2009-03-10
 00:59:31

Skolan idag

Idag vare skola som gällde, hade sovmorgon till klockan 12. Egentligen skulle vi åkt skridskor men det blev inställt så fick sovmorgon istället, så otroligt skönt! haha. började med svenska där vi skrev dikter typ, jag arbetade med andre och det gick väl bra. ;) sen hade vi skapande verksamhet, där vi först kollade en video på en kille som var 12 bast och otroligt grym på trummor! sjukt duktig kille! men sedan skulle daniel (våran lärare) berätta vad vi skulle ha för nästa tema i ensamblen, och så skulel vi få veta grupperna och låtarna. Vet ni vad fan det blev? Jo, DANSBAND! haha. alla blev jätteförvånade när han berättade det och alla suckade, men när man tänker efter så kommer det att bli så otroligt kul :)

Ta och lyssna på låten Kristina från Vilhelmina, det är låten som jag ska sjunga på nästa kommentar. haha. min grupp har också leende guldbruna ögon, inget kan stoppa oss nu och två mörka ögon. fyra grymt roliga dansbandslåtar så detta kommer säkert bli skit grymt! haha

efter skapande verksamhet var det dags för idrott, jag och andre satt och planerade våran idrottslektion som vi ska hålla i.


Men YEAH dansband! haha. ni måste fan komma på konserten och kolla den här gången, det kommer bli sjukt skoj!
my lovely school / 0 kommentarer



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: