2009-03-31
 00:02:54

ljudteknik imon halv nio

Har jobbat idag efter skolan så jag är trött, ska läsa lite bloggar nu. har fortfarande mer än 100 olästa inlägg så får läsa några nu.. sen ska jag sova! börjar skolan halv nio imorgon med ljudteknik så jag behöver sova. godnatt!

Sånt som det inte finns någon kategori för / 2 kommentarer / Kommentera här!

2009-03-29
 23:48:23

Min helg och en otroligt vacker bild! ;)

Godkväll, fredagen blev som jag skrev i inlägget jag publicerade nyss som egentligen skulle publicerats i fredags.  Passade Jasmin med Andre uppe hos carolina (min moster) . Jag och Andre satt och kollade på Lets Dance och Jasmin kollade oxå en stund men runt halv 9 var hon tvungen till att gå och lägga sig. Vad tkr ni om att Magnus vann? Själv tyckte jag att Laila skulle vunnit, men det spelar mig inte så stor roll egentligen. Magnus var riktigt duktig han med =) ! Men lailas och tobias (?) extra nummer var så otroligt fint och bra! jag blev helt chockad när de visade de, jag tyckte det var oerhört bra! :)

Min lördag såg ut så att jag vaknade med Andre bredvid mig, han hade sovit över. kajsa hade kommit hem till min moster runt 11 - 12 tiden och då gick andre och jag hem till mig för att kolla på the hills have eyes som är en riktigt grym film som gick på tv då! :) iaf.. tillbaka till min lördag ;) vaknade runt 10 så Idol var bara att stryka, så jag och andre tog och städade hela mitt rum. Känns som att vi gör det hela tiden men det blir ju lika stökigt och smutsigt lika snabbt igen. Men jag tog initiativet till att ta bort gallret och det runt min säng för de var ganska söndrigt, så nu har jag bara en tjock madrass på golvet, kan visa med bilder en annan gång. ;) det e rätt mysigt faktiskt, men pappa ska fixa ben så att sängen kommer högre upp. =) På kvällen skulle Andre på bio med sina kompisar och jag skulle vara barnvakt och hundvakt för Alex och kajsas kompis hund. VI träffade Dennis och tog en ganska lång promenad, vägen var inte så lång men det tog oss 1 och en halv timme att gå en väg fram och tillbaka som annars bara brukar ta ungefär 40 minuter sammanlagt, men så är det när man går med småbarn ;) När jag och Alex och hunden kom hem igen var vi jättetrötta så vi la oss i sängen och kollade på tv, alex somnade snabbt och efter en stund kom Andre. Vi låg bara och kollade på tv och jag somnade rätt snabbt :)


Nu orkar jag inte skriva mer! haha.. ska kolla bloggar nu, har minst 200 olästa inlägg på bloglovin! haha . får se hur många jag orkar läsa idag : P
GODNATT SÅ HÖRS VI IMON!

Jag bjuder på en bild ifrån när jag andre och camilla hade en myskväll hos camillas brors dotters mamma =)! Mysiga minnen ;D

Dagsbeskrivning / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-03-29
 23:32:35

Inlägg som skulle publiceras i fredags!

Hejsan, idag vare skolan. Låten skulle in idag, och jag lämnade in den i tid. Daniel tyckte jag skulle lägga ReVerb på sången så det gjorde jag, men jag gillade det inte men det fick duga. Gillade låten mer innan men får ju göra som Daniel tycker för att få bra betyg ;) haha skojja.

Nu sitter jag här hemma med Jasmin och väntar på Andre. Idag fick jag ta Jasmin för ingen annan kunde typ, så ska upp till carolinas lägenhet med henne om en stund, ska bara vänta på andre och sen ska vi gå och handla något gott =)

Imon ska jag nog med Camilla och Amanda till Idol, jag ska inte söka men dom ska! :) så det ska bli trevligt. men de ska mötas klockan 6 och jag vet inte om jag orkar gå så tidigt :p men vi får se, hehe. Imon kväll ska jag passa min mosters komps hund med så det ska väl bli kul , hehe.

förlåt att jag vart dålig på att uppdatera på sista tiden, men har arbetat mycket med låten för att få den färdig så har inte haft så mycket tid. men jag ska försöka skärpa mig =)

Ska försöka börja med Dagens outfit snart igen, har inte haft lust bara.. men jag ska skärpa mig :)

Nu har jag fått två sms, ett av camilla om idol imon och ett av andre om vart han är så nu ska jag kolla va de skriver så byebye! =)

fyy på bilden :p
Sånt som det inte finns någon kategori för / 1 kommentarer / Kommentera här!

2009-03-27
 07:43:51

SNÖ!?

Åh! Jag som trodde att våren var påväg hit! När jag vaknade gick jag ut i köket, och så kollar jag bara lätt ut igenom fönstret och vad ser jag? Jo en massa jäkla snö! inte lite snö heller. jag blir så trött på sveriges väder! kan snön bara försvinna helt så våren kan komma och sen sommaren =) orkar inte frysa hela tiden!

Nu ska jag snabbba mig för andre kommer nog när som helst och då måste jag vara färdig. är ganska långt ifrån färdig så det blir till att kuta nu! byebye :) <3
Tankar / 2 kommentarer / Kommentera här!

2009-03-24
 12:12:28

från datorkunskapen.

Har tråkig datorkunskap, vill bara att den ska ta slut. efter skolan ska jag och camilla spela in :) ska bli kul, men jag är sjuk så det kommer kanske inte bli så bra. men det får fixa sig :) jag bloggar senare om jag har tid! kram.
my lovely school / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-03-23
 09:41:48

hemma idag

hejsan, idag är jag hemma från skolan för jag mår riktigt dåligt.. ingenting har gått över ännu.. så lika bra att stanna hemma och kanske vila upp mig och hoppas på att jag blir bättre. hoppas min ensamble grupp klarar sig utan mig idag iaf! :) det tror ja de gör men jag hade velat vara där eftersom vi ska börja med en ny låt idag, hoppas de klarar sig igenom låten ;D

Just nu lyssnar jag på musik, ska alldeles strax börja med min låt. ska se vad jag kan lägga till och så ;)
jag bloggar senare :)

Sånt som det inte finns någon kategori för / 4 kommentarer / Kommentera här!

2009-03-22
 23:03:37

vädret kan ändras snabbt..


Photos / 1 kommentarer / Kommentera här!

2009-03-22
 22:53:53

Jag låter denna vackra bild tala för sig självt..

Photos / 1 kommentarer / Kommentera här!

2009-03-22
 16:46:55

Bättre sent än aldrig!

Bättre sent än aldrig, Grattis i efterskott Jessica och Fatima! (L) Ni är två helt underbara människor! <3

Sånt som det inte finns någon kategori för / 4 kommentarer / Kommentera här!

2009-03-22
 16:26:56

ska nog hoppa lite på andre så han vaknar..!

Goddag!
Vad händer idag? Jag vet inte vad jag ska hitta på, kanske fortsätta med min låt så att den blir klar någon gång. Har börjat med själva produktionen nu, jag och camilla ska nog boka studion på tisdag och sitta och spela in sång till våra låtar :) ska bli kul! så om jag ska kunna spela in sång så måste jag ha nästan all musik färdig. Låten ska in klar producerad på fredag! inte så jättelång tid kvar faktiskt.. tar tid att bli helt klar med en låt!

Andre har sovit här inatt iallafall, gjorde han iförrigår natt med men aja. hehe.. vi kollade på film igår som jag skrev i bloggen igår kväll, vi stängde av body of lies och satte på en annan film men jag blev så trött att jag somnade och så somnade jag en liten liten stund senare och så gick vi ner och la oss i min säng och somnade rätt fort.

Imorse åt vi Fattiga riddare till frukost, otroligt gott! var riktigt längesen jag åt det. så det var en god frukost. :)

Nu ska jag få liv i andre som ligger och halvsover i min säng, ska nog ta och hoppa lite på han så vaknar han nog till, ska försöka få honom till att bestämma vad vi ska göra idag :) kanske drar hem till honom, elr så stannar vi här. det får vänta och se.

Kram så länge så hörs vi förmodligen senare! <3

Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-03-22
 01:06:00

Ont överallt ju!

Hejsan, vad gör ni? själv ligger jag i soffan med världens värk i magen.. räcker inte tandvärk och öroninflammation? varför måste jag stå ut med ännu mer smärta? min mage klarar inte dessa starka jäkla tabletter jag fick av läkaren.. går inte värken i magen över snart så vet jag inte vad jag ska göra.

nu sprang andre ner för att värma en riskudde typ som jag ska ha liggandes på magen ihopp om att värken lägger sig lite. får hoppas på att det hjälper iallafall..

för en stund sedan kollade vi på Seven Pounds, bra film faktiskt : ) nu är Body of lies på men den verkar sisådär. jag har inte hängt med så mycket pga min magvärk och m.m.

nu kommer andre med kudden :) kanske bloggar senare eller så blir det imorgon. hoppas ni haft en underbar lördagskväll! kram på er =)
Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-03-21
 11:52:30

Gårdagens läkarbesök

Hejsan! hur är det med er? själv har jag öroninflammation, ont i halsen och tandvärk. träningsvärken från afrodansen i torsdags gör ingenting bättre heller.

Igår skulle jag till tandläkaren 07:20. Klockan 08:10 började de borra ordentligt i tanden för att bedövningen hade inte hjälpt, jag fick ta 3 st sprutor och när klockan blev 08:10 och de skulle börja borra för tredje gången så gjorde det fortfarande SVIN ont. Men de fick fortsätta borra ändå, vi var ju tvungna till att laga hålet.. tillslut var de färdiga och jag har aldrig gått därifrån med en sånn smärta! jag hade så otroligt ont.. och jag hade tandvärk hela dagen igår. och det har jag fortfarande! Bedövningen höll i sig rejält länge också, och bedövningen kändes ju typ i halva ansiktet! efter tandläkaren åkte jag till Backa läkarhus för att kolla mitt öra som hade börjat göra ont och rinna. Och ja visst hade jag öroninflammation, IGEN! Jag pallar inte mer fan. usch! Nu har jag fått penicillin iaf, en jävligt stark som jag hoppas ska hjälpa nu. Tabletterna är stora. Så det är läskigt att svälja de x) haha.

Nu ska jag lägga in filmer på min pappas dator som jag har på min dator. så att vi kan kolla på filmer sen i storarummet =)
Sen ska jag se om jag kan göra pannkakor! ska se om mamma kan göra smeten bara ;) kram så länge!

Förresten jag har fått tillbaka min MacBook nu ;D och det är riktigt jäkla skönt! :) hehe.

Sånt som det inte finns någon kategori för / 1 kommentarer / Kommentera här!

2009-03-19
 23:50:38

facebook

Blev inge musik gjord, sitter och lyssnar på E.M.D´s album :) Just nu är det Baby goodbye som spelas i mina öron, hehe. blev ingen musik gjord eftersom jag fastnade vid quiz grejer på facebook, tråkiga grejer men ändå får de en att bara vilja göra dom ändå. jaja! haha.. nu ska jag se vad jag är född till att göra xD

puss!

Music / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-03-19
 23:31:19

MIN DAG!

Godkväll, vad gör ni? själv sitter jag i min säng, ska precis ta på mig hörlurarna och jobba lite med musik. försöka få ihop till något bra och för att slippa höra och känna den otroligt jobbiga stämningen här hemma.. orkar snart inte mer.

Idag fick jag iallafall tillbaka mitt prov i historian och jag har fått några kommentarer där några frågat om jag klarade mig, och det gjorde jag :) fick G++. haha. trodde jag skulel få precis över IG men jag fick tillochmed bättre, så jag är nöjd! alltid nöjd med ett G i Historia eftersom det absolut inte är mitt favorit ämne, men jag kämpar på så gott jag kan för att klara mitt G iallafall.

Efter skolan stannade jag och camilla kvar för att använda studion lite och bli lite mer vana vid den miljön, det gick otroligt bra och vi hade svin kul. hoppas vi gör det snart igen! :) klockan 6 gick vi och tränade afrodans, fatima var också där :) jag var helt slut efter träningen! haha. Andre mötte mig vid gymmet och så åkte vi hem till mig och här har vi bara tatt det lugnt. Om någon dag ska jag börja plugga till svenskaprovet som kommer inom kort.

Men nu kallar musiken ;) kanske bloggar innan jag stänger av datorn, men det är verkligen bara kanske. Vi får se hur trött jag är =) Godnatt om jag inte hinner blogga mer! annars... puss så länge!

Dagsbeskrivning / 1 kommentarer / Kommentera här!

2009-03-19
 09:32:40

Hejdå! :)

Nu ska jag gå! Hejdå :)
hahahahahahhahahahah
Photos / 5 kommentarer / Kommentera här!

2009-03-19
 00:27:37

STÖRDA BILDER!

Här kommer lite bilder som jag inte fått något tillfälle att visa er ;) njut nu!


inte så jättefin bild men ändå :)


hahahhahah!
Photos / 4 kommentarer / Kommentera här!

2009-03-19
 00:10:58

Min låt är färdig! ...äntligen!

Fick färdigt min låt idag som Andre ska få och producera, det är våran uppgift i kursen skapande verksamhet . Så andre ska få den av mig imorgon så ska han få börja jobba på den, jag har hans här nu så jag ska börja lyssna på den och börja öva in melodi och så.. för kanske tar och börjar spela in lite imorgon när jag och camilla ska vara i studion efter skolan.

nu ska jag öva lite text och melodi. sen blir det läggdags för mig.. imorgon kommer andre hit på morgonen för vi har en läxa vi måste göra. så det blir till att gå upp tidigt imorgon även om jag har sovmorgon! så byebye! vi hörs imon <3 kaaanske! ;)

kan bjuda på några bilder först  ;)
my lovely school / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-03-19
 00:07:49

Hemsedal, en månad kvar när jag har tandläkartid.

Vet ni vad jag kom att tänka på nu? Om ungefär 1 månad åker jag till hemsedal, och det ska bli så otroligt skönt och roligt! en massa underbara människor och så slipper jag skolan i en vecka ;) vem skulle tacka nej till det ? haha. Underbara Camilla ska åka med också! ska bli kul att slippa allt här hemma i göteborg! skola och problem.. slippa tänka på allt och bara SLAPPA! jag längtar så otroligt mycket. !


Fyyyy... på fredag ska jag till tandläkaren! laga ett hål.. jag vill verkligen inte =( det är riktigt jobbigt! men jaja.. det är väl bara att gå.. kan inte göra något annat.. för hålet måste lagas, det börjar göra riktigt ont eftersom jag fått skjuta upp tandläkartiden flera ggr.. så på fredag gäller dt! och på fredag är det exakt en månad kvar till underbara Hemsedal!
Tankar / 2 kommentarer / Kommentera här!

2009-03-19
 00:04:08

Gävle!

Mamma frågade mig direkt när jag kom innanför dörren förut om vad jag tyckte om att åka upp till Gävle över Påsk. Jag vet inte vad jag ska välja, det skulle vara otroligt skönt att åka härifrån men jag vet på samma gång inte om jag skulle tycka att det skulle vara ännu mer skönt att vara hemma över lovet. Men jag ska kolla med mamma hur många dagar hon har tänkt att vi ska stanna isf. aå vi får se om några dagar.. jag uppdaterar när jag vet (:
Tankar / 2 kommentarer / Kommentera här!

2009-03-19
 00:02:24

Lov snart, tiden går alldeles för fort!

Gud vad skönt det är bara några veckor kvar och sen är det lov! REDAN! Är det bara jag som tycker att tiden går otroligt fort? Lite för fort ibland dessutom, inte lite för fort utan alldeles fööööör fort. det är tillochmed jobbigt faktiskt.
Tankar / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-03-19
 00:00:38

Godkväll!

Godkväll, hur är det med er? Själv mår jag hyfsat bra, är det gamla vanliga bara ganska trött och lite huvudvärk. men har också åkt på en förkylning och det är en av de jobbiga sorterna, näsan rinner och jag pratar så hest. och förut när jag började skratta började det svida i hela halsen och jag började hosta som bara den. Andre satt bara och skratta åt mig för jag kan tänka mig att det lät jäkligt roligt. haha. så halsen retas, näsan retas och huvudet med. Blir till att sova alldeles strax i hopp om att allt är bättre imon. ska bara försöka somna när man hör allt småtjafs här hemma.. att det aldrig blir bättre... bestäm er .. orkar faktiskt inte höra mer.

Idag skulle jag och camilla stanna i skolan och spela in, men det sket sig för johan behövde ha studion så vi har bokat in oss imorgon istället. så imon blir det inspelning! =) bara jag och camilla, och klockan sex ska jag börja träna igen! nu ska jag fanimej komma igång igen, har slöat så otroligt länge och det måste vara slut på det nu. Man känner sig så otroligt bättre när man har tränat. Man mår bättre, man känner sig duktig och allt känns så skönt efteråt. det blir nog ett pass afrodans imorgon. kanske styrka efter det, vi får väl se vad jag orkar. lite jobbigt att börja hårt det första man gör när man inte tränat på läääänge!

kram!
Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-03-17
 23:39:06

godnatt!

Ville bara skriva godnatt och så :) jag ska lägga mig nu. badet idag med mina kusiner och andre var jätteroligt. förutom att de ibland händer att de inte lyssnar, försökte att hålla mig lugn och inte bli arg men idag var inte rätt dag att göra mig irriterad och det hoppas jag att alex märkte. men vi hade kul iallafall :)

fick god mat hos min moster när vi kom hem iallafall, jävligt gott mos och fiskpinnar! =)

Nu ska jag lägga mig och kolla tv, tar nog inte lång tid innan jag somnar hoppas jag. Imorgon är det onsdag vilket betyder att skolan börjar 08:30, trött kmr jag vara! vi börjar med historia och jag hoppas vi får tillbaka proven då, vill veta om jag fick Godkänt eller inte.. snäääälla!!!!! men goooooodnaaaajt! ;)
Sånt som det inte finns någon kategori för / 6 kommentarer / Kommentera här!

2009-03-17
 08:30:18

I väntan på vattnet

Godmorgon, jag sitter här och väntar på att vattnet i badkaret ska fyllas. det blev fyllt förutom att det rann över i hela badrummet, så jag sprang och tog ut proppen och lika snabbt var allt vatten borta så nu måste jag vänta ännu längre. men det är nog färdigt alldeles strax :)

Igår var det måndag, och det betyder ju självklart dags för skola igen. Såg framemot Ensamble men självklart så sket det sig, varje gång jag känner att allt börjar bli bra så ska något gå åt h*lvete.. och det är så otroligt tröttsamt! men får hoppas att det går bättre imorgon.. sen hade vi svenska, gjorde inte så mkt.. sen skapande verksamhet där jag skulle försöka få klart min låt men jag hann inte.. så den får jag göra färdigt idag så andre kan få den, fast jag har ju inte fått hans heller så det är ju rättvist ;)  sen hade vi idrott där vi skulle lära oss HLM (heter de så? hahha) iaf, kollade ne film på 30 minuter sen slutade vi.. då var dagen slut i skolan men jag och andre satt kvar för att göra lite på våra låtar. nu har jag helt plötsligt börjat på en ny! och kmr börja vela om vilken jag ska ge till andre!! ååååh... jaja det löser sig :)

Nu är nog vattnet färdigt, jag ska försöka blogga sen. vi får se, för jag ska iväg och bada med mina söta kusiner idag =) PUSS OCH KRAM!

Sånt som det inte finns någon kategori för / 6 kommentarer / Kommentera här!

2009-03-15
 23:41:36

Hjärnsläpp!

Åh jag har hjärnsläpp! Jag sitter och lyssnar på min låt, och har melodin i öronen och ändå kommer jag inte på någon text. Åh.. jag måste komma igång nu för jag måste sova snart med. faen.. jaja, jag får fortsätta försöka! smsa om ni har några tips! :) hihi. puss!

//Mikaela!

Music / 5 kommentarer / Kommentera här!

2009-03-15
 23:38:50

Melodifestivalen!

vad tycker ni om vinnaren av melodifestivalen? jag gillar dock låten även om stilen inte riktigt passar in på mig.. men haha.. jag tkr dock inte att de var den låten jag tyckte skulle vinna och få representera oss i Moskva. fanns så många andra låtar som var så himla mycket bättre. Enligt mig iallafall.. Tillexempel, Sarah Dawn Finer, Måns, EMD och några andra =) vad tkr ni? lämna gärna en kommenatar om vad ni tycker!: KRAM PÅ ER! <3
Music / 1 kommentarer / Kommentera här!

2009-03-15
 23:36:14

Lets Dance

Vad tycker ni om fredagens Lets Dance förresten? Äntligen! Äntligen är det bara bra dansare kvar, är lite sur över att Nicke åkte ut innan reporten bara, men sånt e livet! nu hoppas jag att Laila eller Magnus vinner. Jag har lite svårt för den där Morgan men han är jäkligt duktig han med. :) så vi får väl se vem som vinner! alla tre är i allafall riktigt duktiga! :)

//Mikaela!
Tankar / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-03-15
 23:31:44

Min helg!

Hej sötnosar! haha.

Hur är allt med er? Jag vet att det vart dålig uppdatering under helgen. mestadels av tiden har jag spenderat med andre (ovanligt? haha) och jasmin.

I fredags var ju jasmin här, blev ingent pluggande eftersom Andre kom hit också, vi satte oss och kollade på Lets Dance med en massa gott, senare drog Jasmin hem och Andre sov över. På lördag morgon kom Jasmin hit igen och väckte oss klockan 08:30, haha. Efter några timmar kom mormor och hämtade oss och så drog Andre hem. Jag hängde med Jasmin mormor och alex till jasmins simskola. efter det drog vi hem till mormor och¨åt middag och massa god glass till efterrätt! =) mums! senare gick jag och jasmin och träffade andre, kollade på melodifestivalen hemma hos mig och så sov båda två över :) idag så gjorde vi mumsiga pannkakor till frukost, efter några timmar gick vi hem till andre. jobbade lite med min låt och lite smått sådär. sen lämnade vi av jasmin hemma hos henne och jag och andre gick hem till mig och tog det lugnt. nu ska jag sätta mig och iallafall försöka få till entext till min låt! det är det sista som behöver göras nu! så jag önskar mig själv lycka till! hehe.

kram!
Dagsbeskrivning / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-03-13
 18:55:05

Torsdag och Fredag

Dom senaste dagarna har det inte hänt så jättemkt, igår vart det torsdag och hade sovmorgon till 12 och sen abra två lektioner. Matematik och Historia. På matten frågade Linus (min mattelärare) mig om jag ville göra Geometriprovet på torsdag och jag sa "hmm.. kanske.. vet inte om jag hinner färdigt tills dess för geometri kapitlet är skit långt... har typ tre avsnitt kvar..."  . Så vi får väl se om jag hínner färdigt tills på torsdag. På Historia lektionen skulle vi ha prov, och det gick bättre än vad jag hade trott så det är jag glad över. hoppas bara att jag får G iallafall. hoppas hoppas hoppas! :D

Efter skolan åkte jag och Andre hem till mig och senare bakade vi kanelbullar som blev riktigt goda. åh, nu när jag skriver om dom så blir jag ju jättesugen! men jag har inga kvar, för vi åt upp alla förutom två igår och dom stod ute hela natten så de blev stenhårda. hehe. 

Idag är det fredag och började skolan klockan halv 10, med engelska fast vi hade svenska ist'ället, i typ 40 minuter där vi gick igenom vad som kommer på nästa svenskaprov som kommer vara den 1 april. Klockan 12 åkte jag andre camilla och fler till Svenska Mässan för att gå på UF-mässan. Jag längtar till kursen börjar så vi kan börja, jag vill också starta företag :D hehe. Vi var inte där så jättelänge för det var så otroligt mycket folk så vi orkade inte stanna. Haha, jag testade på en affärsidé där de hade gjort en väckarklocka som gav elstötar så man skulle vakna om man inte vaknade av en vanlig alarmsignal. haha så jag skulle testa den, fy fan alltså! elstötarna var inte sköna alltså, hehe. hade as ont i armen efter det!

Jag och Andre åkte hem till mig efter det, softade en stund och sen gjorde vi pannkakor och sen kom min kusin, Jasmin, och så drog vi hem till Andre för att hämta hans dator för jag skulle låna den. där stannade vi en stund. Nu är jag och jasmin här hemma hos mig ensamma och mamma och pappa ska snart komma och göra mat! lääängtar för jag är  HUNGRIG!

Jag bloggar om en stund <3 kram!

// Mikaela !
Dagsbeskrivning / 5 kommentarer / Kommentera här!

2009-03-13
 18:35:40

Jasmin är här.

HejsanSvejsan!
Nu har jag äntligen tid att skriva, har ingenting att göra förutom att jasmin är här och låtsas sminkar sig. haha. Inte är jag på humör för att leka med henne just nu, vet ej varför men orkar bara inte..är galet hungrig också! så hoppas mamma och pappa kommer snart så de kan börja med maten. blir nog tacos idag! otroligt gott.

Andre skulle på bio idag med sina kompisar så jag hade planerat en massa plugg och försöka få färdigt min låt, inte så lockande planer men det var saker som behövdes göra. men nu är Jasmin här så så blir det nog inte, om hon går hem sen så får jag väl sätta mig med lite matte, eller sätta mig med mitt keyboard och försöka komma någon vart med låten för den ska vara färdig på måndag. nerskriven på papper och så ska jag kunna spela upp den. Tur att det är andre jag ska spela upp den för så han kommer förstå hur det ska vara eftersom han vart med mig hela tiden när jag gjort den. och jag har spelat början för honom. så det ska nog gå bra! behöver bara en melodi till refrängen och till sticket. och så behövs en text. jag får fixa det imorgon om det inte blir idag. vi får se om jasmin sover över här eller om hon går hem senare ikväll. det är bara att vänta och se.

Senare ska vi iallafall kolla på Lets Dance. Eller kanske inte vi.. men iallafall jag. får väl se hur det blir med jasmin. får hoppas att hon lugnat ner sig då, för just nu är hon uppe i varv och sjunger till "
snart är det jag som är kung" från lejonkungen! haha. hon sjunger så bra så, ;) och texten kan hon ju också! SÄKERT! Så söt den dära ungen.

Puss,
// Mikaela!
Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-03-12
 09:00:26

Historiaprov

Godmorgon, idag har jag sovmorgon til tolv men jag vaknade klockan halv 8 ungefär och kunde inte somna om pågrundav en dröm jag hade. Så nu ska jag göra mig iordning, möta andre och gå hem till honom och läsa lite mer till provet. är så trött på historia nu att jag bara vill göra provet så det kan vara över! OM jag ens klarar det, om inte så kommer jag ju få göra omprov och då är det inte över nej. önska mig lycka till!

Nu ska jag göra mig iordning för andre är här snart! kram <3 
my lovely school / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-03-11
 07:40:05

historia

Nu ska jag äta frukost och sen dra iväg till skolan, och ha historia! Åh, jag orkar inte är så otroligt trött! jaja, kan inte göra så mkt. jag bloggar senare! om jag har tid, idag måste jag plugga historia efter skolan för imorgon har vi prov! :O

jaja, Hejdå!
my lovely school / 1 kommentarer / Kommentera här!

2009-03-11
 00:26:24

Dagens outfit!

Tisdag!





Tröja - Gina Tricot
Jeans -
Bik Bok (jeansen är jättegamla och slitna!)
Skor - Din sko (rea! 99kr! :D)

Jag försökte lägga ut två extra bilder på skorna så man ser lite mer, och så hade jag tänkt lägga ut en bild på min frisyr men mitt internet är så otroligt segt så det får bli en annan gång för nu behöver jag sova! godnatt och kram på er! (v.
Outfits / 1 kommentarer / Kommentera här!

2009-03-11
 00:04:48

Detta har vart min dag

Nu är jag tillbaka, hade inte så jättemånga nya blogginlägg på bloglovin så jag är redan tillbaka så snabbt. hah.

Hur mår ni idag och hur har eran dag varit? Själv mår jag helt ok, har känt mig otroligt trött idag bara. Började 08:30 imorse med Ljudteknik som slutade kvart i 10 och sedan hade jag en lång håltimma till klockan tolv, så då satte jag mig lite i en replokal och övade på Morning has broken som jag skulle kunna spela både ackord och melodi samtidigt på tills idag. Jag försökte också att komma någon vart på min låt som sak vara färdig på måndag, men jag gav upp lika fort. När klockan var 11 kom Andre till skolan och så gick vi och åt. Klockan 12 var det dags för tråkig datorkunskap där jag inte gjorde så mycket eftersom jag inte har någon dator för den är fortfarande  inlämnad. Hoppas jag får tillbaka den snart! saknar den som fan! haha. iaf, efter datorkunskapen hade jag piano i 30 minuter med jimmy. Joona (min pianolärare) hjälpte oss lite med hur man skriver en låt. så jag fick lite hjälp, och sedan visade jag upp att jag hade gjort läxan och det verkade som att joona gillade att jag hade gjort vad jag skulle.

Efter pianolektionen samlades min ensamble grupp och småkollade om någon av dansbandslåtarna behövdes ändras i tonart. Blev nog bara Michaelas låt som behövde ändras, men hon skulle kolla med Frida (sångläraren) och så fixar vi det sen. På måndag när vi har våran första ensamblelektion med de nya låtarna och med de nya grupperna så ska vi börja med min låt, Kristina från vilhelmina. haha! lycka till säger jag då till mig själv :P

När vi var färdiga gick jag till studion där johan august och andre var, det skulle spela in trummor. Så när allt var uppriggat och färdigt så skulle August spela in dt han spelar på min låt crazy av tori amos. min ensamble ska förhoppningsvis på fritiden ta och spela in den :) ska bli kul att få den färdig, och ha en låt där jag sjunger! Roligt =) men det är en massa saker att göra innan det är klart, så det kommer ta ett ganska bra tag ;)

Runt fem tiden kom Butterfly imp till skolan för att Daniel skulle spela in dom, så jag camilla och andre stannade kvar en stund och kollade på. sedan åkte vi hem, andre åkte med hem till mig och åt middag & efter en liten stund så gick vi ner till Andre. Väl hemma hos Andre så satte vi oss i källaren där det var SVIN kallt, men de hade en super skön soffa ;) iaf, där satt vi och pluggade historia. jag hatar historia! När vi var färdiga med historian, så började jag lite smått på min låt. har iallafall fått fram ackord nu, och så gjorde jag en melodi med men den blev tråkig så det får jag fixa imorgon, kommer ha ganska lång tid för att göra det imon i skolan :) så det ska nog fixa sig! klockan 11 var jag hemma igen, och nu ligger jag i sängen och bloggar :) efter detta ska jag visa er dagens outfit, som jag inte gjort på länge.

Så puss så länge <3
Dagsbeskrivning / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-03-10
 23:38:30

apelsinjuice

Nu ska jag kolla lite bloggar och sedan sak jag skriva ett blogginlägg. först och främst ska jag hämta apelsinjuice och sen blir det bloggläsning! kram så länge <3
Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-03-10
 23:37:31

vem är du ? hehe

Vem var "Anonym" som mommenterade att mitt hår var snyggare innan jag färgade det? :) skulle vara kul att veta =)
Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-03-10
 16:32:51

SPELAR IN

Hej, sitter i skolan. andre och august spelar in tori amos - crazy. August spelar trummor och andre spelar piano för att august inte ska tappa bort sig. dessutom sjunger andre också, och det är jävligt kul att lyssna på x) haha.. det är egentlgien jag som ska sjunga men jag orkar inte just nu, har ingen röst och är alldeles trött. så august får klara sig med andres fina röst ;) haha. han gör det bra ju, bättre än mig kanske? haha. jodå! haha.

nej, nu är dom sanrt klara med sista tagningen sen ska rigga ner och sen ska jag nog åka hem och plugga tror jag. kanske försöka få klart min låt? ja, så får det bli... jag bloggar senare! ska iallafall försöka, det lovar jag! haha.

PUSSHEJ! <3
Sånt som det inte finns någon kategori för / 2 kommentarer / Kommentera här!

2009-03-10
 01:07:39

Vad tycker ...

..... ni om min nya hårfärg då? :) kom igen nu, berätta! :D

INNAN:

EFTER:

(har inte någon bra bild men jag visar lite olika så ni ser lite iaf =D )




TACK FÖR MIG <3


// Mikaela =)
Photos / 9 kommentarer / Kommentera här!

2009-03-10
 01:01:50

godnatt

Nu är klockan mycket så jag ska lägga mig och sova, eller iallafall försöka.
Imorgon ska jag spela piano och försöka komma någon vart på min låt! har en ganska lång håltimma där jag ska sätta mig för mig själv och verklgien få något gjort. så ska jag orka det imon så behöver jag sova nu. så godnatt ! <3

Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-03-10
 00:59:31

Skolan idag

Idag vare skola som gällde, hade sovmorgon till klockan 12. Egentligen skulle vi åkt skridskor men det blev inställt så fick sovmorgon istället, så otroligt skönt! haha. började med svenska där vi skrev dikter typ, jag arbetade med andre och det gick väl bra. ;) sen hade vi skapande verksamhet, där vi först kollade en video på en kille som var 12 bast och otroligt grym på trummor! sjukt duktig kille! men sedan skulle daniel (våran lärare) berätta vad vi skulle ha för nästa tema i ensamblen, och så skulel vi få veta grupperna och låtarna. Vet ni vad fan det blev? Jo, DANSBAND! haha. alla blev jätteförvånade när han berättade det och alla suckade, men när man tänker efter så kommer det att bli så otroligt kul :)

Ta och lyssna på låten Kristina från Vilhelmina, det är låten som jag ska sjunga på nästa kommentar. haha. min grupp har också leende guldbruna ögon, inget kan stoppa oss nu och två mörka ögon. fyra grymt roliga dansbandslåtar så detta kommer säkert bli skit grymt! haha

efter skapande verksamhet var det dags för idrott, jag och andre satt och planerade våran idrottslektion som vi ska hålla i.


Men YEAH dansband! haha. ni måste fan komma på konserten och kolla den här gången, det kommer bli sjukt skoj!
my lovely school / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-03-10
 00:50:40

Min helg kortfattat

HEJ! hur är det med er? jag är jäkligt dålig med uppdatering nu för tiden. förlåt, men jag har så mkt just nu så jag har typ aldrig tid att blogga. i helgen har jag typ bara vart hemma, fredag var andre här och så färgade vi håret och så klippte jag honom lite och sedan kollade vi på Lets Dance. På lördagen kom johan och camilla hit och kollade på melodifestivalen men mig och andre. sen kollade vi på en film och så tog dom spårvagnen hem 00:54 . hihi. andre sov över hör både fredagnatt och lördagnatt, på söndagen var han här hela dagen tills jag och mamma åkte iväg på kvällen. vi åkte hem till min mammas moster och hjälpte henne med hennes dator, sen släppte mamma av mig hos andre och bara tog det lugnt, skönt och mysigt! :)
Dagsbeskrivning / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-03-09
 13:10:27

från school

Hej, sitter i skolan ska ha skapande verksamhet nu. jag hade velat veta ensamble grupperna men daniel ska reta oss och inte säga. bajs :p

men nu ska jag kolla facebook och bloglovin sen ge tillbaka datorn till andre. kram! <3
my lovely school / 1 kommentarer / Kommentera här!

2009-03-09
 10:02:15

Mmmmmh!



hahaha, en gud så gott det är med ben & jerry´s! det är sjukt hur mkt pengar jag slösat på det! fyfan vad beroende framkallande det är! så otroligt sjukt gott :D

Nu ska jag duscha och sen göra mig iordning för sen ska jag till skolan, puss <3
Photos / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-03-09
 09:59:02

Gissa nu då? :D

godmorgon, blev inget bloggande igår tyvärr. tänkte visa er lite bilder på mig och andre, och så får jag se om ni kan gissa å vd som ser annorunda ut :p hihi

här kommer de:







Photos / 1 kommentarer / Kommentera här!

2009-03-08
 01:24:19

Jag lever =)

Hej, ville bara berätta att jag lever! haha. jag har bara inte orkat blogga någonting, hade fullt upp igår, var med andre och vi har gjort en del förändringar, som jag berättar imon om jag orkar blogga då. ni får bli lite nyfikna ;) hehe.

Vi bakade bullar igårnatt iallafall, kanelbullar. de blev färdiga typ 02:00 men då var vi så trötta att vi somnade när de stod och svalnade, så när vi vaknade idag så var dom ganska sega o halvt hårda. men de var goda ändå! :D

Nu ska jag gå och vara lite social med andre för han ligger och kollar på tv. Johan och Camilla har vart här ikväll och kollat på melodifestivalen och sen en film på 4an. Trevligt! Massa bilder kommer upp på bloggen när jag får tummen ur röva! haha. nej men när jag antagligen får lånat andres dator eller när jag får tillbaka min mac. för det går alldeles för segt för att lägga in bilderna på den här otroligt sega fula stationära datorn. den kan ta sig i rumpan! haha. men bilder kmr iaf! ska ni kunna se "förändringen" jag skrev om längre upp i inlägget så måste jag lägga in bilderna, så jag ska försöka fixa det så snabbt som möjligt!

Imon ska jag iaf få mig och andre till att plugga historia, för jag måste om jag ens vill ha ett G. så det ska jag se till att göra! för idag blev det ingen gjort eftersom vi låg och drog oss i sängen till typ 16:00. fy skäms! haha..

men godnatt iaf! hoppas ni haft en trevlig fredag och lördag! och hoppas ni får en trevlig söndag, så hörs vi när vi hörs! <3
Sånt som det inte finns någon kategori för / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-03-06
 12:37:16

kortis

Hej igen, sitter nu här i skolan och amanda sitter här bredvid och kollar vägen till Åby ishall som vi ska till på måndag med klassen. usch jag vll inte åka skridskor! haha. Nu kom Camilla med. Om 45 minuter ska jag ha gruppsång, och jag längtar! hihi. för här har jag ingenting att göra.

Ska kolla om replokalen är öppen nu, om den är det så ska jag ta och spela lite piano. kram! <3
my lovely school / 3 kommentarer / Kommentera här!

2009-03-06
 10:36:09

from school

Hejsan, jag sitter i skolan har inte mycket att göra. Några sitter här bredvid och spelar poker, någon sitter och målar, andra sitter vid datorn och vissa sitter bara och pratar. Ja alla gör en massa olika och jag själv är alldeles för trött för att orka göra något alls. Men jag fick mig själv till att iallafall skriva ett litet blogginlägg till er få läsare som följer min blogg =) hihi.

Jag vill att klockan ska bli 11:00 för jag är hungrig och jag vill ha lunch! Jag hoppas verkligen att det är god mat i bamba idag, annars blir jag sur. Vad ska jag hitta på efter att jag ätit då? Ingen aning.. har rast till 13:13! Åh vad jobbigt! Då ska jag ha gruppsång, och dt ska bli kul, men innan det kommer jag inte ha något att göra. kanske drar in i någon replokal och övar lite piano, kanske ska försöka börja på min låt? har inte fått någon inspiration än men jag ska iallafall försöka. Andre kommer att ha ljudteknik sen så jag kommer absolut inte ha något att göra, så det får bli replokal och piano. Sen efter gruppsången ska jag ha rast till klockan 15:00 också! åh vad tröttsamt. men jaja, jag hittar på något att göra =)

Nu ska jag fråga Andre om han vill hänga med till affären och köpa dricka för jag är så otorligt törstig! Ha en bra dag <3 bloggar kanske om en stund, annars senare idag. Kram!
my lovely school / 1 kommentarer / Kommentera här!

2009-03-05
 23:32:49

Innan sängen

Hej!

Andre gick typ för en liten liten stund sen, nu lyssnar jag på en tjej som sjunger så otroligt vackert, det var Minaya som tipsade om henne i sin blogg.

jag ska lägga mig och plugga lite engelskaglosor alldeles strax, sen ska jag börja läsa på en ny bok för idag läste jag ut den första utav tre böcker jag lånade på stadsbiblioteket när vi var där med klassen. Den jag läste ut idag hette 14 år till salu, mkt bra bok faktiskt. Hade en mycket bra och intressant handling, handlade om en tjej som blev våldtagen och som sedan började att sälja sex. och så får man följa hennes väg ut ur det. Hon flyttar fram och tillbaka mellan olika hem och i boken berättas mycket om hennes känslor och om varöfr hon gjorde det hon gjorde. en väldigt bra bok faktiskt, annorlunda och bra. men lite konstigt skriven ibland bara. men den är faktiskt värd att läsa! :) jag berättar senare vilken bok jag ska börja med härnäst, har två att välja mellan och vet inte vilken det blir en, så det berättar jag när jag bestämt mig =)

nu ska jag lyssna lite musik och kolla runt lite till, sen sängen med engelska och läsning :) hoppas ni haft en bra dag och godnatt så hörs vi imon! :D kram! <3
Sånt som det inte finns någon kategori för / 1 kommentarer / Kommentera här!

2009-03-05
 10:41:55

Sovmorgon!

Vattnet var färdigt, så nu ska jag alldeles strax gå och duscha. ska svara på en kommentar till Minaya bara :) Efter duschningen ska jag börja göra mig iordning, försöka snabba mig faktiskt och sen äta frukost, för det brukar jag ju aldrig hinna. Sen ska jag kolla när Andre kommer hit så vi kan dra till skolan :)

Fan vad gott det är med sovmorgon! Börjar 12 idag ;) Skulle egentligen börjat 09:50 så 12:00 är riktigt skönt! hehe :D
Men jag ska försöka blogga från skolan sen, annars när jag kommer hem.. vi får se för jag har fortfarande ingen dator, bara min sega stationära dator som jag sitter vid nu. men den kan jag ju knappast ta med mig till skolan xD haha. men om andre har med sig sin dator, så kanske jag får låna den en stund sen . hah.. har bara två lektioner sen åker jag nog hem och pluggar vidare. men ska nog försöka få in lite bloggandes under dagen. Men jag ska verkligen försöka bli en effektiv pluggis idag! för det måste jag. för jag har så jävla mycket att göra som jag redan borde ha börjat med! så idag ska jag sparka mig själv i röven och BÖRJA!


nu är det duschen som gäller, så vi hörs senare! om inte så hörs vi imon! Ha en bra dag =)
my lovely school / 2 kommentarer / Kommentera här!

2009-03-05
 10:36:14

Igår

Godmorgon! Jag hann inte blogga mer igår för var i skolan till klockan halv åtta nästan. Först hade vi historia, sen svenska och sen ensamble, men ingen riktig ensamble för vi städade replokalerna för domvar inte så vackra från konsertdagen. Efter det så lyssnade vi på en inspelning som daniel hade gjort från konserten. bara ljud.. blev inte så bra ljud men man hörde ändå, gud vad ovant det är att höra sig själv! haha. Efter vi lyssnat igenom hela fick varje grupp säga vad de tyckte om sig själva och sen vad de tyckte om de andras insats. Sen fick vi sluta, så då satte jag och andre oss i en replokal och spelade piano. han försökte hjälpa mig att lära mig Morning has broken på piano. Både melodi och ackord samtidigt, det är verklligen svårt. I början hade jag ingen ork alls men tillslut skärpte jag mig och jag fick faktiskt saker gjorda. så nu kan jag det hyfsat, nu är dt bara övning övning övning som gäller. haha :D

Iallafall efte rnåra timmars spelade så kom daniel, med två killar och en tjej. som han skulle spela in. Så vi spelade lite piano till och sen gick vi till kontrollrummet och satt och kollade på när de spelade in. Kul faktiskt, man lär sig én del av av att bara kolla också :) Daniel är så otroligt rolig utanför skolan, haha . helt sjukt, en helt ny männsika x)

Nu ska jag kolla om vattnet är färdigt i badkaret! för då ska jag duscha! puss <3

Dagsbeskrivning / 1 kommentarer / Kommentera här!

2009-03-04
 08:08:01

Så otroligt trött

Godmorgon, fy fan idag är jag riktigt trött hade vi inte haft historia som första lektion så hade jag stannat hemma för jag mår verkligen inte bra. Men jag måste gå på Historian för har prov om en vecka... kill me? jag kommer absolut inte klara det, men från och med idag ska jag börja plugga. så får jag hoppas att jag klarar det.

så nu ska jag packa min väska och sedan dra till skolan, kmr vara lite sen men de är bättre än att jag inte kommer alls! byebye! hörs senare <3
my lovely school / 1 kommentarer / Kommentera här!

2009-03-03
 22:55:35

Konserten! <3

Hej alla!
Jag kom hem för en stund sen, konserten gick rent ut sagt skit BRA! haha. Jag hade skit kul hela tiden, och jag kände att min låt gick bättre än vad jag hade förväntat mig :) glömde itne bort texten eller så, och jag är riktigt stolt över mig själv! lite synd att konserten inte blev inspelad bara, hade så gärna velat se det.

men tack allihopa för ikväll och tacka alla som kom! hade önskat att min syster hade kommit och kollat också, och mina mostar men sånt som händer. hoppas dom kommer nästa gång!

om ni har bilder från konserten så snälla skicka! jag vill ha för min mamma suger på att ta kort så jag fick INGA bra kort. verkligen inte en enda! så skicka skicka skicka! snälla =)

nu ska jag göra lite små grejer sen ska jag gå och lägga mig och läsa, för mina ben värker och jag är trött som f*n efter den långa dagen i skolan.

ES08 NI VAR SKIT GRYMMA! =)

godnatt! <3
my lovely school / 1 kommentarer / Kommentera här!

2009-03-03
 09:30:46

KONSERT!

Godmorgon, tänkte bara skriva ett kort inlägg innan jag drar till skolan. jag är snart färdig, går i mjukisbyxor och linne och det ska jag göra idag, ialalfall fram till konserten. tar med mig lite ombyten så jag kan välja kläder sen. Som sagt, KONSERT IDAG! nervös? om jag är! haha.. blir nog ännu mer nervös när det väl närmar sig. Smsa eller ring om ni vill komma =)

Nu ska jag ta och fixa håret och sen vänta på att Andre kommer och så ska vi nog åka till skolan :D jag tror inte jag hinner blogga mer idag, men om jag hinner så gör jag det. och om klockan inte är för mycket när jag kommer hem så bloggar jag och berättar om hur konserten gick :)

Det är iallafall i min skola, insläpp kl: 19:00 och det börjar 19:30. Ligger vid Holmens, om någon vet vart det är . hehe.
Vi kommer att bjuda på 11 låtar tror jag iallafall :) så kom! haha.

Aja, hejdå! kram på er <3
my lovely school / 1 kommentarer / Kommentera här!

2009-03-01
 21:40:41

Melodifestivalen

Vad tyckte ni om melodifestivalen igår då? Själv tyckte jag det var rätt att Agnes gick vidare men fan inte hon dära opera sångerskan. Visst hon var duktig, men jag tyckte att Sarah Dawn Finer var så otroligt mycket duktigare! En otroligt bra och vacker låt. tur att hon har två chanser att gå vidare till final iallafall, både genom andra chansen och internationella jurynsval. så hoppas hon kommer till final! haha. De flesta låtarna igår var faktiskt bra tkr jag, dock inte torleifs! haha.


Jag tyckte dessutom att Starpilots (stavning?) låt lät mest som en kopia av andra låtar. refrängen påminde mig mest om en annan låt som jag inte kan komma på namnet på, men det lät iallafall som en annan låt som redan spelas på radion. men annars var den låten helt ok.

Tack för mig! <3
Tankar / 5 kommentarer / Kommentera här!

2009-03-01
 21:36:25

LÖRDAG!

Igår vaknade jag, hur varm som helst. låg i sängen och fick knö med andre, haha. efter en stund gick vi upp och bestämde oss för att göra våfflor, mums! det var riktigt gott alltså, var längesen jag åt det faktiskt. efter att vi ätit våfflor, fick vi ett ryck och började städa mitt rum. så nu är det rent här igen. ska försöka hålla det så den här gången. lyckas ju aldrig hålla det ju! iaf.. mitt i städningen så ringde Susanne (min mammas kompis) och frågade om jag ville tjäna 300 kr så jag sa ah visst så jag skulle vara barnvakt åt tre ungar, jag drog med mig Andre och så åkte vi ner till Lek & Buslandet med dom och var där i nåra timmar. sen gick vi på McDonald´s och sen åkte vi och lämnade dem och åkte tillbaka till mig coh fortsatte städa. när vi var färdiga satte vi oss och kollade på Melodifestivalen, med apelsinjuice och kycklingsaallad i högsta hugg. haha. efter det tog vi chips (de otroligt goda stjärnorna, haha) och godis. mums! när melodifestivalen vart slut så gick vi ner i mitt rum och kollade på tv för min pappa hade då kommit hem.. efter någon timme somnade vi båda två, helt slutkörda efter barnvaktningen! så andre sov här en natt till.
Dagsbeskrivning / 0 kommentarer / Kommentera här!

2009-03-01
 21:29:30

så trött på mig själv

G o d k v ä l l

Nu är jag hemma igen, åkte till stan förut som sagt. Jag och andre.. vi kollade runt lite sen bestämde vi oss för att äta på Paprika, blev varsin kycklingsallad. Sen åkte vi hem till mig igen, var här i ca 10 minuter sen skulle jag och mamma åka iväg till hennes moster så andra drog hem och vi åkte dit. Vi åt middag, ris med fisk och efterrätt till det blev glass med apelsiner. Den glassen var riktigt god faktiskt, gammeldags vaniljglass med smak av rabarber och jordgubb tror jag det var. sen skulle jag hjälpa henne med hennes dator, skulle visa hur hon fixade musik och hur man la in de på mp3n. inte lätt att förklara det för någon som är halvtdöv och halvtold haha. men det gick tillslut, hoppas jag. hehe ;)

nu sitter jag här i mitt rum och är as sur! på mig själv.. för jag har tappat 300 kronor! Jag blir så otroligt trött på mig själv... mina sista pengar den här månaden och jag ska betala en ful bok som jag inte ens lånat från biblioteket! åh! varför ska allt hända mig för!? rent ut sagt, FAN!

tack för mig!
Tankar / 1 kommentarer / Kommentera här!

2009-03-01
 14:37:34

far till stan nu

Jag ska till stan nu med andre, ska köpa ett par jeans leggings, jag bloggar senare när jag kommer hem! kram! <3
Shopping / 1 kommentarer / Kommentera här!