2010-01-31
 23:22:44

godnatt!

Kan inte hålla räkningen på hur många avsnitt jag har sett av the hills nu, men det är änna dags att gå och lägga sig nu! :) Blir att läsa litegrann ur "så länge vi båda andas" (: Favorit bok! 

vi hörs imorgon ;) puss, godnatt!
Dagsbeskrivning / 0 kommentarer / Kommentera här!

2010-01-31
 18:52:50

tvättstugan

Har precis varit nere i tvättstugan och satt på torktumlaren och hängt upp en massa tvätt. nu väntar jag tills klockan är 9 då ska jag ner och hämta den torra tvätten ;) haha.

Nu blir det ännu mer The hills, hoppas pappa kommer hem snart, bad han köpa gifflar! jag är sååå sugen :D

puss! <3
Dagsbeskrivning / 0 kommentarer / Kommentera här!

2010-01-31
 18:07:57

103101

Hej på er (:

Jag kollade en massa The Hills-avsnitt igår och man blir så beroende! haha. Iallafall efter ett x antal avsnitt  så gick jag ut på en runda med Basse(hundvakt ni vet...). Mötte upp André samtidigt :)
Gick hem, gjorde något att äta och tog oss ett bad =) Sen kollade vi på filmen Whats love got to do with it på 5an. Bra film =)


Idag har jag inte gjort så mycket, tog oss ännu ett bad, hehe.
Packade och drog hem till pappa. Så nu är jag här, ska vara här i en vecka nu. skönt att träffa Diesel igen :) min sötnos! han börjar bli så stor ju :D

Har fått pluggat lite idrott och gehör och musiklära med så det är bra. Har prov i idrott imorgon, och prov i gehör och musiklära på torsdag. panik.. men det är väl bara att plugga o hoppas att det går bra. Japp.

Nu ska jag se om jag hittar nåt att äta, kurrar i magen. sedan väntar THE HILLS!! =)

Dagsbeskrivning / 0 kommentarer / Kommentera här!

2010-01-30
 18:23:09

The hills, säsong 2.

Nu har jag städat klart, rensat lite i garderoben fick jag gjort också.

Snart blir det dags för några avsnitt av The Hills. Jag är inne på säsong 2 nu (:
Till The Hills ska jag ta mig en apelsin, och om en stund ska jag ställa mig och göra lite mat också, blir nog bara något lätt. alltså.. typ.. Pyttepanna och ett stekt ägg typ. Idag orkar jag inte göra något mer avancerat. Är helt slut o kropp och huvve..

Kommer inte Andre om någon timme så lägger jag mig nog tidigt och sover. Vi får väl se (:
Jag skriver säkert sen igen :)

Puss <3
Dagsbeskrivning / 0 kommentarer / Kommentera här!

2010-01-30
 17:24:51

Städar mitt rum, behövs.

Har börjat städa mitt rum, dammsugit och plockat undan. tvätten ligger nu i tvättkorgen, hur kan man vara så lat att all tvätt hamnar på fåtöljen? Man lovar sig själv om och om igen att sluta lägga allt på fåtöljen, men så hamnar man där igen.. allt hamnar där. lathet! sista gången jag lovar mig själv nu. Jag SKA hålla rent nu! Håll tummarna för mig! =P
Städning / 0 kommentarer / Kommentera här!

2010-01-30
 15:32:05

103001

Blir nog mycket plugg, läsa "så länge vi båda andas", massor av the hills-avsnitt och massa slapp framför tvn ikväll! Jag har inget annat att göra så det får bli så. älskling kommer ikväll, vet dock inte vilken tid så jag kan inte planera något direkt . så får bli en dag för mig själv.. jag som hatar att vara ensam.. har redan en ångestklump i magen. men jag försöker att ignorera den så jag ska inte skriva mer om det.

Hoppas alla ni där ute har en underbar lördagskväll och dag! :)

Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2010-01-30
 15:20:56

underbar lördagskväll.

Hej på er (:

Gårkvällen såg ut såhär, en middag med älskling, en skönt bad och en mysstund i soffan framför Lets Dance. :) Efter Lets Dance kollade vi på en film som gick på 5an. Fick i mig en jävla massa gott igår, fet mat, hallonpaj med vaniljsås, godis, chips, muffins, coca cola och klubba =) haha, ah, ni ser ju. Men det är man väl värd ibland. ;)

Somnade gott iallafall tillslut, i min älsklings famn. fy så gott. har sovit gott inatt iallafall. jag märker direkt skillnad på när man sovit själv och när man sovit bredvid honom. jag har sovit så mycket skönare och mer ordentligt när han ligger vid min sida. när jag sover ensam vaknar jag 10 ggr per natt och kan inte somna om förrän långt senare.. ah. vet inte varför det är så. drf har jag njutit som bara den inatt! =)

Idag har vi suttit och pluggat inför Idrottsprovet som är på måndag.. jippie vad kul ja. not.. dags att plugga lite mer senare, men nu blir det ensam. Andre har åkt till en vän och här sitter jag. ja.. vad ska man hitta på idag då? Tips? :)

kram <3
Dagsbeskrivning / 0 kommentarer / Kommentera här!

2010-01-29
 15:44:36

102901 - min fredagskväll.

Vad ska ni söta människor hitta på idag?

Jag ska mysa med min älskling en fin kväll som denna. Ska laga en god middag och överraska honom litegrann! ;) tur att han inte läser min blogg, hehe.

Om en timme ungefär kommer min mammas kompis och lämnar sin hund också för jag ska vara hundvakt. Ska ha honom fredag-söndag. haha. älskar att passa honom, men hatar att gå ut! framförallt nu i detta kalla jävla vädret!  men vad gör man inte för att hjälpa varandra här i världen ;)

Men jag ska iallafall ha en riktigt mysig kväll tillsammans med min fina pojkvän, hoppas ni får en underbar kväll iaf! :)

Sånt som det inte finns någon kategori för / 1 kommentarer / Kommentera här!

2010-01-29
 15:38:40

Skapande verksamhet

Idag på Skapande verksamhet så lämnade vi in våran senaste uppgift, alltså Danslåten. Min blev 4 minuter typ. Blev väl helt ok typ ^^

Men det jag skulle berätta var att vi fick en ny uppgift idag, spännande! haha.
Uppgiften var iallafall att vi kommer få göra en fri låt, vilket genre som helst. MEN! det måste vara sång på, riktigt text. antingen på svenska eller engelska. och den ska verkligen vara skriven från hjärtat, dina känslor o dina tankar. Alltså på fredag ska vi ha skrivit ner en massa tankar o känslor på ett papper som Daniel ska ha. Sen ska man prata med honom om detta och så ska vi få ut något av detta och göra en grym sångtext om något du känner. Personlig låt verkligen, men vi kommer att visa upp den för klassen och det är verkligen bra. att få blotta sina känslor. för många av de bästa sångarna är så ärliga och känslofyllda. jag gillar många som skriver saker som visar vilka dem ÄR! Vilket är otroligt ärligt för människorna som lyssnar på deras musik.

Så det är den nya uppgiften. och det kommer bli tufft. jag har så mycket känslor inom mig som jag skulle kunna skriva om. har nästan en hel bok om mig. och mina känslor.. kommer blir jobbigt för mig att skriva en låt om detta.. kommer tynga ner mig ännu mer än vad det gör nu. men i slutändan kanske det kommer kännas bättre och lättare. vet inte vad jag ska ta och skriva om bara. daniel sa att jag ska skriva allt så kanske vi får ut flera texter ur den så man kanske kan göra flera låtar ;) fast bara använda en av texterna till denna uppgiften. Jag är taggad! men fortf. rädd och lite nervös. Men jag ska fixa detta!

Vad sägs? Låter det bra? Intressant? :) Yeahj!

Puss <3
my lovely school / 1 kommentarer / Kommentera här!

2010-01-29
 15:32:48

102901

Jag har iallafall nu kommit hem från skolan, fredagar är inte så långa i skolan vilket är riktigt skönt. på det nya schemat är det bara:

Ensemble klockan 08:30-11:00
Lunch
klockan 11:00-12:00
Skapande verksamhet: 12:00-13:10
Matematik: 13:30-14:10

Riktigt skönt och gott schema, iallafall på fredagar. ska inte säga så mycket om de andra dagarna..  haha.

Har precis startat Matematik B-kursen. Vilket är ganska roligt, med en ny kurs =)
Lite svårare bara, och allt kommer att gå i ett snabbare tempo. Men jag ska klara detta, ska ligga i som fan. gjorde det i början av Matematik A men sen latade jag mig och jag fick bara ihop det till ett VG, jag som satsade på MVG. Men nu ska jag göra mitt allra bästa för att få det högsta betyget som jag kan få! :)
my lovely school / 0 kommentarer / Kommentera här!

2010-01-29
 15:28:17

Snälla? :)

Jag blir galen, jag vill veta vem den här anonym är som skriver. även om jag känner dig, inte känner dig, vem du nu än är. bara säg det :)

Snälla? (v.
Tankar / 0 kommentarer / Kommentera här!

2010-01-28
 21:09:08

hemma hos mamma.

Har kommit hem till mamma nu, älskling är här också. han sitter lite med logic just nu och om en stund ska vi ta oss en dusch. ska bli riktigt skönt, bara ligga där och ta det lugnt med den viktigaste personen för mig i hela världen :)

Sen lägger vi väl oss i soffan framför tvn en stund innan vi går och lägger oss :)
Jag ska försöka hjälpa Erika med en gratismall design nu, och sen vänta på att andre ska bli klar =)


puss på er <3
Dagsbeskrivning / 7 kommentarer / Kommentera här!

2010-01-28
 20:29:18

åker hem till morsan.

Nu åker jag hem till mamma. Ska mysa med älskling hela kvällen! <3

Skriver kanske senare, eller imorgon ;)

Ha en trevlig kväll =)
Dagsbeskrivning / 1 kommentarer / Kommentera här!

2010-01-28
 20:29:08

åker hem till morsan.

Nu åker jag hem till mamma. Ska mysa med älskling hela kvällen! <3

Skriver kanske senare, eller imorgon ;)

Ha en trevlig kväll =)
Dagsbeskrivning / 0 kommentarer / Kommentera här!

2010-01-28
 20:27:55

102801

Hej på er :)

Jag kommer att börja skriva igen, i min takt. vet inte hur ofta eller hur mycket. men jag märkte hur mycket jag saknade att skriva av mig och få visa er bilder. jag tänker varje gång jag tar en bild denna ska upp på bloggen och sen kommer jag på att nämen nej jag bloggar ju inte längre.. så det är änna dags igen! :) kände att de kanske är en ganska bra idé att ha den här bloggen.. få skriva av sig ibland och bara få ha något att vända sig till när man sitter ensam och inte har ett skit att göra.

Så jag kommer som sagt att börja skriva igen! :) hoppas jag har några trogna läsare kvar, förlåt att jag svek er. kommer inte göra det nu! :)

Vad hittar ni på idag? :)

Jag börjar om med en fin ny blogg :D vad tycker ni?

Ha dt så bra! :) <3

The one and only Mikaela / 1 kommentarer / Kommentera här!

2010-01-25
 23:15:29

förlåt mig

Jag är ledsen att jag slutat skriva men jag mår inte alls bra nu för tiden.. orkar tyvärr aldrig skriva och har inga positiva saker att skriva om. mest var i skolan idag och sen hem och plugga..

Skulle jag skriva så skulle det bara bli tråkgit, ointressant och negativt.. vill inte orsaka er det. så lika bra jag inte skriver alls.. lova att jag kommer tillbaka om jag börjar må bättre. men just nu så gör jag inte det..

Ha det underbart och kram på er! <3

The one and only Mikaela / 1 kommentarer / Kommentera här!

2010-01-18
 09:40:07

prov!

Snart dags för Matematiksprov! Nervös!
help me! haha.

my lovely school / 0 kommentarer / Kommentera här!

2010-01-17
 18:37:05

-

Nu har jag ätit, nu är det dags att plugga lite matematik. sen THE HILLS! =)
Dagsbeskrivning / 0 kommentarer / Kommentera här!

2010-01-17
 18:11:13

Konsert 11 februari

Den 11 februari är det dags för konsert igen!
Temat denna gången är GRUNGE. som nirvana, pearl jam och soundgarden. med mera :)
Är ni sugna på att komma? Det är självklart gratis! :) bara att säga till så att jag kan fixa biljetter :D

kram!
my lovely school / 0 kommentarer / Kommentera här!

2010-01-17
 18:08:36

101701

Hej : )
Nu är jag hemma hos pappa, och nu börjar vi en vecka hos honom igen. Fan vad tiden går fort.. hinner ju inte ens packa upp innan man ska byta hem igen.. jobbigt.
Men sånt e livet.

Vad har ni hittat på idag?
Jag vaknade upp hos min älskling och låg o drog mig ett tag. sen tog vi en promenad hem till mamma där jag städade lite och packade min väska inför en vecka hos pappa. blev rätt mkt packning. sen satte jag mig och pluggade matematik. ska göra provet imorgon.. åh.. jag vill inte! :( jag MÅSTE fixa detta. får inte sabba detta imorgon.. faen.. press!

Jaja, efter en stund följde andre mig hem till pappa och så drog han vidare hem till honom. vad har jag gjort sen jag kom hem? Packat upp, suttit vid datorn och .. ingenting? haha.
Jag ska alldeles strax ta lite mat, sen ska jag plugga ett VG tal från varje kapitel och sen ska jag belöna mig med att kolla på The hills :D ska börja om från säsong 1 och sen se allihop :D Jag följde the hills för längesen och har nu glömt av vart jag var, så ska börja om och se alla säsongerna :) Tråkigt att Lauren inte är med nu i de nya ju =/ men jaja, jag hinner inte komma till de nya avsnitten på LÄNGE! haha :D

Jag måste plugga engelska sen med .. orkar inte.. men det är ett måste.
ja det var litegrann från mig,. kanske skriver lite senare :)

puss på er! <3
Dagsbeskrivning / 0 kommentarer / Kommentera här!

2010-01-16
 10:19:05

101601

Godmorgon :)

Jag är hemma hos pappa, igår var jag och älskling här och myste hela kvällen eftersom pappa jobbade så nyttjade vi lägenheten :)
Jag lagade en god middag, bakadpotatis med bacon och stora lövbiffar! FY vad gott det var :) + vitlöksbröd till det :D mums!

Efter det tog vi en dusch och sen myste vi framför tvn med kladdkaka och nötter :) Vi såg filmen Zombieland. Helt ok film, haha. lite små sjuk och rolig emellanåt :) borde ni se faktiskt :)
Sen kom pappa hem och då låg vi bara i sängen och tillslut somnade jag, jag var ganska trött alltså. vilket jag är typ VARJE dag nu för tiden.. har somnat på soffan hemma hos  mamma två kvällar. vilket inte är så värst bra för min rygg men vad ska jag göra. älskar att somna till tvn, har ju ingen tv i mitt rum hos mamma. lite tråkigt sådär!

Diesel hoppar runt i min säng och leker med en penna :s typ skoj? haha. verkar så iaf ! :)
jag ska ta och busa lite med honom nu och sen göra ägg och bacon! mums så gott :D

Camilla kommer lite senare och så ska vi ta och plugga allt som behövs pluggas klart. duktigt av oss! (:

kram!
Dagsbeskrivning / 0 kommentarer / Kommentera här!

2010-01-14
 22:45:44

101401

Vem är du ANONYM!? :)
Jag vill veta! Är du någon som skämtar med mig eller finns det verkligen en person som är så lik mig? :) haha. tell me! please :D Vi kanske kan prata litegrann. msn? :)

Jag vill iallafall bara berätta att jag faktiskt lever, idag har jag dock inte varit på gymmet vilket var otroligt skönt. Att bara ta en ledig dag efter skolan. Har dock typ bara pluggat, ätit mat och slappat framför tvn, skönt!

Imorgon har redan en skolvecka gått och allt börjar sätta igång nu. Har redan en massa läxor, grupparbeten och ett omprov att göra. jaja, jag ska fixa detta!

Nu har jag inte så mycket mer att säga, jag skriver mer när jag har tid nästa gång för nu ska jag lägga mig på soffan och om en stund sova ;)

Skriver nog inte så mycket imorgon, skola och sen en myskväll med älskling ;) <3 ska bli skönt. bara han och jag, och bara tänka på oss två =) love it! så skriver säkert på lördag, ska till gymmet på morgon/dagen men sen e jag hemma och då kan jag säkert skriva, men behöver plugga en del och städa mitt rum, så vi får helt enkelt se hur  mycket tid det blir över.

Jag lovar att jag hör av mig så snart jag kan iallafall ;)
Hoppas ni mår bra och har det skit bra! för det försöker jag ha! :)
Lycka till i skolan imorgon ni som har det, och lycka till med allt annat ni andre :D
Ha en bra dag imon, godnatt och sov gott! :) <3
Dagsbeskrivning / 0 kommentarer / Kommentera här!

2010-01-13
 07:26:15

101301

Godmorgon,  jag är uppe!
Idag börjar jag egentligen klockan 10 med naturkunskap men min Ensemblegrupp ska repa litegranna, hoppas alla kommer ihåg det nu så vi inte bara kommer några stycken. känns så jävla onödigt då.
Men jag ska iaf åka om typ en timme för att hinna komma i tid.

Går i skolan till ca 2 idag, efter det ska jag sätta mig ner och planera lite med Carolina om Sceniskt musikprojekt, vi är fyra stycken i den gruppen som typ har mest att göra. Biljetter ska göras, program ska göras, cafét ska planeras, biljettinsläpp ska fixas, planeras när biljetterna ska delas ut och komma in igen. Ja det är massa olika grejer. Men vi ska fixa det på fyra pers! :) Vi ska visa hur grymma och duktiga vi är som tar vårat ansvar. för nu när vi är så lite så syns det direkt om man jobbat på som fan eller om man skitit i det. så vi ska fan jobba på som fan och höja våra betyg! ;)

Efter det ska jag träffa Svenskaläraren för att få hjälp med den senaste uppgiften vi fått för jag har inte fattat ett skit, så det är änna dags att ta tag i ett möte med henne o få hjälp.

Efter det drar jag till gymmet, kör lite kondition om jag hinner Intervall på 38 minuter sammanlagt. Klockan 5 ska jag på Aerobic. Yeah! :) Harjag inte hunnit Intervall innan så tar jag det efter. Kan itne köra styrketräning idag eftersom jag körde det måndag och tisdag. så jag kör nog på torsdag och lördag också :) YEah, jag kör på nu som fan! kommer vara helt slut. haha :)

Nu ska jag fixa mig o äta frukost så jag hinner, ha en bra dag! =)

Sånt som det inte finns någon kategori för / 1 kommentarer / Kommentera här!

2010-01-12
 21:57:29

100112

Hej på er.
Nu sitter jag hemma hos mamma och ska snart ta mig en dusch och sen lägga mig framför tvn och bara slappna av.

Var på gymmet idag, klockan 5 tränade vi BOX och sen lite FYS. sen körde jag och camilla igenom vårat styrkepasschema en gång och fan Peter har gett oss riktiga utmaningar. shit vilken träningvärk jag har efter igår, imon kommer vara Ännu värre för idag körde jag på som fan! gjorde mitt allra bästa på varenda maskin! innan har jag ju tagit det lugnt och latat mig en del kan jag ju erkänna, så nu sätter jag igång på riktigt!

Efter gymmet åkte jag och mamma hem, åt varsin hamburgare och sen hämtade vi Diesel hos Carolina. Åkte med honom hem till pappa och där var jag en stund tills mamma kom och hämtade mig för en stund sen och lämnade mig hos henne. hon är nu och jobbar så hon är hemma om två timmar typ.

Vad har ni andra hittat på idag? :)
kram! <3

Dagsbeskrivning / 0 kommentarer / Kommentera här!

2010-01-11
 22:28:56

hej på er

Hej på er.
Här sitter jag vid min dator hemma hos mamma. jag e helt slut!
Jag var hemma, ingen aning! lite innan halv nio eller nåt.. varit på gymmet sen klockan halv 5!
Först var det ett kort möte med Peter om att byta maskiner, sen var de dags för Zumba klockan 5! Fy fan vad skoj det var, och jobbigt. man blev varm direkt! Det ska jag då fortsätta gå på varje måndag =)

Efter Zumban satt vi och väntade på att Peter skulle bli ledig igen så han kunde fortsätta hjälpa oss :) Så han visade oss villka maskiner vi ska börja med från och med imorgon. skönt att byta schema lite, har tröttnat på de gamla. så om en månad byter vi igen :) han ska hålla koll på oss nu så vi håller ordning på träningen! :) det ska vi ;D

Vad har ni andra gjort idag?
Jag har ätit middag och duschat, d e vad jag gjort sen jag kom hem från gymmet. snart ska ja sova. för jag e helt jävla slut!
Imorgon är det en lång dag i skolan och sen gymmet!

Hörs imon =)
Dagsbeskrivning / 0 kommentarer / Kommentera här!

2010-01-10
 18:41:06

tvättstugan

Nu har andre kommit, jag har varit nere i tvättstugan och hängt upp tvätten och suttit på en ny tvätt. Har packat färdigt nästan och ska snart åka hem till mamma. Carolina kommer och hämtar oss eftersom hon ska ta Diesel på samma gång. Hon ska passa honom i några dagar :) skriver nästan gång jag e ledig! ;) kram!
Dagsbeskrivning / 0 kommentarer / Kommentera här!

2010-01-10
 17:42:26

packa.

Nu ska jag packa en stor väska för idag ska jag hem till mamma :)

yeah! :)
Dagsbeskrivning / 0 kommentarer / Kommentera här!

2010-01-10
 17:38:01

Outfit



Kvällens outfit, de nya jeansen och samma linne som igår.

Jeans - Rut m.fl.
Linne - Emmaus


innan jag kom hem och bytte om till de nya jeansen så hade jag svarta tights till bara. har ett vitt linne under som jag drog ner under rumpan och vips så var de en hel outfit! haha.

jaja! ^^
Outfits / 0 kommentarer / Kommentera här!

2010-01-10
 17:33:24

Nya jeans

Jag är uppe igen här är några få bilder på jeansen, kanske itne de bästa bilderna men ah.. det är ett par vanliga jeans ;)







Jeansen är från Rut m.flr. De har kostat 599 men jag köpte de på rea så de kostade bara 299 kr :)
Gott! :) haha.
Bra med presentkort i julklapp ;)

Shopping / 0 kommentarer / Kommentera här!

2010-01-10
 16:37:11

kommer om en stund

Jag springer ner till tvättstugan strax och ser om de e ledigt redan nu, märkte att d va riktigt mkt tvätt. så jag får sätta igång så snabbt som möjligt. ni får se jeansen när jag kommer upp igen :) kramhej! <3
Sånt som det inte finns någon kategori för / 1 kommentarer / Kommentera här!

2010-01-10
 16:27:29

Hej :)

Jag är hemma, igårkväll mötte Andre mig utanför Pappa och så gick vi hem till honom. Spelade Poker på internet och lyssnade på musik. Sen la vi oss i sängen runt 2 tiden och jag somnade direkt! helt sjukt trött varje dag nu för tiden. fattar inte varför.. jaja.

Gick upp runt 11 imorse, åt frukost och efter en stund kom Andres syster med hennes barn. Gud så söt hon är! :) helt sjukt.  Mörkt hår och MÖRKT blåa ögon. helt underbara. :)

Efter en stund gick jag och Andre till bussen som tog hos till bplan, gick till Hemtex och kollade efter några fina gardiner. hittade några men de var Dyra. Jag vill också ha kuddar som jag kan klä sängen med, och ett snyggt överkast :) Plus sängkläder. hittade kuddar, gardiner och sängkläder. men inget överkast. köpte dock inget eftersom jag inte har några pengar men jag ska prata med pappa så får han köpa det till mig ;) har ju Inga gardiner just nu :p

Efter Hemtex åkte vi till stan, andre skulle kolla hur mkt hans bröder får för sitt Playstation 2 och massa spel. Plus guitarhero + gitarrer. sen gick vi runt och kollade lite. var inne på Cubus efter som jag har presentkort där, men hittade inget speciellt. gick till Rut m.fl. där jag också har presentkort, där jag dock hittade ett par jeans :)
Ska fixa en bild om ni vill se :)

Sen gick vi till hemköp, jag köpte en rakhyvel och sen gick vi och köpte några grejer andre behövde hem till sin tv.

Nu sitter jag här hemma, andre är hemma hos honom och jag ska snart ner och tvätta. suck.. inte riktigt sugen på det direkt. men aja..  måste ju, pappa är och jobbar.

nu blir det fixa kort på jeansen, visa er och sen ta nåt litet o äta. sen ner i tvättstugan! kram! <3
Dagsbeskrivning / 0 kommentarer / Kommentera här!

2010-01-09
 23:26:01

älskar dig vännen.

Tack Erika för att du finns där för mig! när jag behöver dig som mest.
En vän som du är en sånn vän jag behöver.. som alltid finns där och som alltid har något svar på allt . som alltid försöker ditt yttersta för att hjälpa mig och göra mig glad. tack erika!
Jag älskar dig söta människa! <3

godnatt!



Du med Camilla, Älskar dig! <3
The one and only Mikaela / 1 kommentarer / Kommentera här!

2010-01-09
 23:03:25

vad ska man göra nu då?



Jag sitter här och lyssnar på Melissa Horn på Spotify. Skön kvälls musik :)
Pratar med Erika på msn, tack Erika för att du finns där för mig!

Min moster skrev precis på faebook-chatten så ska se vad hon vill, haha.
Vad har ni allihop hittat på idag?
Dagsbeskrivning / 1 kommentarer / Kommentera här!

2010-01-09
 22:45:01

photo - diesel and me



Tog lite foton med min sötnos idag. han ser inte speciellt glad ut, men jag är ;) det är väl huvudsaken!
Photos / 1 kommentarer / Kommentera här!

2010-01-09
 22:15:23

Dagens outfit



Såhär har jag sett ut idag, :) Vad tycker ni?
Idag var Erika och Camilla här i några timmar, vi gjorde inte så mycket. bara umgicks och hade det roligt.
Camilla är galen, haha. idiot camilla! hur lyckades du ramla med stolen? ;) haha!
Dansa, sjöng och skratta :) och prata. det var la det dem timmarna bestod av . roligt att göra något för en gångsskull! :)


Nu denna kvällen har jag bara suttit här och önskat att jag hade nåt att göra.. får väl lägga mig och sova strax.. har ju inget att göra ändå..

skriver väl snart igen antar jag. puss!
Outfits / 2 kommentarer / Kommentera här!

2010-01-09
 15:08:07

Fredagsoutfit!




Tigths, grönt tub linne under en svart tröja :)


Outfits / 0 kommentarer / Kommentera här!

2010-01-09
 14:51:27

Torsdagens outfit

Outfits / 0 kommentarer / Kommentera här!

2010-01-08
 16:09:50

dåligt med uppdatering.

Sorry för dålig uppdatering igår, även om jag satt hemma hela dagen.
Efter skolan åkte jag hem, vad gjorde jag? inget vettigt alls tror jag.. Jo jag städade typ hela lägenheten, FÖRUTOM mitt rum. Smart! yeah.. får ta det en annan dag. för idag orkar jag då inte, trött? JA!
Vaknade typ 20 gånger inatt och mådde jättedåligt. gick upp drack mjölk för hade ett riktigt jävla sug efter det och sen försökte jag somna om, vilket typ varje gång tog 20 minuter.. så räknar man ut det så har jag inte fått så jättemycket sömn inatt precis. så idag är jag helt slut..

Min älskling kommer hit om en stund, undra vad vi ska hitta på idag.. vad ska man äta liksom? han äter ju ingen skit längre, han äter itne det som är gott. så vi får väl se vad vi fixar. om inte han ätit innan han kommit hit.. då får jag iförsej äta ensam.. ah.. vi får se.  vi ska iallafall kolla på film senare iallafall, kommer säkert somna som jag typ Alltid gör när vi kollar på film. Jag blir så sjukt trött av att ligga i soffan framför tvn. men det finns ju fan inget annat att göra vid den här årstiden. det är ju för fan SVIN kallt ute! det går inte att vistas ute längre, man fryser ju fan ihjäl. jaja.. nog från mig..

skriver kanske sen. kram!
Dagsbeskrivning / 0 kommentarer / Kommentera här!

2010-01-07
 12:58:33

tio minuter kvar

nu finns det inget mer att göra på internet, kollat allt möjligt. hinner inte börja spela heller för min lektion börjar om tio minuter.

gehör och musiklära, inte alls sugen på att ha det nu. vill bara hem... är helt slut! så jävla trött, men förstår inte varför för har ändå sovit helt ok. jobbigt..

aja, vi hörs sen! <3
my lovely school / 0 kommentarer / Kommentera här!

2010-01-07
 12:35:17

i skolan

Hej, sitter i skolan. I soffan. Har inte lektion förrän klockan tio över 1.. orkar inte vänta. slutar efter den lektionen och då ska jag hem och städa! sen plugga in ensemble låten inför imorgon, och sen vet jag inte :)
Vad ska ni hitta på idag?

Skriver när jag är hemma! :) puss <3
my lovely school / 0 kommentarer / Kommentera här!

2010-01-06
 21:59:51

hej på er :)

Hej på er.
Andre kom hit en stund förut, vi kollade på en film som var helt ok faktiskt. Surrogates tror jag den hette =)
När han hade gått kollade jag på en film på 3an som alldeles nyss var slut, så jag satte mig här vid datorn med en skål nudlar =) gött!

Nu pratar jag med Camilla och Älskling på msn.
Jag och camilla planerar lite träning, vi ska träna på fredag, då ska Erika med ;)
På måndag ska vi träna Zumba! Något nytt som jag aldrig tränat innan, ska bli kul att testa :) är någon slags dans typ om jag har förstått det rätt. Hoppas den är lik Afrodansen för den var fan svin kul och bra! Men den har de inte kvar länge :( så hoppas Zumba är lika rolig och bra!

Camilla nu kör vi igång på RIKTIGT! Vi ska hålla träningen igång nu, lova mig det? :)

Puss, kram & love! <3


Dagsbeskrivning / 0 kommentarer / Kommentera här!

2010-01-06
 15:58:33

pannkakor

Har precis ätit frukost och gjort massa pannkakor att ha när man blir hungrig, slippa ställa sig och göra nya mat hela tiden. Jag sitter nu och lyssnar på You Are not Alone med Rabih från Idol. Jag tröttnar ALDRIG på den jävla låten och den versionen! Visst Michael Jacksons version är också riktigt jävla bra, men jag har bara fastnat för denna versionen med Rabih. ÄLSKA! <3
Eller hur Erika? ;)

Jag håller på och små städar hela lägenheten just nu, går runt mellan alla rum och plockar och så.. vädrar och ska snart diska. usch, hatar att diska! men väntar nog med det tills sist, hah!


Andre kommer hit en stund sen, vilket ska bli skönt. vill bara krama om honom. älskar dig så mycket älskling! <3

jag skriver väl sen, eller om en stund ;)
Dagsbeskrivning / 1 kommentarer / Kommentera här!

2010-01-06
 14:47:45

goodmorning

Godmorgon!

Jag är uppe, vaknade klockan 14:00. Galet! Hur ska jag klara skolan imorgon? Kommer somna sent idag.. fy..
Vad ska ni allihop hitta på idag? Jag har inget planerat så det blir väl en dag hemma, sista dagen på lovet och jag ska bara vila upp mig. kommer få panik och ångest för att jag intekommer ha något att göra men det får jag stå ut för jag har inget annat att göra ändå.

Erika ska jobba. Andre ska vara med sina kompisar. Vad gör ni andra? :)
Hör av er om ni vill hitta påå något (:

Nu ska jag kika runt litegranna på internet! <3

Dagsbeskrivning / 0 kommentarer / Kommentera här!

2010-01-06
 01:10:48

godnatt

Nu blir det sängen..

Hörs imon!

Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2010-01-06
 00:50:57

Jaja.

Namn: Mikaela Jacobsson

Kallas för: Mikaela..

Stjärntecken: Skytten

Höger eller vänsterhänt: Höger!

Piercingar: Ett hål i varje öra

Tatueringar: Inga

Längd: 1.70

Skostorlek: 39-40

Hårfärg: Brunt

Fräknar: Nej

Motto: Dont ever regret something that ever made you smile!

Kär? Ja som fan!

Önskar du att du bodde någon annanstans? Önskar jag hade ett hus i ett varmt land som jag bara kunde åka till när jag ville ...

Tycker du att du är attraktiv? ibland..

Dricker du? vadå för nåt? haha

Röker du? Nej

Vilket schampo använder du? Olika

Vilken parfym använder du? Naomi Cambell, Lacoste och Calvin Klein.

Vad är du rädd för? Ganska mkt. hemska saker ?

Gillar du att tvätta? nej!

Gillar du berg- och dalbanor? Ja! men de får inte gå upp och ner pÅ! :o

 

Senaste…

Filmen du hyrde? Någon skräckis med älskling

Filmen du köpte? Minns inte

Låten du hörde: Lady Gaga - Bad Romance

Låten du laddade ner? ehm.

Personen du ringde? Minns inte, ringer inte. smsar.. gratis! :D

Personen som ringde dig? Mamma

TV-program du såg? Några dagar sen jag kollade på tv.. någon film med älskling i lördags tror ja.

Person du tänkte på? Tänkte på älskling varje sekund jag är utan honom

 

Favorit…

Låt: Har ingen favorit. Men finns många vackra :)

Sak att göra: Mysa med älskling.

Sport: hatar all sport!

Dryck: Apelsinjuice :D

Kläder: Linne och jeans

Film: har ingen favorit finns ju så många!

Bil: ?

Serie: ONE TREE HILL

 

Har du någonsin…

Gråtit över en pojke? Massor av gånger!

Gråtit över en flicka? en vän.. ja

Ljugit för någon? jao...

Varit i slagsmål? när jag var mindre?

Blivit arresterad? nej

Träffat någon från internet IRL? nej och det kommer jag nog aldrig göra.

 

Antal…

Gånger du varit kär? två gånger RIKTIGT kär.. några gånger småförälskad..

Gånger ditt hjärta brustit? en gång..

Hjärtan brustet på grund av dig? Jag vet inte, tror dt?

Tjejer du kysst? några st

Personer från grundskolan du fortfarande har kontakt med? inte så många men kan ta några ord på internet med några

Gånger ditt namn varit med i tidningen? Någon gång

 

Senaste…

Boken du läste? Pojken som överlevde, läser just nu Marilyn Mansons biografi. Sen ska jag läsa fjärde boken i Twilight-serien! :D

Personen du fick e-mail av? Säljjobb.com

Personen du fick brev av? längesen! amanda.

Personen du fick sms av? Mikael :)

Gången hela din familj åt middag tillsammans? Längesen...

Saken du köpte? En pommes :)

Vad har du gjort idag? Vaknade upp i strömstad bredvid älskling, städade, åt frukost, tog bussen, tog tåget, fikade på centralen, tog en pommes. åkte hem. gosade med diesel. inget mer vettigt.

Brukar du svära mycket? Ja ibland: :p

När stiger du upp på morgonen? Olika

Vad har du på dig? Byxor, trosor, bh, linne, tröja och tjocktröja.

Vad ska du göra ikväll? kvällen har redan varit..

Vad är du allergisk mot? ingenting tror jag

Var har du ont? i min käke!

Använder du hårspray? typ inte

Kan du stå på händer? Nej

Håkan Hellström eller The Ark? Håkan!

Salt eller socker? SOCKER!

Gillar du ketchup? Till vissa maträtter är det ett måste!

Är du glad nu? nej..

Var du glad igår? Ja

Vad dansar du till? hmm..

Stockholm är… ? usch!

Göteborg är… ? HEMMA!

Kan du sjunga? Lite. önskar jag vore bättre..

Spaghetti eller makaroner? Beror till vadå?

Land du vill besöka? MÅNGA! öar och stränder! blått hav och SOL. länderna som har det, here i come! OM jag hade haft pengar ..

The one and only Mikaela / 0 kommentarer / Kommentera här!

2010-01-05
 23:01:47

hejhej

Medan jag väntar på alla bilder så läser jag bloggar så länge :)

Jag har nog bestämt mig förresten, blir nog en Sony Ericsson Satio. visade bild på den i ett tidigare inlägg :)
Jag måste bara prata med min pappa när det gäller pengar och betalning och sådär.
Ska fixa lite buisness sådär, haha. ne, skoja. ^^

Nu ska jag läsa bloggar, och prata med andre och erika på msn. sen blire nog några mackor. jag är HUNGRIG!

HÖRS SEN! <3
Dagsbeskrivning / 0 kommentarer / Kommentera här!

2010-01-05
 21:55:08

går segt.

Just nu lägger jag upp bilderna på facebook, skickar de till erika och lägger upp några på bilddagboken. så det går jädrigt segt!

Jag skriver om en stund! =)
Photos / 0 kommentarer / Kommentera här!

2010-01-05
 21:43:14

bilderna är typ uppe på facebook!

Det verkar funka ;)
Kolla in min facebook om ni vill se :)

Mikaela Jacobsson :D
Photos / 0 kommentarer / Kommentera här!

2010-01-05
 21:05:50

bilder på facebook

Nu ska jag kolla igenom alla bilder ifrån strömstad och se om de går att ladda upp på Facebook. Jag hade ju inte sånn tur sist jag skulle lägga upp bilder där. haha.

hoppas det funkar nu så jag inte blir förbannad! önska mig lycka till! ;)
Photos / 0 kommentarer / Kommentera här!

2010-01-05
 21:01:35

ny mobil, vill ha!

Nu har jag suttit med andre över msn och pratat mobiler..
Jag vill ha sony ericsson satio, nokia n97 mini och htc hero! kan jag inte bara få alla tre och variera lite då och då? :) hihi.

Nej men jag vill iaf köpa någon av dessa när jag får min lön i januari. det är änna dags :) haha.

Vilken tycker ni? Hjälp mig :)


eller....

eller..

Tankar / 0 kommentarer / Kommentera här!

2010-01-05
 19:34:13

Förbjud.

Typ hela gruppen jag var med i strömstad har du ingått i en pakt, inget godis, ingen läsk, inga chips och sådär.
Nu ska vi hålla detta gubbs! eller hur?
Två veckor är ju ingenting egentligen, det fixar vi. börjar med kort tid, sen drar vi på när vi börjat vänja oss ;)

GOTT-FÖRBJUD I TVÅ VECKOR! HERE I COME =)
Tankar / 1 kommentarer / Kommentera här!

2010-01-05
 19:20:42

Jag är hemma från strömstad

Tjenixen! haha.
Vad gör ni?
Jag kom hem för en liten stund sen, har gosat lite med min sötnos Diesel. Han var så kelgo nu när man kom hem och inte riktigt varit hemma på typ en hel vecka. och så har han varit ensam hela dagen idag så då blir han extra go ;) Jag gav honom ny mat och nytt vatten, fixade hans kattlåda och nu sitter jag här :)

Lyssnar på ensemblelåtarna och skriver här :)
Ska se om jag kan hitta en ny mobil nu! hoppas =)

skriver säkert sen, puss!

bilderna kanske kommer sen ;)
Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2010-01-05
 04:46:41

Jag är i strömstad.

Hejsan :)

Är i strömstad och har precis suttit och haft tjejsnack med camilla och erika. killarna kom precis tillbaka från pingisrummet så alla har suttit sig vid mikaels dator just nu och spelat Vem vill bli miljönär. jag ska snart joina, i samma lag som älskling, så just nu är han ensam :) så jag får snart hjälpa honom, haha. men han klarar sig nog själv. ;) han är ju smart! ^^

Jag har haft det roligt och skönt här i strömstad med roliga vänner och en underbar pojkvän. somnade typ 6 inatt och gick upp 3 typ. åkte till ett köpcentrum här och handlade godis och gottis. sen åt vi på Max. sen åkte vi hem :)

Efter een stund åkte erika och johan iväg till Stationen för att hämta Camilla :) Hon kom med åtta färjan.
Efter det har kvällen gott i en god fart, har lyssnat på en massa musik, spelat poker, spelat STRESS och SKITGUBBE. Spelat pingis. Killarna var ute och åkte pulka och vi tjejer hade tjejsnack, haha.. så fort vi är ensamma så börjar vi tjattra. så typiskt tjejer. haha.

Andre vann Pokermatchen igår OCH idag. min duktiga pojkvän, jag kom trea både igår och idag. haha. erika kom tvåa igår och idag kom johan tvåa. om det var intressant att veta ;) haha.

nu har jag väl sagt det jag har att säga, jag skriver när jag kommer hem.
nu ska jag kolla när de andra spelar. för erika och camilla joinade andres lag nu.. så jag är utanför.

Ha dt! <3
Dagsbeskrivning / 1 kommentarer / Kommentera här!

2010-01-03
 13:53:37

jag är hemma.

Jag är hemma, hemma hos mamma. ska duscha och packa mina grejer.. sen ska jag nog hem till pappa. äta och så.
ikväll klockan 19:47 så ska jag åka till Strömstad med några vänner, vilket ska bli trevligt :)

jag orkar inte skriva så mycket mer just nu, eller idag. tyvärr..
vi hörs nog när jag kommer hem igen! <3
Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2010-01-02
 13:22:07

godmorgon

Godmorgon från mig.
Gick väl upp för en halv timme sen typ, iårkväll kollade vi på Oceans Twelve (stavning?) och sen somnade jag. var riktigt trött.
Nu står älskling i köket och gör pannkakor (: mums! så ja ska gå upp alldeles strax och äta, det ska bli svin gott för jag är riktigt hungrig just nu.

Vad jag ska göra idag? Ja har ingen aning, hoppas på att bara få vara med älskling hela dagen. Idag har vi varit tillsammans i 9 månader. tiden går riktigt fort alltså. jag älskar dig så sjukt jävla mycket andre! <3

Jag kanske går hem en stund sen iaf, gör mig iordning och lite så. går ju runt i andres shorts och en stor t-shirt. håret står åt alla håll och jag känner bara att jag vill göra mig iordning. haha. ick runt så här hela dagen igår med så det är änna dags nu.

Nu går jag upp och äter, skriver kanske sen <3 kram!
Dagsbeskrivning / 0 kommentarer / Kommentera här!

2010-01-01
 20:46:24

Ja är hemma i göteborg, sovit typ hela dagen.

Hej :)
Jag är hemma i Göteborg och har varit det sen typ klockan 1.
Var på centralstationen klockan ett och då åkte jag och andre till wieselgren för att käka rejält med kebab. han en kebabpizza och ja en kebabtallrik. fast vi delade lite hejvilt och daniel, henke, emma och wojt kom förbi och åt de med. kebabpizza ;) fyfan. vad gott det är! fast jag mådde illa så fort jag började äta men tryckte i mig så mycket jag orkade allt för att hålla mig mätt under dagen. Efter pizzan åkte jag och Andre hem till honom.

Vi tog ett 2 timmars långt bad, bubbelbad. jag somnade minst tio gånger i badkaret. bland en massa skum och med en pojkvän. helt sjukt skönt vare! :)

Efter det la vi oss i sängen och jag somnade nog direkt, sov väl någon timme medan andre kollade på tv. sen åt vi lite tacos och sen la vi oss i sängen igen. somnade igen ^^ haha.
Nu är Andre i affären och köper lite godis, mums!  :) 
Hoppas det kommer någon bra film på tv om en stund som vi kan kolla på, och hoppas att jag kan hålla mig vaken. haha. somnade typ 6 imorse och blev väckt klockan 10-halv 11. så jag är änna lite trött. hah.

Men jag skriver nog itne mer idag, men ska försöka att skriva imorgon :)
Hoppas ni hade en underbar nyår och jag visar er Lite bilder när ja kommer hem ;) vet inte hur länge jag stannar här. Andre ska kansketill skolanoch spela in imorgon, men jag vet itne riktigt än hur det blir med det. vi firar 9 månader imorgon så jag vet inte än vad som händer, men jag skriver när jag kan!

Ha det! :)
Dagsbeskrivning / 0 kommentarer / Kommentera här!