkar inte skriva mer idag iallafall. puss
Sånt som det inte finns någon kategori för / 1 kommentarer / Kommentera här!

2009-08-15
 17:20:20

kött med potatisklyftor

Hej. jag har inte orkat skriva något idag, brist på ork och framförallt brist på saker att skriva. ni har säkert klarar er utan mig ändå. hehe. jag har iallafall inte gjort  så jättemycket, gjorde pannkakor till frukost och bara suttit vid datorn. just det tog mig ett varmt bad förut också, skönt. efter det satt jag bara vid datorn igen, ska snart ut med hunden igen väntar bara på att andre ska komma så vi kan gå ut. om de slutar regnar så går vi ner och hämtar hans hund med :) så får hoppas på att regnet slutar! haha.

har precis ätit middag, kött och potatisklyftor. gott!
nu väntar jag bara på älskling, sen blir det promenad. skriver nog inte mer idag, men vi får. ni får ha en underbar lördagskväll i vilketfall! =)

Dagsbeskrivning / 1 kommentarer / Kommentera här!

2009-08-15
 11:52:50

frukost

Kom precis in från en tur med hunden & jasmin. gik upp till netto, köpte en barmhultsjuice, gick hem till mig och hämta alex telefon & armband och så gick vi upp alla tre till carolina. var där tills barnen skulle gå ut & möta sin pappa för de skulle till hyppeln. så då följde jag & hunden med dom & carolina ut. sen gick vi hem :) så nu ska jag göra frukost. puss så länge!

Photos / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-08-15
 02:01:48

kvällen full med ångest

godkväll/natt.. satte igång the sims 3 förut men hade ingen ro alls för att sitta och spela. ibland kan jag sitta i flera timmar men den här kvällen har nog vart den värsta kvällen på länge. har inte alls mått bra och ångest känslan i magen har vart där hela tiden & ligger där fortfarande. jag vet inte ens varför! vet inte hur jag ska få den att försvinna.. hade bara velat ha älskling här.. behöver hans tröst och närhet.. men men.. man kan inte alltid få det man vill.. har iallafall försökt men han är ute på stan.. som alla andra. ja vill också vara 18 :( 1 & ett halvt jäkla år kvar.. helt sjukt. måste jag fylla år i november! jäkla piss..

men jag stängde iallafall ner the sims 3 efter bara en liten stund, klädde på mig och gick ut med hunden. läskigt när det är mörkt ute men var ju tvungen.. andre ville ju inte komma så var ju illa tvungen. när jag kom in igen satt jag vid datorn en snabbis, inte alls länge. tog mitt täcke därefter och gick upp på övervåningen och hunden gick snällt efter, hehe.. satte på 17 again och låg i soffan och bara försökte andas och glömma bort ångesten.. gick inte alls bra, grät genom halva filmen :s... ja.. när jag skulle gå upp för att stänga till balkongdörren fick jag så ont i ryggen igen. kunde inte ens lägga mig ner igen? Så fick sitta upp resten av filmen. helt cp.. ryggen har ändå vart helt okej idag och så kan det vända så plötsligt av att jag bara reser på mig. iallafall... när 17 again var slut kollade jag vad pappa hade för filmer och han hade bara en som jag inte hade set och det var en Wallander film - kuriren . så jag satte på den och den var slut för inte så längesen nu för gick direkt ner och satte mig här när den var slut.

Jag gillar Wallander filmerna faktiskt. Beck & Wallander är faktiskt bra svenska filmer. Svenska filmer brukar inte hålla, men wallander & beck är faktiskt helt ok filmer. men nu ska jag lägga mig och läsa.. ska försöka somna så fort som möjligt så jag slipper dessa ångesttankarna.. ska upp tidigt imon & gå ut med hunden oxå. Jasmin ska nog hänga med mig på en promenix. ska väl bli skönt...

får se vad som händer imon.. hoppas på en träff med älskling, men man vet aldrig. träffar nog dennistennis annars.
skriver imorgon! <3
Dagsbeskrivning / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-08-14
 20:49:12

jag orkar inte

klumpen i magen bara växer och det känns som att det börjar göra ont, mår illa.. och det är riktigt jobbigt! vad är det för sjukt med mig? Varför kan jag inte bara vara hemma och njuta av det? Tårarna rinner och jag vet inte varför.. jag vill också ha skoj! hejrå.. blir till o spela lite the sims 3 om de funkar. hejdå
Sånt som det inte finns någon kategori för / 1 kommentarer / Kommentera här!

2009-08-14
 20:19:23

klump i magen av ensamheten

Har inte börjat kolla på filmen än, har en klump i magen som inte alls är särskilt skön.. alla är inne i stan och roar sig medans jag sitter här ensam och ledsen.. vill inte! varför kan inte jag också få vara över 18? Jävla november månad.. jag förstår inte varför jag mår så dåligt för egentligen borde det vara skönt att vara ensam och njuta av de tysta.. men jag mår långt ifrån bra och njuter verkligen inte.. jag vill inte vara ensam.. andre och alla hans kompisar är i stan och roar sig, dennis med, pappa också. mamma är med sin kompis och roar sig. jag då? jag sitter ensam, mobbad och ledsen vid min dator som en jävla 12 åring! snälla hjälp mig.. är som en ångest klump i magen som bara växer..

hoppas ni har en trevlig kväll, hoppas jag klarar resten av den.. hejdå!
The one and only Mikaela / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-08-14
 20:15:33

blommorna och parfymen älskling gav mig



Photos / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-08-14
 18:53:07

hemmet för mig själv, borde njuta men kan inte när jag tvingas vara ensam..

Var precis uppe i affären med hunden jag passar idag, köpte en chipspåse, potatischips såklart, och två chokladpuddingar. ska gotta mig nu.. är ensam hemma hela kvällen, pappa ska ut och mamma är med hennes kompis & hennes kille. enda vännen jag har här är hundjäkeln :p inte till så jättemkt socialtumgänge men det får väl duga.. andre skulle vara med sina kompisar och dennis skulle vara med sina kompisar så jag får väl sitta hemma. inte så jättekul men vad ska man göra.

Får väl kolla på 17 again och mumsa i mig mina onyttigheter, den ena chokladpuddingen är redan slut! haha.

Nu - facebook & bloglovin
Sen - 17 again & potatischips!
Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-08-14
 17:52:00

till den anonyma

Någon anonym hade skrivit en kommentar till mig, vill du att jag ska kunna svara så skriv gärna ett namn ;) så ger jag dig gärna ett svar =)
Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-08-14
 17:45:19

jag är hemma igen

11 HAR DU:

* Ett förhållande: ja och det är helt underbart
* En bästa vän:  ja!

* Dejtat en av dina bästa kompisar: ja & vi blev tillsammans
* Blivit kär vid första ögonkastet: Hmm.. njaee.
* Fått ditt hjärta krossat: ja tyvärr
* Skrikit åt en lärare: inte direkt skrikit tror jag inte
* Kysst någon och sedan ångrat dig: ja
* Ljugit för dina föräldrar om vart du är:  ja
* Några smycken som kostat över 1000 kr: ja ett halsband, hade ett armband också men det har jag tappat

* Några husdjur: hade en katt för flera år sen, nu bara väntar jag.
* Hamnat på polisstation: nej

10 DAGENS:

* Klädsel: visade jag förut ;) men svarta tights, stort gult linne & vitt linne under
* Hår: Medellångt brunt hår
* Låt: I drove all night - celine dion

* Vill ha: pengar!
* Sjukaste:  har inte hänt något så sjukt än
* Saknad: älskling!
* Köp: biljett till stenungsund
* Tanke när du såg dig själv i spegeln första gången: detta måste jag göra något åt


9 FÖRSTA:
* Bästa kompis: dennis
* Kärlek: riktigta, dennis
* Husdjur: När jag var bebis
* Semester: kmr jag inte ens ihåg
* Köpta skiva: kmr inte ihåg de heller
* Piercing: har inga mer än i öronen så det får väl räknas
* Konsert: Backstreet boys!

* Fylla: ehm
 

8 Senaste:

* Personen som sms:ade dig: Älskling men nu har han vart tyst en stund
* Personen som du kramade: ulrika som vi var och träffade i stenungsund
* Peronen som ringde dig: mamsimamsen
* Personen som du ringde: Pappa
* Personen du sa ''jag älskar dig'' till: Min älskade andre stärnman! såklart!
* Filmen du såg: Någon som gick på tv igår
* Gången du grät: igår..

7 SKULLE DU:
* Våga hoppa fallskärm: nej! men vill
* Dejta någon med väldigt mycket tattueringar:  beror på vad han är för typ.

* Kalla dig själv lycklig: Ja, absolut!
* Hellre ta bilden än vara med på den: både och
* Kunna gråta över en kille: jaaa. tyvärr är det så
* Kunna gråta över en tjej:  om de var min kompis så ja
* Kunna springa 50 mil: haha låångt ifrån



6 VAD:
* Gör du just nu: sitter här o svarar som en idiot
* Ska du göra imorgon: inte ett skit planerat tyvärr
* Säger du till dig själv när allt känns svårt: att jag inte vill leva mer
* Är det för väder hos dig just nu: Sol faktiskt
* Är det första du lägger märke till hos det motsatta könet: ansiktet
* Skulle du göra om du vann på lotto: riktigt mkt!


5 BLANDAT:
* Är du blyg inför det motsatta könet: ibland ja
* Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan: njae
* Vill du ha några tatueringar eller piercingar: ja
* Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller motsatta: motsatta

The one and only Mikaela / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-08-14
 10:08:27

iväg mot stenungsund!



Nu är jag klar, om en liten stund drar jag iväg till centralstationen, pappa kör mig. Ska köpa hundrakort också så jag kan betala. Sen tar vi tåget mot Uddevalla/Stenungsund och sen ska vi ta en buss från Stenungsund till Kolhättansfrärjeläge!
Vi hörs när jag kommer hem, önska mig lycka till! haha
Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-08-14
 09:49:49

Dagens outfit'

Bakifrån:



Framifrån:







Såhär ser jag ut just nu, åt precis två mackor så nu alldeles strax ska jag sminka mig. Sen sätta mig en liten liten stund med min kalender och fylla i lite grejer och sådär.

Skriver igen innan jag åker! puss




Outfits / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-08-14
 09:10:48

riktigt trött, somnade efter fyra

Godmorgon, jag är riktigt trött för jag somnade inte förrän någon gång efter 4 typ. Riktigt jobbigt men det är bara att dra sig upp och göra sig iordning. så nu blire till att byta om, fixa håret och äta frukost, & sen det sista sminka mig. sen får pappa köra mig in till centralstationen. tåget går ju 10:47. Skriver mer om jobbet när jag kommit hem, tar med mig anteckningsblogg och antecknar så jag inte glömemr av allt som sägs =)

Vad ska ni göra idag? Verkar bli en dag med fint väder iaf :) inte dumt!
Skriver säkert innan jag åker <3
Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-08-14
 00:10:01

var bara tvungen, vill inte lägga mig!

DIG:

1. Hur lång är du? - 170 cm

2. Vad vill du bli när du bli stor? - Fråga mig inte! Jag vet inte, har aldrig vetat! men det kommer väl...

3. Vad pluggar du? - Musik!

4. Har du långt hår? - Inte direkt långt, men medellångt typ.

5. Vilken hårfärg har du? - typ brunt? olika nyanser av brunt typ.. lite oranget på vissa ställen xP hehe..

6. Sminkar du dig? - Med Mascara bara typ

7. Har du haft sex denna månaden? -  jaoo... haha

9. Vad har du för färg på dina underkläder just nu?- fula orangea xD

10. Har du kysst någon idag? - ja!! ofc



FAMILJEN:

1. Bor dina föräldrar ihop? - ja men inte så länge till, hoppas jag

2. Vem är bäst, mamma eller pappa? - Ingen av dom är bäst. de är lika bra

3. Hur många syskon har du? - 1 storasyster :)

4. Vad är det senaste du sa till din pappa? nej jag ska inte - när han sa sitt inte uppe förlänge nu när du ska upp tidigt imon.

5. Vilken mat lagade din pappa senast? - Pannkakor. haha

6. Hur många ställen har du bott på? - Ganska många, men bara runt om i länsmansgården, det ska bli ändring på det snart!

7. Vem i din familj stör du dig mest på?- båda två eftersom båda två beter sig som barnungar

8. Vilken familjemedlem är snällast? - oj.. vet inte x)

9. När hittade du senast på något tillsammans med ett syskon? - det var riktigt längesen, för längesen



KOMPISAR:

1. När var du senast med nån kompis? - skulle träffat dennis idag, men så blev de inte

2. Vem sov du hos senast av dina kompisar? - avslutningen - hos camilla :)

3. Har du kysst nån kompis? -  När jag var tillsammans med min bästavän, kanske? haha-

4. Har du varit tillsammans med någon du nu är kompis med? - Ja han är min bästa vän :)

5. Vem har du varit kompis med längst? - Cim köster, även om vi inte umgås så mkt längre.

6. Vem/Vilka känner dig bäst? - Dennis & älskling

7. Längsta tid du varit osams med en kompis? - ehm vet ej

8. Skulle du säga till en kompis att du hatade hans/hennes tröja om du gjorde det? - Ja om hon fråga

9. Känner du dig tvingad till att umgås med vissa kompisar? - nej, jag umgås med dom jag känner för.



KLÄDER:

1. Vad har du på dig idag? - tights och en skön tröja

2. Har du bytt om idag? - ja

3. Favorittröja? - Har ingen favorittröja

4. Sexigaste klädesplagget på andra könet? - Kallingar? :D haha

5. Har du gett bort kläder nån gång? - Ja

6. Har du ångrat ett klädköp nån gång? - Många! så störande när det blir så..

7. Har du handlat kläder genom internet? - Nej, men skulle vilja. men frakten kostar ju, känns så onödigt då när man kan gå till affären istället

8. Har du ljugit om bh-storlek nån gång? - nej känner inte att jag behöver det

9. Fulaste plagget andra könet kan ha? - tighta läder byxor kanske?

10. Vad använder du för skor? - Svarta tygskor eller mina blåvit randiga converse


VÅGAR DU:

1. Skrika åt dina föräldrar? - Ja, om dom inte lyssnar

2. Klä dig annorlunda? - Jag klär mig i det jag vill

3. Vara dig själv? - ja?

4. Visa dig i bikini/badbyxor? - Ja

5. Fisa inför din pojk/flickvän? - vågar, men vill inte. känns som att det gått lite långt när man böjar göra det. lite vett måste man ju ändå ha.

6. Pierca dej? - Jag vågar inte men jag vill!

7. Ge dig på utmaningar? - jadå :)

8. Ha sex på offentlig plats? - Haha ...

9. Vara omogen? - Ja ibland så

10. Äta små kryp ? - Nej usch fyfan

The one and only Mikaela / 1 kommentarer / Kommentera här!

2009-08-13
 23:54:33

snart blir det sängen för mig



Jag ska bara kolla bilder på bilddagboken nu, inte så jätteintressant men bara för att slippa lägga mig typ.. sen kolla facebook och kolla min otroligt töntiga farm på farm town, haha. sen blir det nog till att lägga mig i sängen och läsa lite ur "om jag kunde drömma" - fortfarande världens bästa bok! hihi. sen blire nog sängen för som jag sa så ska jag upp ganska tidigt imorgon, tåget går 10:47 från Centralstationen! Önska oss lycka till ;)

GODNATT på er! =)
Skriver nog imorgon innan jag åker :)
Sånt som det inte finns någon kategori för / 1 kommentarer / Kommentera här!

2009-08-13
 23:49:05

jobbintervjuv imon, eller vad man nu ska kalla det.



Imorgon kommer jag att behöva gå upp ganska tidigt, har inte så jättestor lust till dt direkt, men vad gör man inte för jobb! Jag och Camilla ska åka till stenungssund för en "jobbintervjuv" eller vad man ska kalla det. jag berättar mer om det imorgon när jag kommer hem! :) för vet inte riktigt själv vad det innebär riktigt. så jag berättar imon! Kanske kan ta och ringa mikael när man är där imon och se om han har tid att träffas en liten stund =) vi får se.

Försöker hålla mig glad även om man måste upp tidigt imon, kan inte göra mer än försöka ;)
Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-08-13
 23:20:14

Älskling överraskade mig.

Igår när jag gick hem till älskling fick jag mig en rejäl överraskning, han drog med mig in i hans rum, han hade tänt ljus och städat och gjort det jättefint. På hans säng låg en bukett blommor och bredvid en påse. I den låg min favoritparfym! Andre är min favorit! Älskar honom så otroligt sjukt mycket! Jag blev gör överraskad, kan han göra sånt tänkte jag? haha. han som verkat vara så oromantisk ibland ;) men igår gjorde han mig överraskad och helt sjukt glad! Kunde inte sluta pussa honom, låg och pussade honom i minst en halv timme! och kunde inte sluta säga jag älskar dig, för det gör jag verkligen!

Lite senare åkte vi in till stan och mötte henke, cim, martin, emma och malin. satt på ett uteställe i någon timme och runt 10 gick vi för att kolla på Hammerfall. inte direkt min musiksmak, men all sånn musik låter bra live. haha.. hade trevligt iallafall och det är väl det som räknas =)

Åkte sen hem till älskling för att sova där, gick upp runt 12 imorse och kom hem någon gång mellan 3 & 4.

Det var min kväll det, blev räjält överraskad av min älskade pojkvän! <3
Dagsbeskrivning / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-08-13
 23:10:45

Kvällspromenad

Nu på kvällen tog jag en promenad med älskling först var jag skeptisk till det, hade verkligen ingen lust och klockan var ganska mycket och det började bli mörkt, men han fick med mig ändå. haha. Det var skönt faktiskt, avslappnande och lugnt :) ett tillfälle att bara kunna gå och prata om vad som helst, ligger vi hemma så är vi typ bara tysta och ligger och kollar på tv, men när vi går ute så är det tråkigt att bara gå tysta båda två så då blir det bara så att man pratar mer =)

Jag älskar min underbara Andre Stärnman! (L)

Min Älskling / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-08-13
 22:52:46

Lägenhet

Hej på er! sorry att jag har uppdaterat uselt idag, jag kom hem någon gång innan 4 och åt thaimat med pappa, sen hann jag inte göra så jättemycket innan jag skulle iväg med mamma. Vi satt och pratade hela vägen till olskroken, mycket tjöt och mycket gap, haha.. kan inte prata normalt när hon blir frusterad inte. haha. bara att ta typ. men i olskroken skulle vi hälsa på en såkallad Björn som hyr ut lägenheten i Gerrebacka. Han ville prata lite med oss och lära känna oss litegrann. Veta vad vi är för människor och sådär. Klart han inte vill hyra ut till någon han inte vet någonting om. De hade visst världens otur med hyresgästerna han hade nu, helt galna människor. inte betalt i tid och bara snackat en massa blaja hela tiden. synd ändå. men de ska iaf flytta ut sista augusti och om vi får lägenheten så flyttar vi in typ 1 september? Kan det bli bättre! Fan vad skönt det hade vart att bara komma härifrån. Men björn och hans tjej skulle träffa några fler som var intresserade, så hoppas han gillar oss mest ^^ då kanske vi får den ju så man måste ju hoppas! =) haha.

Men vi skulle få svar om ca en vecka, så jag längtar! blir så besviken om vi inte får den =/ men imorrn ska jag och mamma till vågmästare och kolla på en lägenhet klockan 8 på kvällen. En 3:a för 5000 typ. Fast det var jättemånga som skulle komma och kolla. men vi får väl se.

Hoppas detta går vägen iallafall så vi slipper bo såhär så mycket länge till =)
Sånt som det inte finns någon kategori för / 1 kommentarer / Kommentera här!

2009-08-13
 16:01:25

-

Hej! jag kom hem för en liten stund sen, åt thaimat med pappa. nu ska jag åka iväg med mamma så hinner inte skriva mer! jag skriver när jag kmr hem! hoppas ni har en bra dag! puss

Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-08-12
 18:09:03

nu drar jag, skriver sen eller imorgon


Photos / 2 kommentarer / Kommentera här!

2009-08-12
 17:58:38

fixa mig nu, vad passar mig bäst? nu eller då?

nu blire smink, fixa håret och ta parfym! visa er hur det blir och sen går jag ner till älskling, saknar honom! (L)
Skriver kanske senare ikväll, men kan inget lova. annars skriver jag säkert imorgon :)
Hoppas ni får en bra dag =)


Skillnad på firsyrer eller? Den översta bilden är ganska ny och den andra är från någonstans mellan oktober-december förra året. Mycket har förändrats. Vilket passar bäst tkr ni? :)


Photos / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-08-12
 17:54:09

Längden och färgen passar perfekt in på hur jag vill ha det, vad tycker ni?






Exakt så här vill jag ha mitt hår, den här längden och den här färgen. Håller ni med mig ? Eller har jag fel?
Jag har inte råd att klippa mig och färga håret just nu ändå, men längre fram kanske. Har ju precis klippt mig och då klippte jag upp det och så och på bilderna så är håret lika långt överallt förutom i luggen, ah ni förstår vad jag menar! =)

Så vad tycker ni, ska jag klippa mig såhär när håret växt lite och blivit lite mer frisk? Och när min ekonomi tillåter det såklart!  ;)

Tack för mig!
Photos / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-08-12
 17:47:15

jag saknar elin !



Saknar redan där här lilla plutten, var så skönt att ha henne här en hel helg, man var aldrig ledsen för hennes leende  gjorde än glad, man kunde inte låta bli att skratta åt henne hela tiden. Det lilla charmtrollet! sötnosen :) hoppas vi får passa henne snart igen och det ser jag framemot! Mostersälskling (: Jag är faktiskt moster. Har jag inte tänkt på så mkt innan. haha..

Tack för mig!
Tankar / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-08-12
 17:44:33

de orange/a syns mer och mer ju!




Nu när solen har vart framme lite under sommaren så syns det mer och mer efter att jag färgade det. det ser oranget ut! haha. jag vill ha ljustbrunt hår.. ångrar att jag färgade det mörkbrunt för några månader sen. bajs på det. får hoppas det växer ut snabbt och blir naturligt. ska försöka att hålla mig ifrån att färga det! eller vad tkr ni? mörkbrunt, så som de e nu eller min naturliga hårfärg?

tack för mig!
The one and only Mikaela / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-08-12
 17:41:19

Dagens outfit

Jag bestämde mig för vilka kläder jag skulle ha tillslut. första gången ja använder de faktiskt, eller kanske andra. jag ångrar att jag köpte den (längesen nu faktiskt), men får försöka använda den istället för att tänka så. den är skön på iaf! =)




och såhär ser den ut bakifrån, hehe:



Outfits / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-08-12
 17:14:59

kläder

testar en massa olika kläder, hur kan det vara så svårt? brukar ni också ha problem med att välja vad ni ska ha på er? Tips på hur man kan göra det enklare? haha. brukar fråga älskling om hjälp men han brukar inte vilja hjälpa mig. brukar göra mig irriterad, haha. elakt av honom! ;)

nu ska jag bestämma mig! =D
Outfits / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-08-12
 17:03:38

americas next topmodel medan jag fixar iordning mig

Har duschat nu, tog längre tid än väntat för precis när jag skulle hoppa in i duschen kom mamma och sa att maten var färdig. så skulle man äta innan man duschade med, så vattnet blev nästan kallt i badkaret och jag satt och åt i badhandduk. men nu är det gjort iaf, ska klä på mig nu och fixa håret och ansiktet. funderar på vad man ska ha på sig idag. hatar att bestämma kläder! har beslutsångest varje gång, haha. att det kan vara så svårt!

FÖRST SKA JAG KOLL A PÅ AMERICAS NEXT TOP MODEL, eller ah samtidigt som jag fixar mig! =) haha



det ser verkligen gott ut, sugen? haha
Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-08-12
 15:29:29

ett varmtbad med skum, kan det bli skönare?

Nu ska jag fylla badkaret med vatten och en massa skum! och så ska jag lägga mig i ett varmtbad för att se om det kanske lindrar ryggen lite. och dessutom behöver jag duscha med, haha.. om någon timme ska jag hem till älskling. men jag skriver nog innan jag går!

Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-08-12
 15:03:15

bara för sakens skull typ



Jag har insett att min senaste kyss: var otroligt underbar, längtar efter nästa!
Jag pratar: svenska?
Jag avskyr när folk: bara tänker på sig själva
Min bästa vän är: DennisTennis och min älskling <3
Min första vän heter: Cim Köster
Kärlek är: något helt underbart!
När jag borstar tänderna: kollar jag mig i spegeln utan att tänka på det.
När jag lagar mat:, vilket inte händer så ofta, så lagar jag mat?
Jag tänder på: Min älskling ;)

Jag är rädd för: göra bort mig..
Den värsta känslan är: ångest
Den bästa känslan är: Att vara lycklig och vara i min älsklings närhet!
Jag är bäst på: ingenting. jag är bra på olika saker en inte bäst på något. finns ju så många människor som är lika bra.
Jag är sämst på: finns väl en del gejer..
Om jag va ett djur skulle jag vara: en nyckelpiga. dom är så söta. haha
Min mobiltelefon är: blå!
När jag vaknar på morgonen: tänker jag på älskling, och när jag upptäcker honom brevid mig blir jag alldeles varm =) 
Just nu tänker jag på att: träffa älskling!
Bebisar är: söta
The one and only Mikaela / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-08-12
 14:36:53

Puckelryggen i diskneyfilmen

Godmorgon, eller kanske goddag nu.
Vad gör ni för något? Själv sitter jag här även om jag inte borde.. ryggen är då inte bättre idag utan bara ännu värre. vaknade och märkte att ryggen kändes bra, så jag reste mig upp, kanske lite för fort och hastigt för helt plötsligt lät det som att något knäckte till i ryggen och jag skönk ihop till en boll. tog några sekunder och sen kunde jag resa på mig men inte fullt, gick som puckelryggen i ringaren i notre dam! gjorde ont så fort jag bara försökte sträcka på mig. Förstår inte vad som är felet med min rygg? Det är riktigt jobbigt att ha det såhär iallafall. kan inte göra något alls typ. Och nu när jag inte är med älskling så är det självklart att jag sitter vid datorn , och det gör ju knappast ryggen bättre. Men jag har legat i sängen hela morgonen och läst "Om jag kunde drömma - första twilight boken". Tillslut orkade jag inte ligga där mer så jag satte mig här. Ska nog ta mig en dusch om en stund :)

nu blire spel på facebook en liten stund, och skratta åt en fjortis tjej som jag undrar vad fan hon håller på med. :s SÖK PÅ YOUTUBE - Amandavardet.blogg.se - En helt sjuk tjej. man undrar ju om hon skämtar när hon står sådär framför spegeln och pratar så. eller om hon är fullständigt allvarlig och är sådan i verkligheten? Jag hade då skämts över mig själv isf. hahha...

nu ska jag kolla hennes blogg och fortsätta skratta åt henne, och samtidigt spela på facebook som jag skrev . skrver om en stund <3
Dagsbeskrivning / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-08-12
 14:09:05

jag har riktigt tråkigt och ryggen gör det inte bättre

OM JUST DIG

FULLSTÄNDIGT NAMN:
Mikaela Elin Jacobsson
FÖDD: 1992 11 27
BOR:  Hisingen/Länsmansgården
SMEKNAMN:  De flesta kallar mig Mikaela
INTRESSEN:  Musik, vänner, familj & älskling.
SKOLA:  Plusgymnasiet
HAR DU UNDER DENNA MÅNAD: försökt njuta av sommarlovet och bara slappa.. men hade velat få ut mer av detta sommarlov. har inte gjort mkt alls.
SAKNAT NÅGON: Ja!
ÅNGRAT NÅGOT:  jaa...
LJUGIT: Ja
SVIKIT NÅGON:  vet jag inte..
GRÅTIT: Ja, var och varannan dag
SKRATTAT: Ja
VARIT SJUK: ja, jag är sjuk i huvudet hela tiden
VARIT UTOMLANDS:  nej men hade så jävla gärna velat!
TRÄFFAT NÅGON SOM DU CHATTAT MED PÅ DATORN:  nej skulle jag inte göra
KÄNSLOR: Blandat, trött och vill bara gråta..
GRÅTER DU OFTA: var och varannan dag

SKRATTAR DU OFTA:  Så ofta jag är med min älskling så
HUR KÄNNER DU DEJ JUST NU:  som jag skrev, trött och vill bara gråta...
HUR HAR DU MÅTT SENASTE TIDEN: bra & dåligt, det går upp och ner all the time. ryggen värken, problem hemma och saknar älskling varje sekund jag är utan honom!
HAR DU FUNDERAT PÅ SJÄLVMORD: ne...
HAR NÅGON/NÅGRA HEMLIGHETER FÖR DINA FÖRÄLDRAR : Ja alla ungdomar har väl det.

KÄRLEK: ..
FUNNIT KÄRLEK DENNA MÅNAD: har haft min sanna kärlek ett tag nu

BLIR DU LÄTT FÖRÄLSKAD: jag blev rätt förälskad, men nu har jag hittat den rätta (:
ÄR DU KÄR I KÄRLEKEN :  JA!
TROR DU PÅ ETT FÖRALLTID:  ja just nu
ÄR DU FÖRÄLSKAD JUST NU: ja!!
OM JA, VEM : Andre Stärnman (L)
HUR MÅNGA HAR DU VART TILLSAMMANS MED DENNA MÅNAD:  1 ?
HAR DU BLIVIT SÅRAD AV KÄRLEKEN:  ja det är väl en sak man får leva med om man ska vara kär.
HAR DU BLIVIT LYCKLIG AV KÄRLEKEN:  ja verkligen!
VILKEN SORTS KILLAR GILLAR DU:  olika
SKA EN KILLE VARA SÖT ELLER HET:  söt
SKA EN KILLE VARA LÅNG ELLER KORT: lång
SKA EN KILLE VARA BLOND ELLER BRUNETT: det spelar mig ingen roll
FÅR DU MÅNGA KILLAR:  har jag inte tänkt på så..

UTSEENDET PÅ DIG
BRUNETT ELLER BLONDIN:
Brunett
ÖGON FÄRG: Grön ibland med nyanser av blå
LÅNGT ELLER KORT HÅR: medellångt
SNYGG ELLER FUL:  OK
NÖJD ÖVER DIG OCH DITT UTSEENDE:  Vissa dagar, med dt är väl så dt ska vara
BRUKAR FOLK SÄGA ATT DU ÄR SNYGG,SÖT,VACKER:  ja
HAR NÅGON SAGT ATT DU BORDE BLI MODELL:  Ja
HAR DU LÅNGA NAGLAR:  nej men jag vill ha!
SMINKAR DU DIG: med mascara inte mkt annat
VARFÖR,ÄR DU INTE VACKER UTAN: som jag sa bara mascara, gillar inte att gå utan mascara för ser så förbaskat trött ut då

The one and only Mikaela / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-08-12
 05:27:57

goodnight

Jag visste att jag skulle sitta uppe såhär sent .. jag skrev förut att jag inte skulle göra det men la också till att jag säkert skulle göra det ändå, för klockan går alldeles för fort på natten och när jag sitter vid datorn tänker jag inte alls på klockan. nu blire dock att jag lägger mig i sängen och läser några sidor, men blir nog inte många för kommer bli otroligt trött så fort jag lägger mig i sängen.

hoppas på en bra dag imorrn, vad ska ni hitta på?

godnatt <3

Sånt som det inte finns någon kategori för / 1 kommentarer / Kommentera här!

2009-08-12
 04:26:20

veronica maggio & laleh

Jag hade velat se Veronica Maggio och Laleh idag! Varför hade jag inte tänkt på det innan? Var jag tvungen till att komma på det just idag, på kvällen? När allt redan hade varit! Hade vart riktigt kul att se båda två live, två riktigt sköna och grymma tjejer faktiskt. båda har sin egna stil som gör dem så bra. Någon annan som tkr som jag? Riktigt synd att jag missade dom idag.

Någon som har förslag på någon annan artist som kommer uppträda nu på Kulturkalaste som man borde kolla på? säg till isf!

Music / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-08-12
 04:22:41

han som brukar sova förlängesen vid den här tiden annars

nu har jag sorterat litegrann i kategorier och fixat några nya. det får räcka så länge. lägger till någon om jag kommer på något, som jag skrev i förra inlägget så säg till om ni har förslag på någon bra kategori som kanske passar in i mina blogginlägg eller om ni vill att ja ska börja skriva om något speciellt. säg bara till ,)

jag pratar fortfarande med älskling på msn, undra när han ska lägga sig för han brukar lägga sig tidigt ju. ska faktiskt fråga honom nu, vänta........ han ska visst lägga sig strax, men efter lite tjöt från mig, så kanske? han stannar en liten stund till? =) hehe.

ska prata med älskling tills han ska lägga sig iaf, och kolla facebook bloglovin och bilddagboken. sen lägger jag mig nog och läser en stund för har inte gjort det nu på kvällen som jag egentligen skulle gjort och som jag egentligen hade velat göra. men jag fastnade ju här vid datorn så lite sent att grubbla över det nu, haha. får läsa några sidor innan jag somnar bara så är det löst. världens bästa bok jag läser! första boken i Twilight serien.
Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-08-12
 03:37:32

kategorier

Kom på en sak som jag behöver fixa och det är mina kategorier så det tänker jag fixa samtidigt som jag kollar runt på internet och pratar med älskling. Om ni har tips på någon kategori eller något som jag borde skriva om så säg gärna till så kanske jag kan fixa det =)

Ska fixa till några nu iaf. :)

Bloggdesign / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-08-12
 03:34:34

ger mig nog för idag

Hej sötnosar. jag ger mig nog för idag när det gäller bloggdesignen, har ju gjort flera saker flera gånger. det verkar vara något som är galet på blogg.se eller så är det min dator. jag har tagit bort inställningarna för klockan, namnsdagsgrejer, nedräkningen och lite andra grejer men ändå finns de på sidan? för en stund sen fanns de inte alls men då fanns inställnignarna så jag tog bort inställningarna men nu kom själva sakerna på sidan fram utan att inställningarna finns inne i stilmallarna och kodmallarna. helt weird, och jag blir så snurrig av det att jag ger upp nu. är ändå nöjd med hur allt ser ut nu, men tar nog inte lång tid förräns jag ändrar färger och så igen. vi får väl se! haha..

nu ska jag kolla facebook, bdb och bloglovin. och min mail! prata med älskling på msn och sen kanske jag skriver ett inlägg till här innan jag lägger mig =)

Ni får väldigt väldigt gärna säga vad ni tycker om min nya design så skulle jag bli gör glad! =)

Bloggdesign / 1 kommentarer / Kommentera här!

2009-08-12
 00:38:28

smådetaljer

nu har jag ändrat lite smådetaljer som typsnitt i rubrik och menyn.. får duga såhär.. de typsnitten som jag hade valt finns ju inte på alla datorer, så på andres och marcus dator så såg det helt annorlunda ut och rubriken blev gör stor, så jag fick välja ett tråkigt typsnitt istället. men det får duga. vad tycker ni? säg nu faktiskt! ska sitta och fixa lite smådetaljer ännu en liten stund, samtidigt som jag pratar med dennistennis på msn.

om vi flyttar till gerrebacka så ska jag fan umgås mer med honom för varken jag eller han känner någon i det området! vi får rädda varandra, haha. eller vad säger du dennis? hoppas ändå att jag och mamma flyttar dit för jag vill verkligen komma härifrån, komma ifrån skiten här i biskop och i denna lägenheten. låter det vettigt? i mina öron gör det verkligen det. haha.

nu blire lite mer detaljer, sen sängen tror jag.. blir nog inget skrivandes på min bok, min rygg värker alldeles för mycket för det. och klockan börjar bli lite mkt.. även om jag ibland kan sitta uppe till 5. men det ska jag då inte göra idag, haha det kommer säkert bli så ändå! haha

skriver sen säkert! ha dt så länge =)
Bloggdesign / 2 kommentarer / Kommentera här!

2009-08-11
 23:28:57

designen är ny igen ..

Hej! jag var riktigt trött på min gamla bloggdesign, jag gör inte något speciellt nu, men försöker ändra lite iaf. vad tycks? :)

Jag har inte hunnit varken läsa eller kolla på film. har kollat runt på internet, suttit med designen och haft ont i ryggen så har inte gjort mycket alls. på flera timmar! sjukt ändå.. ska nog fixa lite till med blogdesignen, sen kanske kanske kanske sätta mig med min bok som jag inte skrivit på, på väldigt väldigt länge.. har ju hänt en liten del grejer de senaste månaderna. får se om jag får ihop något.

jag skriver säkert om en stund igen :) hoppas ni har en trevligare kväll än mig.. puss!
Bloggdesign / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-08-11
 22:11:43

vill ha fler sommardagar!

Photos / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-08-11
 22:05:31

städdags outfiten

Outfits / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-08-11
 21:47:59

solarium på gymmet



Solade på gymmet för någon vecka sedna, och just nu är jag jättesugen på att ligga där i ett varmt solarie och känna att man bara blir brunare och brunare, haha.. en härlig och skön känsla. så avkopplande och skönt. hade det inte vart så dyrt hade ja gjort det varje gång jag var på gymmet! 50 kronor tre gånger i veckan blir lite mkt faktiskt, haha.
Träning / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-08-11
 21:36:53

detta var lite av shoppingen

När jag fick min lön åkte jag till stan med mamma och shoppade lite, var ett tag sen nu men kan ändå visa er.
Dessa jeansen från Gina Tricot för 99 kr. köpte ett par till min mamma också:



En kofta ifårn cubus:



Shopping / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-08-11
 21:24:47

GARDEROBEN - STÄDNING







tycker ni om ideén med jeansen där överst? har lagt jeansen jag använder oftast där.. och resten i lådorna ;) vad tycks?


Lampan jag har i produkthyllan skiftar färger hela tiden - haha -
Städning / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-08-11
 21:02:26

städningen


rummet var inte så jättefint innan jag städade det, har inte orkat ta en bild på hela rummet när det är städat än tyvärr...
Städning / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-08-11
 20:49:32

städningen

Städning / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-08-11
 20:47:25

Städningen



fixade en liten pyntsak på skrivbordet med..


älskar detta fotot, står bredvid mig här på skrivbordet och det gör mig glad varje gång jag kollar på det :)

ja och älskling i hemsedal (:
Städning / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-08-11
 20:43:20

Kalas outfit



Outfits / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-08-11
 20:31:06

kalas kalas

Hej, jag kom precis hem från Jasmins sexårskalas. god mat och god fika. bjöds på tacos i stora mängder, gott. längesen man käkade det nu. ill efterrätt serverades kakor och glass. choklad och vanilj. choklad - självklart min favorit! Bjöds också på en massa tillbehör som strössel och chokladsås. kunde det blir bättre? tror dock inte det. haha.

nu sitter jag här, andre är med sina vänner och jag sitter här med världens värk i ryggen. förjävligt.. kan i stortsett inte röra mig utan att det kommer en kramp som sprider sig snabbt genom hela ryggen och håller i sig i en minut. sen tar det en liten stund och så fort jag rör mig igen så kommer den där spridningskänslan av kramp tillbaka igen. inte alls behagligt.. vill bara få bort det.

nu blire visa er kalasoutfiten, vad jag köpte för något av min lön (för ett tag sen men vadådå? haha) och lite så. sen blire facebook och bloglovin. sen lägger jag mig och läser första boken i Twiligth serien. sen blire nog att kolla på en film, 17 again eller någon annan lite mer udda film som inte så många känner till tror jag. vi får väl se :)

hoppas ni haft en bra tisdag iaf! och att ni får en lika bra onsdag =) om inte ännu bättre! ;)
Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-08-11
 16:57:48

gerrebacka!!

hej. har precis gjort mig iordning, snart ska vi till carolina för 6årskalas för jasmin. jag mamma pappa och andre. får väl se hur det går. haha

det är ganska stor chans nu att vi ska flytta till gerrebacka! ikväll får vi nog svar, längtar! vill verkligen komma härifrån. blir någ flytt den 1 september isf :) längtar som fan! komma ifrån biskopsgården och sånt.

nu ska jag kolla på family guy och sen gå upp till carolina. skriver när jag kommer hem för andre ska ut med daniel sen så då kommer jag vara hemma. pusshej! <3
Sånt som det inte finns någon kategori för / 2 kommentarer / Kommentera här!

2009-08-10
 21:31:31

hemma hos älskling


Hej, jag sitter hemma hos älskling medan han är ute och övningskör :) undra om det går bra, haha. när han kommer hem igen så ska vi kolla på film, vad gör ni för något? och vad ska ni göra resten av kvällen? och vad fan har ni gjort hela dagen? haha. jag och älskling åkte in till stan förut och satte oss på condecco. andre tog en hallonpaj och jag en blåbärspaj. gott vare :) med massa vaniljkräm, har vart sugen på det i flera dagar! nu ska ja kolla facebook och min mail, maila ulrika om ett jobb och sen läsa ut slumdog millionaire om jag hinner innan älskling är tillbaka! ha en trevlig kväll =)

skaffa oss ett eget företag camilla? haha...

Dagsbeskrivning / 1 kommentarer / Kommentera här!

2009-08-10
 15:29:00

ingen städning

Det blev ingen städning, jag satte på en film istället. Confessions of a shopaholic, eller vad den nu heter exakt x) haha. ganska dålig var den. den tog precis slut och nu äter jag thaisoppa, starkt! haha. nu ska jag hämta mer mat, skriver kanske sen! <3
Städning / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-08-10
 13:13:56

städa sen läsa

nu ska jag städa litegrann bara sen lägga mig och läsa :)
skriver sen, och visar er bilder =)
Städning / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-08-10
 12:41:04

fick iordning det mesta innan han kom

Hej på er. jag fick iordning i mitt rum igår tills andre kom, hann bara inte dammsuga och städa tvbänken. så det ska jag göra idag :) för andre är och övningskör med sin mamma. kanske ska åka till netonnet med mamma sen, får se hur det blir med det. vill köpa en kamera!! =)

nu ska jag läsa bloggar, kolla bilder på bilddagboken, kolla runt på facebook efter nya grejer och lite så :) är fortfarande trött så städningen får vänta en liten stund .
skriver säkert sen! <3
Städning / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-08-09
 21:24:01

min rygg värker men jag ska vara glad =)

Photos / 1 kommentarer / Kommentera här!

2009-08-09
 21:20:12

äntligen

nu är garderoben färdig! äntligen =D är helt slut nu, haha. men ska fixa iordning allt i mitt rum nu, allt ska ligga på sin plats. måste snabba mig älskling kommer snart och då ska det vara färdigt! :) skriver kanske om en stund, får se om älskling inte kommit. för kommer han precis när jag är färdig ellerinnan så vill jag vara med honom inte sitta här, isf skriver jag imon =) och visar er före och efter bilder på rummet ;) fast glömde ta före bilder i garderoben, men efter bilder har jag xD haha..

visar er imon antagligen! puss så länge. och hoppas ni haft en bra dag :)
Städning / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-08-09
 19:38:15

msn satte mig fast i stolen

fastnade vid msn,camilla skickar bilder ifrån i torsdags när vi var i åsa :) men när hon har skickat alla då blir det städning igen! haha
Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-08-09
 19:28:03

sommarkvällar

Photos / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-08-09
 19:00:17

snart klart

färdig med städningen och rensningen av garderoben. tog bara en paus nu med mjölk och kanelbullar :) skönt. sen ska jag fortsätta! och då åker kläderna in, äntligen! haha

skriver sen =)
Städning / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-08-09
 17:44:50

har varit för lite sköna sommarkvällar den här sommaren.



sådana här sommarkvällar som jag hade med camilla julia och jimmy vill jag ha varje DAG! Måste skolan börja snart, känner bara hur ångesten växer i magen. jag vill inte! =(
Tankar / 1 kommentarer / Kommentera här!

2009-08-09
 17:39:43

kommit en bit påvägen

nu har jag kommit en bit på vägen med städningen iaf :) har bytt sängkläder och bäddat den, rensat skrivbordet, gått ut med disk och tvättat av skrivbordet så det är rent, ställt allt på plats på skrivbordet och pyntat upp med lite ljus & lite pyssel. nu ska jag ta garderoben så jag kan fixa in mina kläder, för ALLA mina kläder ligger på min fåtölj i mitt rum. finns några enstaka jeans & så som hänger inne i garderoben. men får inte in det andra, så måste städa iordning därinne. så man kan komma in och få plats därinne. önska mig lycka till! :)
Städning / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-08-09
 15:32:06

städning

nu blire tamejfan till att städa, jag mår illa men detta måste göras. har skitit i det rätt länge nu och nu får det vara slut på det! måste börja nu annars skjuter jag bara på tiden & tillslut så komme rjag vara med älskling & då kommer jag strunta i det igen, så nu blire städning! för att göra det roligare att städa spelar jag musik på hög nivå =) kan nog inte bli bättre, just för tillfället. haha

dessutom ska jag städa för att rensa tankarna, är så grymt avundsjuk på johanna! jag har velat ha en systemkamera läänge nu. och hon köpte en idag! ussch på dig johanna, xD jag vill med ha! jag vill ha pengar =( men ska köpa en ny digitalkamera om några dagar iaf, det jag har råd med. hah.. mina kameror är ju sönder, så jag behöver verkligen en. har sett en på netonnet för 1290 :- som jag vill ha. en rosa ^^ haha. min färg!

nu - städning!
ha dt bra! skriver säkert snart x)
Städning / 1 kommentarer / Kommentera här!

2009-08-09
 14:29:07

i fredags när jag passade elin första dagen

Hej! nu har vi vart och lämnat elin hemma, gud hon är så söt & rolig. haha. har inte haft tråkigt i helgen iaf, med hennes leende så kan man inte ha tråkigt, hehe. i fredags gick jag och elin o hämta jasmin på fritids, & så satte vi oss på gården och lekte :) sen ringde kajsa så vi åkte hem till henne och myste på altanen. åt pizza och jasmin bada med vattenslangen. sen åkte vi hem, jag & elin följde jasmin hem o sen lämnade jag elin hemma hos pappa medan jag och mamma åkte iväg och kollade på ett hus. sen åkte vi hem, elin hade somnat så jag gick ner till dennis och var där till 12 då älskling följde mig hem :)

Igår vet ni ju vad vi gjorde, åkte till sillvik med andre jasmin & alex.

nu ska jag snart äta korv och sen försöka kanske städa lite? sen läsa ? eller spela? vi får se:) äta måste jag göra iaf för jag mår illa. får se om det hjälper.
ska träffa älskling ikväll igen <3 puss
Dagsbeskrivning / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-08-09
 11:56:32

yesterday

hej, sorry för otroligt dålig uppdatering igår. men gick upp runt åtta med elin, klädde på henne och mig  själv och gick upp till carolina. skulle passa alla tre ungarna, elin alex och jasmin. gick ju som det gick. fick en glasbit i fingret, brände handen i ugnen och massa annat . men det gick väl bra tillslut :) haha.. efter några timmar åkte vi till sillvik och solade. myste, lekte och badade. andre var också med, och andres syser och hennes kompis mötte vi där. carolina kom och hämtade alex och jasmin vid easystore påvägen hem. och jag och andre och elin gick hem till andre satt i trädgården en stund, sen åt elin mat. gick in och så åt dom andra mat o jag & elin smakade. sen duschade andre och sen gick vi hem. klockan hade då blivit rätt mycket, och det tog ingen lång stund innan elin somnade :)

jag och älskling tog en bad och kollade sen på the pianist på tv.
nu ska jag leka med elin tills hon ska hem! puss
Dagsbeskrivning / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-08-08
 01:36:55

-

hemma efter en lång dag, skriver imon om jag hinner. puss & godnatt!

Photos / 2 kommentarer / Kommentera här!

2009-08-07
 12:25:03

lundbybadet

Godmorgon, nu har jag vaknat. jag vill åka till lundbybadet! nuuuuu... men jasmin elin o alex. varför skulle jag inte klara det? har ju åkt ensam med alex o jasmin på grejer innan. det är underbart väder och jag pallar inte sitta hemma ensam med elin. vill hitta på något! vafan.

vi får se hur det blir... dennis camilla o andre vill inte hänga med. vad ska jag göra? tips?
Skriver sen .
Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-08-07
 03:48:23

Twilight & Slumdog millionaire

nu blire till att lägga mig & läsa slumdog millionaire, har la bara nåt kapitel kvar. så jag vill läsa ut den, för jag vill börja på twilight böckerna ju! haha. Slumdog millionaire är dock riktigt värd att läsa, men ännu mer värd att se för er som inte sett den. Den finns ju på både film och bok. ni borde både läsa och se den med ;) är som två helt olika historier, ok båda handlar om att han är med i Vem vill bli milijonär? Men alla tror att han fuskat när han vunnit milijonen. så han berättar hur han kan varje fråga för i filmen en polis och i boken för sin advokat. redan där skiljer sig boken & filmen. men själva historien som han berättar om varje fråga är olika mellan filmen och boken. det är lite synd tycker jag. för alla historier i filmen var riktigt bra, fast de är de dock i boken också. vissa bättre än andra. men eftersom de skiljer sig såpass mkt så tycker jag ändå det är värt att se filmen & läsa boken (:

Längtar dessutom till 2an i Twilight serien kommer på film! hoppas den blir bättre än den första. för alla har pratat om hur bra den var, men jag tycker helt ärligt att den inte alls höll måttet. lite synd ändå, eftersom böckerna är riktigt bra. det är nog de bästa böckerna jag någonsin läst och jag har ändå läst en del böcker eftersom jag alltid vart intresserad av att läsa. inte på senare år men tidigare. men det är bra att läsa böcker så jag ska försöka starta igen, ska iaf läsa de tre twilight böckerna jag inhandlat nu iaf! även om jag redan läst ettan & tvåan innan. men det var ju på högstadiet, mer än två årsen ju!

nu blire sängen med slumdog millionaire! GODNATT! =)
Tankar / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-08-07
 03:36:57

lite dåliga bilder från kungsbacka - fler & bättre kmr när camilla & jimmy skickat!





Photos / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-08-07
 03:22:59

kvällens outfit





Gult Linne från Gina tricot, samma med det vita linnet under, svarta tunn leggins från h&m och ett par blommiga över som jag inte minns varifrån. det fina armbandet jag fått från min fina älskling! <3
Outfits / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-08-07
 02:13:33

äventyr i åsa/kungsbacka

Hej på er! Jag är nu hemma efter ett jädra äventyr ikväll! trött som fan nu men noll lust att sova så jag ska nog spela lite the sims =D

Åkte med camilla julia och jimmy till Åsa vid kungsbacka förut för att hälsa på hos Rosanna. Tog tåget 16:42 och vettefan vad tiden var när vi var framme, men tog nog minst en timme. verkligen minst! satt och umgicks med folk, grillade kött och hade allmänt trevligt bara. sedan drog vi till stranden, jag julia och camilla gick ner för att känna på vattnet. skönt vare iaf, gick runt barfota i vattnet en ganska stund, tog en massa sjuka foton och sånt. haha måste få dom av camilla! jimmy larsson har också en del foton som jag vill ha, sjuka foton på mig camilla och julia hoppandes i sanden. vi är då inte normala! haha. När vi skulle hem började dock själva äventyret, påväg till stranden hade vi kollat när bussen skulle gå så vi skulle välja mellan 10 bussen och 12 bussen. när vi stod på stranden så hade camilla fått för sig att en buss gick 11. så jag smsade min syster och bad henne kolla buss för mig, då fick jag veta att SISTA bussen gick för en kvart sen och nästa gick inte förräns tjugo i fem! ni undrar nog hur jag nu då kan vara hemma.. efter många äventyr så kom vi äntligen hem faktiskt.

vi gick snabbt till busshållplatsen för att försäkra om att detta min syster nu sagt var fel. tiderna vi hade sätt hade dock bara gällt på fredagar så det var så sant på, sista bussen hade gått... så vi började att promenera mot kungsbacka, 2 mil? lååångt.. stannade på nästa hållplats redan, alla tre tjejerna var pissenödiga, ja camilla och julia. jimmy ringde nån och försökte fixa skjuts.. krångligt vare.. när jag ser att det kommer en buss blir jag alldeles till mig, men kommer sedan på i nästa sekund att den åker åt fel håll, men jag börjar springa ändå och kommer på medan jag springer att det måste ju vara sista bussen och den kanske åker till ett garage i kungsbacka? visst fan hade jag rätt och visst fan fick vi åka med :) haha. där hade vi tur. när vi blev avsläppta visste vi dock inte vart vi var tyvärr.. vi gick en ganska bra bit tills jag kände igen mig och så visade jag vägen till stationen! men visst fan hade vi missat tåget.. nästa och sista gick inte förräns om typ 50 minuter? jättekul.. men satt och umgicks och lyssnade på musik så tiden gick hyfsat fort ändå. fick bilskjuts från centralstationen i göteborg av camillas låtsas pappa så det var ordentligt skönt, annars hade det tatt en 40 minuter extra för mig att komma hem. så det var riktigt skönt!

nu ska jag checka internet, sen sims en liten liten stund. :) sen läsa ut slummillionaire för jag vill börja  på twilight böckerna! =D

kanske kan visa lite bilder jag tog när vi var påväg till kunsbackastation. fick inte tatt så många.. använde mest camillas och jimmys kamera :) men ni kan få se bilder från hemvägen sålänge iaf :)

hoppas ni haft en trevlig torsdag!
Dagsbeskrivning / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-08-06
 12:43:22

-

godmorgon. jag och älskling ska gå upp nu, skönt med sol två dagar irad :) hoppas det håller i sig!
Sånt som det inte finns någon kategori för / 1 kommentarer / Kommentera här!

2009-08-05
 21:01:29

registrera er och tjäna pengar!

Bli medlem, skit bra sätt att tjäna pengar på :)

http://www.woopa.se/?ref=MikaJacobsson
Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-08-05
 20:45:32

älskling är & duschar & då passar man på

älskling är och duschar och jag sitter vid datorn då. passar på.. gillar inte att sitta på datorn när jag är med honom för jag vill njuta av varje sekund jag får tillbringa med honom :) han är en så underbar människa att det finns inte. hehe.


så nu ska jag kolla bloglovin och facebook, farmtown! haha.. nörd är jag. jag vet! när han kommer tillbaka från duschen ska ja mysa med honom och sen ska vi kolla på film när vi får låna storarummet av hans föräldrar eller så tänker jag lägga som förslag att vi kan kolla på film tillsammans med dem :p men det kommer han säga nej till. men han sitter nog inte hellre härnere i hans rum utan något att göra.. ja fixar det här, ska övertala honom! haha.

 ha en underbara onsdagskväll :)
förresten, imon ska nog jag och mamma åka och kolla på en lägenhet i hovås =) men har nog nästan en lägenehet i gerrebacka klar. superfin lägenhet! så hoppas på att det blir den , men man vet aldrig med min mamma. ena dagen kan hon vilja flytta och dagen efter verkar hon inte bry sig. vi får hoppas att hennes vilja håller i sig =)

hejdå! =)
Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-08-05
 20:39:26

sluta med godis är nog det svåraste jag någonsin försökt med

sitter hemma hos älskling, vi har hyrt film och köpt lite smågott.. jag fick nötter :) inget godis, men kanske smakar en bit choklad av älskling, skulle inte sitta fel. men fan finnarna kommer direkt, så irriterande att jag itne kan äta någonting.. därför drar jag enr med så mycket som möjligt, försöker iaf för jag ser ut som FAEN i ansiktet, sant.. så svårt att sluta medgottigheter för det är ju så jädrans gott. riktigt svårt att vara utan det. när vi börjar skolan igen blir det nog ännu svårare! alla som går till affären utanför skolan på rasterna, alla som komemr in med en massa gott och läskas, hur ska jag kunna låta bli? men jag ska inte fortsätta som jag gjorde innan sommaren. köpte minst en grej VARJE dag. inte hälsosamt varken för kroppen o pengarna! så jag måste lära mig nu redan innan vi börjar skolan för ska jag börja direkt när vi börjar skolan så kommer det bli riktigt jäkla svårt, blir nog lite enklare om jag börjar redan innan. elller vad tror ni? någon som har tips på hur man slutar elr drar ner på godiset på ett hyfsat lätt sätt? saker man kan ersätta gott med? som inte smakar skit? haha. tar gärna emot tips!

ha dt :)
Tankar / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-08-05
 20:30:38

today and yesterday

hej, förlåt för usel uppdatering. men har inte riktigt orkat o haft tid till att skriva. ok ibland har jag väl haft tid men har inte orkat använda tiden till att sätta mig o skriva ett uselt blogginlägg eftersom det inte fanns så mycket att skriva om, igår satt jag hemma mest hela dagen. spelade och åt mat. haha. på kvällen kom dennis med moppen och så åkte vi ner till honom :) satt och kollade på medans han gjorde sallad till middag och som han skulle ha till jobbet dagen efter. det tog väl typ en timme...så är det när man heter dennis honkanen och är seg  i skallen! haha. sorry dennis. men efter det gjorde vi inte mkt alls, umgicks bara. runt 11 tiden, kanske, tog jag mig en promenad och på vägen mötte jag älskling och så hängde han med hem till mig så kollade vi på knowing :) bra film faktiskt, mkt värd att se ;)  efter det la vi oss i sängen, och han somnade väl efter en stund men jag låg uppe och kollade på en film på trean. weirdo film men faktiskt bra.

Idag gick jag och älskling upp någon gång mellan 11 och 1. kommer inte riktigt ihåg, blev kaos hemma så vi klädde på oss och åkte till stan. gick runt där en stund och hade det allmänt trevligt :) satte oss på ett café en stund med. jag köpte mig tre böcker förresten! gissa vilka! jo twlight böckerna! alla tre! nöjd som fan :) fast det var bara i pocket, men vad gör det, det är ju ändå samma böcker =) nu blire till o läsa! haha.

ha dt
Dagsbeskrivning / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-08-04
 20:33:45

dennis

är hemma hos dennis, skriver kanske när jag kommer hem. får se. kram
Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-08-04
 15:24:25

inte gjort mkt alls

Jag vaknade lite innan ett om jag inte minns helt fel, har inte gjort ett skit mer än att spelat och nyss ätit middag! nu ska jag kolla runt på internet och sen kanske spela igen? vi får se.. haha

skriver kanske nog sen. puss
Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-08-04
 04:41:01

damp

GOOOOOOOOOOODNAAAAAAAAAAAAAATT!
Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-08-04
 04:39:14

halv fem, sängen känns inte så lockande utan älskling

hej! klockan är halv fem så jag borde sova nu, drf ska ja snabbt kolla bdb, bloglovin och facebook och sen lägga mig i min sköna säng för att sova.. hade vart skönare om älskling hade legat i den, men den ser jävligt tom ut just nu..inte så jätte lockande då precis. men får hoppas på att jag får träffa honom imorgon när jag vaknar istället (:

ska nog kolla på tv en liten stund och sen somnar jag nog.. så fort jag lägger mig i sängen så kommer jag nog känna hur trött jag är. för just nu känner jag mig inte så jättetrött, men det kommer nog så fort jag lägger mig ner och tar det lugnt.. jag känner itne alls för att sova ju! men jag måste.. annars kommer ja må så dålit hela dagen imon, och det orkar ja inte.

så nu blir det de sidorna jag sa och sen sängen! skriver imon = )
Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-08-04
 02:07:20

jaja

UTSEENDE
[ ] jag är kortare än 160 cm.
[x] ibland tycker jag att jag är ful.
[x] jag blir lätt brun.
[x] jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.
[ ] jag har vänner som aldrig sett min naturliga hårfärg.
[ ] jag har en tatuering.
[ ] jag har fräknar.
[x] jag är osäker över mitt utseende.
[ ] jag har/har haft tandställning.
[ ] jag skulle göra en plastikoperation om det var enkelt och gratis.
[x] en helt okänd person har sagt att jag är snygg.
[ ] jag har mer än 2 piercingar.

FAMILJ
[x] jag har svurit åt mina föräldrar.
[ ] jag har rymt hemifrån.
[ ] jag har blivit utslängd hemifrån.
[/] mina biologiska föräldrar är ihop.
[ ] jag har ett syskon som är under 1 år gammal.
[x] jag vill ha barn nån gång.
[ ] jag har barn.
[ ] jag har mist ett barn.

SKOLA/JOBB
[x] jag studerar.
[ ] jag jobbar.
[x] jag har somnat i skolan/på jobbet.
[ / jag gör alltid mina läxor och hemuppgifer.
[x] jag har missat mer än en vecka i skolan.
[ ] jag underkändes, eller avbröt mer än en kurs ifjol.
[ ] jag har fått sparken.

SKAMLIGHETER
[x] jag har sagt “lol” i en riktig diskussion.
[x] jag har gråtit när jag sett på disney-filmer.
[x] jag har kissat på mig av skratt.
[x] jag har limmat fast min hand i något.
[x] jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan.
[x] mina byxor har gått sönder på en offentlig plats.

HÄLSA
[ ] jag föddes med en sjukdom.
[ ] jag har fått stygn på ett öppet sår.
[ ] jag har brutit ett ben.
[ ] mina tonciller har tagits bort.
[x] jag har suttit hos läkaren med en vän.
[ ] mina visdomständer har tagits bort.
[ ] jag har genomgått en allvarlig operation.
[x] jag har haft vattkoppor.
[ ] jag har/har haft astma.
[ ] jag har genomgått en CAT-scan (röntgen av hjärnan).

RESANDE
[x] jag har åkt mer än 300 km på en dag.
[x] jag har flugit.
[ ] jag har varit i ryssland.
[x] jag har varit i kina.
[x] jag har varit i sverige.
[x] jag har varit i afrika.
[ ] jag har varit i USA.
[/tror de? orkar inte räkna..haha] jag har varit i mer än 15 länder.

ERFARENHETER
[x] jag har tappat bort mig i min egen stad.
[x] jag har sett en fallande stjärna.
[x] jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas.
[x] jag har tryckt på alla knappar i en hiss.
[x] jag har sparkat en kille mellan benen.
[x] jag har lekt “sanning eller konsekvens”.
[x] jag har krockat i en bil.
[x] jag har skidat.
[x] jag har medverkat i ett skådespel.
[ ] jag har åkt snowboard.
[x] jag har åkt taxi.
[ ] jag har ätit sushi.

FÖRHÅLLANDEN
[ ] jag är singel.
[x] jag befinner mig i ett förhållande.
[ ] jag är förlovad.
[ ] jag är gift.
[ ] jag har varit på en blind date.
[lika] jag har blivit dumpad oftare än jag varit den som dumpar.
[x] jag saknar någon just nu.
[x] jag är rädd för att bli övergiven.
[ ] jag har varit otrogen i ett förhållande.
[x] jag har varit kär i någon som inte känt detsamma för mig.
[ ] jag har sagt att jag älskar någon och ljugit.
[x] jag har sparat något från ett gammalt förhållande.

SEXUALITET
[ ] jag har varit förtjust i en person av samma kön.
[ ] jag har varit förtjust i en lärare.
[x] jag har blivit kysst i regnet.
[x] jag har kramat en för mig helt okänd person.
[x] jag har kysst en för mig helt okänd person.

ÄRLIGHET
[x] jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[x] jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[ ] jag kan inte svälja piller.
[ ] jag har smugit ut utan lov.
[x] jag har ljugit om vart jag är för mina föräldrar.
[x] jag har en hemlighet som ingen annan vet om.
[x] jag har fuskat i ett spel.
[x] jag har struntat i ett prov.

DÅLIGA TIDER

[x] jag har druckit alkohol.
[ ] jag dricker mig berusad mer än en gång i månaden.
[ ] jag har blivit diagnoserad med depression.
[ ] jag har mediciner mot depression.
[ ] jag har/har haft anorexi/bulimi/ätstörningar.
[x] jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.
[x] jag har somnat gråtandes.
[x] jag har vaknat gråtandes.

DÖDEN

[x] jag är rädd för att dö.
[x] jag hatar begravningar.
[ ] jag har sett någon dö.
[ ] någon nära till mig har försökt begå självmord.
[ ] någon nära till mig har begått självmord.

The one and only Mikaela / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-08-04
 01:57:01

godkväll, eller heter det godnatt nu?

godkväll/natt på er. haha.
jag har inte orkat skriva någonting under kvällen för jag har bara suttit och spelat.. spel på facebook och sen ett annat spel. har dessutom haft riktigt jäkla ont i magen heeela dagen. enda sedan tidigt imorse tills nu på kvällen har jag haft så rejäla kramper i magen. har vart sjukt jobbigt.. och tummen gör också otroligt ont idag. kan inte göra någonting med den. jag som är så van vid att skriva med den när jag smsar. och så använde rjag den på mellanslag när jag använder tangentbordet, ibland tänker jag mig inte för heller och använder den och så får jag hur ont som helst. jaja, sånt e livet.

ska försöka uppdatera bättre imon, nu ska jag kolla internet lite en spela ett spel till =) hoppas ni haft en trevlig måndag!
Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-08-03
 16:48:04

-

LITE/OM/MIG

 

- 10 FAVORITER:
färg: blå
mat: jag har ingen speciell favorit ju! jag gillar massa olika, tacos, hemmagjordkebab, kebabpizza & tallrik. massa olika!
band: samma här, tycker om så mkt olika
film: dte finns många bra filmer, svårt att bara ha en favorit men world trade center, titanic, motorsågsmassakern, rec m.m
bok: Twilight böckerna helt klart!
sport: hatar alla sporter!
årstid: sommar
veckodag: löööördag!
glassmak: choklad - stracciatella
tid på dygnet: mellan 5 - 12

- 8 FÖR TILLFÄLLET:
humör: gör ont i magen.. veckan är här.
smak: förstår inte riktigt
kläder: egengjorda mysshorts o rosa linne.
bakgrund: bild från käringön!
nagellack: rosa som jag lånade av andres syster
tid: 16:43
omgivning: mitt rum, all alone
irritationsobjekt: min mage som inte kan sluta göra ont!

- 5 HAR DU NÅGONSIN?:
dejtat någon av dina bästa vänner: ja det blev så tyvärr
brutit mot lagen: inte något allvarligt
blivit arresterad: haha nejnej
badat naken: ohja
varit med på TV: ja när vi var i kina men hur mkt var det då, haha
kysst någon du inte känner: ja

- 3 PERSONER:
du kan berätta allt för: Älskling och dennis.
du tycker om: Älskling, dennis, mina kusiner alex & jasmin. - det finns så många!
du inte gillar: nämner jag inte här

- 2 VAL:
kaffe eller te:inget av det!
vår eller höst: höst, för jag fyller år då! hihi

The one and only Mikaela / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-08-03
 16:23:01

netonnet lr alllum, om inte så spela

Hej, älskling gick precis han skulle typ hem & duscha och sen gå ut med sina kompisar. Jag kanske åker till netonnet med pappa om en stund eller så ska jag fråga om vi kan åka till Allum, kanske inte blir nåt av det. får se sen vad pappa har lust med. jag ska nog kolla bloglovin och facebook nu, sen kolla med pappa, blir det ingenting så sätter jag mig och spelar :) fast undertiden jag sitter här ska jag också kolla på americas next top model. jag fastnar alltid för det jädrans programet, bra faktiskt tkr jag.

skriver kanske sen! ha dt :)
Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-08-02
 20:59:56

det gör så förbaskat ont att klämma fingrar i dörren

klämde min tumme i dörren och det har dunkat i hela fingret i snart 20 minuter! tummen är kokvarm och resten av fingrarna iskalla! har gråtit i 20 minuter för att det gör så jädrans ont! snälla snälla snälla sluta dunka!
Tankar / 1 kommentarer / Kommentera här!

2009-08-02
 20:59:55

det gör så förbaskat ont att klämma fingrar i dörren

klämde min tumme i dörren och det har dunkat i hela fingret i snart 20 minuter! tummen är kokvarm och resten av fingrarna iskalla! har gråtit i 20 minuter för att det gör så jädrans ont! snälla snälla snälla sluta dunka!
Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-08-02
 18:44:39

Sann kärlek

Jag älskar andre cpiga stärnman! =)

Det finns så många känslor han ger mig varje gång jag är med honom.
En känsla - när han kysser mig.
En känsla - när han ler mot mig
En känsla - när han håller om mig - tröstandes.
En känsla - när han håller om mig och säger att han älskar mig.
En känsla - när han kollar mig djupt in i ögonen.
En känsla - när han tar min hand i sin
En känsla - när han lägger sin hand på mitt lår på bussen
En känsla - när han tar min hand i sin - bland sina vänner
En känsla - när vi precis ska somna och han kramar om mig lite extra hårt
En känsla - när han viskar i mitt öra att han älskar mig
En känsla - när han pussar mig försiktigt och lugnt
En känsla - när han kysser mig, inte alls försiktigt och lugnt.
En känsla - när han kollar mig i ögonen och kan inte låta bli att le

Det finns så många olika känslor den här killen ger mig, men varenda jävla känsla är lika speciell och underbar. och varenda jävla känsla gör mig varm inombords och får mig att smälta. varenda jävla känsla får mig att tänka att den här killen kommer jag aldrig släppa taget om. varenda jävla känsla får mig att känna mig älskad. varenda jävla känsla får mig att vilja älska honom dubbelt så mkt tillbaka!


Detta är sann kärlek, och det är jag helt säker på!
Min Älskling / 1 kommentarer / Kommentera här!

2009-08-02
 18:29:16

4 månader.

Hej, nu är jag hemma igen. Idag var sista dagen vi var hemma hos andres syster för dom kom ju hem idag. lite synd men ändå trevligt att dom kommit hem. satt hemma hos dom en ganska lång stund efter att de kom hem förut :) trevliga personer  det där, malin o davy :) har vart skönt att ha en helt egen lägenhet för oss själva bara jag och älskling =) kunnat njuta riktigt ordentligt. jätteskönt med tystnad och ensamhet. ja ni förstår..
Men det är skönt att vara hemma igen, hoppas att det kanske kan hålla sig lugnt här med? inte så stor chans men man kan ju alltid önska! ;)

Idag firar jag och min älskling 4 månader, visst det är inte så mycket men det har vart 4 helt underbara månader som jag haft med honom, månaderna innan som vi bara var på g var också helt underbara. det var bara jag som var löjlig som lät det dröja att kalla det ett förhållande, för vi betedde oss som ett riktigt par, men ingen av oss sa att vi var tillsammans, men tillslut blev det så och det är jag så otroligt glad över :) det ska bli så otroligt många fler månader och dom ska bli helt fantastiska! När jag fyller år har jag umgåtts med killen i 1 år, det bästa som hänt mig. Han stärker mig vareviga dag som går, när jag mår dåligt får han mig på bättre tankar och får mig att bli glad :)
Men vi ska gå och hyra oss en film om en stund, jag ska bara duscha och städa lite, och lämna en tröja till dennis, sen ska jag til älskling och så hyr vi en film och drar oss till affären och köper något kanske nyttigt , haha. och så går vi hem till mig och har det mysigt bara :) behövs inte så mkt mer, känner mig så trygg när jag ligger i hans famn, finns ingen bättre känsla än när jag ligger där tillsammans med honom och bara känner hans värma som en stor underbar aura runt honom. när han kysser mig så ödmjukt och kärleksfullt, jag smälter. Riktig kärlek? Ohja.. ;)


Älskling - jag kommer alltid finnas här för dig, så som du funnits här för mig. jag älskar dig av hela mitt hjärta, detta är sann kärlek!
Min Älskling / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-08-02
 12:35:52

sista dagen hos andres syster

Hej :) Jag sitter hemma hos Andres syster just nu, hans syster och hennes kille kommer hem och ungefär en halv timme typ. så vi har städat mestadels av morgonen, bytt sängkläder, bytt handdukar, diskat, torkat av bänkar, dammsugit och tvättat golvet. ja ni fattar, det som man behöver göra när man lånat någons lägenhet ;)

Igår gick vi hem till andre ifrån högsbo, en jävla promenad, men skönt var det :) iförsej har jag fått tre blåsor på fötterna. en gör stor på höger fot, och en medelstor på vänster fot och en liten blåsa på en utav tårna på högerfoten. gör ont som fan. men det är väl bara att vänta på att det läker o blir bättre, haha.

Igårkväll var Andre med Sami, och jag satt hemma. men jag tog bussen runt 2 tiden och så hoppade andre på i stan och så åkte vi till hans syster tillsammans :) skönt att slippa sova ensam :D  även om det blev lite sent.. blev jagad av en man som stod i buskarna, men jag hann på bussen innan han hann ikapp mig. läskigt som fan, hatar att vara ute i mörket så sent helt ensam.. för jag ska alltid lyckas bli drabbad av saker för att jag är så rädd.

nu ska jag kolla bloglovin och facebook sen ställa datorn på sin plats och sen kolla på tv tills malin och davy kommer :) mysa med älskling tills dess kanske =)  puss!
Dagsbeskrivning / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-08-01
 23:01:49

halloj

Fixar hem något gratis program från fujufilm. heter fujifilm fotobok. varför inte testa? haha.. har ju ändå inget att göra.
vad gör ni andre där ute? =D
Sånt som det inte finns någon kategori för / 1 kommentarer / Kommentera här!

2009-08-01
 22:54:50

orkar inte

Orkar inte skriva just nu.. försöker förstå mig på photoshop.. fattar ingenting, försöker hitta en bra bakgrunds bild till min dator. ta och sova snart kanske för jag är trött. men tror inte det blir så. spelar nog en stund xD haha..
Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!