2008-11-30
 15:30:39

ballader..

Jag har tvättat håret nu och orkar inte göra mig iordning men jag måste.. för gästerna kommer mellan fyra och fem . och klockan är halv fyra. :O haha . men det får vänta lite till. jag sitter här och lyssnar på Absolut Svenska Ballader. x) ganska trevligt ibland. Konstig som jag är kan jag ju typ alla låtarna xD haha..

Nej nu får jag börja dra mig och sakta börja göra mig iordning :)

Pussss
Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2008-11-30
 14:59:55

städning

Hej.  Jag har precis städat färdigt i mitt rum, jag började igår och blev färdig idag..  Jag är snabb på att städa..not. haha! Jag ska alltid hitta en massa andra saker att göra när jag städar. men äntligen är jag färdig och om några timmar kommer gästerna, ska ha kalas för mig. (:

J
ag städade faktiskt noga och garderoben blev tillochmed oxå städad. ni som är intresserade av hur se hur duktig jag har vart så kan jag lägga in bilder senare xD haha..

Nu måste jag gå och duscha och sen göra mig iordning (:
Ha en bra dag!

Pussss

Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2008-11-29
 12:56:23

min fredag :)

Hej, det är en lördagmorgon, enligt mig, så jag kan väl passa på att säga godmorgon :) jag sitter här i min säng med datorn och äter riskakor med smak av gräddfil och lök. så jädrans gott =D

igår var det fredag, vilket ni säkert redan visste men jaja xD. Först var det skola, inget speciellt hände, hade matte och engelska. Klockan tolv hade jag sånglektion, fick sjunga Seven years - Norah Jones. Lyssna! Den var jättefin :) Jag och min sånglärare bestämde att jag ska lyssna på Himlen runt hörnet och kunna den till nästa lektion, jag bara älskar den låten! mamma kommer bli glad när jag berättar att jag ska sjunga den :) henner favorit låt :)

Efter sången blev det soft i skolan lite, sen drog jag till gymmet med julia och carolina. efter gymmet blev det soft i skolan igen. ibland glömmer man av tiden.. tiden gick hur fort som helst.. drog med andre till stan för han skulle köpa ett spel till sin bror, haha. jag passade på att dra till Aircall och fråga vart min mobil tatt vägen. har väntat i tre veckor nu..mer tillochmed. och han sa att jag får vänta 5 - 10 arbetsdagar TILL! jävla handikappade jävlar...jag blir så sur. seriöst.. när jag lämnade in den sa dom att det skulle ta högst två veckor. iaf, sen åkte jag hem så snabbt jag kunde för hade glömt att jag skulle träffa michael. men jag hann inte vara hemma länge förräns jag skulle åka och möta jimmy och dom andra utanför liseberg :)

Jag hade jättekul på liseberg :) spelade på massa jul och var inne i spelhuset och körde bil och dansade dansmatta =D
Tack alla för firningen av min födelsedag! Jimmy, Dennis, Jessica, Johanna, Tommy, Nicke, Coffe och Marcus! :) Vi får göra om nåt sånt här igen (:

E
fter liseberg åkte vi till Filip och var där en liten stund, sen var jag tvungen att gå hem så Mike följde mig hem. tack (:

nu ska jag äta frukost tror jag, sen duscha och sen börja städa mitt rum. vilket jag skjutit upp länge nu. ska ha kalas imon så nu måste det göras! Byebye :D

Pusssss


Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2008-11-28
 18:50:51

hejhej!

Tjabba.  Här sitter jag en fredag, det börjar bli kväll, klockan är snart sju och jag vet inte när jag ska träffa jimmy och dom. Jag har ju ingen mobil att höra av mig ifrån heller! fan.. jävla cp.. mitt simkort funkar inte. har vart utan mobil sen igår! ååh det är så jobbigt. andre har fått sitta och smsa mike och jimmy från mig nu . en snäll pojke :) tack andre! 

Nu måste jag gå :)
Pusss
Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2008-11-28
 09:39:06

min födelsedag.

Hej nu sitter jag i skolan och glömde min mattebok hemma och nu har vi matte och jag vet inte vad jag ska göra.

Igår fyllde jag 16 år :)
Dagen började bra, började klockan tolv och hade då Historia prov som jag skrev igår. det kunde gått mycket bättre..
Vi drog till stan jag Andre och Camilla efter skolan. Jag köpte ett par chinos och kollade parfym och lite så. Sen åkte jag och camilla hem till mig och Andre drog hem till sig (: Vi gjorde mat, pommes och korv x) haha.. mums.. jag blev mätt iaf! Sen kom Andre upp till mig och efter en stund också johan (: fan vad jag och camilla skrattade, hade as kul! Klockan åtta drog vi till spårvagnen, skulle på bio :) Vi mötte Amanda vid bion, det blev Saw 5! Den var helt ok, jag hängde inte med så mycket xD förstod inte vilka alla var och så xD Men jag hade svin kul iaf :)

Tack Camilla, Andre, Johan och Amanda för en trevlig födelsedag :) (L)
Vi får göra om det nån gång (:

Pusssss
Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2008-11-28
 07:58:07

godmorgon.

Godmorgon.

Jag sitter i min säng har precis klätt på mig, håret är blött för det är nytvättat och ansiktet osminkat. så det är dem två sakerna som behöver fixas sen ska jag åka till skolan. idag är jag jättetrött och hade velat ligga hemma och sova. men nejnej.. hade jag stannat hemma hade jag bara ångrat mig, är så mkt roligare i skolan (:

Nu pratade jag med Andre och vi bestämde att han ska komma hit upp till mig så tar vi spårvagnen tillsammans. han är en snäll kille han (: så nu måste jag snabba mig! har tio minuter på mig bara att fixa iordning mig. jag skriver sen om jag får tid i skolan. ska berätta om vad jag gjorde igår på min födelsedag (:

Ciaociao =)
Pusssss

gammal ful bild... me and jasmin ^^
Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2008-11-27
 14:09:38

skolan.

Hej. sitter i skolan nu, har haft historiprov. det gick ju som det gick. det kunde ju gått bättree..  haha..
nu sitter vi och väntar på Andre sen ska vi dra till stan om han vill hänga med (:
Klockan sex ska vi på afrodans jag och camilla. och kanske rico och julia. vi får se (:
Sen blir det bio ikväll om folk vill hänga med (:

VI hörs senare (:

Pussssss
Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2008-11-26
 23:02:53

konsert!

Hej gott folk!

Jag kom hem för en liten stund sen. onsdag idag vilket då betyder att idag var det konsert! Det gick faktiskt jättebra :) alla var jätteduktiga. Jag och Michaela tappade bort oss lite men det fixade vi till ;D tack alla som kom (: och bra gjort ES1. Grymt :D Jag längtar redan till nästa ensamble så man får reda på sina nya grupper och så :) och jag längtar redan till nästa konsert! Kändes så jävla skönt att stå däruppe på scenen (: så jävla kul alltså !

Nu är jag jättetrött för var i skolan från halv nio imorse till klockan tio på kvällen. jag behöver sova nu, godnatt!

Det är bara en timme kvar sen är det den 27 november! :) Yeaaaaaaaaaah = D

Pussssssssssss

Sånt som det inte finns någon kategori för / 1 kommentarer / Kommentera här!

2008-11-25
 22:28:55

Tisdag, 25 november!

Hej. Här sitter jag, det är tisdag idag vilket innebär att imorgon är det onsdag och dags för Konsert! Jag är ganska nervös :O men inte överdrivet... Mina nio biljetter räcker precis, är det nån mer som vill komma så är det bara att säga till, jag kan nog fixa fler (: bara att höra av er.

Denna tisdagen har vart lång för mig. Gick upp mellan 7 - halv 8. Gjorde iordning mig så snabbt jag kunde, kom lite sent till skolan men sånt händer.. haha. Vi gjorde iordning nere i scenlokalen inför imorgon, sen runt tjugo i 11 skulle jag iväg med några från skolan. Hon som marknadsför och två kyelever^^ Vi skulle till en skola i kungälv och prata om våran skola.. det gick väl, var inte så jätteansträngande liksom. lite jobbigt för knäna att bara stå uppp men det funkade^^ Sen åkte vi tillbaka till skolan, då hade jag slutat för dagen men vi skaffade lite reptid så vi gick och repa i en 45 minuter ungefär. Sen bar det av ner till scenlokalen igen och fortsätta fixa. och där var jag från klockan, hmm... 2 till 8? shit pommes! hahaha.. jag e så otroligt trött just nu.. att vara i skolan så länge tär på en.. man tappar energin totalt. Låg under scenen och kopplade och en massa skit i typ en halv timme. snacka om att jag hade ont överallt efter det.. Ryggen. armarna, axlarna, nacken och m.m! haha. Åt en jädrans många knäckebröd iaf xD haha.. fick bli min middag x)

Tog sällskap ännu en dag med Andre hem, känns trevligt att slippa åka hem ensam xD är tråkigt att sitta på spårvagnen helt själv, helt tyst. haha, så tack andre för sällskapet x)

Har hänt en massor idag, men orkar itne förklara en massor.. det var öppet hus i skolan idag iaf, så kom folk ner till scenlokalen när vi var där och fixade jag johan och andre.. just då gjorde vi inte så mkt så jag snackade med några om plusgymnasiet ( : en väldigt bra skola! haha.. Jaaaaa, nu måste jag dra mig.. äta kvällsmat och sova för jag e trött och behöver mycket sömn inför imon.. kommer inte hem nåt under dagen imon. skola skola skola skola! det har blivit min fritid och mitt liv denna vecka xD tyvärr.. men det e kul ^^

GODNATT!

Pusssss


Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2008-11-24
 23:22:44

tidmässigt...

Godkväll.  Jag ska gå och lägga mig nu och kolla på television xD

Såhär har min dag sett ut på ett ungefär..:
08:30 - 11:00 - Ensamble
11:00 - 12:00 - Lunch
12:00 - ca:13:00 - Svenska
13:20 - 14:40 - Fixade till nere på scenen och i scenlokalen..
15:00 - 16:00 - Idrott, pingis.
16:30 - 17:30 - Styrketräning och "Tipspromenad" på gymmet...med Rico.
17:30 - 18:30 - Luffa i skolan med Camilla, Andre, Johan och Bea..typ.
Tog sällskap med Andre hem.. iaf till Eketrä.
19:00 - Kom hem.
19:00 - 20:00 - någon gång däremellan kom Mike hit..
20:00 - 22:30 - Mike var här och gick halv elva.

Nu är klockan kvart över 11 och jag ska faktiskt gå och lägga mig nu. tv och smsa som gäller (: Som vanligt!
Idag är det 3 dagar kvar till min älskade 16årsdag xD och 2 dagar kvar till konsert.. imon är det bara en dag kvar :O SHIT! Och Dylan, våran gitarrist är Magsjuk! Det är otroligt.. hoppas han klarar av att komma på onsdag annars är det kört för min grupp.. En månad kvar till Julafton idag! längtar faktiskt.. julklappar (: och sen är det inte långt kvar till nyår och sen börjar det gå mot vår och sommar igen = D hahah...

Vill bara tillägga att Andre är en trevlig prick x) sjukt rolig :)

Godnatt!
Pusssss

Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2008-11-23
 23:10:37

Godnatt nu!

Tjena!
Tänkte bara säga godnatt för jag ska försöka sova nu. Ligger väl och smsar och kollar på tv en stund innan jag somnar men ska stänga ner datorn. är så otrolgit skönt att ha en bärbardator att ha i sängen på kvällarna (: kanske inte så bra ibland eftersom den håller mig uppe längre, inte så bra faktiskt :O
Haha, men mike kom hit förut och jasmin var kvar då. vi följde henne hem efter en stund sen drog vi till mig igen och låg och kollade på tv som alltid nu för tiden :P Måste säga att Sanningens ögonblick är ett mycket trevligt tvprogram. Trevligt kanske är lite fel ordval men det är mycket bra iaf! haha. Supernatural är också ganska bra :) men bara för att jag skulle följa Mike en bit så missade jag en massor av dagens avsnitt så det sket sig med att kolla på det.

Nu ska jag soovaa.. måste ha sömn eftersom imon måste jag var ganska vaken. Är ju dags för skola igen, och sen gym och sen passa Jasmin. Ja det blir min måndag.. i stort sett.. Men Godnajt !


Pussss

Ibland suger allt så jävla stort..

Sånt som det inte finns någon kategori för / 4 kommentarer / Kommentera här!

2008-11-23
 20:17:42

Pusssss

Hejsan

Blev ingen stan idag, hann varken innan eller efter kalaset. Jag kom precis hem och jasmin är här. Nu ska jag byta om innan mike kommer hit en stund.

Haaajdooo..

Pussssss

Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2008-11-23
 11:38:55

kortis..

Godmorgon :)

Idag vaknade jag runt elva, så jag har inte vart vaken så länge ännu.. bara en halvtimme ungefär. Jag ska alldeles strax duscha för jag ska sen träffa mike en stund. :) Funderar på om jag ska dra med honom till stan för jag vill fortfarande leta efter chinos :D haha.

Hoppas ni sovit gott och att ni får en trevlig söndag. Jag skriver säkert snart igen, iaf någon mer gång idag. =D

Pussss

I fucking miss you..
Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2008-11-23
 01:59:24

Godnatt

Hej era svin xD

Klockan är snart 2 och jag kom hem för typ top minuter sen, efter att jag följt mike en bit hem. han kom hit förut, som jag skrev att han skulle göra. vi låg bara och kollade tv i mitt rum.. men tog inte lång tid innan jag somnade x) haha, händer rätt ofta nu för tiden när han är här. för vi kollar alltid tv/film och jag e trött hela tiden så drf somnar jag.. hihi.

Men jag vaknade klockan ett och då låg han fortfarande och kollade tv. så runt kvart över ett så följde jag honom ut. :)

Nu ska jag lägga mig och smsa med massa roliga människor och sen lägga mig och kolla tv. kommer nog somna jävligt fort! :D

Pussssss

en bild innan jag drog till yusra förra helgen..

Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2008-11-22
 22:52:25

Filippa (:

godkvällläsare.

jag kom hem för en stund sen, från partille/sävedalen eller vad det nu än hette..  vi var där runt sex och började äta runt sju.
Filippa var skit söt (: blir nog inte jobbigt att passa henne. vi kom inte därifrån förräns klockan 10 och det gjorde mig sur.. för nu hann jag inte åka till Ivet för hade jag åkt dit hade jag behövt dra därifrån bara en timme efter.. och varken min mamma pappa ellr jag tyckte det var någon idé. Så jag och mamma åkte till tappen för att köpa lite gött, fick bli chips godis och dricka =D Nu väntar jag på att Mike ska komma hit så får vi se om det kommer någon bra film på tv :) Hoppas :D

Jag kommer nog somna snabbt idag för jag är trött!

Imorgon blir det födelsedagskalas hos min mormor, ska se om jag hinner åka till stan innan elr efter.. hann inte åka idag, ja vill hitta ett par chinos! kommer få pengar av en släkting imon, fråga mig inte varför men hon berättade det igår, haha.. och sen ska jag ha 600 kronor av min mamma, skulle fått dom för två dagar sen. och så fick jag två hundra kronor i fredags av min mormor och hennes syster (': så lite pengar har jag nu, för en gångsskull.. men jag måste försöka spara . drf ska jag inte köpa mat/godis och skit för dom utan kläder eller saker som behövs. Ska försöka hålla detta för en gångsskull! Hjälp mig? :)
Nu ska jag gå och hälla upp chipsen och hämta glas och min dricka (: sen ska jag lägga mig i min säng och mysa tills Mike kommer :D

Fick ett sms igår dessutom, jag blev överraskad när personen sa vem han var.. Joakim =D trevligttrevligt. hoppas vi hittar på nåt nån dag (:

Haaajdooooo,  Pusssss

Jag älskar dig sötnos! (L)
Sånt som det inte finns någon kategori för / 1 kommentarer / Kommentera här!

2008-11-22
 17:29:36

kallt

Usch jag sitter i mitt rum och det är svin kallt! fyyyyy... jag hade velat åka till ivet nu men nej min morsa ååååh! Men ska ändå bli kul att träffa Filippa, barnet jag ska passa den 5 december. Men det hade jag lika väl kunnat göra vilken annan dag som helst.. men aja ska inte klaga mer nu. hjälper ju inte ändå.

allt är gay !

Jag har så otroligt ont i magen, jag fryser och är allmänt irriterad på allt och alla..

Ha en trevlig lördagskväll allihopa! kanske bloggar när ja kommer hem ikväll eller så bloggar ja imon.

Pussss
Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2008-11-22
 15:06:13

vill ha!

Jag låg i duschen förut och funderade över vad jag vill ha när jag fyller år eller till julen. jag kom fram till lite saker som jag ska berätta för mamma sen ;D

- Kamera som funkar, haha..
- Mascara
- Parfym, euphoria(stavning?) eller annan god :)
- Skor
- Tubtop linnen, vitt! helst fler färger ;D har ju lyckats förstöra mina.. chokladsås och skit xD
- Tröj/kofta jag sett i en affär.
- Tights , svarta och gråa.
- Klocka
- Träningsväska, en hyfsat snygg, haha.. bra storlek.
- Läppglans
- En bra plattång
- En hårtork
- Chinos, beiga eller blåa
- Jeans
- Pengar
- En ring
- Twilight böckerna
- En ny vanlig skolväska
- Vantar

 
haha oj vad mycket det blev ^^
Men det här är sånt jag vill ha :) ska nog snart åka in till stan och kolla om jag hittar ett par chinos. Men får se om jag orkar.. har så fruktansvärt ont i magen. ):

Pussssssss
Sånt som det inte finns någon kategori för / 1 kommentarer / Kommentera här!

2008-11-22
 13:32:34

tävla (:



Jag är med och tävlar om en VIP-inbjudan till Peak Performance vinterutförsäljning hos Norrmalm.blogg.se.
Varför inte vara med ni med? Checka in Norrmalm.blogg.se =D
Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2008-11-22
 12:56:59

"morgonen"

tjenamittbena!

Idag är det lördag och jag vaknade runt elva. ingen väckte mig. jag var bara allmänt pigg idag.. hade velat sova längre men det gick dock inte. eftersom jag inte kunde somna om och hade ingen att smsa med för alla låg väl antagligen och sov fortfarande så gick jag upp tog lite frukost , hämta macen och gick upp till storarummet och la mig och kolla tv med datorn i knäet. Har sutit och kollat på My boys sen dess. Det är rätt kul / bra faktiskt. funkar som underhållning när man inte har nåt annat för sig :)

jag har inget att skriva om så jag avslutar här för att det inte ska bli för tråkigt. haha.

Jag skriver ett inlägg senare kanske, får se om nåt intressant händer eller om jag bara har tråkigt och skriver för att tiden ska gå. haha.

Ha en bra dag :)
Pussss

Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2008-11-22
 03:05:29

TWILIGHT

hej. klockan är snart 3 och jag behöver sova. är trött hela tiden nu för tiden.. vet inte riktigt vad det kan bero på eftersom jag börjat lägga mig tidigare på kvällarna. borde ju bli piggare utav det men verkar inte så. kan ju kanske ha något med vädret att göra.. dysterheten gör mig seg. kanske? vad tror ni?

min fredagskväll blev ganska hyfsad ändå, jag missade inte filmen! mamma fick dåligt samvete och lät mig springa iväg och gå på filmen med yusra och jessica. Filmen var helt ok, faktiskt mer än bara ok. Men eftersom jag har boken att jämföra med så är boken så otroligt mycket bättre! Man borde alltid se filmen först, men nu gick ju inte det eftersom jag läste boken för typ ett år sen och då visste jag inte att den skulle komma ut på film. Men jag hade föreställt mig exakt hur allt skulle se ut och hur alla skulle se ut, och ingenting stämde in på filmen. kändes lite konstigt och fel... men jag blev inte besviken. den höll måttet!

Efter filmen stötte vi på DennisTennis och några från hans klass elr nåt.. stod och pratade lite smått.. sen gick jag jessica och yusra. Yusra och Jessica skulle hem så jag åkte till Källarkrogen där mamma, mina mostrar, min mormor och hennes man, min mormors syster och deras mamma var :) efter det drog vi till pianobaren, dit min mormor promt ville gå! hennes kväll sa hon, så hon bestämde.. haha.. var hemma runt halv två kanske :D

Efter att jag skrivit blogginlägget tidigare idag gjorde jag mig iordning och sen åkte jag mamma pappa och min moster till min mormors syster för att möta alla andra..förutom min mormor. Hon skulle komma lite senare, hon visste inte att alla vi var där så hon blev överraskad. jag vill oxå bl överraskad sådär! hon fyller år och det e alltid kul att få en överraskning ;D haha. VI satt och pratade en massa gamla minnen och åt lite gott och sen  bar det av in mot stan för att käka en fin middag som jag missade eftersom jag drog ganska snabbt för att hinna till bion.. Resten vet ni :D

Jag ser väl framemot morgondagen, men kommer bli så sur när vi kommer fram till kvällen och mamma inte löst detta med middagen än.. åh jag vill verkligen till ivet klockan halv sex. men jag kommer behöva komma senare :( ...suck...jaja sånt e livet!

Nu har jag inget mer att göra här vid datorn så jag ska lägga mig i sängen med mina bästa vänner, mobilen och tvn :) haha.. kommer nog somna ganska snabbt, är så sjukt trött! så godnajt på er gott folk..

Pussss

Sånt som det inte finns någon kategori för / 3 kommentarer / Kommentera här!

2008-11-21
 16:00:52

allt förstört.

TjabbaTjenaHallå!

Ibland blir jag så otroligt sur på min mamma.. ikväll ska eller skulle jag på bio premiär.. Twilight! Jag har sett fram emot denna kvällen lääänge.. men nej nu har min mamma planerat med nåra i min släkt att vi ska till min mammas moster och umgås och sen ska vi ut och äta middag. Ska fira min mormor för hon fyller år på söndag. Men fan jag vill verkligen gå på bion, och jag ska göra så mycket jag kan för att verkligen få gå.. min mamma sa att jag antingen får komma i halva filmen eller skippa den helt men fan heller. jag ska se den, och jag ska tamejfan se hela.

och det räcker visst itne att hon sabbat min fredagkväll nu ska hon sabba min lördag kväll också.. Ivet har fest imon och vi skulle på middag hos ivet halv sex.. men nu har hon bestämt med sin arbetskamrat att vi ska dit och käka middag! för att jag ska lära känna hennes dotter som jag ska passa den 5 december, men fan det kan jag göra vilken dag som helst! Ivets fest är imon och inte en annan dag. åååh jag är så arg .. fan..

Jag hade sett framemot den här helgen som fan.. men nu verkar ingenting gå som det ska! varför ska jag alltid ha sånn jävlans otur. fuck.. jag brukar aldrig ha nåt planerat men just denna helgen hade ja saker planerade och då kommer min mamma med grejer både fredag och lördag! vi brukar ALDRIG göra något tillsammans annars. så jävlans irriterande! Nu kommer jag behöva komma senare till ivet imon.. åh.. aja det är som det är.. bara att leva med.

Nu måste jag gå och göra mig iordning för middagen.. kollar på one tree hill just nu. men detta jäkla avsnittet var helt konstigt. ganska tråkigt tycker jag.. fyy.. jag som hade velat se ett riktigt bra oth avsnitt som hade kunnat liva upp mig lite.. göra mig lite gladare kanske , men nej xD Får hitta glädjen på nåt annat sätt.

Hoppas alla får en bra fredagskväll. för jag ska försöka iaf..

Pussssssss

Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2008-11-21
 07:50:17

Fredagmorgon, 6 dagar kvar!

Tjaa, jag sitter just nu här vid datorn har precis sminkat mig och jag kommer snart inte orka sminka mig på morgonen längre.. det tar av tiden jag skulle behöva till annat. tillexempel äta frukost.. vilket jag oftast inte hinner på morgonen. mina vanor på morgonen Måste ändras. Idag hade jag behövt plugga lite matte nu på morgonen men eftersom jag är så långsam så kommer jag inte att hinna det. får försöka plugga så mkt kan på spårvagnen och sen hoppas att mitt matteprov jag ska ha, direkt när jag kommer till skolan,  går bra!

detta jävla vädret, jag ska gå hemifrån snart och det e typ fortfarande mörkt! när vi precis började i skolan efter sommarlovet var det alltid ljust på morgonen, men nu fan.. as mörkt .. och det ger mig en dyster känsla. man vill vakna och vara glad och så är det helt mörkt och då är ju inte humöret på topp med en gång. hoppas ni förstår vad jag menar :P haha. men lite snö ligger det på marken/gräset/taken så lite små glad är jag. bättre med snö än bara massa kyla och regn. jävla blåst som är hela tiden som gör det så jävla mycket kallare än det hade vart om det bara hade vart vanligt . haha.. vill bara tillägga att jag läste johanna lundbäcks blogginlägg om vädret.. och jag håller med henne! ibland hinner jag inte hem från skolan och gymmet innan det e mörkt. det är inte kul.. Det enda jag längtar till nu är min födelse dag om 6 dagar och sen julafton och nyår. jag gillar den dära absoluta julstämningen på julafton :) den är så otroligt skön. jag gillar faktiskt julen, om man håller sig inomhus! haha..

På nyår ska ja och min familj upp till gävle, ska bli skoj. men jag hade velat vara hemma i Göteborg över nyår. Vara med min vänner och så. men icke sa nicke, jag måste åka med till gävle.. aja det kommer fler nyårsaftonar xD

Nu måste jag snabba mig iväg, jag ska till skolan. min spårvagn går om tio minuter så det blir till att springa! Ha en bra dag allihop! :)
Pusssss

Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2008-11-19
 23:55:49

8 dagar kvar till min födelsedag!

Sånt som det inte finns någon kategori för / 1 kommentarer / Kommentera här!

2008-11-19
 23:54:22

Onsdag

Hej folket

Va görs? Själv ligger jag i sängen och kollar ltie smått på scrubs och smsar :) ska alldeles strax sova, ska bara skriva färdigt detta inlägg och stänga av datorn så blir det sängdags sen. är så sjukt trött så det är fan inte sant.


Jag har vart på rätt dåligt humör idag, eller inte hela dagen men på vissa tillfällen.. vissa människor är så oerhört jobbiga.. tykna, irriterande och tänker inte på andra människor. fy vad sjukt sur jag var förut.. alla har sina dåliga dagar men man kan faktiskt försöka vara trevlig mot alla. men jaja.. klarade mig igenom dagen iaf :)

Historia, svenska (inte ens lektion...alla hade typ omprov så jag och nåra till fick ledigt under den lektionen) sen vara
redan dahs för lunch. God mat idag faktiskt! Sen vare dags för ensamble, jag brukar skriva om hur mkt jag gillar dom lektionerna. men idag bara hatade jag de och ville bara därifrån.. har typ något med det jag skrev förut att göra.. vissa människor kan bara inte vara annat än otrevliga ibland. tyvärr.. men bara att leva med. men man kanske borde tänka på det ibland? alla...

Efter att ensamblen äntligen tog slut så gick jag och julia och gymmade. känner att jag gör framsteg! =D Höjde vikterna på alla maskiner jag gör och jag klarade de flesta utan problem. hihi.. känns otroligt skönt. och nu ska jag inte ge upp! Nästa vecka är det gratis att gymma, så passa på! Nautuliusgym! säg till mig om ni vill komma så kan jag förklara vägen, ligger precis vid min skola =) Gratis allting nästa vecka! Grupptr'äningar och själva gymemt ifall man vill träna styrka och så :) Ja ni förstår kanske xD jag tycker ni borde passa på för det e skit bra där!

Efter gymmet träffade jag Mike iaf, Kollade massa film och tog det lugnt (: kulkul. men blev otroligt trött iaf eftr som vi bara låg och dega , det gjorde mig jäkligt seg. men nu följde jag honom för en stund sen och nu ska jag kolla mer scrubs och sen sova :)

Imorgon vet jag inte vad som händer men nåt kul hittar jag säkert på :D

Godnajt på er !
Pussss

Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2008-11-18
 12:50:14

födelsedag

9 DAGAR KVAR!

Jag fyller år snart , jag längtar som fan!
Funderar på ha middag, men vet inte vilka jag ska bjuda isf, för vill inte att det ska bli värsta dåliga stämingen mellan alla eftersom inte alla känner varandra. och vart skulle jag ha den middagen förresten?
Jaja, vi får se hur allt blir..är ju några dagar kvar iaf :)

Sånt som det inte finns någon kategori för / 1 kommentarer / Kommentera här!

2008-11-18
 12:45:48

min dag.

Hej.

jag sitter här vid receptionen och väntar på att dom andra ska bli färdiga på datorkunskapen. hade prov idag. det gick väl som det gick. gjorde det jag kunde och det e bara att hoppas på att det gick bra. orkar inte göra omprov.

Efter ett kanske jag ska och repa med min ensamble grupp. beror på om det e ledigt och om dom flesta i gruppen kommer.

Träffa dennis och dra till stadsbiblioteket gäller senare, när han ska på utvecklingssamtal så ska jag träffa Mike =D detta är min dag.. om ni var intresserade.

Byebye
Pusssss

en bild från Borås, hade kul den dagen ! :)
Sånt som det inte finns någon kategori för / 1 kommentarer / Kommentera här!

2008-11-17
 22:08:55

hoppas ni inte blir allt för uttråkade..

Jag skulle precis kolla på tv men just när jag skulle kolla så tog det slut! hatar när något bra tar slut fast hatar nog pauser ännu mer.. så otroligt tråkigt! och onödigt!
 
Så nu tänkte jag bara skriva ett litet blogg inlägg till, jag skrev nyss att jag inte orkar skriva lika ofta längre. men jag har ju inte skrivit på nåra dagar så varför inte skriva lite nu :)


Det har inte hänt så mkt sen jag skrev sist, lördagen blev en soft dag för min del.. inget ansträngande.. Söndag samma sak typ. Åkte och hälsade på Jennie och Elin. Ungen blir bara sötare och sötare för varje gång vi är där! :D (L) Har en keyboard nu! (stavning:s?) Känns skönt, så nu ska man försöka lära sig lite iaf, haha..

Idag är det måndag och dags för skolan igen. Imorse var det tandläkaren som gällde, ska dit den 1 december igen och laga .. Klockan sju på morgonen, och om det blir den dagen vi blir lediga från skolan så blir jag ARG! då måste jag ringa och byta tid. för tänker itne gå upp klockan sju när jag har sovmorgon till 12 den dagen.. Men efter tandläkaren idag åkte jag till skolan för att ha det roligaste på hela veckan , ENSAMBLE! fast jag hatar våran senaste låt så jag spyr nästan.. vill bara ha konsert nu! :) USCH på Ingenting med Kent!

Sen svenska, skapande verksamhet och sen idrott.. Sen gym med Julia. Idag gick det tiden snabbt.. Höjde vikterna på vissa maskiner. =D sen mötte jag mamma och så åkte vi och köpte mat, sen kom Mike hit. kolade tv och lite sådära (:

nu ska jag springa och hämta kvällsmat, sen kolla tv.. ska se om det kommer nåt annat roligt på tv nu. Godnajt!
Pusssssss


Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2008-11-17
 21:55:45

har inte orken..

Hejsan. jag orkar inte blogga så ofta längre. jag får blogga lite då och då, orkar ju inte tråka ut er altl för mkt.. Det händer itne så värst mkt i mitt liv som jag kan skriva om. händer ungefär samma sak varje dag och det e ju inte så kul och läsa samma skit varje dag, elr hur ? så jag skriver lite då och då istället. hoppas ni blir nöjda :)

N u ska jag äta kvälls mat och sova! Godnatt!
Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2008-11-15
 13:12:07

kort..

Godmorgon.
Tänkte bara berätta att det blev en lång kväll hos yusra igår, jävligt roligt iaf! Jag orkar inte berätta. Nu ska jag äta frukost, PYTTEPANNA! mums. haha. Ska kolla på en film oxå :)

Pussssss på rumpan!
Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2008-11-14
 16:01:49

fredag

tjabbatjenahallåå!

Jag är på hyfsat bra humör idag :) Som sagt Yoga imorse, var ganska jobbigt. har inte så bra balans och sådär, haha.. men lite små kul att testa på något nytt :D Vi bastade och gjorde oss iordning. Gjorde matteprovet idag i skolan. gick hyfsat, gjorde en massa jävla slarvfel bara så jag ska göra om det på torsdag och visa min lärare att jag kan det. sen är det dags för kapitel fyra redan! Dagen i skolan har vart jättebra, rolig och inget jobbigt som hänt. slutade tidigt. hade enskild sång. hade helt blandat ihop veckorna, trodde jag skulle sluta klockan fyra, men icke sa nicke. slutade klockan halv ett och stannade i skolan och gjorde lite stuff. sen kom mamma och hämtade mig för vi skulle hem och äta .

Har suttit hemma länge nu och bara segat. SKa nog träffa Mike en snabbis sen och ikväll vet jag inte avd jag ska hitta på. något kommer väl upp. Vad ska ni göra? :)

Ha en bra fredagskväll iaf! Pusssss

gammal bild.. men skit samma =D
Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2008-11-14
 05:30:27

födelsedag

13 DAGAR KVAR! ;D
Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2008-11-14
 05:28:24

tidigt..

Godmorgon, klockan är halv sex och jag är svin trött! haha.. skulle gå och lagt mig tidigt igår men blev tyvärr inte så pågrundav nåra omständigheter, haha.. nej men jag la mig ungefär halv tolv och det var försent eftersom jag skulle upp klockan fem.

Nu ska jag gå och packa ner allt så jag har med mig allt, ska på yoga med julia och camilla :) Sen äre skola som gäller, har en timme att göra oss iordning på så vi ska bada bastu och sånt :D kul. men nu måste jag snabba mig lite ska gå om en halv timme. vill ju inte komma försent :p haha..

Ha en bra dag!
Pussss
I love you!
Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2008-11-12
 22:56:51

innan läggdags.

dagens klädsel: leggins, linne och skjorta
dagens tv-program: Våra bästa år
dagens frukost: hann inte äta någon frukost.
dagens lunch: Potatis och panerad fisk, gott som fan!
dagens middag: pyttepanna!
dagens kraftansträgning: afrodans :O
dagens positiva: ensamble!
dagens negativa: det regningavädret
dagens planer inför imorgon: plugga, gym? and maybe träffa dennis.
dagens låt: Because of you
dagens händelse: har hänt en massa..
dagens vill ha: pengar.
dagens saknad: ojdå..ingen särskild typ
dagens drog: klassen <3
dagens måste: plugga matte
dagens köp: korv med bröd :D
dagens kärlek: klassen!
dagens mående: funkar mer än bra

Godnatt på er! (L)
Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2008-11-12
 22:45:17

15 dagar kvar..

Nu har mike gått och jag funderar starkt på att faktiskt gå och lägga mig. Jag är jättetrött efter Afrodansen idag. Rekomenderar afrodans! xD haha. riktigt kul.

Men som sagt idag i skolan hade vi ensamble, från klockan tolv till tre! skitkul.. först fick vi våran nya låt, :O  Kent - Ingenting! jag hatar den. så det blir inte jag som sjunger den, amanda får ta den =P Men sen fick vi gå och repa på våra gamla låtar och efter en timme ungefär skulle vi spela upp dom för hela klassen :) var lite små nervös men det gick skit bra! Dom flesta gav bra kritik och så så det var ju bra det. Blir konsert snart! om typ en-två veckor.. tidigt! några dagar innan min födelseag.

Jag fyller år om 15 dagar! något sånt, haha.
Imorgon fyller Ivet år! Grattis =D(L)


Nu ska jag kolla runt lite på internet och sen lägga mig och läsa och sen SOVA! lite sovmorgon imon, känns ganska skönt :)

Godnatt och Pusssss!

Nu börjar nedräkningen iaf, 15 dagar kvar! :D


Skabbig bild, men vad ska man göra! ^^
Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2008-11-12
 22:34:46

inlägg som skulle läggas in förut..

Tjaaa.

Sitter och pluggar matte, ganska skoj faktiskt. har börjat gilla matte mer och mer :)
Mike kommer snart tror jag. Idag vare som sagt skola, sen gym! Afrodans med Julia! Camila hängde inte med.. synd för henne för hon missade något jätteskoj, fan va skoj det var! Jävligt jobbigt bara. fan vad trött jag var efteråt.. helt slut..

Nu ska jag plugga matte. pussssss

Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2008-11-11
 22:14:43

Till Johanna Lundbäck :)

God kväll ..

Jag är så otroligt seg och vill bara sova. ska nog lägga mig snart och se om jag somnar, vilket jag tvekar på men är väl värt ett försök iaf. Så blir bara att äta upp min kvällsmat, cornflakes, och sen bädda min säng och lägga mig och kolla tv och smsa lite kanske :)


Detta inlägget skriver jag för johanna, det är hon värd, haha.. efter hur krångliga jag och mike var på msn så förtjänar hon det... hon ville att jag skulle skriva ett inlägg så hon har nått att läsa, vad skönt att veta någon som uppskattar att jag skriver här. att det inte bara finns dom som tycker att min blogg är så himla tråkig.


Idag har det inte hänt så mkt.. ganska kort dag i skolan och sen hem och äta middag (: sen kom mike och min älskade kusin jasmin. Ibland är hon världens jobbigaste unge, och detta iblandet var IDAG! fast hon har vart värre, som tur är.. Men när Mike hade gått igen så tog hon det lite lungt. Hon började ta en massa kort, som hon Alltid gör när hon är här. kan visa nåra bilder sen..

Senare kom Mike hit igen :) Gjorde inget speciellt.. idag har jag fått gjort lite matte iaf, känner mig lite stolt.. ska försöka bli färdig så snabbt som möjligt så jag faktiskt kan tenta av det. imorgon blir det en hyfsat lång dag, 8-3. Men ser ju fram emot slutet på skoldagen, Ensamble! så jäklans kul.. ny låt får min grupp imorgon :) hoppas det blir en rolig/bra låt som jag kan sjunga :D efter skolan, träffa mike och sen afrodans med camilla och julia ;D  Så ser framemot dagen imon! Gör ni oxå det? :)

Nu ska jag äta upp och sen lägga mig :)
Pussssss





Sånt som det inte finns någon kategori för / 1 kommentarer / Kommentera här!

2008-11-11
 08:23:58

längesen..

TjenisPenis!

Det var längesen nu, iaf några dagar.. men har ju fått lite klagomål på att min blogg e så tråkig så varför ska jag skriva liksom? Jag brukade använda mitt bloggskrivande som underhållning när jag hade tråkigt, inget att göra helt enkelt.. och det har jag inte nu och därför tänkte jag skriva lite. Men om den e så tråkig så varför läsa den då? Låt bli och läsa om du tkr den e tråkig då. Jag skriver för dom som Vill läsa, och för att jag inte har nåt annat för mig .


I helgen har jag inte gjort mkt. mest soft hemma.. Fredag var jag med mike efter skolan sen skulle han iväg så jag satt hemma och tog det lugnt. Men sen kom Ivet och Yusra och överraskade mig^^ yusra fotade lite och så spelade vi poker :D Sen när dom skulle hem klockan 12 så mötte jag mike ute för att lämna hans mp3 till honom, sen var vi ute i en kvart eller nåt sen var jag tvungen till att gå hem :)
Lördagkväll blev ju också en dag hemma, först till stan och lämna michaelas väska hos henne, sen hem och kolla film, ensam.. sen klockan kvart över tolv kom mike och var här i typ en halvtimme xD

Soft helg för hela slanten! haha =D

igår vare dags för skola igen, ganska soft. ensamble, kul! Efter skolan var det dags för gymmet igen :D med julia och camilla. tränade med instruktör, känns bra nu. gick igenom vad vi ska träna och massa annat. vi ska på afrodans imorgon och sen få en liten kurs i kost och sånt. bra bra.. Efter gymmet mötte jag mike och så åkte vi hem till mig. sen drog han runt åtta. Då blev det softa, och sen gick ja och la mig runt tio.. somnade väl runt halv elva.. det var längesen jag somnade så tidigt.

Nu ska jag äta frukost och sen åka till BREWHOUSE! :D kulkul. byebye =)



Pussssssss

Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2008-11-07
 18:38:24

fredag, 7 november!

Tja folks..
Jag sitter här och har oerhört tråkigt, ska alldeles strax tvätta håret för har inte mycket annat för mig. ikväll händer typ ingenting.. Mike kommer hit snart, antar jag. blir nog hemmakväll för mig idag, film och idol tittande kanske? kan vara rätt skönt ändå om jag tänker efter..

Nu har jag äntligen en mobil, fick låna en av jennie igår när vi var där och hälsade på. Elin är så otroligt söt!
Dagen har vart helt ok =D kort skoldag, till elva.. hade bara matte och engelska. Fick den svårare boken i matten idag! äntligen (: Klockan tolv drog jag camilla och julia till gymmet :) idag orkade jag typ ingenting! sviin trött.. men sprang på bandet och så iaf. och gjorde lite mag och lårövningar. sen åkte jag och julia till stadsbiblioteket för att fixa fram noter till sånglektionerna. fick lägga undan dom för mitt bibliotekskort är hemma. så jag och julia får hämta böckerna på måndag (: jag och camilla ska gymma med en instruktör på måndag oxå, ska bli ganska kul och så ;D

Efter stadsbiblioteket träffade vi Michaela och gick runt med henne för att hon skulle köpa grejer till festen imon ;D FjortisEmo!  Sen åkte jag hem, jag är svin trött! ont överallt.. drf blir det absolut hemmakväll idag. Men ni får ha en trevlig fredagskväll allihop! Pusssss!

Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2008-11-06
 15:01:22

HH!

hej sötnosar! :)

Jag sitter här i skolan, sista lektionen.. historia.. slutar om två minuter ! när detta inlägget e färdig skrivet har vi nog redan slutat :D haha.  Historia är riktigt tråkigt! Jag har startat en klubb idag, HH! gissa vad den står för?
Jag, Julia och Amanda är medlemmar. någon fler som vill vara medlem ? :)

Nu ska jag kolla bdb lite , och sen åka hem. för ska nog åka och träffa jennie och elin med mamma och pappa, men vet inte när än. Ikväl vet jag inte vad jag ska göra, hoppas det blir något kul iaf. säg till om ni vill göra nåt :) Fast jag har fortfarande ingen mobil. imon kanske :) Jag får kanske låna en mobil av André, en som duger tills jag får min från SOnyericson iaf :D


Pussssss.

Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2008-11-05
 20:16:53

Tävla :D

Tävla ni också =D

http://se.limbino.com/c01/link/4rnhsef6ro

Ni kan ju iaf kolla vad ni kan välja mellan, och tävla skadar ju inte. nI förlorar väl inget på det? :)
Så why not liksom? :D
Pussssssss (:

sorry för den gamla bilden, haha..
Sånt som det inte finns någon kategori för / 2 kommentarer / Kommentera här!

2008-11-05
 11:48:48

snabbis..

tjena. jag har lunch nu ska snart ha ensamble, kul kul =D
idag försov jag mig, så kom sent till hsitorian, sen a´hade vi svenska och sen lunch. fick tillbaka mitt svenska prov idag, haha fick en poäng över G! haha tuur..

Nu ska jag gå :) ha det bra! Pussss

Haha världens gulligaste unge! som kan göra världens fulaste miner xD
Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2008-11-04
 18:27:01

inte alltid på topp..

tja snyggingar!

Jag är hungrig, och ska gå och ta mig nåt att äta nu =D ska bli gött!
Jag försöker att vara på bra humör, förlåt om jag inte lyckas ibland. man kan inte alltid vara på topp.. men ni ska veta attjag verkligen försöker! men förlåt iaf..


Camilla och jag gick och tränade förut! känns skönt att träna, har ett mål att inte bara sluta nu.. jag ska fortsätta.. men måste typ städa hemma och sånt bara för det, mamma sa att ja är tvungen till att hjälpa till här hemma om jag ska få gymkort, och nu har jag fått det för att jag lovade henne. och jag måste hålla det nu annars kommer hon på många sätt att straffa mig på. och det vill vi inte, inte jag iaf =D

Efter träningen gick jag och Camilla till skolan och började göra en låt, inte en jättebra men det e ju alltid bra att börja nånstans. haha. sen var det dags för pianolektion, med den bästa camillalarsson! =D<33 Var as kul, vi ville inte gå därifrån men det var ju ju tvungna till.. tyvärr.. men sen softade vi i skolan en pyttestund innan vi gick, jag mötte mamma på centralen och gick och lämnade in min mobil för att dom ska kunna skicka den till sonyericson så jag kan få en ny mobil. SÅ nu är jag utan mobil i två veckor! fuck.. hatar sonyericson! dom ska alltid förstöra aaallt... suck.. Så enda sättet ni kan få tag på mig är genom att ringa mig hem eller kolla om jag är inne på msn. vilket jag brukar vara men man vet aldrig.. Men denna gången hoppas jag på att få en helt ny mobil, en annan modell! och denna gången ska jag fan få det, för jag tänker inte ta emot en likadan igen, en fjärde! fyfan.. så en ny modell skare bli!

Nu ska jag äta och sen gå upp och kolla våra värsta år i storarummet :) Sen kommer Mike så kanske vi kan kolla på en film om pappa har nån bra.. =) Ha dt bra! Pussssss

Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2008-11-04
 12:58:00

Camilla camilla camilla !

hejsan gott folk.
jag har tråkig datorkunskap och slutar om tio minuter. om Stina inte släpper oss tidigare, vilket jag hoppas.
Vi ska ha prov i datorkunskap om ett tag och så har vi en uppgift som ska vara klar snart. fråga mig itne när för det har jag inte koll på själv haha.


Idag ska jag träna, även om camila hänger med eller inte xD får väl gymma själv annars :P ganska tråkigt, men vad ska man göra. efter gymmet ska jag ha piano lektion. sen ska jag träffa mamma en snabbis i stan för att köpa vantar, det e ju oerhört kallt ute just nu så vantar är något som verkligen behövs! sen vet jag inte vad jag ska göra, träffa mike kanske =D
Annars drar jag hem och pluggar lite matte och skriver en grej till camilla.. vad gör man inte för sin kompis skull! jag ska hjälpa henne med hennes novell såkalrt, behöver hon hjälp så ska hon självklart få det! :) haha.  Sen ska jag nog checka en film =D får hoppas pappa har några roliga filmer, eller kanske inte roliga men nåra bra iaf. igårkväll kollade jag på en film, själv.. ar ensam hemma och hade tråkigt.. Filmen hette Whispers elelr nåt xD lite små läskig. blev lite rädd, lite då och då.. men jag överlevde =D haha.

Nu ska jag kolla min mobil för jag fick ett sms, ha dt! :)
förresten smset var ifrån dennis.. haha

Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2008-11-03
 21:48:53

Afrooooooooo! (:

tjabbatjenahallå!

hur mår ni? själv mår man väl typ ok.. kan må bättre, men känns ändå som jag tog rätt beslut idag.


igår var jag och tränade med camilla! skaffade mitt gymkort igår =D göttans! nu blir det träning lite då och då.. lite att fylla ut min fritid med, känns skönt.  så imorgon blir det träning med henne igen, efter skolan :) på onsdag drar vi nog på afrodans, haha det ska bli  kul (: testa på nåt nytt.. jag vill oxå testa spinning och yoga men yogan är klockan kvart i åtta på fredag och spinningen är på skoltid. så vi får nog ta det nån annan vecka :) jag pratade nyss med julia, hon ska nog oxå skaffa gymkort! gött.  Efter träningen igår träffade jag dennis en liten stund, tog det lugnt för jag var trött. haha..

Idag vare då skola som vanligt igen, har vart otroligt gott med lov den senaste veckan men det är faktiskt skoj att komma tillbaka till skolan igen. Men smartajag börjar dagen med att försova mig, var ensamble som jag tkr är svin kul så jag blev ganska sur på mig själv. men jag hann till skolan innan hela ensamblelektionen tog slut. lite duktig är jag allt! haha. Sen var det lunch redan, ganska äcklig mat tyvärr men det fick ju duga, sen blev det svenska lektion. jag satt mest och flumma med Rico och Camilla. Rico visa nåra av sina snobb kompisar, haha.. Han berätta att han ska ha världens fest snart när han fyller år och jag och camilla är bjudna, jippie, hihi.. då får man träffa hans snobbigakillkompisar. haha.. då får man se om dom är så bra som rico får dom att verka :) Efter svenskan var det dags för skapande verksamhet, jag gjorde inte så mycket eftersom min dator hade jag glömt hemma! sen idrott! det var innebandy, en sport jag hatar, men med min underbara klass var det jätteskoj! mitt lag vann =D

Efter skolan gick jag och åt på Paprika med Camilla och Julia, sen mötte jag dennis och så åkte vi hem till mig och kollade Epic Movie som gick på tv. Sen skulle han hem och nu har jag tråkigt. Jag ska kolla bilddagboken alldeles strax, jag har precis lagt in alla mina fyrahundrabilder från min mobil på min mac så jag ska kolla igenom dom sen. rensa och så. Kanske kan visa nåra här på bloggen sen :)

Idag fyller Andreas år! Grattis Sankey =D haha. vi sjöng för han på svenskan idag.


Men ha det bäst så länge suckers! =)
Pusssssss

Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2008-11-02
 17:28:30

yes!

Jag har inget liv alls, har suttit hemma hela dagen.. sista dagen på lovet och den har jag slösat på att sitta hemma! men snart, ja snart, ska jag iväg till stan och GYMMA :D äntligen blir det av. bara det inte kommer nåt ivägen nu.. för snart ska jag åka :) göttans!

Ha det bra! hajdooo.. pusssss
Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2008-11-02
 00:48:54

usch.. kallt!

tjaa tjockisar! ; )
vad görs? jag sitter här vid datorn, som vanligt.. snackar med dennis på msn och kollar allas nya bilder på bdb.
Idag har jag typ softat hemma hela dagen, vaknade runt 10 tror jag av att Mike eller Camilla smsa mig, kommer inte ihåg för jag var så otroligt trött.. jag kmr iaf ihåg att jag hade svarat personen men sen hadejag somnat om. vaknade lite från och till och svarade på sms medans jag halvsov. Jag gick nog inte upp förräns 1 - 2. Jag satte mig iaf sen och spelade Sims, haha.. no life! Det blev sims spelande till typ 6, då fick jag börja göra mig iordning för att träffa Yusra på hållplatsen. Så min kväll har jag tillbringat hemma hos Jessica med yusra. vi kollade på Juno och tog det lite lugnt. Sen drog vi till affären för att yusra skulle handla mjölk, hihi.. sen bar det av mot eketrä och sen träffade vi ivet och fatima vid godistrollet. efter en liten stund drog vi till eketrä för att alla skulle hemåt.. Åh, det var en massa människor på eketrä som hade klätt ut sig! jag och yusra ville verkligen på Halloween fest idag! Vi tänkte fråga nåra av människorna om vi kunde få ta kort med dom för dom var så söta, utklädda till kaninen xD haha.. men hade inget batteri kvar på min kamera.. ska alltid vara så när jag väl behöver den :P Men det var jävligt kallt ute idag! fy jag vill inte att det ska bli vinter, man kommer ju dö när man är ute :O =( haha..

igår kväll såg jag one tree hill, just love it! <3 såå jävlans bra : )
nu ska jag göra iqtest bara för att dennis vill det, vi vet redan att han är smartare än mig så varför ska jag göra det? haha..
Imorgon blire nog att skaffa träningskort, hoppas mamma går med på det bara! och gör hon det, så blire träning med Camilla för min del imon :D ska bli kul, är något som behövs det med! haha..

TANDLÄKAREN snart, jag måste sluta äta massa godis och skit.. fyfan! jag som hade lovat mig själv att dra ner på det sist jag var där med fem hål! det gick ju bra det.. nej efter detta besöket så MÅSTE jag sluta.. varken jag vill eller inte... folk, ni som är med mig ofta, hjälp mig! är jag påväg att köpa godis så stoppa mig! lova? haha =)

Aja, nu ska jag kolla färdigt bdb och göra iqtest.. sen blire nog mer sims spelande elr fortsätta läsa på min bok, kanske ska lägga mig och sova tidigt idag? vänja sig inför skolan igen kanske.. sov gott, godnajt ! (:

Bilder från kvällen hos jessica :)
Yusra och Mikaela :)


Mikaela :)


Yusra, Mikaela och Jessica (:

Sånt som det inte finns någon kategori för / 1 kommentarer / Kommentera här!

2008-11-01
 01:44:41

saknar ...

tjabbatjenahallå!

Klockan är snart halv två nu och när jag slutar detta inlägget kommer säkert klockan vara två.. jag är rätt seg ibland. gör en massa saker samtidigt som jag skriver :) haha.


Just nu sitter jag och lyssnar på låtar från filmen Rent, såg den första gången för bara nåra veckor sen med Jessica och Yusra när dom sov över hos mig. Tiden går ju så himla snabbt, allt känns så himla längesen.. känns som om man börjar glida ifrån vissa människor. och vissa människor har man redan glidit ifrån.. Just igår och idag har jag börjat tänka mycket på det. Människorna jag umgicks med på sommarlovet umgås jag inte med alls nu. Vi pratar inte ens.. Jag saknar tiderna med Jesper och Joakim. Vi kollade film typ varje dag, jag hade alltid jättekul med dom. Har massa roliga minnen! Tillexempel när vi var hemma hos mig och kollade på film, vi såg Rec och dom skrämde livet ur mig efter filmen för dom visste hur rädd jag var xD så jag ringde min mamma och tvingade henne att låta mig komma till festen som hon och pappa var på. Vilket sen visade sig att Jockes farsa också var där! Så jag jocke och jesper gick dit och festade med dom... haha.. hade svin kul =) En gång bakade vi kladdkaka hemma hos jesper, den blev jättegod! (: haha.. Saknar er grabbar! :(
Jag fatima och Ivet var också med varandra mycket, iaf den sista tiden på sommarlovet . Vi var på lundbybadet nåra ggr, hade alltid jätteskoj. när vi var hemma hos min moster och rökte vattenpipa och bara tog det lugnt :) Vi umgås inte alls lika mycket längre. Jag var med dom idag, men när träffade jag dom sist innan det? Vafan det var liksom 2 veckor sen innan det..
Jag och dennis träffade Jesper, Jocke, Daniel H och Robin på spårvagnen påväg till bion igår, så mycket som jag jesper och jocke umgicks på sommarlovet och så kunde vi inte säga mer än Hej till varandra? Det känns så jävla fel.. jag skulle vilja spola tillbaka tiden och ändra på nåra saker så kanske vi fortfarande hade kunnat vara vänner och iallafall träffas lite då och då..
Jag försöker lära mig av mina misstag, men vissa saker kan inte bara jag rå för.. jag kan inte vara den enda som bryr mig om vissa saker. Men jag har lärt mig nu och jag ska försöka hålla kvar vid mina vänner nu och inte sluta umgås med dom. Ska inte tappa kontakten som jag gjort med andra..


Här är några bilder från min kväll hos fatima iaf :) jag har haft skoj ikväll.  efter detta ska jag kolla one tree hill och sen sova.. SÅ godnajt gott folk! :D







Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!